- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.001
bırak öpmeyi annesinin mahallesine girince elimi bile tutmaz hödük iyi oldu saydım boşalttım içmi bu akşamki mik miki kaçırdım ama olsun ohhh canıma değsin o anlamadı yine kendi kafasının dikkinde ama olsun haa bide senin dediğini dedim sen oruç olsan ben seni bırakıp gitsem seni hiçe saysam hoşuna gidermi üzülmezmisin dedim hiiç umrunda olmazmış takılmazmış o öyle şeylere ondanmı ben seninle yemk yemeyince benle yemicekmisin diye tepki gösteriyosun dedim o tepki göstermiyomuş benimde abişeyler yememi istediği içinmiş aç durmayım diyeymiş beni düşünüyomuş hıı çok düşünüyosunda ondan sordun bana dün dimi dedim ben dün hiçbişey yemedim orucumu bile açmadım bugünde orucum üstelik dedim niye oruç tutuyomuşum tutma demiş itaat etcekmişim ona sanamı sorcam oruç tutarken dedim hayır anlamıyorum bana diyoki biyere giderken sürekli izinmi alcam sürekli seni arayıp şurdayım burdayımmı dicem diyo sonra benim orucuma karışıyo izin alcakmışım nasıl bi mantık anlamıyorum ben yaa
yaw saçmalama Allah aşkına.düşündükçe sinir oluyorum kendisinin aile düzeni diye bişeyi yok bizimde olmasın diye uğraşıyo ama öbür taraftan sürekli oğluyla olsun dedesi geldi başka şehirden dün kandil diye camiye gidelim kuran programı olan biyere götür beni dedi ee tamam gündüz konuşmuşlar oğlum program akşamla yatsı arası olur demiş bende ben orucum benimle yemicenmi diye tepki gösterdim haklı olarak ye sonra git dimi aradı annesini neymiş yer kalmazmış onlar şimdi bişeyler atıştırcaklarmış ee ben yemedenmi çıkıyım hülya oruç onunla iftar yapmayalımmı diyo sen ye çık nasılsa geldi hülya diyo hülyada zaten oun bakamadığı oğlunun çamaır bulaşık yemek temizlik işlerini yapmak için var ya sadece ve bunu diyen kişi iyi insan iyi niyetli kötü düşünmeyen oluyo yaa düşündükçe başıma ağılar giriyo
hiç bekleme doktoru ara sor canım.selam kızlar. çok üzgünüm yaaaa keşke akşam mik mik yapmasaydım
akşam mikmikten sonra hiçbişey olmadı
sabah çok az bi kanama geldi akıntıyla birlikte
sonra yine bu saate kadar bişey yoktu
şimdi wc ye gittim düşük yapıyorum sandım
o kadar çok kanama olduki
bide pıhtı gibi küçük koyu kırmızı bişey düştü
afedersiniz ama elimle ayırdım diğerlerinden
bastırdım içine bile çökmüyo tuhaf bişii.
şimdide sol tarafımda aşırı derece ağrı var.
hayır adet oldum desem c.tesi adet olmam lazım
yani adet olmamış olmalıyım.
tüh yaaa keşke biraz daha sabretseydim
adetten sonra başlardım
şimdi yaraya bişeymi oldu acaba
çok korkuyorum yaaaa
merhaba,
hepimiz inşallah bir gün bebeğimizi kucaklarız, kısaca benim hikayem, 3 yıllık evliyim, çocuk isteğim hep vardı, ama her ay adet olduğumda ağlayarak ve sinirle umudumu kaybediyordum,
belki bebek vardır diye korkunç sırt ağrılarıma rağmen ilaç içmiyordum, 1 yıl sonra sonuç alamayınca test yaptırdık, eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çıktı, o kadar kötü bir şey ki Allah kimseye vermesin, çaresiz bir şekilde elimde kağıtla o hastane koltuğuna çöktüm ve ağladım, doktor bana acıdı herhalde, muayene parası almayalım hastamızdan dedi, bir sürü doktor önerdi.
neyse 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra ( bu arada bunu kısa geçtim ama hatırlamak istemediğim için, hem maddi hem bedenen o kadar çok yıpranıyorsunuz ki ama en beteri her seferindeki o maalesef sözü ile psikolojik yıkımınız )4. deneme için yeni bir dr. yeni bir yer dedik, yine güzel umutlar, bu sefer bütün akrabamıza da söyledik, dua etsinler diye, ama yine maalesef yine maalesef.
bu sefer daha az ağladım ama her seferinde daha kötü bir şekilde yumru gibi boğazımda bir acı, başımda korkunç bir ağrı, neden neden soruları, ne günahım var, neyi yanlış yaptım, neden ben, neden biz.............
bilmiyorum cevap yok korkunç bi duygu, sıfır sıfır sıfır
yine niye niye niye ..............
