- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #24.221
inş canım,sağol.
bir gün ben de testte çift çizgi gördüm diyecek miyim acep?
ve tabi sağlıkla devam edecek mi?
inş canım,sağol.
bir gün ben de testte çift çizgi gördüm diyecek miyim acep?
ve tabi sağlıkla devam edecek mi?
Tabiii ki diyeceksin suphen mi varr...
bak benim kyzenim regl bile olmuyordu...onun bile cocugu oldu..cook sene regl olmasi icin hastaneler gezdi kurler uyguladii...ama sonunda oldu...umidi kaubetmeeeee aaa kizicam haaaa
sağolun kızlar,iyi ki varsınız.Allah izin verirse dmemek icin hic bir sebep yok bu kadar kendini umutsuzluga kaptirma, poziif ol moralini calismalari yuksek tut olcak ins..
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız ??
günaydın benimde 6 günlük gecikmenin ardından dün sabah test yaptım öyle silik olmayan kıpkırmızı bir pozitif gördüm eşime haber vermedim sonra yola çıktım gelince söylerim diye otobüse bindim yarım saat oldu ancak ben adet olduğumu hissettim 1,5 saatin sonunda dershaneye gittiğimde olan olmuştu zaten anladığım kadarıyla yine kimyasal gebelik kurban bayramındada böyle olmuştu o zaman 11 gün gecikti sonra adet oldum yarım saat sürdü sevincim anlayacağınız
günaydın kıslar dün gee test yaptım negatif.
Adet belirtisi olarak sadece kasıklarımda batmalar var ara ara.
bide sanki bişey kopuyomuş gibi oluyor başka bişey yok.
kızlarrr günaydın 3 gündür bir maraton un içindeydim sanki :) çok şükür ablamıda gelin ettik Allah'ın izniyle inanınnnn çok stresliydim kendim evlendiğimde bu kadar stres olmadımmmm ve 1,5 kilo vermişim:) bu arada bat a son 4 gün ama hiçbir belirti yok :)
Kızlar benim bat 6hazirandı.6haziranda beta hcg 106 çıktı.sizce nezaman dr gitmeliyim..
bugün gidip artmışmı diye baktırabilirsin canım :)
kan verdim bugün canım benim.bu arada kızn hayırlı olllsunnn......dr nezaman gitsemkine ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?