HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim benim nolur cok uzulmemeye calis bak hamile kalabiliyosun en azindan simdi niye kimyasal yasadigini arastir sadece nolur cok sikma canini ins bizimde olcak bigun

Ohhh ikinizede yarasin afiyet olsun bebeginine kan can vitamin olsun ins bizde guya kaynanama kahvaltiya gidecektik kozalak kalkmadi simit dunyasina gidelim dedim geri uyudu bende uyudum tabi biraz once uyandim ohhh mis gibi dinlendim simdi namazimi kilcam kozalagi yataktan kaziycam simit dunyasina ordanda kaynanaya gitcez
buarada tac-yaprak canim cok sevindim tadilat olayina hadi gozun aydin hayirli olsun ins gonlunuze gore yaptirin gule gule oturun evinizde ins kafasi yerine gelmeye biraz biraz baslar artik

Kizlar aman bol bol su icelim ben normalde hic su icmem dun muayenede bi bayan vardi doktor 26haziran gibi dogum olcak diye gun belirlemis ve dunku kontrolunde suyun cok az dedi kadin gecen aya gore bu ay cok su ictim demesine ragmen suyun cok kotu hic begenmiyorumpazar gunu efelan sancin olursa mutlaka gel dedi ve pazartesi seni mutlaka gorcem bebekte hareketsizlik olursa hemen gel dedi cok korktum aman dikkat edelim ve son ayina girmis kadin hala suyun azligindan dolayi cinsiyeti gorememisler

Sanada afiyet bal seker olsun canim, yarasin prensesimize..
Iyi yapmissin yat dinlen valla ben evdeyken hep uyuyorum hele iki gundur antibiyotikten sonra sabah ogle aksam deliksiz uyku :))

Uykucuuuular siziii sen hamis olsan napcannn kizzz...esin de sende massalkah...bende banyo taptim kendime geldim.sersem sersem dolasiyorum...yemekler midemde tas gibi duruyor...

hadi afiyet olsun sana sekerim yerimede ye...

ay ben suyu cok az iciyorum ...iceyim bariiii

Sagol canim tesekkur ederim, bakalim ins lafta kalmaz bizim kozalagin sozu, hayirlisiyla dogumdan once altindan kalkariz..
Bak ne guzel dinlenmissin, mik miklerini kacirma moralinide yuksek tut sakin kaynanaya gidince bozulmasina izin verme..
Yilmak yok cok sukur sagliklisin hersey yolunda bebiste gelicek Allah`in izniyle..

bende oldum olasi az su iciyorum eskiden gunde belki bir bardak flndi bobrek tasindan sonra 1 lt fln icmeye dikkat ediyorum ama doktor o zaman en az 3 demisti simdi Allah`a emanetiz valla ..
Esra`cim hele sen oralarda sicaklarda aman dikkat et icmeye calis bol bol.. Bizim burdada ilk yaz gunu valla disarsi 24 fln sicak ama aksama bastiriri yagmur ..

Bende cok az iciyorum universitede bi bobrek kumu doktummmm..aman allahimmm...cok fenaydi..sonra duzenli icmeye basladim.. ama sdilerde ihmal ettim...etmemek. lazim...

haberde gordum avrupa sel altinda diyo heppp..

canım valla relax olayım falan diyorum ama nafile.
ağustos eylülde tüp bebeğe koşullanmış durumdayım.
eee işte rahat ol diyorlar,rahatım ağustosa kadar aman nasılsa olmaz diyorum

Kis durrr daha bu ay olacak insallsh..hulyaya da diyprum. Tamamm coook denemelerden sonra tup bebege gecersin...daha dur ama. esin aslan gibiymis:))) sendede bi problem yokk. bekkeeee olcaaakkk
bi ben inanamıyorum olacağına canım.
biliyorsun her ay hayal kırıklığı...
inş bu ay olur canım.
seninki de kız olur inş,Allah gönlüne göre verir.
çok merak ediyorum cinsiyetini.

Bende cok az iciyorum universitede bi bobrek kumu doktummmm..aman allahimmm...cok fenaydi..sonra duzenli icmeye basladim.. ama sdilerde ihmal ettim...etmemek. lazim...

haberde gordum avrupa sel altinda diyo heppp..

Canim Tr haberler gec gelmis :)) Gecen hafta sonu sel baskinlari basladi persembe durdu yagmur, bugunde cok sukur yaz havasi var.. Bizimkide hala arkadasinin yerinde iste sel temizliginde igg bir gorsen en az 5 metre camur her yer, itfaye cagircaklardi tazikli suyla temizlemek bina icini pompalatmak icin fln.. Allah kolaylik versin valla iyiki tasimislar butun esyalari..

Ebdacim, Hulyacim nolur sabir rahat olun cok sukur sizlerde kozalaklarda sagliklilar, Allah`in izniyle gelcek bebisler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…