HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hadi bakalim bu ay llur insallah...

luz burcu maadallah dugun dugun geziyorsun...

Sorma hayatim vall a5 senedir ne biri geldi kaldi evimizde ne dugun ne dernek.
Bu sene mubarek hem hamileyim hem evin tadilat isleri , gelen giden eksik olmuyor birde iki dugun birden yaptik :))
Neyseki bitmistir ins, bisi cikmaz daha .. :)

Sende bakiyorum hala tatillerdesin ohh dinlen iyice ama cok yorulcan sonra tasinma fln, kesinlestimi durum ev fln bulabilcek misiniz hemen ?

canımmm iyi diyelim iyi olsun sende hoşgeldin, seni gördüğüme çok sevindim bende , bende hala hamile kalmayı beceremedim ama hamile haberleri etrafımda çığ gibi büyüyo ben ise garip bir psikoloji içine giriyorum hakkımzıda hayırlısı deyip kabullenmekten başka elimizden bişey gelmez

ÖZLEEMMMMMM canım boşu boşuna canını sıkıp oğluşumuzun moralini bozma, ben zamanında doğmuşum ama 1 kilo 900 grammı ne doğmuşum maşallah sağlıklı ama zayıfmışım , hala da zayıfım ama allah aşükürler olsun bir sağlık sorunum yok olmadı da , demekki fit bir oğluşumuz olacak allah allah annesi, ye etleri tadını çıkar işte araştırma yapıp durma güzel olcak herşey kartopu gıbı oğlun olcak inşallah sağlıcakla

insan tatildeyken daha çok yoruluyo aslında dimi :))) canım benim şu tayin işinin sonunda inş hakkınızda en hayırlısı neyse o olur ve rabbim gönlünüze ısındırır
evet yaa merve yok nezamandır bebekimsinde yok sonbaharımbenim rüzgarözge nerde bu kızlar
özser

canım sana mesaj yazmaya çalışıyorum ama kk bugün bi tuhaf bende yazamıyorum açılıyo sayfa ama bi tuhaf neyse düzelince yazarım
sıkma canını bitnem benim sakın nette deli gibi araştırma bişeyler ben hep diyorum polikistik için ilk araştırdığımda sanarsınki ölümcül bi hastalık abartmışlarda abartmışlar ee ikiz gebelik için bi aarştırıyım dedim allahım ben nekadar kötü bi durumdatım diyesim geldi şu sorun olabilir bu sorun olabilir hem beebk için hem anne için sende sakın araştırma doktorun dediklerinden başka bişeyi ciddiye alma inş o paşa sağlıklı bi şekilde gelicek senin kollarına nazlı olcak doğunca yesinde kilo alsın diye üzerine daha çok titre daha çok el beebk gül beebk büyüt diye yapıoburcu yandı valla damadı pek kıymetli anasının kuzusu olcak kızının çekeceği var:)))

burcu
anam sen bu sene amma düğüne gittin kız maşallah bekar kimse kalmadı senin müstakbel eltinden başka:)))

ebda
kuzum sne bu tayin işini düşündükçe kendine dahada çok stres yapıosun bırak biraz herşey olacağına varır sen bebişini düşün inş herşey gönlüne göre sonuçlanır

bebek
canım hoşgeldin tekrar valla ne yalan söyleyim bende senin için bu ay doğum gününde müjdeni alırsın inş diye çok dua etmiştim hayırlısı bakalım canım benim tez vakitte gelcek inş

Elti deme kiz suna elti olma mertebesine ulasamadi daha

Elti deme kiz suna elti olma mertebesine ulasamadi daha
Allah iyiliğini versin senin.

kızlarrrrrrrrrrrr,ben sizi niye bu kadar çok seviyorum yaaa?
başka topiklere giriyorum,çok sıkıcı geliyor,yabancı gibi hissediyorum.
hadi yaw hepiniz bi hamiş kalın,başka topiklere gitmeyeyim.
evim burası benim.
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ebda
kuzum sne bu tayin işini düşündükçe kendine dahada çok stres yapıosun bırak biraz herşey olacağına varır sen bebişini düşün inş herşey gönlüne göre sonuçlanır

anne krizim tuttu yeminle.
her gün oturup bi posta hüngür hüngür ağlıyorum...
anca o zaman açılıyorum.
hamilelikte milletin midesi bozulur,benim sinirlerim bozuldu
ne aciiiip biriyim yaf

anca o zaman açılıyorum.
ne aciiiip biriyim yaf

Yaa senin kozalak da tam yani. Izmire gittik bu yaz yeminle bir gün dayanabildim. Tamam denizi var ama Ankara gibisi var mi yaa.. Üniversite okuduğum zamanlar memleketten dönüşte gölbaşına girip mogan ı gördüm mu içim açılırdı resmen.. Keşke ilçesinde değil de merkezde olsaydım şimdi.. Ankara candir valla hak veriyorum sana..

