- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.201
Canim benim nolur cok uzulmemeye calis bak hamile kalabiliyosun en azindan simdi niye kimyasal yasadigini arastir sadece nolur cok sikma canini ins bizimde olcak bigunslm kızlar sabaha kadar dua ettim gelmesin kanamam diye dün çok az geldi hatta sabah 7 ye kadar öyleydi doktora gidecektik fakat 7 den sonra kanamam arttı yani bütün hayallerim bitti öncekinde 1 hafta sevinmiştim ama bunda 1 gün sürdü artık doktor hamilesin dese de inanmayacağım çünkü çok yıkılıyorumm. ve hep aynısı mı olacak diye düşünmekten edemiyorum biraz araştırdım eğer gelen kan pıhtısı duya tuttuğun anda dağılmıyorsa o döllenmiş yumurtanmış benim ki de dağılmıyordu ona baktıkça kötü oldumm şimdi doktora bunu soracam neden sürekli kimyasal gebelik oluyor bende mi sorun var çünkü bazılarında kan pıhtılaşması oluyormuş acaba bende de mi aynı sorun var yarın doktora giceğim benden böyle işte
ben, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize iyi ki sizler varsınız en azından acımı paylaşıyorum. dün ağlamaktan harap oldum eşimde çok üzüldü oda doktor hamile dese inanmayacam kalp atışını duyana kadar diyor
Gunaydin kizlar,
Herhese iyi bol mik mik ve bebisli pazarlar.. Bizde kozalakla kahvaltiya gittik yeni geldik oda nehir kenrinda gecen hafta bosalttiklari dukkani temizleyip geri dasimaya gitti bende antibiyotigimi alip yaticam yine
Kis Nice naptin noldu haber ver tatlim, merak ediyoruz kanaman azmi oldu adetmi oldun?
Hulyacim sende skma canini cok sukur sagliklisin bebis gelicek Allah`in izniyle
Kis durrr daha bu ay olacak insallsh..hulyaya da diyprum. Tamamm coook denemelerden sonra tup bebege gecersin...daha dur ama. esin aslan gibiymis:))) sendede bi problem yokk. bekkeeee olcaaakkk
nurannnnn
canim cok uzuldum. evet bunlarin sebebini ogrren iyice..
ozzzz...ohh bebisin ceyizleri hazir desene...bende cinsiyet ogrenimde alcam..erkek llursa caganin eskilerine talimmm...kiz olursa. oooo alisverisi o zaman gor bendeee...
burcuuuumm mis gibi yeyip gelmissin yarasin bebise..bende gozumu actim...serdarrrrr simiiittt dedim..markette simit yokmus acma almis...guzel kahv. hazirladim ama agir oldu biraz kahv. sonra uyumusum. 1 saat. normslde yoktur gunduz uykum. simdi sersem gibiyim..
Cekiverse a ama kor olmayasica cekivermiyo isteayyy cnm benim yaa ayni şeyleri bende yaşıyorumkeske sünger gibi çekiverse
Kis durrr daha bu ay olacak insallsh..hulyaya da diyprum. Tamamm coook denemelerden sonra tup bebege gecersin...daha dur ama. esin aslan gibiymis:))) sendede bi problem yokk. bekkeeee olcaaakkk
nurannnnn
canim cok uzuldum. evet bunlarin sebebini ogrren iyice..
ozzzz...ohh bebisin ceyizleri hazir desene...bende cinsiyet ogrenimde alcam..erkek llursa caganin eskilerine talimmm...kiz olursa. oooo alisverisi o zaman gor bendeee...
burcuuuumm mis gibi yeyip gelmissin yarasin bebise..bende gozumu actim...serdarrrrr simiiittt dedim..markette simit yokmus acma almis...guzel kahv. hazirladim ama agir oldu biraz kahv. sonra uyumusum. 1 saat. normslde yoktur gunduz uykum. simdi sersem gibiyim..
