- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.741
Anaaam burasi 155 liklwr topigimis ...bende 155 im.kiom 53 idi..simdi 53.5 im...cok yemiyorum amaa coj uyumaktan kili almusim..yarim kilo..
yoksa eskisonden bile az yiyorum. hareket azaldi uyku artti hep ondan olluyor.
Benim pantolinlar oluyor...dun dar gelen bi pant. vardi giydim yine dar oldu amaa bu sefer farkli olarak mide cikti..
Hadi bekliyoruz insallah canim mervemmmm.
Bu ogrenci milleti zamaninda ders cslusmaz sonra yusuf yusuf eder...kendimden biliyorummmm:)))))
Günaaaydınnn :)
sabah sabah böyle bi kilo konusunun ortasına düşceğimi bilsem uyanmazdım yemin ederim zaten aptal gibiyim ne halim var ne bişeyim.finallerim geldi 3.5 atmaktayım o kadar tırsıyorumki ders bile çalışmaya vakit bulamıyorum napcam diye düşünmekten
Anaaam burasi 155 liklwr topigimis ...bende 155 im.kiom 53 idi..simdi 53.5 im...cok yemiyorum amaa coj uyumaktan kili almusim..yarim kilo..
yoksa eskisonden bile az yiyorum. hareket azaldi uyku artti hep ondan olluyor.
Benim pantolinlar oluyor...dun dar gelen bi pant. vardi giydim yine dar oldu amaa bu sefer farkli olarak mide cikti..
benim boyum 1.67
uuuf hemde nasıl esroş valla çok korkuyorum
Kizlar valla kendimi selvi gibi hissettim 160 boyla
Gerci burda millet zurafa esimin 12 yasindaki kuzeni bile 172 boy kizda kaynana desen 190 fln. Pantolan derdim hic yok cunku almiyorum alsam terzi yok paca yatirmaya..
Bende tayt corap elbise ole hepp :))
tembel tembel tavuklara yem ver
kızz ver sınavlarıda dıplomalı anne ol
esrrraaaaaa sen neyın derdındesın 0,500 kg lık artısını kılodan sayıp de anlatıyorsun
yavrum 5 kg dıyorum 5 koca kılo
bozmayınız moralımızı dolma hallerımızle gelme ustume gelme ustume
gızemmmmm cık topıgımızden sen zurafaları almıyoruz
kız elbıseyı hıc sevemıyordum genısledıgım ara ama sımdı etek elbıse favorım sıcaklarda efıl efıl oluyor
klımalı gıbı
kızzzzz aynı duyguları bende 8 haftada hıssetmeye baslamıstım tek bır pantolon oluyordu ondanda nefret edıyordum sonra bı dar paca ama bedenı buyuk pant aldım bı hamıs pantolonu bıde o nefret ettıgım pant 3 panta cıktı az moralım yerıne geldı sımdıde yaz geldı gıyıyorum tayt ustune tunıklerı hamıs tunıklerı bebıslı bebıslı daha rahatladım
bende basta en buyuk sorunum enıme genıslemıstım gobuste yoktu ne hamıle gıbıyım nede bısı sozde 54 ıle hamıs kaldım yenı 60 oluyorum ama boy yokkı 155 boyla dolma gıbı dolasıyorum ortalıkta neyse gobus cıktıda azcık moral oldu en azından hamıleyım dıyorum
bozma moralını ne 3 4 hafta gıydıklerın daha yakısmıyo gıbı gelıcek ama sonra gobus cıkınca yakıstırcan herseyı :)
Bebek arabamız geldı demın actık buradakı sofor arkadas yardım ettı gerı kapatamıyoruz bu arabalaı acmak kapamak ne komplıke ımıs
oglumun ılk arabası ayy ayy cok heyecanlandım duygulandım aglıcam :)
neyse duygulanmayı bıtırınce 20 dk da anca kapatma yerını buldukta gerı paketledık bıde bunu eve tasımak var sımdı :)
vermesine vericemde nasıl onu bilmiyorum
çok süt içmişim ben küçükken istisnasız 10 yaşıma kadar her gece uyanıp anneeeee süüüüttt sıcak olmasınnn ılık olsunn ballı olsun diye bağırıyodum
bide nerden aldın bebe arabasını resmini koyarmısın lütfennnnnn
Bebek arabamız geldı demın actık buradakı sofor arkadas yardım ettı gerı kapatamıyoruz bu arabalaı acmak kapamak ne komplıke ımıs
