- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.901
kız ben okudum kagıtların altında yazıo ustte falan aradıysa gozlerın
mervenın dedıgı gıbı 31 ve 25.5 mm okudum bende bılemedım kı :S
kandıl olunca ne oluyormus len ımam nıkahlı kocan degılmısankı gayrı mesru yapacak delı
belkı bugunun yuzu suyu hurmetıne gelır bebıs bellı mı olurmubarek gun hem dua et hemde calısma
günaydın kızlaaaar herkese hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul buyursun bu gece.
kızlar bu arada hayırlı kandıller Rabbi'm ona açılan elleri geri çevirmezzz ve nasip etmeyeceği duayı da kuluna ettirmez lütfen dualarınızda tüm bebek isteyen arkadasları da unutmayın :)
Rabbi'm bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.
kızlar günaydın.
aylardır hep birlikte burada zamanlarımızı paylaşıyoruz.Sevinçlere,üzüntülere ortak olduk beraberce.birbirimize yakın da olsak uzak yerlerdede olsak ayrı ayrı duygular yaşadık.henüz hamile kalamayan bizler için zorlu zamanlar hala devam etmekte.Öncelikle kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin,günahlarımızı affetsin inşallah.Hamile arkadaşlarımıza hayırlı evlatlar doğurmayı nasip etsin Allahım.Bizlerede çok bekletmeden hayırlısı ile hamile kalıp,sağlıklı hamilelikler yaşayıp sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.Hamile arkadaslardan rica ediyorum dualarınızda bir cümlede bizler için yer ayırmayı unutmayın olur mu?Rabbim belki içinizdeki meleklerin yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul ederse bizde nasibimizi alalım.Hepinizden Allah razı olsun.
yapmasam daha iyi olacak yaa en iyisi ben yapmayayım ah su hormonlar
ikili testimiz çok güzel çıkmışşşş :)
Ayy cok sevindim darisi basimizaaaaa...
Kizlarr nasilsiniz?? Ben hastalandim bu sabah ama hic uzulmedim aksine kurtajdan sonra adet duzenimin bozulmamasina mutlu oldum yeni bat 5 temmuz insallah bu aydan sonra 9 ay beklemiyorum:)))
gizoş gözün aydın canım yaa zaman nekadar çabuk geçiyo maşallah cinsiyet öğrenecek zamana kadar geldin çok şükür hadi bundan sonraki testleride sorunsuzca geçersiniz inş
Ayy masallah, saglikla kucaginada alirsin ins..
hadı bakalım bu ay sızın ayınızda olsun canım ınsallah hayırlısı ıle gelır bu ay bebısın son regl olsun :)
çok canım sıkılıyor çok uykum vaaarrr vakit geçirebileceğim eğlenceli bişeyler önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?