- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.881
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
ayyy sen alma ben alayım ikizzz.Amin amin aminnnnnn
maşallah!çok şekersiniz canım.bi de biz alaydık hamile tshirt ü
canım,üzgünüm ama;sağlıklı yumurta 18-20 mm arasındayken çatlıyor.
20 mm in üzerindeki yumurtaların çatlaması zor,çatlasa da genelde işe yaramıyor.
25,5 mm olan yumurtan belki çatlamıştır.ama 31 çok yüksek,ondan ümidini kes,onla gebelik oluşması zor.
keşke çatlatma iğnesi olsaydın zamanında,iki yumurtan olurdu.
benimde 2 yumurtam vardı.biri 18mm diğeri 12 mm.doktor hemen çatlatma iğnesi yapalım dedi.
ben 1 gün daha bekleyelim 12 mm olanda 14e çıksın istedim.doktor ona bile mırın kırın etti.
18mm olan yumurtayı riske atıyoruz,biliyorsun 20mm i geçerse işe yaramıyor dedi.
şimdi kasığında ağrı varsa onlar kiste dönüşmüştür,reglle atarsın,merak etme.
bende de çatlama sorunu var,riske girmemek için iğne yaptırıyorum,ne yapim?
madem takip yaptırıyorsun gidip çatlayıp çatlamadığına baktır bence.
ve doktorun sana söylememesi garip.31mm normalden çok büyük.
gerçi bu anlattıklarım genel durumlar,belki senin extrem bir durumun varsa bilemem canım.
ama burdan bakınca çatlama sorunun var gibin gözüküyor.
leeennn sen insansan ben neyim?
ben günaşırıy zor yapıyorum.
nasıl oluyor da gece 5 te 3 te kalkıp şey yapıp uyuyabiliyorsun?
hacı yatmaz gibisin maşallah!yat kalk yat kalk.
canımmmm ama bana doktorum hiç öle bişeyyy demedi :S milimlerini de ben ultrasondan söledimmmm yanlışmı söledim ki orada öle yazıyordu durrrr resmini çekeyimde atayım size cunku doktor bana dedi ki çok güzel 2 yumurtan var.hatta bana 1 hafta ara demişti enfeksiyon için yani yumurtlama yakın belki ucundan yakalarsın ama olsun uzulme bak ne guzel yumurtluyorsun onumuzdekı ay ıns dedı :S
günaydın herkese arkadaşlar
ben 27-28 günde adet olurum bugün 30. günüm umutlansammı bilemedim ama karnımda ağrıyo ve eşimin sperm sayısı düşük çıkmıştınasıl hissetsem bilmiyorum
benimde bugün yarın olmam gerekirdi ama hala tık yok.
belirtide yok. ne göğsüm ağrıyor ne belim ki ikiside cok ağrırdı.
çok fazla akıntım var sadece.
umutlanmakta istemiyorum belki geç adet olcam:44::44:
günaydın herkese arkadaşlar
ben 27-28 günde adet olurum bugün 30. günüm umutlansammı bilemedim ama karnımda ağrıyo ve eşimin sperm sayısı düşük çıkmıştınasıl hissetsem bilmiyorum
benimde bugün yarın olmam gerekirdi ama hala tık yok.
belirtide yok. ne göğsüm ağrıyor ne belim ki ikiside cok ağrırdı.
çok fazla akıntım var sadece.
umutlanmakta istemiyorum belki geç adet olcam:44::44:
alğgülsün istersen sen bi test yap ama çok fazla umutlanmadan yapki olmazsa çok üzülme olursa çok sevin
ama ikinizde sakin olmaya çalışın geçen ay benim yaşadıklarımı biliyosunuz bildiğiniz hamileydim ve habire belirtim yok diyodum ya düşününce aslında hamilelik için yetecek kadar belirtimde fazlasıyla varmış vücudumuz psikolojimiz hormonlarımız hepsi bir olup bizim bu stresli heyecanlı halimizden faydalanıp oyun oynuyolar bize inş adetleriniz 9ay gelmemek üzere gecikmişlerdir
rüzgarözge inşallah hamiş haberleri veririz burdan
test yapmadım yapmakta istemiyorum
ya evet o konuda haklısın ama ben yarına kadar beklemek istiyorum olmadı sabah gider alırım bi test
kız sende bakarsın sınsı sınsı ılerlemıs ve hamıs olmayasın :))
olmazsan yarın sabah yada cuma sabahı yap belkıde bebıs ıcerdedır
alğgülsün istersen sen bi test yap ama çok fazla umutlanmadan yapki olmazsa çok üzülme olursa çok sevin
ama ikinizde sakin olmaya çalışın geçen ay benim yaşadıklarımı biliyosunuz bildiğiniz hamileydim ve habire belirtim yok diyodum ya düşününce aslında hamilelik için yetecek kadar belirtimde fazlasıyla varmış vücudumuz psikolojimiz hormonlarımız hepsi bir olup bizim bu stresli heyecanlı halimizden faydalanıp oyun oynuyolar bize inş adetleriniz 9ay gelmemek üzere gecikmişlerdir
rüzgarözge inşallah hamiş haberleri veririz burdan
test yapmadım yapmakta istemiyorum
kız 3 mm olmasın o 31 mm yerıne acaba sımdı sen boyle soyleyınce aklıma bolesı geldı
ayrıca her neyse 11 degılmıydı bat az kaldı ogrencez ınsallah hep bırlıtke
kızlarrrr anacıgımmmm bir bakıverınnnn bu arada dunde bır bb....k olmadıııı esımle kavgalıydık ablamın dugunu var stressss hersey ust uste geldı bu ay bebek yıne es gectıııı :S bu arada bat 14 hazıran kız :)
kızlarrrr anacıgımmmm bir bakıverınnnn bu arada dunde bır bb....k olmadıııı esımle kavgalıydık ablamın dugunu var stressss hersey ust uste geldı bu ay bebek yıne es gectıııı :S bu arada bat 14 hazıran kız :)
artık bundan yorumlayınnnn :) ofiste biri görecek diye ödümmm çıktı kız anam çekene kadar ne çektinnnn be merve :)Eki Görüntüle 728682 Eki Görüntüle 728683 Eki Görüntüle 728684
anacım kusura bakmada ben yine okuyamadım benimkileride doktor vermişti kaç mm olduğunu söylemişti bende o yüzden ultrason resminden bakıp bulmuştum o yüzden bakıyım dediydim ama doktorun bişey demediyse üzerine çok iyi dediyse muhtemelen sen yanlış okumuşsundur içini ferah tut aklını bulandırma boş yere
anacım kusura bakmada ben yine okuyamadım benimkileride doktor vermişti kaç mm olduğunu söylemişti bende o yüzden ultrason resminden bakıp bulmuştum o yüzden bakıyım dediydim ama doktorun bişey demediyse üzerine çok iyi dediyse muhtemelen sen yanlış okumuşsundur içini ferah tut aklını bulandırma boş yere
amannnn neyse bekleyelimde görelim :) acaba mik mike devam etsem mi ki ama bu gecede kandil dünde olmadııı :) en iyisi bu ay da boş geçsinnnn napimmmm mecburrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?