- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.021
Selam kizlar nasilsiniz ? Bebek elsel ve nesrin hamile mi dedin esra ? Eger oyleyse sevindim onlar adina hele bebek toparladi ne guzel
esradıncel
merveduman
yakalandınız kızlaaaarrr
günaydın kızlar
haha zafer benimdir aldım alacağımı kozalaktan ve akşam yemek bile hazırlamadım ohh iyi oldu ama çok komikti bugün birlikte olcazmı dedim istiyomusun dedi yapmamız gerekiyo dedim yapmamaız gerektiği içinmi istiyosun dedi evet dedim iyi ozaman küs küs nasıl olcakmış o iş dedi biraz zaman sonra yapcazmı yapmıcazmı cevap vermedin dedim ben istiyorum istiyosan yapalım dedi sonrada hadi dedi:)) anam bi baktım olmaz dedim cık yapmıcam böyle zorlamayla olmaz dedim tam kalktım utfağa gitcem gel buraya salak dedi çekiştirdi hehe aradan çıkıverdi mik mikte
günaydın kızlar
haha zafer benimdir aldım alacağımı kozalaktan ve akşam yemek bile hazırlamadım ohh iyi oldu ama çok komikti bugün birlikte olcazmı dedim istiyomusun dedi yapmamız gerekiyo dedim yapmamaız gerektiği içinmi istiyosun dedi evet dedim iyi ozaman küs küs nasıl olcakmış o iş dedi biraz zaman sonra yapcazmı yapmıcazmı cevap vermedin dedim ben istiyorum istiyosan yapalım dedi sonrada hadi dedi:)) anam bi baktım olmaz dedim cık yapmıcam böyle zorlamayla olmaz dedim tam kalktım utfağa gitcem gel buraya salak dedi çekiştirdi hehe aradan çıkıverdi mik mikte
Alemsinizzz..ee sonucta baristiniz mi simdi...yoksa inatlik devam ediyor muu
Ohhh yarasin, bebeisler gelsin ins.. :)) Cok sevindim canim hem baristiginiza hem mik mik kacirmadigina:))
dün ama gerçekten çok garip oldu ben zaten abdestliydim ve tam yaparken yatsı ezanı okunmaya başladı allahım nolur ezanların mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine diye dua ettim hep içimden tabi o durumda ne kadar doğru dua etmek bilmiyorum ama içimden geldi
Kizar doktora gidiyorum ben yine bakalim ne zaman kurtulcaz su hastaliktan, iyilesemedim gitti bir hafta oldu . Ama anacim gunes muneste yokki insanin iyilesesi gelsin saat kac oldu disarsi karanlik bulutlu hafta sonu yagmur varmis zaten yine offff(
hülya güldürdün beni sabah sabah:)alemsiniz.adamı kullanıp kullanıp çöpe mi attın:)hakkında hayırlısı inşallah Allah dualarını kabul etsin.
burcu çokkkk geçmiş olsun biran önce tr ye geldegüneş neymiş gör.
herkese hayırlı cumalar
ayneeen öyle yaptım canım ohh canıma değsin bide bugün için saat 11e kadar materyal hazırlaması lazımmış tabi mik mikten sonra dermanı kalmadı sızdı kaldı bide midesini üşütmüş midem ağrıyo diye nazlanıyodu hiç oralı bile olmadım :)))
:) çalışma günleri tam anlamıyla bitmedi bildiğim kadarıyla yarın öbür gün ne yapacaksın,tamamen küsme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?