- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.121
canım öyle hiç düşünme valla ben o kadar umutsuzdum kiii inşallah olmaz bebişin seninle olurbence ben adet olurim bir iki gune kalmaz
benim 11 gün geçti ama daha yeni çıktı testte inşallah seninde öyle olur canımmmadetin kaç gün geçti canım benim 5 gün geçti niyetim pazartesiye kadar beklemek ama hafta sonu da yaptırabilirim
canım öyle hiç düşünme valla ben o kadar umutsuzdum kiii inşallah olmaz bebişin seninle olur
inan doktor hamilesin dedi ama hala inanamayıp test aldım gözümle görmek istiyorum benim 4 gün geçmişti yaptım negatifti şimdi o pozitifliği görmek istiyorumnolur dua et canim ya
umidimi kaybetmekte istemiyorum aslinda
bence ben meraktan bu gece yatamam yarin ilk isim bi test alip yapcam
inan doktor hamilesin dedi ama hala inanamayıp test aldım gözümle görmek istiyorum benim 4 gün geçmişti yaptım negatifti şimdi o pozitifliği görmek istiyorum
canım ben adetin21. günü kan verdim yumurtlama oluyor mu diye 0,45 çıktı doktor yumurtlaman olmamış dedi ama benim kasık ağrım 21. günden sonra oldu hatta adet erken mi olacam dedi o arada tek bir kez ilişki oldu hatta bizde zaten yumurtlama yok dedik demekki o kasık ağrısında yumurtlamışım. çünkü bügün 39. günüm sattan itibarenpeki yumurtladigin tarihi az cok biliyormusun ?
o tarihten kac gun sonra idrar testinde pozitif cikti??
canım ben adetin21. günü kan verdim yumurtlama oluyor mu diye 0,45 çıktı doktor yumurtlaman olmamış dedi ama benim kasık ağrım 21. günden sonra oldu hatta adet erken mi olacam dedi o arada tek bir kez ilişki oldu hatta bizde zaten yumurtlama yok dedik demekki o kasık ağrısında yumurtlamışım. çünkü bügün 39. günüm sattan itibaren
slm bayanlar nasılsınız
inan doktor hamilesin dedi ama hala inanamayıp test aldım gözümle görmek istiyorum benim 4 gün geçmişti yaptım negatifti şimdi o pozitifliği görmek istiyorum
sevin canım.yani ebdacımmm hala sevinemiyorummm. salı günü doktora gittim. kan verdim kahve rengi lekelenmem geldi 3 gündür sadece öyle açık kahverengiydi bugün kesildi zaten değierim de işte 17,65 çıkınca doktor hamilesin dedi
canim yapmasina yaparim ama kendime soz vermistim gunum gecmeden yapmiycam diye batim bu pazar
hakkaten tuhafsın yaaa.bence ben adet olurim bir iki gune kalmaz
benim 11 gün geçti ama daha yeni çıktı testte inşallah seninde öyle olur canımmm
teşekkür ederim canım yaa valla geçen ay biz senden bekliyorduk hatta senşn 21. gün çıkan yumurtlama değerini doktoruma sormuştum benim düşün 0.45 ti inşallah sana da nasip olur acaba hsg den mi oldu bilmiyorum sende iste doktorundannnayyyy ne güzeeeellll hamişimiz var kız nice ağzımın suyu aktı valla bende istiyoruuuummm çok sevindim gözün aydın hadi sıkma canını kasma kendini inş gelmiş y ao bebekl sen onu pamuklara sarar sarmalar büyütürsün maşallah ohh ohh
inşallah canımmm bizim topikte bir ay boş bir ay dolu geçiyor mayıs boştu haziran hamişlerle dolar inşallahhhsevin canım.
korkma sakın,bebişin seninle.
darısı başımıza yarabbimmmm.
haziranın ilk bebişi senden son bebişi de benden olur inşşşşş...
.
teşekkürler canım inşallah salıya kadar yükselir değerlerimmmOhhhh ohhhh cok sevindim hamisimiz var.. Allah bebeislerimizi saglikla bizlere bagislar ins..
Kizlar bakin yilmak umitsizlenmek yok ban taaa kac gun sonra cikmis battan hamis oldugu ..
Nice`cim Allah anali babali saglik mutlulukla buyutmek nasip etsin ins..
salı günü canımmmGunaydin kizlar.....
bugun okuldan kizlarla brunch keyfi yapcazzzzz. Evde oldugum zaman hasta gibi oluyorum.bende kendimi disari atayim dedim..
nurannnnn kiz bidahaki kan testin ne zamannn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?