- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.101
evet canım ya bende inanamıyorum. hatırlıyorsun bu ay hsg çektirdimmm doktor 1 hafta ilişki yasak dedi. biz beş gün sonra yaptık hadı onu boş ver 21. günü progesteron için kan verdim bi de orda değer 0,45 çıkyı doktor adtinn 3. günü gel ilaca başlayalım dedi yumurtaların çatlamıyo dedi bize 21. günden sonra 1 defa ilşkiye girdik zaten birşey yok diye ve biliyormusun bugün battan 11 gün geçti hala olmadım demmekki ben 21 günden sonra yumurtlamışım işte biraz karışık önceki olsaydı bu değer düşük çıkardı demekki sonraki tutmuşAllahhhhhh valla da hamiş yakaladımmmmmmmmmmmmmmm
koşun kızlarrrrrrrrrrrr....
evet bebem hamişsin işte.hamiş olmasan yükselmezdi.
Allahım çok şükür sana.
canım sen pkolu muydun?
anlat bi hele
özlemmmmm müjdemmm varrr
evet canım ya bende inanamıyorum. hatırlıyorsun bu ay hsg çektirdimmm doktor 1 hafta ilişki yasak dedi. biz beş gün sonra yaptık hadı onu boş ver 21. günü progesteron için kan verdim bi de orda değer 0,45 çıkyı doktor adtinn 3. günü gel ilaca başlayalım dedi yumurtaların çatlamıyo dedi bize 21. günden sonra 1 defa ilşkiye girdik zaten birşey yok diye ve biliyormusun bugün battan 11 gün geçti hala olmadım demmekki ben 21 günden sonra yumurtlamışım işte biraz karışık önceki olsaydı bu değer düşük çıkardı demekki sonraki tutmuş
canım çok sağolll inşallah benimle kalır çok sevinemiyorum salı günü tekrar kan verecem inşallah benimledir bebişşşayy cok sevındım canım super ya
amannn amannn dıkkat et sakın ters hareket vs yapma uzanma yorulma bebıs ııce tutunsun annecıgıne
canım çok sağolll inşallah benimle kalır çok sevinemiyorum salı günü tekrar kan verecem inşallah benimledir bebişşş
canım çok sağolll inşallah benimle kalır çok sevinemiyorum salı günü tekrar kan verecem inşallah benimledir bebişşş
teşekkürler canım inşallahhh ya bir terslik olmazzzzzz ben hala sevinemiyorummmmcanımmmm tebrikk ederimmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmm :):)
yükselir tatlımm korkma benim ilk 34tü hatırlarsan :)
teşekkürler canım inşallahhh ya bir terslik olmazzzzzz ben hala sevinemiyorummmm
bana bu bekleme,sabretme meselesi çok saçma geliyor.
neyine bekleyip kendinizi daha fazla umutlandırıyor,eziyet ediyorsunuz hiç anlamıyorum.
alt tarafı 5tl lik bir test,al yap.
varsa zaten silik milik de olsa çıkar.
yoksa da yoktur!yok testi erken yaptım ,yok ilk çişimle yapamadım ,yok çok su içtim de çıkmadı gibi bahanelerle de kendinizi kandırmayın.
bir an evvel regl olayım da kurtulayım diye düşünün.
zaten testte negatif çıkarsa ertesi güne regl olursunuz.
kadın psiklojisi işte...
ama illaki de ben geciken regli hamileliğe yorucam,kendimi umutlandırıp hayallere dalıp uçucam .
sonra da çarpa çarpa düştüğümde canım yanmaz diyorsanız ben size mani olmayayım...bekleyin bakalımmm.
bol şans...
kızlar ben hala hasta olmadım bi belirtide yok.
rabbim inşallah bu ay yüzüme güler.
salıya kadar sabretcem ama umudumda yok
sen burdamıydınnn yaaa daha emin değiliz 17,37 çıktı çok düşük ama 3 gün önce 3,95 ti doktor var dedi ama ben daha inanamıyorumm çünkü biraz karışıkkk
yani ebdacımmm hala sevinemiyorummm. salı günü doktora gittim. kan verdim kahve rengi lekelenmem geldi 3 gündür sadece öyle açık kahverengiydi bugün kesildi zaten değierim de işte 17,65 çıkınca doktor hamilesin dedi
evet canım ya bende inanamıyorum. hatırlıyorsun bu ay hsg çektirdimmm doktor 1 hafta ilişki yasak dedi. biz beş gün sonra yaptık hadı onu boş ver 21. günü progesteron için kan verdim bi de orda değer 0,45 çıkyı doktor adtinn 3. günü gel ilaca başlayalım dedi yumurtaların çatlamıyo dedi bize 21. günden sonra 1 defa ilşkiye girdik zaten birşey yok diye ve biliyormusun bugün battan 11 gün geçti hala olmadım demmekki ben 21 günden sonra yumurtlamışım işte biraz karışık önceki olsaydı bu değer düşük çıkardı demekki sonraki tutmuş
inşallah canımmm...tebrik ederim canım çok sevindim inşallah yükselir değerlerin
evet açık kahvereni 3 gün geldi bugün yok ve hala adet olacak gibi hissediyomolmaz kiz insallah allah in izniyle hersey yolunda olucak
kiz ben yanlis mi okudum acik kahverengi miydi akintin ??
peki adet olacakmis gibi karnin agriyormu?
evet canım sen hatta sorduydun batın ne zaman diye bende bu ay bekleme demiştim inşallah salı gününe kadar değerler yükselirde bende rahatlarımmAmaniiiinnn hamissib sennnnnn...ama bak su andaha cok yeni oldugu icin dikkatli davrannn....
kiz dogru sen korka korka hsg ye girdin...bu ayda gecti dedin.cunku tam yum. zamanina denk geliyodu..demekki gec yumurtlamissin...aferin bak tedbiride elden biraakmamissinn...ayy cok sevindimmmm
kizlarrr mideyi doldurdum geldim bir guzel sarma dolmaaa acili lahmacunnnn yedimmmmm. gobek oldu 5 aylik....
canım adet öncesi akıntı gelir ya öyleydi hatta salı günü doktordan geldikten sonra hasta olacam dedim ama açık pembeyi görmedimmmmnice 33 canim bi sorum daha olucak cok ozel olmazsa ama aklima kotu seylerde geliyor acaba bende bir sorun var mi diye
peki kivami nasildi
ve arasira sanki pembemsi gibide duruyormuydu akintin
canım adet öncesi akıntı gelir ya öyleydi hatta salı günü doktordan geldikten sonra hasta olacam dedim ama açık pembeyi görmedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?