Son düzenleme:
memleketim diye olsa gerek kendimi bi Ankara 'ya ait hissediyorum.
karış karış her yerini bilirim,tüm akrabalarım orda.
kozalak da ondan gitmek istemiyor.kendisi akraba ve aile özürlü
bizden çıkmazlar sanıyor.halbuki herkes işinde gücünde.
şeytan diyor,en son gün gece,o uyuduktan sonfra tercihlerinde küçük bir değişiklik yapıver

bende giremiyorum başka topiklere bi ateş topiğine giriyorum sıklıkla diğer topiklerde hiç zevk almıyorum inş kızcıkların hepsi patır patır hamiş kalcaklar umut ettik oldu %100 başarılı topik diye değiştircez topiği

anca o zaman açılıyorum.
ne aciiiip biriyim yaf

ebda o annelik krizinden bende hiç yok biliyomusun ay bizim kozalaklara hödük odun diye diye acaba kendimmi hödükleştim diye düşünüyorum oturup türk filmlerine kliplere bile ağlayabilen ben tık yok bı umarsızlık bi boşvermişlik geldi kozalak bile eskisi kadar sinirimi hoplatamıyo amaan deyip geçiyorum ya kocamın sakaryaay taşınma ihtimali var panik ben onu bile takmıyorum bende bi gariplik var sanırsam
ama boşver o miden tutmasında aşırıya kaçmamak koşuluyla sinirlerinin tutması daha iyidir:)) sen atama olayının gerginliğindesin birazda ondan oluyo hatta tamamen ondan oluyo bence kolaymı üstelik bide istemediğin yeri istiyo kocan inş herşey biir bir oturcak yerine en güzel şekilde bitanem sıkma canını tadını çıkar şu günlerinin

ben ankarayı pek bilmem bana hep resmi biyer gibi gelmiştir başkent olmasından dolayı ama ankaralı arkadaşlarım var ankaraa derler başka bişey demezler muhakkakta öyledir ama izmirmi ankaramı desen tabiki bencede ebda gibi ankara en başta izmirin nemi sıcağı çekilmez

cnm seninkininde adi tatil gibi.. yemek bulasik kalabalik insan dinleniyor mu yoruluyor mu pek belli olmuyor..
gecen yil bizde oleydik uzun sure kaliyorsun ama bi bakmissin toplamdan soyle 3 gun boylu boyunca yatip dinlenememissin... insallah senin oyle degildir...
guzelce sistemede koymussunuz isleri
bari cocuklar egleniyordur kalabalik canlari sIkIlmaz..

kiz bende bir kac topige bakim dedim ayni hava yok...
hele hulyada biliyo bir kac gun mart annelerine bakim dedim..
iyi - guzel ama okudukca hep sikayetleri korktum valla
sonrada biraktim... sana tavsiyem eger oralarada takiliyorsan cok takilma... iyice pimpiriklenme ...
burdaki deneyimli arkadaslar bize yeterli

ankara'dan kiz aliyoruz bizde eylulde.. eylul ortasinda gidicem... hic gitmemistim merak ediyorum bende.. bnm kozalakta eskiden yasamis orda... seviyor. 1-2 gun erken gidip gezeriz dedi... bakicaz artik

canım ıste uzulmemeye calısıyorum dıkkat edecegım bakalım 2 haftada ne olacak sonrası Allah kerım doktor artık kuruyemıslerın falan cok da kılosu ıcın faydası olmadıgını soledı artık proteın ozellıkle dedı kırmızı et neredeyse hergun yemelısın dıo bakalım ne olacak

hakıkaten ya hıc de solemedı cok sasırdım acayıp sok oldu bana kem kum kaldım

2 kılo falan olsaydı o kadar sorun etmezdımde ck kucuk ya ınsallah buyur en azından 2 kg dogar be canım
zaten gecen hafta cok dıkkat ettım proteın yedım ıcıme dogmus gıbı hıc almamıs cok uzuldum :S

buarada aynen bıraz oturması farklı gelıordu ama baska da hıc bır belırtısı yoktu soka gırdım valla

