- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.921
Valla canim bende evde yatiyorum, gr e isi yapmak gelmiyor icimden napiyimle tv bakiyorum forumda geziyorum, skldm bende..
bende evimde yatmak istiyorum ama yaaaa(( senin raporun bugün bitmiyomuydu
ayy canım pasta börek istiyo yaaaa
Bitiyordu canim, ama dun kontrole gittim yine kan testi yapti doktor degerler persembeden daha yuksek cikti.. Zaten daha kotu oldum oksuru cok fena ypti beni son iki gundur(
Selam kızlar dun yazdım ama kımse gormedı nasılsınız ? Yenı hamıleler var mı ?
Merhaba canim, iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin ? Benim bildigim yeni hamis yok ins haziranda dokulcek herkes pitir pitir bebisleri.. Sen naptin calismalari..
Pastayı yapacak hatunlar gondermeyen kazana dussun emi :)
canım,doktorun sorun yok dediyse yoktur.artık bundan yorumlayınnnn :) ofiste biri görecek diye ödümmm çıktı kız anam çekene kadar ne çektinnnn be merve :)Eki Görüntüle 728682 Eki Görüntüle 728683 Eki Görüntüle 728684
ya sabırrr hülyacımmm.Devlete millete hayirki ugurlu olsun pazar gunu yumurtlama bekliyorum (gerci bu ay yumurtlama kousundada supheliyim kendimden) ama demin kozalakla ciddi ciddi tartistik mubarek gun tabiki yine altta anasi var allahim sabir ver yarabbim bunlar nasil aile ne bicim insanlar anlamiyorum ya aile kavrami diye bi olgu yok hayatlarinda hulya oruc anne onunka yemek yemeyelimmi yemedenmi cikiyim diyo oda ee hulya eve gelmedimide sen ye yemegini cik diyo yok boyle bisey yaa soyleyincede ben suclu oluyorum
Valla yaa ne cektim ben boyle beee yaw isin komik tarafi seninde bi ailen var ona gore plan yap dedim neymis tam amerikali zihniyetteymisim bi biz ikimiz varmisiz baskasini yok saycakmisim ben bunu istiyomusum kufretti gitti beyfendi ama dur seen dur o gelcek nasil olsa bu eve bende bisuru uzcem yemek yemedim daha dicem uzuntumden temizlik yaptim dicem sonrada donup kicimi yatcam gorsun gununu beni mubarek ginde bi basima birakip gitmek neymis gorsun ay bide demezmi hadi annemlere gidelim sende yalniz iftar yapmis olma diye olmaz deyince yine suclu oldum valla guluyorum sadececanım,doktorun sorun yok dediyse yoktur.
o kadar büyük yumurtan olsa herhalde uyarırdı.
bizim yanlış anladığımız bir durum var sanırım.
ya sabırrr hülyacımmm.
ne çektin beee hülyaaaa sen oldun demek
Kis ask olsun gelirken getirirm sana ama senden daha guzellerini isterim :)))
Kizlar canim kemal pasa istiyor bir tarif bulursam yarin yapiyim diyorum, evde her yer toz icinde bir mutfak temiz bari bende orda calisiyim
Devlete millete hayirki ugurlu olsun pazar gunu yumurtlama bekliyorum (gerci bu ay yumurtlama kousundada supheliyim kendimden) ama demin kozalakla ciddi ciddi tartistik mubarek gun tabiki yine altta anasi var allahim sabir ver yarabbim bunlar nasil aile ne bicim insanlar anlamiyorum ya aile kavrami diye bi olgu yok hayatlarinda hulya oruc anne onunka yemek yemeyelimmi yemedenmi cikiyim diyo oda ee hulya eve gelmedimide sen ye yemegini cik diyo yok boyle bisey yaa soyleyincede ben suclu oluyorum
Merhaba arkaşlar konu ile alakasız olabilir fakat birsey sormak istiyorum ; adetim bitti uzerinden 3 gun gecti su gibi kanamam oldu.. bende ertesi gun test aldim yaptim negatif .. cok halsizim basim felaket agriyor 8 aydir evliyim hic korunmadim cok istiyorum. allah butun isteyenlere nasip etsin sizce gebelik var midir ?
Yaparım kız :) çeşit çeşit oh misler gibi valla yeriz sonra
Kemal paşa hep hazır yapıyom hamuru nasıl yapılır fikrim yok valla
Bu kadının zoru ne be oruçlusun bide sen ye gel mi diyo yuh yani kocan o be niye evlenmişin acaba yanlız yeceksen
Yesin teyzeleri o minnakin selamini ohh baska doktorada tescilledin sorun olmadigini cok sukur masallahBizde doktordan geliyoruz kızlar başka doktora gitvem hep diyodum gittim oda herseyi ii dedi kalp mide idrar kesesi gördük 19 haftalığımızı doğruladı pipimizi gördük 262 grammışız :) teyzelerine selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?