HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

allaha şükür bizim öyle büyük kavgamız patırtımız kütürtümüz olmaz sadece bir kez ev konusunda bi tartışmamız oldu sonrada sustu kapattı ev konusunu çünkü benim eşim tartışmaz söyleyeceğini söyler susar oturur konuşulmaz yani belli şeyleride kafasına sabitlemiş ben annesini sevmiyorum ne derlerse ne yaparlarsa yanlış anlıyorum allahtan çalışıyorum yoksa varya yanmıştım bikere kesin kaynanamın yanında oturuyo ve sanki biz ev almışız gibi kira ödüyo olcaktık

canım benim bu huyumdan dolayı anladığım yalnızca stresin kendi vücuduma ettiği eziyet.benim eşim ve ailesiyle bir problemim yok şükür ama ne bileyim evde eşime karşı olsun yada iş yerinde sinir kapı eşiğinde sanki bende hele burda biri var nasıl bir yapı vermiş Allah ona anlayamadım gitti seni çatlatır taaaaa orta yerinden ama bunu yaparken canımmmmmmlar cicimlerle güler yüzle yapar işleri sana yaptırır ben anlamamki der.tavırda alsam cevabınıda versem bana cevap vermez sanki ben o lafları ona dememişim.sinir denen bişey yok bayanda.geç gelsin her sabah 40 dk makyaj yapsın 2 saat mıyy mıyy yemek yesin yemekten sonra tekrar makyaj tazelesin saat 4 gibi tekrar acıksın bişeyler yesin.hep diyeceksin onu yaptınmı bunu yaptınmı.müdüre dedim bir gün dayanamadım bana ne dese beğenirsiniz ne yapacaksın o da öyle onuda öyle kabul edeceksin.ben adam iş ister 2 dk da hazırlarım tez canlıyım.sonra ne oldu şuan ben bu insanla iyi arkadastan yıllardır biriktir biriktir bu karşılık vermez çünkü yüzüne bakmıyorum iş dısında konusmamaya çalışıyorum heeeeee anladımı yine konusuyor ben kafa sallıyorum yalnızca.salla gitsin demeyi asla öğrenemeyeceğim ben sanırım.

selam kızlar. çok üzgünüm yaaaa keşke akşam mik mik yapmasaydım

akşam mikmikten sonra hiçbişey olmadı
sabah çok az bi kanama geldi akıntıyla birlikte
sonra yine bu saate kadar bişey yoktu
şimdi wc ye gittim düşük yapıyorum sandım
o kadar çok kanama olduki
bide pıhtı gibi küçük koyu kırmızı bişey düştü
afedersiniz ama elimle ayırdım diğerlerinden
bastırdım içine bile çökmüyo tuhaf bişii.
şimdide sol tarafımda aşırı derece ağrı var.
hayır adet oldum desem c.tesi adet olmam lazım
yani adet olmamış olmalıyım.
tüh yaaa keşke biraz daha sabretseydim
adetten sonra başlardım
şimdi yaraya bişeymi oldu acaba
çok korkuyorum yaaaa

Ahh canim seni anliyorum, bak bana yanindayiz iste simdi evyaptirmak icin kredi alicaz adam hesapliyor kredi kira su kadar giderimiz ocak fln diye ayda.. Dedim ananin babanin evini yaptiriyorsun birde hala para odemekten bahsediyorsun. Herhalde yani oducez biz fatura oduyoruz ogren sunu diyor bide. Dedim o zaman saatleri fln ayiralim, ben mutfagima iki spot isik aldim diye baban demedigini birakmadi ama ananin tvsi bahcedeki saaha kadar acik..
Offf orneklendircek olsan var yaaa oooo banada tak ediyor arada ama iyi yonunden bak canim, beni ornek al beterin beteri var napican birkip gidemedigimize gore bunada sukur dicez..

canım geçmiş olsun.anlasam inan bişeyler yazmaya çalışırdım umarım ters birşey yoktur.