demı demı azayıf uzun boylu olacak oglum
sagolun canlarım moral oluyorsunuz bana
duruma hazırlıklı ıdım ama hıc bu kadar da zayıf olacagını dusunmemıstım ne blım neyse ınsallah durdugu surede buyur buyumezsede hemen dogurucam yavrumu dısarda buyutucem su 2 hafta bır gecseydı
bu arada dun besık begendık dur sana da atım belkı sende begenırsın aklında olur
Eki Görüntüle 781166 Eki Görüntüle 781168 baby tech dıye gecıor besık yatak kısa ve uzun olmak uzere ıkı takım korumalık uyku setı ve cıbınlıgı ıcınde 750 tl canım

ozzzz cumm

canim bak jilo haric herseyi normalmus. o yuzdencok takma. Onemli bisey olsaydi haftada bir yada iki uc gune bif cagirirdi. dogjnca ilk aylarda birer kilo aliyor zaten cocuklar....toparlar kendini....

su anda normal ama nette yazanlara gore boyle durumlarda ılerleyen haftalarda durum degısıor ınsallah oyle bırsey olmaz
bu arada ıkı uc gunde kılo aldıgını anlamayız dedı 2 hafta dıye o yuzden dedı bakalım ne olacak ya ınsallah hep dusundugumuz gıbı ıı olur

dün facede bebeğimi beklerken diye bi grup var ya ona bakarken biri tamda senin yaşadığın sorunu sormuş. aynen copy yapıyom bak bi :)
"slm arkadaslar ben 32 haftalık gebeyım oqrenmek ıstedeqım kac aylık oluyorum bıde bebegımın kılosu 1400 dr az dedı kılo alması ıcın ne yemem lazım sizler nasl beslenıyosunuzz"
* Kirmizi et pekmez muz balik hapida al eczaneden faydasini görürsün
* ceviz badem pekmez muz kırmızı ve beyaz et ...
* tahın pekmezde artırıyo dıye duymustum
* bol bol kasar peyniri.gecen burda biri yazmisti ikizlerinin kilolarini kasar peyniriyle arttirmis
* balik ceviz bol bol meyve ye 8 ayliksin
* kasar muz ceviz maden suyu bulgur pilavi pekmez gunde bir kasik ic
* 8 aylik oluyrsn birde muz ceviz kirmizi et
cevaplarda bunlar kuzum.

ozlem

ne guzel arabalari yatak odalari giyimlerini herseyini hazirliyorsunuz...
ne buyuk heyecanlar... ben bile arada kendimi kaptirip bakiyorum arastiriyorum internetten.. cok guzel seyler var
rabbim nasip ederse kiz olursa bu - erkek olursa bu diye ic gecirip duruyorum
size en buyuk moral bu basta... artik sayili gunleriniz kaldi... bu gune kadar masallah saglikla geldiniz... bundan sonrada Rabbiminde izni ve yardimiyla evlatlarinizi kucaginiza alicaksiniz. ozellikle sen ozlemcim... mutlaka yoluna giricek hersey.. hic dert etme kendine...
bide onu bunu yicem diye kusucak hale getirme kendini sakin... sonra kusarsin fln daha kotu bak.
senin iznin ne zaman basliyor... ozaman asil toparlicaksin kendini... istede cok yorma kendini... fazla enerji harcama...
birak babanin isi degil yaa millet yapsin sen hic keyfini bozma...

Ben de aslında her iki taraftan da uzak durulması yanlısıyım amaa Ankara'da kim kime dum duma yani belki sen bir ucunda olacaksın akrabaların bir ucunda Sen bence bir kahramanlık yapabilirsin bebişin ve kendin için sıkıyorsa gitmesin bakalım kozalak

Herkes yaşadığı şehre alışkın sanırım. Ama gerçekten bak Konya'ya da mesela kaç defa gittim hiç ısınamadım çok başka geliyor ama Ankara'ya gidince memleketim olmamasına rağmen, Aksaray'dan daha rahat hissediyorum..Akşamları çıkacaksın Kızılay'a, haftasonu Mogan'a, Eymir'e gideceksin.. Valla eşim istese doğu görevinden sonra koşa koşa giderdim Ankaraya ama istemez kii benim kozalak da

ayy yuregıne saglk ınsallah canm benım
evet sende baya zayıf dogmussun
rabbım yardımcımız olsun canım

sorma butun ılgıyı ustune ıstıor pasa beyefendı
haklısın nette dunyanın snu gıbı hep konular
ınsanlar ole bır anlatıor kı okuyan kallpten gıtsın dıe :S
evet sabah bı ara bendede yazdıklarım gıtmedı bı terslık var gıbı ıdı

