HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben bi bunlardan alırım bide normal bişey alırım daha hafif daha uygun ben tek çıkcağımda kullanmak için
2.eşimden gizli alırım süpriz olur yoksa delirir adam heralde.
ya gördüm bikaç yerde aşırı tatlı sevimli duruyodu tabi daha karar vermem için çok erken sadece fikir :)

haha adam gorunce kadınlar kulubu bırlestı hedıye yolladı dersın
en cok ben takılıorm dıye odul yollamıslar

haha adam gorunce kadınlar kulubu bırlestı hedıye yolladı dersın
en cok ben takılıorm dıye odul yollamıslar

ya hiç laf ettirmem valla aptal bak yine sinirlendim oturduğumuz ev kira daha gitti araba varken 2 tane daha araba aldı hastalık var adamda neymiş yatırımmış eve yatır madem paran var ev alcağımız zaman satarmış arabaları.deli ediyo beni bende inadına herşeyin en pahalısını alıyorum madem öyle kendi koleksiyon yapıyo bende yaparım

kız akıllı hatun ol sende ev borcuna sok adamı alamasın yavrucum
begen bı ev kayınvalıdende bıraz uzak guzel falan begendım gorelım edelım cekın kredıyı asatın arabaları her ay tıkır tıkır bankaya oderken alamaz araba falan bosuna sende oda sacmayın paraları
bak bızım 2 yıl oluyor neredeyse kaldı 4 bucuk seneden az ode ode bıtcek sonunda evımız olacka

Bastonlarda cesit cesit...cagani iki aydan beri bindirdik. yatabilme ozelligi var ben bide icine yumsek minder koyuyodum hem terlemiyodu pasalar gibi:)))))

Iyi yapmissin canim, dedigin gibi sunun buyu guzel ama busu yok yok bu hfif am otekinin bilmemnesi var azcik agir fln derken karar veremiyor insan. Bende netten alicam herhalde burda magazalarda bisi goremedim hic yadamazalar nerde ben bilmiyorum

Uff kizlar benim adam aradi dedim artik alalim biletleri bu aksam diyor alamayiz neymis ne olcagi beli degilmis hicbisey orda yolunda gitmiyormus alamazmisiz. Haziran Temmuzda gelemezsem agustosta hicgelemem doktor 7 aydan sonra zorunlu olmadikca gitme dedi.. Dedim daha var gitmemize duzelir bisi olmaz, protestoya katilmaya gitmicez nasilsa diye. Bakariz dedi kapadi teli.. Asil burda yolunda gitmiyor hic bisey buz gibi hava sel baskinlari ev desen valla afedersiniz bk goturuyor icimden gr is yapmak gelmiyor. Istersen kirk su sil camasir suyuyla eski kirli yerler pencereler desen elinde kalir. Sabah 7 asam 7 dan dum tadilat var yanda millet yaptiriyor evini sanki ben biseyi hak etmiyorum gibi geliyor. Gucumuz olmasa tamam dicem ama yok adamda is yok. O gitsin bisiklet turu selden iptal olmus ona uzulsun.

Yok cidden yok gidicem ben, bunlari ona soyleyince kiskanclik yapiyor oluyorum. Ne var stres yapma sapan seyler icin yaptirirz bizde nolcak diyor. Dedim 4 ay kaldi doguma hala yaptiriz diyorsun var daha vakit diyor birde. Bebege bile hic bisi almadim icimden gelmiyor onun minik cicilerini bu eve getirmek. Ben aksam alicam kendi biletimi gidiyorum diycem zaten istedigi o gelmeye gonulsuz zorla geliyor bir nebze. Otursun anasiyla kardesiyle ne yerse yesin skdm artik valla yaa.. Kendimi degersiz onemsiz hissetmekte skldm.. :84::84::84:

gelde laf anlat çıldırtıyo beni.ben üsküdardan ev almam diyorum o da şuan burda oturmak zorundayız ben hergün annemi işe giderken buraya gelip alıp akşam bırakıp eve gelemem diyo.bu işi yaptığımız sürece üsküdarda oturcaz diyo.üsküdar zaten eski muhit yani yeni bina bul ki alasın.
senin istediğin ev 300 bin mi sanki diyo 300e bul alalım diyo ama yok cidden o paraya benim istediğim gibi.oof bilmiyorum batıyo bana o arabalar faydasıda yok ki bana.son zamanlarda hep bu yüzden kavga eder olduk

ayy deliricem valla.en doğrusunu yaparsın söylemeden al biletini ya sen ne diyebilirki bunları alıp şöyle temiz bi dövsek ne güzel olurdu

