- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.181
Kozalagi evi tamir ettirmeye ikna edebildim, bana proje plan cikar ona gore bende ise basliyim diyor. Dun kardesi eve mimarla geldi proje cizdirmisler fln zaten tadilatlari devam ediyordu. Kozalagin agrina gitmis, bizde baslayalim bir yerden dedi cok sukur..
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...0-komple-ev-tadilatina-nerden-baslanmali.html
heyyyyyyyyyy bende hamileyimm çok şükürler olsun yarabbbiimmmmmm..........................................
Kzlar ben geldim once cok sevindim ekinci hamileymis hayirli olsun canim ama sonra cok uzuldum nice ne durumdasin su anda doktorunla gorustunmu
e ben bugun doktora gittim doktar dolu okdugu icin gelin siz arada alalim demisti 11gibi gittim bugun 3tane dogumu varmis kadinin ve kapinin onu hasta doluydu ve hepside hamileydi kimi kocasina ultrasoni gosterip biyunu kilosunu konusuyonkimi cocuguna telefondaki ultrason resmini gosterip bak bu kafasi bu kolu diyo psikolojim bozuldu habire agladim doktor bi ara doguma gittiginde asistaninnyanina gittim benim psikolojim bozuldu dedim biraz konusttuk beyse beni aldi muayene ediyo ama nasil mutsuzum asistan geldi muayene sirasinda hocam hulya cok stres yapio haberiniz olsun dedi ben koptum basladim aglamaya doktor muayene ediyo seyimde bende agliyorum hic uzulme bu ay cok iyi dedi 19ve 20 yada 21mmlik 2 adet yumurtam varmis 21mm olan hemen atilmak uzere hemen iliski dedi sonra aksam 8de iliski ve pazartesi sabah iliski dedi ben israrla rahim filmi istedim daha bu ikinci ayimiz bekle bakalim bi ben bu ay senden umut,uyum dedi gecen ayda iyiydi olmadi dedim cumartesiye progesteron testine cagirdi yani yine ayni surec isliyo benim icin esimin doktoruylada konustum 2ay bitti esim ilac icmekten cok sikildi dedim ozaman gelsinde bi test yapalim bakalim bi tekrar ona gore belki tedavi surecini hizlandircak baska ilaclara geceriz belki ilaca gerek kalmaz dedi oyle iste
ha buarada iliski 8de olamadi malesef 9:15gibi oldu ins olmustur
Günaydın kızlar bir gün boş bıraktım sizi olaylar olaylar :)
Dün bende bürün gün annemler ile alışveriş yaptık sanırım kendimi kaybediyorum konu alışveriş olunca ama english home çok güzeldi
günaydın kızlarrrr...Gunaydin herkese nice33 napti acaba yaa cok merak ediyorum ins kotu haberle gelmez
benim de hiç ümidim kalmadı arkadaşım.Ne biliyim esra yaaa hic umidim yok bu ay niyeyse her ay icimde bi umit olurdu dun doktor cok guzel yumurtalarin rahmin dedi ben sevinemedim bile normalde hoplaya ziplaya donerdim eve
Ohhh iyi yapmissiniz tatlim, bende bir gelsem cicileri almaya baslasam daha bir ignemiz yok. Annem iste bir iki zibn takimi almis nevresim takimi siparisi fln vermis oyle iste :))
günaydın kızlarrrr...
valla ne yalan söyleyeyim ben de nice33 ü çok merak ediyorum.
sırf ona bakmak için girdim.
inş kimyasal gebelik değildir.
kızı da heveslendirdik bir sürü.kötü hissediyorum kendimi.
inş yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum.