ya o kadar benzeşiyoruzki bizimkide öyle ben sana biryere gitme demiyorum ki git ama ben gelmem bana karısma der.ben kafama göre bir şey yapsam suratı asılır ne oldu hayırdır derim bana derki ben ne dersem o benim dediğim olacak.adam geçen akşam evdeyim köfte kızartacaktım saat 7 gibi aradım nerdesin diye şurdayım dedi tamam dedim kapattım.anaaaa eve geldi surat 5 karıs aradan bayağı zaman geçti ne oldu iştemi bir şey oldu dedim hayır dedi sana kızdım ne yapmışımki ben dedim arkadaşların yanında arıyorsun dedi.inanırmısınız yemin ederim gün içinde hiç aramam işi yoğun diye sıcak sıcak yesin diye aradım nerdesin diye aldıgım cevaba bak.bende ne gelirse ağzıma söyledim ben senin karınım saat başı arayan bir kadın değilim dedim sana yemek hazırlayanda kabahat dedim.çay falan yapmadım ona .2 saat sonra gelmiş geçtimi sinirin diyor.
yaw saçmalama Allah aşkına.
durum zaten böyleymiş,belli ki böyle de gidecek.
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
yarın barışırsınız geç olmuş olur.
barışınca hepsini unutacağını düşünerekten bugün bişey yokmuş gibi davranmanı tavsiye ediyorum.
relax ol biraz canım ya...
bugün mikmik zamanı,onun anasından babasından sana ne?senin bu hafta daha önemli meselelerin var.
mikmiki yap,sonra küsersin canım.
hiç bekleme doktoru ara sor canım.
aklında kalmasın.
hee geçti dalga geçer gibi ay şuan gülüyorum halimize bugün amma dertlerimizi döktük iyice birikmişiz demekki :)))
ay hayır bide arasan sorsan nolcak biyeri eksildi sanki geçen benimkide yedi aynı naneyi daha ounda kavgasını etmedim bekliyorum ay arıyorum arıyorum meşgule atıyo geri dönmüyo saatler sonra aramış ne oldu beni aramışsın diyo neymiş arkadaşlarıyla dışarı çıkmışta oturuyolarmış müsait olamamış sanki metresini arıyo yada ben laubali biriyimde bağır bağır yalaklık yaparak konuşcam arkadaşları duycak sanki töbe estağfirullah yaa düşünende kabahat onları koycan buz gibi yemeği yersen bu yemezsen kendin bilirsin dicen o olcak
:) aynen canım terapi gibi geldi yazmak vallahi.hülyacım sen bu akşam mikmikini yap ama deki ben seni ne kadar seviyor ve değer veriyorsam sendende onu istiyorum bu kötü birşeyse seni sevmeyeyim önemsemeyeyim o zaman de.Allahım yinede ayırmasın.ben çıkıyorum.yarın romantik yazılar bekliyorum senden.bebek için herşey mübahtır sonra inşallahhhh acısını çıkarırız bunların:)
üzülme desekte boşa .aynı duyguları bzide yaşıyoruz herne kada tüp bebek aşamasına geçmesekte.inan allaha sığınmaktan başka çare yok.güçlü olmaya çalış dua et ve mucizeni bekle.Allah yardımcımız olsun anneliği en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah.
canım benim rabbi yardımcın olsun hem maddi hem manevi anlamda güç kuvvet dayanma gücü versin ne kadar zor şeyler yaşamışsın bizlerde burda benzer sıkıntıları çekiyoruz ama tüp bebek aşamasına daha geçmedik inş geçmemizede gerek kalmaz o yüzden seni bi nebzede olsa anlayabiliyoruz çok dua et canım bide tüp bebeğin olmama sebebini söylüyolarmı sen farklı farklı yerlerde yapmışın ama artık bu tüp bebek işi tamamaen ticaret oldu benim arkadaşa bilindik bi tüp bebek merkezinde aşılama yaptılar meğerse kocasının o değerleriyle bebek olması mümkün değilmiş bile bile para almak için yapmışşlar muhakkak araştırmışındır ama yinede sebebini bi araştır iyice derim otlar kürler felan kullandınızmı peki
Canim ne hamileligi ben pantonlara bile siksam zorla giriyorum. Hatta sali gunu doktor diyor simdiye kadar aklin nerde niye kullanmadin antibiyotik dedim hamileim yazmiyormu orda aa cidden hamileymissin hicte belli olmuyor yeni herhalde o zaman kullanmaman daha dogru diyor dedim kadina 20 hafta olduk cikardim karti gosterdimYani gobis var ama cok az kilo almisim gibi duruyor, zaten pantolon giymeyi oldum olasi sevmezdim simdide bebis rahat etsin diye hic giymiyorum ama normal eteklerim elbiselerim oluyor hala hic hamile kiyafetim yok :))
Kiz rombikk unutmadik seni ama valla topigin cogu hatunu bizleri unuttu. hic girmiyolarrrrr...
Aynen sezgii..bizimle hamild kalan elselll.bebekkkk..nesrinnn
canim sen naptin sinavin vardi iki tane calismamistin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?