- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.081
hanimlar benim bir sorum olucakti benim bat 9 haziran fakat 5 haziran gecesinden beri cook az bir miktarda kokusuz acik kahverenginde bir akintim oluyor.
Agri, kasinti vaya yanma gibi bir sikayetim de yok.
ara ara sol kasigimda batmalar oluyor, belim felaket agriyor ve en kotusu agzim sulaniyor midem bulaniyor.
sizce bu nedir doktora gitmem gerekir mi aranizda boyle birsey yasayan var mi?
bazen aet olucakmissim gibi agrim oluyor
bende burdaki herkes gibi bebek sahibi olmak istiyorum
kafam cok karisti yaa offffff
sendeki belirtiler bende aynı şekildeydi.adetimin 27.günü kanama geldi açık kırmızı ama 1-2 damla .Bende şüphelendim adet günüm
geçmeden idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı .bugun de kan testi sonucumu aldım hamileyim tatlım .Bene sende test al eğer yerleşme
kanamasıysa gebe olduğun çıkar
kızlar ben hala hasta olmadım bi belirtide yok.
rabbim inşallah bu ay yüzüme güler.
salıya kadar sabretcem ama umudumda yok
kızlarr selammmmmmmmm
umudu kaybetmek yok canim
eger zamani geldiyse seninledir bebegin, ki insallah oyledir
dualarim seninle
belki yerleşme kanamasıdır canım inşallah bebişin seninledir..hanimlar benim bir sorum olucakti benim bat 9 haziran fakat 5 haziran gecesinden beri cook az bir miktarda kokusuz acik kahverenginde ve acik pembe seklinde bir akintim oluyor.
Agri, kasinti veya yanma gibi bir sikayetim de yok.
normalde adetimden birkac dkk once boyle olurdu ilk defa bu kadar uzun surdu bu akinti
ara ara sol kasigimda batmalar oluyor, belim felaket agriyor ve en kotusu agzim sulaniyor midem bulaniyor.
sizce bu nedir doktora gitmem gerekir mi aranizda boyle birsey yasayan var mi?
bazen aet olucakmissim gibi agrim oluyor
bende burdaki herkes gibi bebek sahibi olmak istiyorum
kafam cok karisti yaa offffff
biz buradyızzzkızlar nerdesiniz kimse yok
Kizlar ben geldim, yemegimi yedim..
Kan sonucum yine fazla persembe 8 di Sali 11 olmustu bgn 13 cikti( Antibiyotige baslamamiz lazim dedi doktor, otobusu kacirmamak icin direk eve geldim, kozalak gelince aldiricam receteyi 12 saate bir kullancam ilaci (
Bebis cok sukur kipir kipir, Sali gunu detayli ultrasonumuz var ins sagliklidir minigim ..
aslında tam müjde diyemeemmmm:9ne kıss müjden bizlede paylaş
kan testi sonucunu yaz tatlım.aslında tam müjde diyemeemmmm:9
sen burdamıydınnn yaaa daha emin değiliz 17,37 çıktı çok düşük ama 3 gün önce 3,95 ti doktor var dedi ama ben daha inanamıyorumm çünkü biraz karışıkkkkan testi sonucunu yaz tatlım.
çatlatma insanııııııııı
gozun aydin canim Allah saglikli sihhatli kucagina almayida nasip etsin
ayy insallah Allah duysun sesini canim benim
Rabbim cumlemize nasip etsin
bende kirmizinin hicbir tonu yok kuzum ya kafam cok karisik
aydinlattigin icin cok sagol
pazara ne kaldi diyorum gunum gecsin oyle test yapiyim diyorum ama bu seferde hicbiryere sigamiyorum
bana bu bekleme,sabretme meselesi çok saçma geliyor.kızlar ben hala hasta olmadım bi belirtide yok.
rabbim inşallah bu ay yüzüme güler.
salıya kadar sabretcem ama umudumda yok
Allahhhhhh valla da hamiş yakaladımmmmmmmmmmmmmmmsen burdamıydınnn yaaa daha emin değiliz 17,37 çıktı çok düşük ama 3 gün önce 3,95 ti doktor var dedi ama ben daha inanamıyorumm çünkü biraz karışıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?