tühhh canım ya,çok üzüldüm.slm kızlar sabaha kadar dua ettim gelmesin kanamam diye dün çok az geldi hatta sabah 7 ye kadar öyleydi doktora gidecektik fakat 7 den sonra kanamam arttı yani bütün hayallerim bitti öncekinde 1 hafta sevinmiştim ama bunda 1 gün sürdü artık doktor hamilesin dese de inanmayacağım çünkü çok yıkılıyorumm. ve hep aynısı mı olacak diye düşünmekten edemiyorum biraz araştırdım eğer gelen kan pıhtısı duya tuttuğun anda dağılmıyorsa o döllenmiş yumurtanmış benim ki de dağılmıyordu ona baktıkça kötü oldumm şimdi doktora bunu soracam neden sürekli kimyasal gebelik oluyor bende mi sorun var çünkü bazılarında kan pıhtılaşması oluyormuş acaba bende de mi aynı sorun var yarın doktora giceğim benden böyle işte
ben, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize iyi ki sizler varsınız en azından acımı paylaşıyorum. dün ağlamaktan harap oldum eşimde çok üzüldü oda doktor hamile dese inanmayacam kalp atışını duyana kadar diyor
inşallah canım artık değer yüksek çıksa da düşük çıksada sevinmeyeceğim ilkinde değer yüksekti bunda düşük çıktı her ikisi de fos çıktıtühhh canım ya,çok üzüldüm.
nasıl da sevinmiştik.
Allah sabır versin sana.
inş bu son kimyasal gebeliğin olur.
aslında kadınların çoğu kimyasal gebelik geçiriyormuş ama farkında olmuyormuş.
sen kanı erken yaptırınca kanda çıktı demek.
yalnız şunu da okudum kimyasal gebelik geçirenlerin hamile kalma olasılığı yükseliyormuş.
umarım gelecek aya bebişim sana sımsıkı tutunur.
sezgi merhaba canım nasılsın görmüyordum seni, bebiş nasıl canımsın
heyyyyyyyyyy bende hamileyimm çok şükürler olsun yarabbbiimmmmmm..........................................
B
en rahmin yumurtanin spremin ve daha bircoklarinin her turlu kahrini nazini cekiyorum ama onlarda bi kerecek benim sozumu dinleyiverip sunger gibi emiverse de icinden bebis cikarsa nolur sanki cokmu sey istiyorum
ayyy cnm benim yaa ayni şeyleri bende yaşıyorumkeske sünger gibi çekiverse
benim de hiç ümidim kalmadı arkadaşım.
2.yumurta bugün çatlıyor,kasık ağrım hat safada.
her şey yolunda aslında.
klomenle yumurta oluşuyor,iğneyle de olsa çatlıyorlar.
eşimde sorun yok,maşallahı var.
ne zaman mikmik desem seve seve üstüme atlıyor.
silkele desem silkeleyecek kıvama geldi,o kadar
eşim de doktor da benden daha çok inanıyor hamiş kalacağıma.
bense şimdiden tüp bebek yapıcam nasılsa diyorum.
en ufak hissyatım yok olacağına dair.
ağustos,eylüle kadar öylesine vakit geçiriyorum işte.
ya tutarsa misaliii
benim de hiç ümidim kalmadı arkadaşım.
2.yumurta bugün çatlıyor,kasık ağrım hat safada.
her şey yolunda aslında.
klomenle yumurta oluşuyor,iğneyle de olsa çatlıyorlar.
eşimde sorun yok,maşallahı var.
ne zaman mikmik desem seve seve üstüme atlıyor.
silkele desem silkeleyecek kıvama geldi,o kadar
eşim de doktor da benden daha çok inanıyor hamiş kalacağıma.
bense şimdiden tüp bebek yapıcam nasılsa diyorum.
en ufak hissyatım yok olacağına dair.
ağustos,eylüle kadar öylesine vakit geçiriyorum işte.
ya tutarsa misaliii
show tv deki bu anne bebek neyse işte o programı bi daha izlemiycem
her seferinde sinrlerim bozuluyor,ağlıyorummm.
doktor da hala basit düşünmeyi öğrenmeniz lazım,pozitif düşünün diyo.
nerdeee? ben hiç pozitif düşünemiyorum.
daha 1.tedavi bitmeden 2.yi düşünmeyin diyor.
tıpkım benşimdiden tüp bebeğe koşullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?