- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.981
cimcime buralarda canım.cimcime artık girmio mu tabloyu artık düzenlemio sayfayı ilk kuran nesrin abla da yok nerdelerrrr bilen var mı???
ateşin düşmediğine göre regl olmayacaksın demektir.
bu da iyiye işaret.
geçen ay 14ünde regl oldum deyip bugün 29.günüm demişsin.bunu pek anlamadım.normalde ağustos 14te 30günü tamamlamış oluyorsun ve bugün 34.günün olmalı????
boşuna bekleme kan testini hemen yaptır,varsa çıkar zaten.cumayı beklemek seni boşuna ümitlendirebilir.
daha çok üzülmenin ne anlamı var.
ama içimdeki ses hamile olduğunu söylüyor.
hadi bize de haber ver.
inş hamilesindir canım göğüslerimde koyulaşmalar bende daha yeni yeni başladı ama akıntım artmıştı diğer belirtileri bilmiyorum bende pek böyle şeyler olmamıştı yada ben dikkat etmemiştim ama ateş en güzel belirti bekleme okadar zaten geçmiş adetinin günü git hiç durma yaptır testi yoksa nasip deyip daha fazla ümitlenmeden yoluna bakarsın eğer varsada eretlemeden sevinmeye başlarsın:))
ben önce bir mart annelerine takılayım dedim.yok anam çok sıkıcı.
doğum mart sonu ya,nisan annelrine takılayım bare dedim,yok o daha beter.
hiç yazasım falan gelmiyor,vazgeçtim zaten.
bu konuda bi gizem istikrarlı,aralık ayında keyif yapıyor.
hadi kızlar,durmak yok,hepinizin hamiş kalması lazım.
cimcime başımız olarak en başta olmak üzere merve,heyecanlı,nice33,tazebahar,bebeklerrr,su...(rakamını unuttum)şişe işte,sonbaharım ve unuttuklarım.
innnnşşş tez vakitte hamile kalırsınız kızlarrr.
inşallah öyledir sağolasın. ben geçen ay 14 ünde oldum ama adetim bittikten sonra bugün 29. günüm yani adet günümden itibaren geçen süre değil, bittikten sonraki günlerim. biraz karışık anlattım sanırım yanlış anlaşıldı :)
ne bileyim bikaç gün daha geçsin dedim evdekiler negatif çıkınca. peki normalmi evde idrarda 2 kez çıkmayıpta kanda çıkabilirmi. bide heran adet olucam gibi hala karnım ağrıyor wc gitmeye korkar oldum :) bu ağrılarda olabilirmi adet olucak gibi.
ben önce bir mart annelerine takılayım dedim.yok anam çok sıkıcı.
doğum mart sonu ya,nisan annelrine takılayım bare dedim,yok o daha beter.
hiç yazasım falan gelmiyor,vazgeçtim zaten.
bu konuda bi gizem istikrarlı,aralık ayında keyif yapıyor.
hadi kızlar,durmak yok,hepinizin hamiş kalması lazım.
cimcime başımız olarak en başta olmak üzere merve,heyecanlı,nice33,tazebahar,bebeklerrr,su...(rakamını unuttum)şişe işte,sonbaharım ve unuttuklarım.
innnnşşş tez vakitte hamile kalırsınız kızlarrr.
canımmmmmm ağzının duası tutsun inşallah, güzel sperm geldi de biz mi döllemedikinşallah yakın zamanda bizde guzel haberi veriririz teyzeleri , bende geçen sizin başınızı ağrıtmayayım diye ağustosta haber bekleyenler topicine gittim baktım yok kızlar ii ama zevk alamıyorum tanımadıgım komşuya gitmiş oluyorum, burda da kendi evimde gibi hissediyorum
canım hayırlı haberler lal inşallah ama yanlış hesap yapıyosun adetin bittikten sonraki değil adetin ilk gunu sayılır bugun 37. günün ve muhtemelen hamilesin valla yerinde olsam koşar kan testi verirdim , hadi guzel haberlerle ınsallah, idrarda çıkmayıp kan testınde çıkan çok kişi var idrara takılma
canıms en naptın konuştunmu kocanla yazdında benmi kaçırdım yoksa erteledinmi
cimcimesultan kısçem selam tanıdın mı bilmiorum ....... neyse selam herkese 10 gün reglim gecikti salı gunu doktora gidiyorum hayırlısı bakalım içimi heyacan bastı gün gün yaklaştıkçaaaaaaaaa
cimcimee sen iş aradım buldum dediğin ay hamile kalmazsan bende daha bişey demiyorum :) hadi bakalım :)
cimcime artık girmio mu tabloyu artık düzenlemio sayfayı ilk kuran nesrin abla da yok nerdelerrrr bilen var mı???
cimcime buralarda canım.
