HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inş canım,sağol.
bir gün ben de testte çift çizgi gördüm diyecek miyim acep?
ve tabi sağlıkla devam edecek mi?

Tabiii ki diyeceksin suphen mi varr...

bak benim kyzenim regl bile olmuyordu...onun bile cocugu oldu..cook sene regl olmasi icin hastaneler gezdi kurler uyguladii...ama sonunda oldu...umidi kaubetmeeeee aaa kizicam haaaa

Tabiii ki diyeceksin suphen mi varr...

bak benim kyzenim regl bile olmuyordu...onun bile cocugu oldu..cook sene regl olmasi icin hastaneler gezdi kurler uyguladii...ama sonunda oldu...umidi kaubetmeeeee aaa kizicam haaaa

Allah izin verirse dmemek icin hic bir sebep yok bu kadar kendini umutsuzluga kaptirma, poziif ol moralini calismalari yuksek tut olcak ins..
sağolun kızlar,iyi ki varsınız.

ben geldim kızlar
cuma girmiştim en son sanırım
düünümüz vardı bitti çok şükür bugünde ablam ev taşıyo ona yardıma gittim anca geldim eve
iyice vücut kimyam bozuldu benim
geçen gün verdiğim alarm yanlış çıktı
adet falan olmadım
4 gün geçti hala tık yok
yarın doktoru arayacağım
hayır adet yok onu geçtim
belirtisi bile yok geliyo diyebileceğim
mal mal oturuyorum
kaç gündür dışarlardayım zaten
bide adet olursam insanlara rezil olmayayım diye 4 gündür tedarikli durmaktan pişik oldum

sizlerde ne var ne yok sayfalar çok ilerlemiş hiç okumadan en sona atladım

günaydın kızlar nasılsınız

benim belim 2-3 gündür adet ağrısı gibi fena ağrıyo bide karnıma kramplar giriyo aynı adet olcakmışım gibi acaba bu ayki yumurtlama belirtilerimde bunlarmıki

günaydın kıslar dün gee test yaptım negatif.
Adet belirtisi olarak sadece kasıklarımda batmalar var ara ara.
bide sanki bişey kopuyomuş gibi oluyor başka bişey yok.

günaydın benimde 6 günlük gecikmenin ardından dün sabah test yaptım öyle silik olmayan kıpkırmızı bir pozitif gördüm eşime haber vermedim sonra yola çıktım gelince söylerim diye otobüse bindim yarım saat oldu ancak ben adet olduğumu hissettim 1,5 saatin sonunda dershaneye gittiğimde olan olmuştu zaten anladığım kadarıyla yine kimyasal gebelik kurban bayramındada böyle olmuştu o zaman 11 gün gecikti sonra adet oldum yarım saat sürdü sevincim anlayacağınız

kızlarrr günaydın 3 gündür bir maraton un içindeydim sanki :) çok şükür ablamıda gelin ettik Allah'ın izniyle inanınnnn çok stresliydim kendim evlendiğimde bu kadar stres olmadımmmm ve 1,5 kilo vermişim:) bu arada bat a son 4 gün ama hiçbir belirti yok :)

noluyo yaaa nazarmı değdi bize ne diyim şimdi bilemedimki canım allah hepimize tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı hamilelikler , evlatlar nasip etsin diye dua etmekten başka bişey diyemiyorum

allah ablanı ve eşini bir yastıkta kocatsın inş sanada geçmiş olsun atlattın bunuda bu hengamenin arasında inş çozuk işinide aradan çıkarmışsındır da himişim diye gelirsin

kan verdim bugün canım benim.bu arada kızn hayırlı olllsunnn......dr nezaman gitsemkine ben

bugünden itibaren 36 saatte bir değer 2 katına çıkar.6 haziranda 106 8inde 200 küsür bugünde 400lü bişeyler çıkar tahminimce.2000 geçtkten sonra gidebilirsin keseyi görmek için.kendin hesaplarsın bugün çıkan değere göre :)
teşekkürler canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…