Ohhh ikinizede yarasin afiyet olsun bebeginine kan can vitamin olsun ins bizde guya kaynanama kahvaltiya gidecektik kozalak kalkmadi simit dunyasina gidelim dedim geri uyudu bende uyudum tabi biraz once uyandim ohhh mis gibi dinlendim simdi namazimi kilcam kozalagi yataktan kaziycam simit dunyasina ordanda kaynanaya gitcez
buarada tac-yaprak canim cok sevindim tadilat olayina hadi gozun aydin hayirli olsun ins gonlunuze gore yaptirin gule gule oturun evinizde ins kafasi yerine gelmeye biraz biraz baslar artik
Ohhh ikinizede yarasin afiyet olsun bebeginine kan can vitamin olsun ins bizde guya kaynanama kahvaltiya gidecektik kozalak kalkmadi simit dunyasina gidelim dedim geri uyudu bende uyudum tabi biraz once uyandim ohhh mis gibi dinlendim simdi namazimi kilcam kozalagi yataktan kaziycam simit dunyasina ordanda kaynanaya gitcez
buarada tac-yaprak canim cok sevindim tadilat olayina hadi gozun aydin hayirli olsun ins gonlunuze gore yaptirin gule gule oturun evinizde ins kafasi yerine gelmeye biraz biraz baslar artik
Sanada afiyet bal seker olsun canim, yarasin prensesimize..
Iyi yapmissin yat dinlen valla ben evdeyken hep uyuyorum hele iki gundur antibiyotikten sonra sabah ogle aksam deliksiz uyku :))
Uykucuuuular siziii sen hamis olsan napcannn kizzz...esin de sende massalkah...bende banyo taptim kendime geldim.sersem sersem dolasiyorum...yemekler midemde tas gibi duruyor...
hadi afiyet olsun sana sekerim yerimede ye...
ay ben suyu cok az iciyorum ...iceyim bariiii
Prenseeess deyince icimin yaglari eriyooorrr...:)))) allah hayirlisini versin tabi...
bende oldum olasi az su iciyorum eskiden gunde belki bir bardak flndi bobrek tasindan sonra 1 lt fln icmeye dikkat ediyorum ama doktor o zaman en az 3 demisti simdi Allah`a emanetiz valla ..
Esra`cim hele sen oralarda sicaklarda aman dikkat et icmeye calis bol bol.. Bizim burdada ilk yaz gunu valla disarsi 24 fln sicak ama aksama bastiriri yagmur ..
canım valla relax olayım falan diyorum ama nafile.Valla aynen beni anlatmissin kozalak, doktor, annem hep olcak su bu diyolar bende Tik yok ramazan bitsede tup bebek merkezine gitsek diye dusunuyorum dun doktor habire sole iyi boyle iyi anlatiyo bende biyandan rahim filmi cekelim diyorum sabahta dedim esime millet yumurta olusturamiyo olustursa catlatamiyo ben her ay ilaclada olsa iki yumurta olusturuyorum kendi kendine catlatiyorumda ama yine olmuyo dedim oda hemen demekki bende bi b..kluk var dedi napcaz biz ebda yaaa ne cektik biz boyle
bi ben inanamıyorum olacağına canım.Kis durrr daha bu ay olacak insallsh..hulyaya da diyprum. Tamamm coook denemelerden sonra tup bebege gecersin...daha dur ama. esin aslan gibiymis:))) sendede bi problem yokk. bekkeeee olcaaakkk
ne kadar zamandır istiyosun cnm
Bende cok az iciyorum universitede bi bobrek kumu doktummmm..aman allahimmm...cok fenaydi..sonra duzenli icmeye basladim.. ama sdilerde ihmal ettim...etmemek. lazim...
haberde gordum avrupa sel altinda diyo heppp..
canım valla relax olayım falan diyorum ama nafile.
ağustos eylülde tüp bebeğe koşullanmış durumdayım.
eee işte rahat ol diyorlar,rahatım ağustosa kadar aman nasılsa olmaz diyorum
bi ben inanamıyorum olacağına canım.
biliyorsun her ay hayal kırıklığı...
inş bu ay olur canım.
seninki de kız olur inş,Allah gönlüne göre verir.
çok merak ediyorum cinsiyetini.
yaklaşık bir senedir istiyoruz eşimle ama eşimde sperm sayısı 17 milyon cıktı harekette baya az:44: bu hafta içi ürolojiye gidicez bakalım hayırlısı cnm
Keciboynuzu kuru iciriyormusun esineeee...
ebdaaa umutsuz olma bakalim daha cok yeni evlisinizzz...
Kizlar borcam firinda patladi(((((
Yemegi gittiginemi yaniyim firinin nasil temizlenicenimi yaniyim.. Offff Ilk kez oluyor anlamadin valla ..
inş canım,sağol.Ebdacim, Hulyacim nolur sabir rahat olun cok sukur sizlerde kozalaklarda sagliklilar, Allah`in izniyle gelcek bebisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?