Canim endiselnme Allah`in izniye bisi yoktur surda iki gun varmis adete erken olmussundur. O kadar tedavi oldun stres yaptin 2 gun once olmus olsanda normal..
Skma canini temizlen biran once kontrolun varsa git hayirlisiyla basla calismaya ins..

ayy aynıyız valla yaa bende aşırı tez canlıyım benim eşimde kırk saatte yemek yer gideceğimiz yerlere 1 saat öncesiin saatini söylerim yinede mutlaka geç kalırız sayesinde işyerindede aynı sinirden çatlarım bişey olur söylesende amaan boşver napcan oda öyle derler ama aynı şeyi bi yapsak işitmediğimiz laf kalmaz

ayy allahım korudu benide yanyana yada aynı evde değiliz sinirden kesin çatlardım demin konuştuk güzel bi tartıştık herşeyi söyledim ama nerdee anlıcak hala sen annemleri sevmiyosun diyo başka bişey demiyo sanki avrupada büyümüşümde bilmemneymişte bende avrupa türkiye ne alakası var insanın ailesine değer vermesi herşeyden önce ailesinin gelmesi avrupalılıksa evet ben avrupalıyım dedim biz aileysek onlar neymiş onlarda ailemizmiş anlamıyo adam yaa anlamak istemiyo kalın kafalı

canım benim dur hemen sıkıntı yapma sonuçta doktor 10 gün demişti sende bekledin 10 gün belki erken adet olmuşsundur doktoru arayıp bi sorsan soramazmısın

merhaba arkadaşlar...nasılsınız??bende aranıza yeni katıldım.bende 11aydır umutla anne olmaayı bekliyorum..umarım rabbim hepimize bu duyguyu tattırır..(

sen öyle yapsan neden işitmediğin laf kalmaz biliyor musun çünkü biz işi hemen yapamaya alıştırmışız o uyuşuklarda bekletmeye.insan belli bir süre takmıyorda sonra enayi gibi hissediyor kendini.burdaki mesela iş için dışarı çıksın bankaya falan elinde torba olmadan gelmediği gün yok bankada işi 30 dk sürecekse 0 1-1,5 saatte gelir.mağazaları dolaşır markete gider.bazen bende onla bankaya gidiyorum ayy canım şuraya ugrayalımmı diyor ya dedim bir günde işin olmasın ama ne yapayım bizim oralarda yokki diyor.bir gün girdi sutyen deniyor öylede zorki beğenmesi 40 saat sürer.ya dedim ben gidiyorum bunun hırsızlıktan farkı yok bu yaptıgında zaman hırsızlığı.müdür sana sesini çıkartmıyorsa arkandan konusmadıgı anlamına gelmez ki.suistimal neden ediyorsun.hiçç ne cevap verir ne sinirlernir 10 küsür senedir böyle kendileri.ben kendime kızıyorum saat 8:45 sabah koşa koşa işe geliyorum sanki geç kaldım.mesai 9.ama millet bucuklarda gelir.
ara sıra insanlık hali geçte gelinir,dısarda işin olur izinde alınır ama sürekli sürekli.o zamanda diyorki bizim müdür ee sen izin aldında vermedim mi:)bazen düşünüyorum ben normal değilim aşırı dürüstüm.

ayda yılda bi işin çıksa izin alsan yada geç kalsan anam anam sanki yangın çıktı tüm evraklar yandı muamlesi yapılır dediğin gibi çokta dürüst olmamak lazım galiba herşeyi bildiğini belli etmicen biliyosanda bilmiyorum dicen en doğrusu bu çünkü biz bişeyleri hakkıyla yaptıkça her işin altından kalktıkça nasıl o yapar gözüyle bakılıyo ve yapamadığımız bişey olduğundada beceriksiz diye düşünüyolar ama o diğer çalışanın zaten kapasitesi okadar biliyolar kabulde ediyolar iki kişilik iş yapan birini ve yarım adamlık iş yapan gösterelik birini alırsak birbirlerini idarre eder giderler diye düşünüyolar heralde

bak düşündükçe konuştuklarımız aklıma geliyo sen annene beni savunamıyosun hülya oruç ben hülyayla yemek yicem namaza ondan sonra gideriz biraz geç gideriz bile diyemiyosun napıyım diye annene soruyosun dedim onun kültüründe öyle bişey yokmuş o diyemezmiş bende dayanamadım ozaman evlenmicektin aile kavramını daha bilmiyosun evlenmeseydin ozaman dedim

canım çok inatlaşma zorlama çünkü kendine edeceksin sinirlenip.onun kültüründe yokmusta sen sanki annene küfür et saygısız davran dememişsinki sadece yemeğimizi yiyip geleceğiz diyecek ne var bunda dünyaya at gözlükleriyle bakıyorlar ya.bizdede ne oluyor hafta içi bazen gidyoruz annesine kalabalık aileleri.ben bizimkinden önce gidiyorum daha erken çıktıgım için işten.geçen gittik buna kapıyı açtım suratına bakıyorum gülerek bu gitti annesini babasını ablalrını yiğenleride vardı tesadüfen o akşam onlarıda öptü.ben arkasındayım.gitti ellerini yıkadı havlu getirdim.aradan 5 dk dan fazla geçti heeeeee dedim kendi kendime salağım ben neyse sofra kurmaya yardım ettim onun oldugu odada durmadım.jetonu geç düştü gelmiş diyorki gel senide öpeyim yok dedim gerek yok.eve dönerken konuşup duruyor benle ne yaptıgının farkındasın dimi dedim evet dedi.yani ben bunları anlamıyorum.

