HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Oyle diygulara kapilman normal...gecen ayda hersey yolundaydi olmayinca uzuldun haliyle. simdi de ayni seyleri yasayacagini dusunuyorsun...o yuzden bu sevinememen..ama her ay farkli aydir. bakarsin olur...en azindan hic bi sorunun yokmus. kac tane dr tescilledi bunu.

Ayy çok sevindim ikna etmene oh çıksın bitsin bu ara hadi gözün Aydın tatlım :)

heyyyyyyyyyy bende hamileyimm çok şükürler olsun yarabbbiimmmmmm..........................................

Canım çok sevindim anlat bakalım nasıl anladın hamiş olduğunu ne yaptın ettin bakalım Rabbim kucağına Almayıda nasip etsin sağlıkla

Canım stres yapma bence bak ne güzel çift yumurta var bu hafta güzel sıkı çalış gelsin bebiş biraz gevşe bence sadece ilişki anında düşün bu kadar düşünüp döllenmeyide etkilicen

Günaydın kızlar bir gün boş bıraktım sizi olaylar olaylar :)
Dün bende bürün gün annemler ile alışveriş yaptık sanırım kendimi kaybediyorum konu alışveriş olunca ama english home çok güzeldi

Gunaydin kizlar,

Herhese iyi bol mik mik ve bebisli pazarlar.. Bizde kozalakla kahvaltiya gittik yeni geldik oda nehir kenrinda gecen hafta bosalttiklari dukkani temizleyip geri dasimaya gitti bende antibiyotigimi alip yaticam yine

Kis Nice naptin noldu haber ver tatlim, merak ediyoruz kanaman azmi oldu adetmi oldun?

Hulyacim sende skma canini cok sukur sagliklisin bebis gelicek Allah`in izniyle

Ohhh iyi yapmissiniz tatlim, bende bir gelsem cicileri almaya baslasam daha bir ignemiz yok. Annem iste bir iki zibn takimi almis nevresim takimi siparisi fln vermis oyle iste :))

Gunaydin herkese nice33 napti acaba yaa cok merak ediyorum ins kotu haberle gelmez
günaydın kızlarrrr...
valla ne yalan söyleyeyim ben de nice33 ü çok merak ediyorum.
sırf ona bakmak için girdim.
inş kimyasal gebelik değildir.
kızı da heveslendirdik bir sürü.kötü hissediyorum kendimi.
inş yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum.

Ne biliyim esra yaaa hic umidim yok bu ay niyeyse her ay icimde bi umit olurdu dun doktor cok guzel yumurtalarin rahmin dedi ben sevinemedim bile normalde hoplaya ziplaya donerdim eve
benim de hiç ümidim kalmadı arkadaşım.
2.yumurta bugün çatlıyor,kasık ağrım hat safada.
her şey yolunda aslında.
klomenle yumurta oluşuyor,iğneyle de olsa çatlıyorlar.
eşimde sorun yok,maşallahı var.
ne zaman mikmik desem seve seve üstüme atlıyor.
silkele desem silkeleyecek kıvama geldi,o kadar
eşim de doktor da benden daha çok inanıyor hamiş kalacağıma.
bense şimdiden tüp bebek yapıcam nasılsa diyorum.
en ufak hissyatım yok olacağına dair.
ağustos,eylüle kadar öylesine vakit geçiriyorum işte.
ya tutarsa misaliii

Ohhh iyi yapmissiniz tatlim, bende bir gelsem cicileri almaya baslasam daha bir ignemiz yok. Annem iste bir iki zibn takimi almis nevresim takimi siparisi fln vermis oyle iste :))

Alırsın kuzum sende geldiğinde inş dün bende newresim takımı falan aldım english home uğra mutlaka gelince

