HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim boyum 1.67

Hadi bekliyoruz insallah canim mervemmmm.

Bu ogrenci milleti zamaninda ders cslusmaz sonra yusuf yusuf eder...kendimden biliyorummmm:)))))

uuuf hemde nasıl esroş valla çok korkuyorum

Kizlar valla kendimi selvi gibi hissettim 160 boyla
Gerci burda millet zurafa esimin 12 yasindaki kuzeni bile 172 boy kizda kaynana desen 190 fln. Pantolan derdim hic yok cunku almiyorum alsam terzi yok paca yatirmaya..
Bende tayt corap elbise ole hepp :))

tembel tembel tavuklara yem ver
kızz ver sınavlarıda dıplomalı anne ol

esrrraaaaaa sen neyın derdındesın 0,500 kg lık artısını kılodan sayıp de anlatıyorsun
yavrum 5 kg dıyorum 5 koca kılo
bozmayınız moralımızı dolma hallerımızle gelme ustume gelme ustume

benim boyum 1.67

uuuf hemde nasıl esroş valla çok korkuyorum

gızemmmmm cık topıgımızden sen zurafaları almıyoruz

kız elbıseyı hıc sevemıyordum genısledıgım ara ama sımdı etek elbıse favorım sıcaklarda efıl efıl oluyor
klımalı gıbı

Bebek arabamız geldı demın actık buradakı sofor arkadas yardım ettı gerı kapatamıyoruz bu arabalaı acmak kapamak ne komplıke ımıs
oglumun ılk arabası ayy ayy cok heyecanlandım duygulandım aglıcam :)
neyse duygulanmayı bıtırınce 20 dk da anca kapatma yerını buldukta gerı paketledık bıde bunu eve tasımak var sımdı :)

vermesine vericemde nasıl onu bilmiyorum
çok süt içmişim ben küçükken istisnasız 10 yaşıma kadar her gece uyanıp anneeeee süüüüttt sıcak olmasınnn ılık olsunn ballı olsun diye bağırıyodum

bide nerden aldın bebe arabasını resmini koyarmısın lütfennnnnn

Şuan aynı durumu ben yaşıyorum. taylara tuniklere şimdiden geçsem iyi olucak sanırım :)

Ayyy hadi hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde saglik kullanmak nasip etsin Allah..
Ne aldiniz arabayi ve ne kadara, ben daha biseye karar veremedim

bende anne sutu dahıl emmemısım
sut verdıklerınde kusarak cevap verıyormusum 155 ıyı yanı

hepsıburada.comdan aldım

Hayirli olsun kysummm...bizde piere cardinden almisrik cagana her kspatista esim nasil kapanacagini yeniden kesfediyodu....cook dalga konusu oldu. sonra o cook buyuktu..izmirde biraktik yazlari kullaniriz dedik. antepe gelince baska baston puset aldik. arabaya guzel sigiyor. tavdiye ederim...

Son düzenleme:
:)))) olsunnn benim gorumcem 92 ile hamile kaldi 102 ile doguma gitti...uzme canini..ama sen yinede. yedigine dikkat et. ne versen o kar...:)))

beni kulladığım ilaçlar cok etkiledi yaa 58kg evlendim yani. plates yapıyordum düşükten sonra onuda bıraktım.
Allah ın izniyle bi doğurayım hepsini vercem.
dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim sağolsun hiç destek olmuyor. kendisi etçil yaa et olmadan sofraya oturmuyor.bide çok geç yiyoruz geç geldiği için.

Gizos bende bu travel systemlardan istiyorum. her yere arabayla gidiliyor, ole sehir merkezinde olsam Ozlem gibi hafif bisi alirdm ama set olasi benimde isime gelicek. Bu resimdeki hangi marka ve model ?

Şuan aynı durumu ben yaşıyorum. taylara tuniklere şimdiden geçsem iyi olucak sanırım :)

aman en guzelı hakıkaten stres yok bebıs var

Ayyy hadi hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde saglik kullanmak nasip etsin Allah..
Ne aldiniz arabayi ve ne kadara, ben daha biseye karar veremedim

amın canım sagolasın valla aslında 3 lu setler var onlardan cok ıstıordum ama cok pahalı bıde agır oluyorlardı ıste bı bebek arabası bakmaya gıdıyoruz sumu bu mu derken hıc bırı olmadan dukkandan cıkıorduk en son dedım cok da teferruat aramıcam deneme yanılma olur en kotu dedım hepsı buradada begenmsıtım aldım ıste ındırımde ıdı 200 e aldık aynı urun magazada 300 ıdı sanırım
cıft yonlu oluyor 3 farklı pozısyon olayı var
5 noktalı emnıyet kemerı
tekerlerı tam donebılıor
alt sepetı var (ben elımde bısıler kalmasın dıe bu sepet olayına cok takmıstım)
4-5 kg kendı agırlıgıda

aldık gıttı valla

canım cok agır ve hantal bısı almadıgımızı dusunuyoruz bıde pusetler kullanmadıgım ıcın bılmıorum sen daha ı bılırsın ama kucuk bebekler ıcın cokda ıı ımıs gıbı gelmedı bana hanı 1 yastan sonrası ıcın daha rahat olur gıbıme gelıor hem hafıflıgı acısından
tesekkur ederız :)

Benimkide oyle canim sebze yapinca ee yemek nerde garniturmu yicez diyor. Bende eve gel saat 8 oluyor pisir hazirla 9 9-30 once aksam yemegi hazir olmuyor o yuzden aksamlari yememeye calisiyordum onceden. Zaten saat 11 gibi yatiyoz sabah 5.30 da kalkmak icin..

canım bende Aydın lıyım

off canım ya benim ki tek başına yemekten hoşlanmıyor.
sen yemiyorsan ben annemlerde yerim bundan sonra dedi.
elaleme laf mı ettircem kendimi yiyorum bende artık onunla.

Gizos bende bu travel systemlardan istiyorum. her yere arabayla gidiliyor, ole sehir merkezinde olsam Ozlem gibi hafif bisi alirdm ama set olasi benimde isime gelicek. Bu resimdeki hangi marka ve model ?

bizdede öyle canım heryere arabayla gidildiği için hem oto koltuğu port bebemi ne osu busu içinde.bilmiyorum ki google'da görsellerde buldum.ama chıccoda var canım bak bi sitesine I-MOVE TRİO yaz bi çıkar doğruysa adı :)

canım bende bunları cok begenıyordum ama cok agır geldı esım olmadan cocuk artı arabayı tasımak benım mucızem olur gıbı geldı bıde kapanınca cok kuculmuyorlar o yuzden ben de fıkrımı degıstırdım bı kac deneme yaptık yegenımle ben baktım daha 4 aylık bebegı tasıyamıorum dedım ımkansız bıraktım yanı
ama cok ıı duruyorlar bunlar hakıkaten al benı al benı dıyorlar

valla canım gec yemek olayı bıtırıo zaten ye yat olunca hepsı yag oluyor
tek yemek ıstemezsın yada esın tek yesın bu sartlarda zor hakıkaten
plates ama cok ıı ya acayıp sıkılastırıo

Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin canım.

amınnn canım sagolasın

gizem benimde bunlar çok hoşuma gidiyor arkadaşlarımda hep bunlardan var çok rahat diyorlar.
inşallah Rabbim nasip eder alırsın gezersiniz bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…