oglumun ılk arabası ayy ayy cok heyecanlandım duygulandım aglıcam :)
neyse duygulanmayı bıtırınce 20 dk da anca kapatma yerını buldukta gerı paketledık bıde bunu eve tasımak var sımdı :)
bende anne sutu dahıl emmemısım
sut verdıklerınde kusarak cevap verıyormusum 155 ıyı yanı
hepsıburada.comdan aldım
Eki Görüntüle 727990 Eki Görüntüle 727991
:)))) olsunnn benim gorumcem 92 ile hamile kaldi 102 ile doguma gitti...uzme canini..ama sen yinede. yedigine dikkat et. ne versen o kar...:)))
güle güle kullansınnn paşamıııızzz :):)
biz bikaç şeye baktıkta bu set halinde olanlar varya onlardan alcam ben Allah nasip ederse :)
resim bunu bulabildim en yakın ama çok daha sevimli olanlarını görmüştümmm :)
Eki Görüntüle 727993
Şuan aynı durumu ben yaşıyorum. taylara tuniklere şimdiden geçsem iyi olucak sanırım :)
Ayyy hadi hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde saglik kullanmak nasip etsin Allah..
Ne aldiniz arabayi ve ne kadara, ben daha biseye karar veremedim
Hayirli olsun kysummm...bizde piere cardinden almisrik cagana her kspatista esim nasil kapanacagini yeniden kesfediyodu....cook dalga konusu oldu. sonra o cook buyuktu..izmirde biraktik yazlari kullaniriz dedik. antepe gelince baska baston puset aldik. arabaya guzel sigiyor. tavdiye ederim...
bende anne sutu dahıl emmemısım
sut verdıklerınde kusarak cevap verıyormusum 155 ıyı yanı
hepsıburada.comdan aldım
Eki Görüntüle 727990 Eki Görüntüle 727991
Benimkide oyle canim sebze yapinca ee yemek nerde garniturmu yicez diyor. Bende eve gel saat 8 oluyor pisir hazirla 9 9-30 once aksam yemegi hazir olmuyor o yuzden aksamlari yememeye calisiyordum onceden. Zaten saat 11 gibi yatiyoz sabah 5.30 da kalkmak icin..beni kulladığım ilaçlar cok etkiledi yaa 58kg evlendim yani. plates yapıyordum düşükten sonra onuda bıraktım.
Allah ın izniyle bi doğurayım hepsini vercem.
dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim sağolsun hiç destek olmuyor. kendisi etçil yaa et olmadan sofraya oturmuyor.bide çok geç yiyoruz geç geldiği için.
Hayirli olsun kysummm...bizde piere cardinden almisrik cagana her kspatista esim nasil kapanacagini yeniden kesfediyodu....cook dalga konusu oldu. sonra o cook buyuktu..izmirde biraktik yazlari kullaniriz dedik. antepe gelince baska baston puset aldik. arabaya guzel sigiyor. tavdiye ederim...
Benimkide oyle canim sebze yapinca ee yemek nerde garniturmu yicez diyor. Bende eve gel saat 8 oluyor pisir hazirla 9 9-30 once aksam yemegi hazir olmuyor o yuzden aksamlari yememeye calisiyordum onceden. Zaten saat 11 gibi yatiyoz sabah 5.30 da kalkmak icin..
Gizos bende bu travel systemlardan istiyorum. her yere arabayla gidiliyor, ole sehir merkezinde olsam Ozlem gibi hafif bisi alirdm ama set olasi benimde isime gelicek. Bu resimdeki hangi marka ve model ?
biz bikaç şeye baktıkta bu set halinde olanlar varya onlardan alcam ben Allah nasip ederse :)
Eki Görüntüle 727993
beni kulladığım ilaçlar cok etkiledi yaa 58kg evlendim yani. plates yapıyordum düşükten sonra onuda bıraktım.
Allah ın izniyle bi doğurayım hepsini vercem.
dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim sağolsun hiç destek olmuyor. kendisi etçil yaa et olmadan sofraya oturmuyor.bide çok geç yiyoruz geç geldiği için.
Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin canım.
Eki Görüntüle 727993
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?