HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy aldığı gün yaptırdı noterden çıkıp sigortalar kaskolar kendine öyle baksa keşke.adamda bi çene var bezdirir hayattan tamam diyorum sustum sen haklısın yeterki kapat çeneni.ben susuyorum hala konuşuyo bırbırda bırbır.Allahtan alıyo bunları ama benden bişeyi kısmaz esirgemez onu yapsa zaten kıyamet kopardı heralde.bende kendi kendime takılıyorum bişeylerle uğraşıyorum onu göremiyorum çünkü.akşam 9da 10da dükkan kapanıyo geliyo burdaki mağazaya burda çalışıyo çalışıyo babasıyla 12-1 geliyo eve.e ben uyuyorum.delimisin sen diyorum bi deri bi kemik kaldı.ben çalışmasam böyle rahatmmı olcağını sanıyosun diyo.iyi diyorum ya napıyosan yap 26 yaşında ama gör çökmüş 35 dersin içi geçmiş resmen

Ayyy bizimkide tam tersi, yemesine icmesine keyfine cok duskun. Aksam cikar isten 5 te 6 da bisiklete gider 9 gibi gelir dusunu alir sutunu peynirini eksik etmez. Hafta sonu hadi biraz evi toplayali dersin ole yapmis olmak icin iki supurur ama yapmisla yapmamis arasinda fark olmaz. Hadi derim sirketleri ariyalim fiyat fln alalim ne kadar lazim en azindan fikrimiz olsun, neymis hafta sonuymus dilenme zamaniymis, hafta icide calisiyormus benim onun 2 saat bisiklette ayirdigi kendine vaktinidemi cok goruyormusum. Ama baskasina gelse hemen kosa kosa gider..

Bnlardan adam olmaz ins baba olduklarinda bazi seylerin farkina varabilirler, ama benim adam cookk rahat. Kizmiyorumda anasi babasida boyle. Gecen hafta inetrnette sorun vardi neyse bir baktik 6 ay internet borcu var, annesi odememisneymis eve fatura gelmemis . EEee gelmediyse faturan ara bir sor bedava degil ya bu bir dunya para simdi kim oducek bze patlicak esim dedi biz bu ay ucak bileti alicaz onuda alamzsak kesin yine iz oducez, sonrada iki uc ay kira odemicez..
Cok sistim valla catlicam kendi kendime yaptigim sinirden..

ay bu erkekler ne kalın kafalı oluyo yaaa yatırım diye araba alıyomuş allahım mantığa bak araba durduğu yerde hiç çalışmasa bile para yiyen bişey yok vizesi yok şusu yok busu evi alırsın içinede oturrursun bi kiracı ohh kendi kendini öder gider ama bunu düşünemiyolar işte benimkinede ev alalım illaki oturmak zorunda değiliz ben evimi çok seviyorum kampüse yakın bi ev alırız öğrencilere kiraya veririz diyorum olmazmış kendi kirada otururken eve kiracı oturmazmış merkezdede istemiyo beyfendi neymiş merkezdeki evler eskiymiş sanki okadar parası varda yeni ev alcak hasbam ama yokk kafası annesinin yakını annesine yakın bi eve ben bugün tamam desem bugün gidip eski meski bakmaz alır hemen

iyi valla uçak biletine gelince masraf olduğu onun yerine bebğe bişey alabileceği aklına geliyo ama annesine kardeşine gelince hallederiz daha vakit var oluyo bastır kız sende gerekirse söyle yüzüne annenlerin her istediğini alıyosun onlar ailem atıyımmı tabi yardım etcem diyosun benim aileme gelincemi masraf aklına geliyo de böyle herşeyi kendi istedikleri gibi çevirmelerine sinir oluyorum aynı babam aklıma geliyo sen eşini anlattıkça deli oluyorum

ahh ahh kafamızı nerelere vursak.benimkide tam tersi işte gezme tozma sosyallik 0 iş ev iş ev başka bi action yok.kızmıyorum allah bozmasın hatta ama çok hırslı kendini hasta etcek diye korkuyorum.bana karışmıyoda ben gidiyorum istediğim yere.
senin bi şekilde kafanı dağıtman lazım tek gelsen bile yinede gel buraya dolmuşsun çünkü hiç sağlıklı değil orda daha fazla kalman bence :/

aldığı arabalarıda gör su gibi benzin içiyo resmen.bi evde 3 araba var düşün.ve benim ehliyetim bile yok :)karışmıyorum artık kendi çalışıyo nasıl istiyosa öyle değerlendirsin.biyerde o böyle çalışmasa biz bu hayatı zor yaşarız diyorum üzüldüğüm tek şey kendini çok yorması.yoksa ben yine hayatımı yaşıyorum zaten.ay ne biliym valla düşünmemek en iyisi heralde