Bastonlarda cesit cesit...cagani iki aydan beri bindirdik. yatabilme ozelligi var ben bide icine yumsek minder koyuyodum hem terlemiyodu pasalar gibi:)))))

eee tecrubelı annenın halı baska ogrencek cok seyımız var sekerım senden :)

sekerım yanı evet hala burası durulmadı sen gelene kadar durulur dıye umudum benımde ama bazen cıgırından cıkıyor buralar bıde ısın kotu yanı sonucta ıstanbula geldım havada guzel dıye gezmek ıstıceksın besıktas kapalı taksım kapalı kadıkoy karısık falan yanı annenı gorcen tabı bunlarda bısı ama temmuz basına alsan durum ne olur ızın alabılır mısın
bıde sende sureklı erken dogum orneklerı versen bak 5 aylık olduk 7 ayda doganlar var aman herseyı hazır olsun dıye
ayrıca almayada basla artık kız hakıkaten bu stresıne erken gelırse bebıs acıkta kalırsınız

ayy uskudarda yok hakıkaten yenı ev ama sen baska yerden al kuzum ıcıne oturma kıracı koyarsın arabaya yatırıma eve yatırım olur en azından ılla uskudardan almak zorunda degılsın otur en azından kafan atarsa evım var dersın :d

Yav protestolar belli meydanlarda...hiic bisey olmaz...siz gelin.bastir birazz...ne bilim medya abartiyor de bari:))))

Canim hani derler ya gonulsuz .. diye, iste bizimki o hesap bir bahane ariyor. Ilk zamanlarda bosuna masraf ben gelmiyim onun yerine bebge bisi aliriz fln diyordu. Ama bu cocugu tek yapmadim ya ailemin arsiyinda oda olsun istiyorum. Zaten burda ailem yok kendimi kimsesiz hissediyorum oraya idincede kocasizmi kaliyim, biliyrum rdada mizmizlanicak ama en azindan gostermelk koca iste .. Uff kararsz kalmak cok kotu birsey valla ama hep byle bizde

Su topigin dert yanani olmaktan skldm valla isitip isitip hep ayni mevzular bende ama napiyim cikamiyorum isin icinden iki gun dusunme iyi olcak diyorum ucuncu gun gene patliyorum..

Yav protestolar belli meydanlarda...hiic bisey olmaz...siz gelin.bastir birazz...ne bilim medya abartiyor de bari:))))

canım aslında olaylar artık heryerde sadece beellı yerler degıl
dun oglen levent kanyonda ogleden sonra balmumcu atvde oldu
aksamları da evın oralardadadahep goruyorum ben eyup gazıosmanpasa arasındayım
bunlar sadece gorduklerım

ayy oda ne demek ben gelmım tutumlulugu senın aılene karsı mı gelmıs sacmalamasın yanı kocan tabıkı gelecek sankı carsıya alısverıse ınıonda gelmıo
ayrıca orada basına bısı gelse kocan yanında olacak tabıkı ucaga bıncen ıncen yanı hamılesın
ay bu kocalar neden bu kadar höduk oluyor benımkındede var bole abukluklar donem donem

eeeeee benim boyda 1.69 ben nolacammmm sımdıııı

Annemde oyle dedi heryerde diye, bizimde bakrkoy merter fln hep olaylar varmis,

Ozlem sorma vall ahni gelmese bi isin ucundan tutsa tadilata fln baslasa calissa anlicam ama biliyorum 8 senelik adami oda olmicagi icin. O anca gtsin baskasinin catisini tamir etsin evine su basanlara yardim etsin, iptal olan bisiklet turuna uzulsun. Abuk subuk seyler.. Herkes onu aa bak geldi yardim etti iyi biri olarak ansin istiyormus yardimsever kozalak ama farkinda degil kendine hayri yok ama gelde anlat.. :113:

o zamanda bahane belli canım tüm fikirlerimi öne sürdüm ama sonuç 0 :)

ticaret yapıyoruz bişey olsa işler dursa çekler ödenemese arabaları hemen satarız ama bütün varı yoğu eve yatırırsak bi aksilik olunca evi ha diyinde satamayızzzz

eeeeee benim boyda 1.69 ben nolacammmm sımdıııı

sende zurafalar topıgıne

buuuuuu arada yeni arabanızzzz hayırlı olsun bebeğimmmm

sagol canım tesekkur ederızzz

ben senı herkese kotuluyorum ıyı bılmelerı zor dıcen ama dıl olayı var ıste
dekı o ınsanları evımıze cagırsak ben utanıyorum de
bende evımıze bırılerı gelsın ıstıorum de
aman ne dersen de vardır emınım cevabı bızde buradan akıl verıyorz sozde emınım heryolu denemıssındır kac yıllık kocan
ıste bzen bızım okuzcanların kafaları bızım gıbı calısmıyor bızımde omrumuze torpu oluyorlar hayaatımızdan calıyorlar resmen :S

senın koca hakıkaten tıcaret yapıyor baksana sana bıle catır catır hazır cevap barı sıgortaları seylerı tamam olsun aman aman bısı mısı olur son yatırımlarınıza da bısıcık olmasın kız erkek kafası 500 1000 kar etcem sanıor kısıor zarar buyuk
bızım arkadasın evı var kırada kıracı sen eve tıner dok kendını de banyoya bagla yak evde gıttı bınadada hasar 100000 masraf cıktı sıgorta yokmus bıde dıger ev sahıplerıde dava actı hasarmız var dıe cepelerınden yaptırıolar hersyeı sımdı
ayy sıgortaya nasıl sarılasım geldı ıyıkı yaptırımısız dedım bı kere daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…