anca o zaman açılıyorum.
ne aciiiip biriyim yaf

canım normal bu ılk haftlarda en buyuk hamılelık belırtısı :) ınsallah kazasız belasız bu sınır donemlerını atlatırsın

canım bu dedıklerını ben daha once okdum cogu yazan koftan sallamıs bu arada ıkı doktor ıle konustuk ıkısıde buradakının cogunu demıor onemlı olan proteın dıor ben de arastırayım demıstı cıkolata makarna pılav yazanlar vardı yuh yanı dedm ne o ole bebek mı sısıcek annemı
doktor mesela kırmızı et dedı ama yanında yogurt ayran yasak
koftede ekmek olmucak
pılav falanda olmucak yanında salata ve et sadece mesela
cunku proteının etkısı bozuluormus

rabbım sızlerede o gunlerı yasatıcak canım az kaldı ogren cınsıyetı neler nelr yapıcaksın
ılk cocuk bıde ınsan nasıl heveslenmez demı
doktor kesınlıkle yıceksın dıor baska bısı demıor ettende hamılelıkte tıksınmıstım ama ıkı uctur yıyorum cnm
ıste de artık o kadar kasmıorum yenı kısı yapsın dıe ben sadece sorduklarını soyluyorum canım
ogrensın oda artık

slm kızlar...
Ben gibi olupta hamile oldugunu öğrenenler varsa yazarsa sevinirim.
Ben geçen ay 14 ünde regl oldum ondan önceki aylarda da 17-17-15 idi. şimdi ben bu ay hala adet olmadım ve geçen adet bitimi sonrası bugün 29. günüm. geçen haftasabah ve akşamları bulantım oldu 2 kez istifra ettim. şimdi hala ara ara bulantım var ama öyle istifra ettirek gibi değilde değişik bi bulantı. karnımda ve göbek deliğimin etrrafında hafif bir kaşıntı, bacaklarımda, kasıklarımda çekilme ve ağrı, çalışıyorum ve sabahları daha güç kalkıyorum, akşam uykum geliyor hemen, sık wc gitme, eğilip kalkarken karnım batıyor gibi oluyor, şırı gaz sorunu, gögüs ucunda kaşıntı bazen sızlama ama şişme yada koyulaşma yok henüz, akıntı artışı ve daha sulu.sabahlarıda ateşimi ölçüyorum normalde 36,1-2 arasında ama bu ara hep 36,8. geçen hafta pazartesi evde test yaptım negatifti, cuma yine yaptım oda negatifti. şimdi kan testi yaptırcam ama bu haftada geçsin diyorum. çünkü üzülmek istemiyorum yine onuda negatif görüp. bu arada 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz sorunumuz yok ama bebekte yok henüz.
acaba bi ihtimal hamile olma şansım varmı. cevaplayan olursa çok sevinirim

ateşin düşmediğine göre regl olmayacaksın demektir.
bu da iyiye işaret.
geçen ay 14ünde regl oldum deyip bugün 29.günüm demişsin.bunu pek anlamadım.normalde ağustos 14te 30günü tamamlamış oluyorsun ve bugün 34.günün olmalı????
boşuna bekleme kan testini hemen yaptır,varsa çıkar zaten.cumayı beklemek seni boşuna ümitlendirebilir.
daha çok üzülmenin ne anlamı var.
ama içimdeki ses hamile olduğunu söylüyor.
hadi bize de haber ver.

inş hamilesindir canım göğüslerimde koyulaşmalar bende daha yeni yeni başladı ama akıntım artmıştı diğer belirtileri bilmiyorum bende pek böyle şeyler olmamıştı yada ben dikkat etmemiştim ama ateş en güzel belirti bekleme okadar zaten geçmiş adetinin günü git hiç durma yaptır testi yoksa nasip deyip daha fazla ümitlenmeden yoluna bakarsın eğer varsada eretlemeden sevinmeye başlarsın:))

ben önce bir mart annelerine takılayım dedim.yok anam çok sıkıcı.
doğum mart sonu ya,nisan annelrine takılayım bare dedim,yok o daha beter.
hiç yazasım falan gelmiyor,vazgeçtim zaten.
bu konuda bi gizem istikrarlı,aralık ayında keyif yapıyor.
hadi kızlar,durmak yok,hepinizin hamiş kalması lazım.
cimcime başımız olarak en başta olmak üzere merve,heyecanlı,nice33,tazebahar,bebeklerrr,su...(rakamını unuttum)şişe işte,sonbaharım ve unuttuklarım.
innnnşşş tez vakitte hamile kalırsınız kızlarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…