aynen öyle kız ben okusamda anlamam diyor yeni sirkü gelince.hıhııııııı yapıyor gülüyor geçiyor.ben 2 üniv.mezunuyum müşavirlik stajımı yapıyorum küçümsemiyorum ama dısardan lise bitirmiş ona bu zeka kapasitesiyle burdan başka yerlede iş vermezler ama aynı parayı alıyoruz.sonra sen zor birisin negatifsin ya adalet yokki dünyada.birde özel stresim var çocuk olmadıgından dolayı.vallahi evdemi otursam diyorum bazen.

bırak öpmeyi annesinin mahallesine girince elimi bile tutmaz hödük iyi oldu saydım boşalttım içmi bu akşamki mik miki kaçırdım ama olsun ohhh canıma değsin o anlamadı yine kendi kafasının dikkinde ama olsun haa bide senin dediğini dedim sen oruç olsan ben seni bırakıp gitsem seni hiçe saysam hoşuna gidermi üzülmezmisin dedim hiiç umrunda olmazmış takılmazmış o öyle şeylere ondanmı ben seninle yemk yemeyince benle yemicekmisin diye tepki gösteriyosun dedim o tepki göstermiyomuş benimde abişeyler yememi istediği içinmiş aç durmayım diyeymiş beni düşünüyomuş hıı çok düşünüyosunda ondan sordun bana dün dimi dedim ben dün hiçbişey yemedim orucumu bile açmadım bugünde orucum üstelik dedim niye oruç tutuyomuşum tutma demiş itaat etcekmişim ona sanamı sorcam oruç tutarken dedim hayır anlamıyorum bana diyoki biyere giderken sürekli izinmi alcam sürekli seni arayıp şurdayım burdayımmı dicem diyo sonra benim orucuma karışıyo izin alcakmışım nasıl bi mantık anlamıyorum ben yaa

merhaba,
hepimiz inşallah bir gün bebeğimizi kucaklarız, kısaca benim hikayem, 3 yıllık evliyim, çocuk isteğim hep vardı, ama her ay adet olduğumda ağlayarak ve sinirle umudumu kaybediyordum,
belki bebek vardır diye korkunç sırt ağrılarıma rağmen ilaç içmiyordum, 1 yıl sonra sonuç alamayınca test yaptırdık, eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı, o kadar kötü bir şey ki Allah kimseye vermesin, çaresiz bir şekilde elimde kağıtla o hastane koltuğuna çöktüm ve ağladım, doktor bana acıdı herhalde , muayene parası almayalım hastamızdan dedi, bir sürü doktor önerdi.
neyse 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra ( bu arada bunu kısa geçtim ama hatırlamak istemediğim için, hem maddi hem bedenen o kadar çok yıpranıyorsunuz ki ama en beteri her seferindeki o maalesef sözü ile psikolojik yıkımınız )4. deneme için yeni bir dr. yeni bir yer dedik, yine güzel umutlar, bu sefer bütün akrabamıza da söyledik, dua etsinler diye, ama yine maalesef yine maalesef.
bu sefer daha az ağladım ama her seferinde daha kötü bir şekilde yumru gibi boğazımda bir acı, başımda korkunç bir ağrı, neden neden soruları, ne günahım var, neyi yanlış yaptım, neden ben, neden biz.............
bilmiyorum cevap yok korkunç bi duygu, sıfır sıfır sıfır
yine niye niye niye ..............

ayy evet bide maaş olayı var sen afedersin eşek gibi çalışırsın öbürü bi iş yapmaz aynı parayı alırsın sonra o insan niye iş yapsınki demiycekmiki sağda solda kesin diyodur haha şuna bak iki üniversite bitirmiş herşeyi yapıyo ben rahatımdayım kendi işimi bile doğru düzgün yapmıyorum ama aynı parayı alıyoruz ohh iyiki okumamışım diye düşünüyo sana keriz gözüyle bakıyo valla bende bazen keşke liseden sonra tezgahtarlık felan yapaydım şimdiye hem konumum yükselirdi hem daha çok saygı görürdüm hem rahat olurdum hemde kendimi bukadar enayi gibi hissetmezdim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…