HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cimcime artık girmio mu tabloyu artık düzenlemio sayfayı ilk kuran nesrin abla da yok nerdelerrrr bilen var mı???
cimcime buralarda canım.
özelden msj atarsan,tabloyu değiştirir.

hakkat heeee cimcimeeeee beni de değiştirsene yaw.
ben o ikonu elde edebilmek için ne taklalar attımmm

inşallah öyledir sağolasın. ben geçen ay 14 ünde oldum ama adetim bittikten sonra bugün 29. günüm yani adet günümden itibaren geçen süre değil, bittikten sonraki günlerim. biraz karışık anlattım sanırım yanlış anlaşıldı :)
ne bileyim bikaç gün daha geçsin dedim evdekiler negatif çıkınca. peki normalmi evde idrarda 2 kez çıkmayıpta kanda çıkabilirmi. bide heran adet olucam gibi hala karnım ağrıyor wc gitmeye korkar oldum :) bu ağrılarda olabilirmi adet olucak gibi.

Uzun zamandır isteyipte bazı aylar değişik şeyler yaşayınca ondan bu kadar farkında oluyorum sanırım :) İnşallah dediğin gibi hamileyimdir bende. her wc gidişimde korkuyorum valla :) çünkü karnımda sanki her an adet olcak gibi ağrıyo o yüzdende hep dua ederek gidiyorum valla inşallah yoktur diye.bakalım kan testi daha kesin söyler heralde sonucu .dua edin.

canımmmmmm ağzının duası tutsun inşallah, güzel sperm geldi de biz mi döllemedik inşallah yakın zamanda bizde guzel haberi veriririz teyzeleri , bende geçen sizin başınızı ağrıtmayayım diye ağustosta haber bekleyenler topicine gittim baktım yok kızlar ii ama zevk alamıyorum tanımadıgım komşuya gitmiş oluyorum, burda da kendi evimde gibi hissediyorum

canım hayırlı haberler lal inşallah ama yanlış hesap yapıyosun adetin bittikten sonraki değil adetin ilk gunu sayılır bugun 37. günün ve muhtemelen hamilesin valla yerinde olsam koşar kan testi verirdim , hadi guzel haberlerle ınsallah, idrarda çıkmayıp kan testınde çıkan çok kişi var idrara takılma

aynen bende de oyle oldu ki dusun ben sonradan katilanlardanim buraya... hemencecik alistim...
kiz bu arada bende tahmini 14 mart hesapliyordum doktor 10 mart dedi sonra 1inden itibaren beklicez dedi... senin ozaman kismetse mart ortasi gibi gelcek...
nasil durumlar bu arada bulanti fln ?

canıms en naptın konuştunmu kocanla yazdında benmi kaçırdım yoksa erteledinmi

canıms en naptın konuştunmu kocanla yazdında benmi kaçırdım yoksa erteledinmi

Canım konuşamadım henüz sanki konuşmamam için bütün şartlar sağlandı bir türlü yalnız kalamadık,ilk fırsatta konuşucam dün annem aradı konuşma eylülde de hastalanırsan konuş beni dinle dedi sonra ablamla konustum ablam konus aklında kalamsın bakma anneme diyo,konusucam y abugun ya yarın bu arad aspor salonuna yazıldık eşimle bıraz kafamız dagılsın stres atalım diye,birde hülyacım sana çakşır otunu soracaktım, otumu suyumu etkili?

cimcimesultan kısçem selam tanıdın mı bilmiorum ....... neyse selam herkese 10 gün reglim gecikti salı gunu doktora gidiyorum hayırlısı bakalım içimi heyacan bastı gün gün yaklaştıkçaaaaaaaaa

hoşgeldin canımmmmmmm
kusura bakma benim hafızam pek iyi değil bu günlerde dkotor B12 ye başlamalısın artık dedi bugün
çok unutkanlık var düşün alışverişe gidiyorum yanımda cüzdan yok evde unutmuşum:26:

cimcimee sen iş aradım buldum dediğin ay hamile kalmazsan bende daha bişey demiyorum :) hadi bakalım :)

hahahaaayyyyttt ağzından bal damlıyooore öyle bişey olsa ilk günden maaşa zam işe son

cimcime artık girmio mu tabloyu artık düzenlemio sayfayı ilk kuran nesrin abla da yok nerdelerrrr bilen var mı???

canım ben eskisi kadar sık giremiyorum malesef
ne değişecekse söyle değiştireyim

cimcime buralarda canım.
özelden msj atarsan,tabloyu değiştirir.