Aşkkkk olsunnnn kızlarrrrrr burada ben sigortacııı arkadasınız varken sigrtalar başka yerlere miiiii yapılıyor :) :) :)

kızlaarrrr ben galiba ancaaa yumurtluyorummmm ooo salı gununden beri çatlamadıysa yumurtalarım karpuz kadar olmustur heralde karnımda tarif edemediğim bir yerde acayip seyler oluyorr akşam mik mik varrrr

kızlaarrrr ben galiba ancaaa yumurtluyorummmm ooo salı gununden beri çatlamadıysa yumurtalarım karpuz kadar olmustur heralde karnımda tarif edemediğim bir yerde acayip seyler oluyorr akşam mik mik varrrr

oh ohh sefan olsun inş bereketli olur:)))

buarada ben bu gün aşırı yapma olayı için eşimi nasıl ikna etcem yaa adetliyken söylyorum bak kalitesiz oluyo bir gün durup bir gün yapcaz diyorum tamam diyo adet bitince hopp değişiyo hergün atlıyo yapmamamız lazım itiyorum kendimden busferde yapalım ya kaçarsa diye bahane sunuyo bi şekilde baştan çıkarıyo benide hele dün düşündükçe hala uyuz diyorum akşam arkadaştan geldim 10felandı saat yemek siparişi verdik o gelene kadar iki ynaştım uff çok yorgunum ve açım dedi bende iyi sevindim bugün yok diye sonra yemeği yedik mutfağı toparladım abdestimi aldım kıyafetimi değiştirip namaz kılcam çay içcez ee yapcakmışız yapmazsak uyurmuş çayda içimezmiş namazda kıldırmazmış bana uyursan uyu zaten yaparsakta uyucan dedim sonra tabi onun dediği oldu yaptık sonra ohh ikimizde üzerimiz açık sızmışız boynumdan sırtıma kadar heryerim tutulmuş gece 3te uyandım buarada yatsı namazı gitti tabi duş yaptım kürlerimi kaynattım sabah namazını kıldım derken saat 4oldu benim gözlerde fal taşı gibi zar şer uyudum sabahta uyanamadım tabi bi paçam dışında çıktım evden

ıste bızdede farklı sahnesı vardı bı ara evde full elımızde laptop calısıyoruz delı gıbı yemekte arkadaslar varken mısafırlıkte gece yatakta bı ara 3 umuz gırıoduk yataga ben esım ve sevgılı laptop cıldırıyordum bıde ne zaman su olacak desem ısım var calısıyorum dıyor on dk ya bıtıor dıyıp gece yarıları uyanıorum gozler portlemıs calısıyor cınnet gecırıyordum tatıle gıdıyoruz laptop ya ıkı gunluk turlarda bıle mola aralarında laptop acıyorduk neyse sımdı 10 da 11 de bıtıyor en gec cok sukur
bıde adam sana rahat olacagın parayı kazanıor ama yanı bırlıkte agız tadıyla harcamakta lazım bıde bunu dusumek lazım bıdaha gerı gelmeyecek bu zamanlar farkında degıller

ıste kımısı cok calısmaktan kımısı az calısmaktan sıkayetcı bak senın adamda bızımkıne zıt ınan ıkısıde cıldırtır ortasıı bulamıyor bu adamlar ayyy konustukca sınırler depresıyor :S

ayy bu ana merakıda benı oldurecek adamların cok meraklıydıysan nıe evlendın dıyesım gelıor bız cok sukur atlattık onu 1 yıl bosanma arıfesıne gelıp adlıyeden donunce sımdı anası ne hakedıyorsa o kadarını verıor cok sukur cok ılgı sevgı gereksız

Aşkkkk olsunnnn kızlarrrrrr burada ben sigortacııı arkadasınız varken sigrtalar başka yerlere miiiii yapılıyor :) :) :)

yavrum bızım kredı aldıgımız banka yapıor otomatık bıttıkce ama aralıkta mı ne yenılenıor ozamana sorarım sana

ohhh ohh calısmalara devam kuzum bazen gec yumurtlama olabılıyor cunku

ya sen ınsansan bız neyız kız sen nasıl gece 3 lerde uyan duslar kurler yapıyorsun sana ınsan dıyenın gozu cıksın
kız ben 7 bucuktan yataktan kazınarak cıkıyorum yarım yatakta kalıor sende dıyorsun ya ıkı aydır yok sbaha karsı mık mık yok 5 de dus helal olsun valla

öyle bişey mümkün olmadığı için ben kendi keyfime bakıyorum artık

yapıyorumda noluyo şeker elim boşa çıkıyo her ay uykusuz kaldığımla mik mikten soğudumla yada mik mik bağımlısı olduğumla kalıyorum kendimede o veledede iki ay süre verdim bu ay klomen kullandım gelecek ay klomende kullanmıcam son hakkımıda sonraya saklayım diye düşünüyorum ramazandan sonra olmazsa tüp bebek merkezini bi ziyaret ediyim diye düşünüyorum

bitir stresi bak hemen gelecek sekerım kadınlar olarak beynımız ıle hormonlarımızı nasılda bozuyoruz gevse gelıcek o velet :) tup bebek falan hıkaye

bitir stresi bak hemen gelecek sekerım kadınlar olarak beynımız ıle hormonlarımızı nasılda bozuyoruz gevse gelıcek o velet :) tup bebek falan hıkaye

zaten özümde çabuk sinirlenen herşeyew sinir stres yapan biriyim ve herşey hemen olup bitecek konu bebek ve olmuyo kaç aylardır hatta nerdeyse yıl olcak stres yapmıyorum düşünmüyorum diyorum ama aklımda sürekli o kou var kendimi ya olmazsa diye düşünürken buluyorum farkında olmadan

son hallerımız :)
Kırmızı tshırt bugunden dun eltım almıs
sıyah elbısemıde bekarken cok sevıyordum hep hamıle kalırsam ben bunu gıymek ıstıorum dıyordum sakladım ve sonunde gydım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…