HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmmm ama bana doktorum hiç öle bişeyyy demedi :S milimlerini de ben ultrasondan söledimmmm yanlışmı söledim ki orada öle yazıyordu durrrr resmini çekeyimde atayım size cunku doktor bana dedi ki çok güzel 2 yumurtan var.hatta bana 1 hafta ara demişti enfeksiyon için yani yumurtlama yakın belki ucundan yakalarsın ama olsun uzulme bak ne guzel yumurtluyorsun onumuzdekı ay ıns dedı :S

kız 3 mm olmasın o 31 mm yerıne acaba sımdı sen boyle soyleyınce aklıma bolesı geldı
ayrıca her neyse 11 degılmıydı bat az kaldı ogrencez ınsallah hep bırlıtke

günaydın herkese arkadaşlar
ben 27-28 günde adet olurum bugün 30. günüm umutlansammı bilemedim ama karnımda ağrıyo ve eşimin sperm sayısı düşük çıkmıştı nasıl hissetsem bilmiyorum

benimde bugün yarın olmam gerekirdi ama hala tık yok.
belirtide yok. ne göğsüm ağrıyor ne belim ki ikiside cok ağrırdı.
çok fazla akıntım var sadece.
umutlanmakta istemiyorum belki geç adet olcam:44::44:

ben 27-28 günde adet olurum bugün 30. günüm umutlansammı bilemedim ama karnımda ağrıyo ve eşimin sperm sayısı düşük çıkmıştı nasıl hissetsem bilmiyorum

canım 2 3 gun gecıkmen var testte olsa cıkar bence yaptınmı ıdrar testı

kız sende bakarsın sınsı sınsı ılerlemıs ve hamıs olmayasın :))
olmazsan yarın sabah yada cuma sabahı yap belkıde bebıs ıcerdedır

alğgülsün istersen sen bi test yap ama çok fazla umutlanmadan yapki olmazsa çok üzülme olursa çok sevin
ama ikinizde sakin olmaya çalışın geçen ay benim yaşadıklarımı biliyosunuz bildiğiniz hamileydim ve habire belirtim yok diyodum ya düşününce aslında hamilelik için yetecek kadar belirtimde fazlasıyla varmış vücudumuz psikolojimiz hormonlarımız hepsi bir olup bizim bu stresli heyecanlı halimizden faydalanıp oyun oynuyolar bize inş adetleriniz 9ay gelmemek üzere gecikmişlerdir

yapmasam daha iyi olacak yaa en iyisi ben yapmayayım ah su hormonlar

rüzgarözge inşallah hamiş haberleri veririz burdan

test yapmadım yapmakta istemiyorum

canım valla o gelmedıkce sende gunden gune umutlanıyorsun bence cok stres yapmadan yap bır test en azından cıkmazsa umudun azalacak rahatlıcaksın belkıde stresten gecıkıyordur dandık bır test al 3 5 tl lık yap bence cunku her dk gecıktıkce umudun artıcak

kız sende bakarsın sınsı sınsı ılerlemıs ve hamıs olmayasın :))
olmazsan yarın sabah yada cuma sabahı yap belkıde bebıs ıcerdedır

walla beni dürttüler sabah test yaptım negatif
ama ben sabaha karşıda wc ye cıktım 2 defa.
neyse ya beklicem.hayırlısı neyse o olsun.

canımm ya bilmezmiyim bende yaşadım kahrolası iki ayrı test markası yanılttı beni.
hayırlısı canım hakkımızda.

rüzgarözge inşallah hamiş haberleri veririz burdan

test yapmadım yapmakta istemiyorum

inşallah canım.

kız 3 mm olmasın o 31 mm yerıne acaba sımdı sen boyle soyleyınce aklıma bolesı geldı
ayrıca her neyse 11 degılmıydı bat az kaldı ogrencez ınsallah hep bırlıtke

kızlarrrr anacıgımmmm bir bakıverınnnn bu arada dunde bır bb....k olmadıııı esımle kavgalıydık ablamın dugunu var stressss hersey ust uste geldı bu ay bebek yıne es gectıııı :S bu arada bat 14 hazıran kız :)

Eklentiler

• $fotoğraf.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 23

canım okuyamadım ben bişey resmi kaydettim felan ama nafile

kız buradan ne anlasılsın onemlı olan mm lerı yazan durum sen daha yakın cek koy kızlar yorumlasın daha uzmanlar var aramızda :)

neyse kalmıs 9 gun bekleyelım :)

kız buradan ne anlasılsın onemlı olan mm lerı yazan durum sen daha yakın cek koy kızlar yorumlasın daha uzmanlar var aramızda :)

neyse kalmıs 9 gun bekleyelım :)

artık bundan yorumlayınnnn :) ofiste biri görecek diye ödümmm çıktı kız anam çekene kadar ne çektinnnn be merve :)

artık bundan yorumlayınnnn :) ofiste biri görecek diye ödümmm çıktı kız anam çekene kadar ne çektinnnn be merve :)Eki Görüntüle 728682 Eki Görüntüle 728683 Eki Görüntüle 728684

anacım kusura bakmada ben yine okuyamadım benimkileride doktor vermişti kaç mm olduğunu söylemişti bende o yüzden ultrason resminden bakıp bulmuştum o yüzden bakıyım dediydim ama doktorun bişey demediyse üzerine çok iyi dediyse muhtemelen sen yanlış okumuşsundur içini ferah tut aklını bulandırma boş yere

amannnn neyse bekleyelimde görelim :) acaba mik mike devam etsem mi ki ama bu gecede kandil dünde olmadııı :) en iyisi bu ay da boş geçsinnnn napimmmm mecburrrr

kız ben okudum kagıtların altında yazıo ustte falan aradıysa gozlerın
mervenın dedıgı gıbı 31 ve 25.5 mm okudum bende bılemedım kı :S

amannnn neyse bekleyelimde görelim :) acaba mik mike devam etsem mi ki ama bu gecede kandil dünde olmadııı :) en iyisi bu ay da boş geçsinnnn napimmmm mecburrrr

kandıl olunca ne oluyormus len ımam nıkahlı kocan degılmı sankı gayrı mesru yapacak delı
belkı bugunun yuzu suyu hurmetıne gelır bebıs bellı mı olur mubarek gun hem dua et hemde calısma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…