hakkat heeee cimcimeeeee beni de değiştirsene yaw.
ben o ikonu elde edebilmek için ne taklalar attımmm

ayyy bebeğim yaaaa 9 haftalık olmuşsun ben daha sana ikon koymadım tüh bana
hemen koyuyorum hayatım

bu arada kızlar bu bir gerçek ben eskisi kadar sık girmiyorum hergün burda olan birine verilirse liste daha kolay düzenlenir aranızda çöp çekin kısa çöpü çeken topiği alsın hiç benden medet ummayın

bugüne bugün karşınızda diplomasını almış biri var ayık olun ulen

bugün diplomamı almaya gidince bide doktora gideyim dedim

yımırtam olduğu gibi duruyomuş azcık büyümüş 16/12 mm dedi doktor. yarın ovitrelle vurdurcakmışım
yalnız netten okuduğum kadarıyla iğneden 6 saat sonra ilişki önermişler 6 saat içinde çatlıyomuş yumurta ve takip eden 2 gün daha üst üste denmiş ama bana doktorum iğneden 36 saat sonra dedi kafam karıştı :44:

bu iyi haber canım sevindim ..... doktorunun bir bildiği vardır canım sen onun dediği gibi kullan herkese farklı farklı dozlar uygulana biliyor bazı ilaçlarda onun için prospektüse bakma yani..... hakkında hayırlısı olsun canım ..........

ebda dün bana soru sormştun bir baktım sonra kaybolmuşsun cevabımı okumuşsundur umarım ............

Hayırlı olsun diploman guzel gunler getirsin beraberinde tebrik ederim cmcimem
ne guzel yol ustu doktoruna gidebılıyosun çat kapı:)) bende çatlama ıgnesınden sonra 36 saat içinde diye biliyorum sen ikisinide dene o zaman hem 6 saat geçsin sonra 10-20 saat daha gecsın bıdaha yap garantiye al ama 6 saatini hiç duymamıştım açıkçası

valla bigün kendimide unutcam geçen akşam misafirlerimiz geldi ilk kez geliyolar dışarı çıktık oturduk biyere yedik içtik sonra kalkcaz eşim hesap istedi banada kartı ver dedi. ne kartı dedim. kredi kartını dedi. haa tamam dedim açtım çantayı. bi baktım cüzdan yok
cüzdanı evde bırakmışım Allahtan eşimin yanında nakit vardı yoksa rezil olcaktık misafirlere. eşim arabaya binince yine evde unuttun dimi dedi anladı

cuma günüde alışverişe gittim aldım aldım herşeyi kasaya gittim cüzdan yok hiç çaktırmadım bunları eşim ödeyecek az sonra benim biyere kadar gitmem lazım dedim eşimi aradım homurdana homurdana gitti aldı

sağolasın canım
doktorumdan çok memnunum tam kafa dengi dilediği sorup konuşabiliyorum hiç kasmadan anlatıyo herşeyi zaten sormaya gerek kalmadan kendisi anlatıyo. ben işimi sağlama alayım cumaya kadar hergün olsun o zaman

teşekkür ederim canım benim iltihaplarım çok şükür bitti soğan kürünü 1 ay kullandım sonra kullanmadım ama iltihaplarım bitti yara varmış yaktırınca iltihaplarda kendiliğinden kurudu

inşallah hamişsindir sende

olsun olsun sen şini garantiye al yıne, bu arada kızlar hülya ebda çakşır otunu mu kullanmıştınız siz yıne kişilerimi karıştırıyorum ben ya da kim kullandıysa önerirmisiniz

demekki vitamin eksikliliği var canım eksta birde kabak yap ye kabak ta b vitamini var çok faydalı ilacını da iç onuda haftada iki kez yemeye çalış tavsiye ederim dün tv de dinledim .....
dikkat et kendine ...... Allahım şifa versin sana ...

:18::18::18::18::18::18:

çok sağol canım ilişki sırasında yanma pek yoktu ama tam aşağı mahallenin üstünde içerden sızlama oluyodu sanki bıçak sokulur gibi. bide ilişkiden sonra yada ağır bişey kaldırdıktan sonra karnın alt bölgesinde ağrı oluyodu idrarda yanma yoktu zaten çabuk farkedildiği için bütün belirtileri yaşamadım. ben yaktırdım rahatladım tavsiye ederim canım varsa sende yaktır ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…