özelden msj atarsan,tabloyu değiştirir.
hakkat heeee cimcimeeeee beni de değiştirsene yaw.
ben o ikonu elde edebilmek için ne taklalar attımmm
hoşgeldin canımmmmmmm
kusura bakma benim hafızam pek iyi değil bu günlerde dkotor B12 ye başlamalısın artık dedi bugün
çok unutkanlık var düşün alışverişe gidiyorum yanımda cüzdan yok evde unutmuşum:26:
önemli değil canım .... dikkat et kendine gereken neyse yaptır canım ..... kendini unutma da önemli olan osen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor ben soğan kürüne başlamadım tekrar on gün gecikmem var yarın doktor yolları taştan bakalım rabbim büyük haftalardır dua ediyorum inşallah hamişimdir gene adet düzensizliği değildir inşallah diye
bugüne bugün karşınızda diplomasını almış biri var ayık olun ulen
bugün diplomamı almaya gidince bide doktora gideyim dedim
yımırtam olduğu gibi duruyomuş azcık büyümüş 16/12 mm dedi doktor. yarın ovitrelle vurdurcakmışım
yalnız netten okuduğum kadarıyla iğneden 6 saat sonra ilişki önermişler 6 saat içinde çatlıyomuş yumurta ve takip eden 2 gün daha üst üste denmiş ama bana doktorum iğneden 36 saat sonra dedi kafam karıştı :44:
bugüne bugün karşınızda diplomasını almış biri var ayık olun ulen
bugün diplomamı almaya gidince bide doktora gideyim dedim
yımırtam olduğu gibi duruyomuş azcık büyümüş 16/12 mm dedi doktor. yarın ovitrelle vurdurcakmışım
yalnız netten okuduğum kadarıyla iğneden 6 saat sonra ilişki önermişler 6 saat içinde çatlıyomuş yumurta ve takip eden 2 gün daha üst üste denmiş ama bana doktorum iğneden 36 saat sonra dedi kafam karıştı :44:
Hayırlı olsun diploman guzel gunler getirsin beraberinde tebrik ederim cmcimem
ne guzel yol ustu doktoruna gidebılıyosun çat kapı:)) bende çatlama ıgnesınden sonra 36 saat içinde diye biliyorum sen ikisinide dene o zaman hem 6 saat geçsin sonra 10-20 saat daha gecsın bıdaha yap garantiye al ama 6 saatini hiç duymamıştım açıkçası
bu iyi haber canım sevindim ..... doktorunun bir bildiği vardır canım sen onun dediği gibi kullan herkese farklı farklı dozlar uygulana biliyor bazı ilaçlarda onun için prospektüse bakma yani..... hakkında hayırlısı olsun canım ..........
sağolasın canım
doktorumdan çok memnunum tam kafa dengi dilediği sorup konuşabiliyorum hiç kasmadan anlatıyo herşeyi zaten sormaya gerek kalmadan kendisi anlatıyo. ben işimi sağlama alayım cumaya kadar hergün olsun o zaman
teşekkür ederim canım benim iltihaplarım çok şükür bitti soğan kürünü 1 ay kullandım sonra kullanmadım ama iltihaplarım bitti yara varmış yaktırınca iltihaplarda kendiliğinden kurudu
inşallah hamişsindir sende
valla bigün kendimide unutcam geçen akşam misafirlerimiz geldi ilk kez geliyolar dışarı çıktık oturduk biyere yedik içtik sonra kalkcaz eşim hesap istedi banada kartı ver dedi. ne kartı dedim. kredi kartını dedi. haa tamam dedim açtım çantayı. bi baktım cüzdan yok
cüzdanı evde bırakmışım Allahtan eşimin yanında nakit vardı yoksa rezil olcaktık misafirlere. eşim arabaya binince yine evde unuttun dimi dedi anladı
cuma günüde alışverişe gittim aldım aldım herşeyi kasaya gittim cüzdan yokhiç çaktırmadım bunları eşim ödeyecek az sonra benim biyere kadar gitmem lazım dedim eşimi aradım homurdana homurdana gitti aldı
sağolasın canım
doktorumdan çok memnunum tam kafa dengi dilediği sorup konuşabiliyorum hiç kasmadan anlatıyo herşeyi zaten sormaya gerek kalmadan kendisi anlatıyo. ben işimi sağlama alayım cumaya kadar hergün olsun o zaman
canım çok geçmiş olsun yara vardı demekki ne tür belirtilerin vardı benim de bu ara enfeksiyon iltihap sorunum varda o yüzden sordum acaba bende de mi var diye souruyorum ........ ilişki sırasında yanma batma oluyor muydu daha sonra idrar da yanma filan :26::26::26:
canım çok geçmiş olsun yara vardı demekki ne tür belirtilerin vardı benim de bu ara enfeksiyon iltihap sorunum varda o yüzden sordum acaba bende de mi var diye souruyorum ........ ilişki sırasında yanma batma oluyor muydu daha sonra idrar da yanma filan :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?