Canım inş öyledir bende metaklardayım İnan ki
Bu arada sende stres yapma İnan gelicek bebişiniZ sizinde

slm kızlar sabaha kadar dua ettim gelmesin kanamam diye dün çok az geldi hatta sabah 7 ye kadar öyleydi doktora gidecektik fakat 7 den sonra kanamam arttı yani bütün hayallerim bitti öncekinde 1 hafta sevinmiştim ama bunda 1 gün sürdü artık doktor hamilesin dese de inanmayacağım çünkü çok yıkılıyorumm. ve hep aynısı mı olacak diye düşünmekten edemiyorum biraz araştırdım eğer gelen kan pıhtısı duya tuttuğun anda dağılmıyorsa o döllenmiş yumurtanmış benim ki de dağılmıyordu ona baktıkça kötü oldumm şimdi doktora bunu soracam neden sürekli kimyasal gebelik oluyor bende mi sorun var çünkü bazılarında kan pıhtılaşması oluyormuş acaba bende de mi aynı sorun var yarın doktora giceğim benden böyle işte
ben, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize iyi ki sizler varsınız en azından acımı paylaşıyorum. dün ağlamaktan harap oldum eşimde çok üzüldü oda doktor hamile dese inanmayacam kalp atışını duyana kadar diyor

tühhh canım ya,çok üzüldüm.
nasıl da sevinmiştik.
Allah sabır versin sana.
inş bu son kimyasal gebeliğin olur.
aslında kadınların çoğu kimyasal gebelik geçiriyormuş ama farkında olmuyormuş.
sen kanı erken yaptırınca kanda çıktı demek.
yalnız şunu da okudum kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalma olasılığı yükseliyormuş.
umarım gelecek aya bebişim sana sımsıkı tutunur.

inşallah canım artık değer yüksek çıksa da düşük çıksada sevinmeyeceğim ilkinde değer yüksekti bunda düşük çıktı her ikisi de fos çıktı

show tv deki bu anne bebek neyse işte o programı bi daha izlemiycem
her seferinde sinrlerim bozuluyor,ağlıyorummm.
doktor da hala basit düşünmeyi öğrenmeniz lazım,pozitif düşünün diyo.
nerdeee? ben hiç pozitif düşünemiyorum.
daha 1.tedavi bitmeden 2.yi düşünmeyin diyor.
tıpkım benşimdiden tüp bebeğe koşullandım.

sezgi merhaba canım nasılsın görmüyordum seni, bebiş nasıl canımsın

iyiyim canım sen nasılsın. ? işler güçler yoğun olunca giremedim bi kaç gün. bebeğimde iyiydi en son çok şükür. 2 hafta sonra gidicez bakalım. senin bebiş nasıl ? sen nasılsın?

heyyyyyyyyyy bende hamileyimm çok şükürler olsun yarabbbiimmmmmm..........................................

hayırlı olsun kuuuzuuumm :) Rabbim sağlıkla güzel geçirmeni nasip etsinn

B
en rahmin yumurtanin spremin ve daha bircoklarinin her turlu kahrini nazini cekiyorum ama onlarda bi kerecek benim sozumu dinleyiverip sunger gibi emiverse de icinden bebis cikarsa nolur sanki cokmu sey istiyorum

ayyy cnm benim yaa ayni şeyleri bende yaşıyorum keske sünger gibi çekiverse

Kis durrr daha bu ay olacak insallsh..hulyaya da diyprum. Tamamm coook denemelerden sonra tup bebege gecersin...daha dur ama. esin aslan gibiymis:))) sendede bi problem yokk. bekkeeee olcaaakkk

nurannnnn

canim cok uzuldum. evet bunlarin sebebini ogrren iyice..

ozzzz...ohh bebisin ceyizleri hazir desene...bende cinsiyet ogrenimde alcam..erkek llursa caganin eskilerine talimmm...kiz olursa. oooo alisverisi o zaman gor bendeee...

burcuuuumm mis gibi yeyip gelmissin yarasin bebise..bende gozumu actim...serdarrrrr simiiittt dedim..markette simit yokmus acma almis...guzel kahv. hazirladim ama agir oldu biraz kahv. sonra uyumusum. 1 saat. normslde yoktur gunduz uykum. simdi sersem gibiyim..

Valla aynen beni anlatmissin kozalak, doktor, annem hep olcak su bu diyolar bende Tik yok ramazan bitsede tup bebek merkezine gitsek diye dusunuyorum dun doktor habire sole iyi boyle iyi anlatiyo bende biyandan rahim filmi cekelim diyorum sabahta dedim esime millet yumurta olusturamiyo olustursa catlatamiyo ben her ay ilaclada olsa iki yumurta olusturuyorum kendi kendine catlatiyorumda ama yine olmuyo dedim oda hemen demekki bende bi b..kluk var dedi napcaz biz ebda yaaa ne cektik biz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…