- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.961
Hadi bakalim bu ay llur insallah...
luz burcu maadallah dugun dugun geziyorsun...
Kizlarr nasilsinizz??uzun zamandir yoktum totem yapmistim hamileyim diye gelicektim ama malesef yine adet gecikmesi yine negatif test(tutmadi yani gecmisi cok okuyamadim ama sezgicim oglusun oluyomus hayirli olsun saglikla al kucagina insallah:) ebdacim sende kalp atislarini duymussun cok sevindim:)) esraa kuzum hayirlisi olsun hakkinizda annene daha yakin olucaksin simdi daha iyi olucak hersey bence senin tayin belli olmadi daha sanirim dimi??tazebaharr tatlim hosgeldin tekrar seni gordugume cok sevindim:))) ve kizlar hepiniz iyisiniz insallah ozledim sizii :)
insan tatildeyken daha çok yoruluyo aslında dimi :))) canım benim şu tayin işinin sonunda inş hakkınızda en hayırlısı neyse o olur ve rabbim gönlünüze ısındırırNigdede annemlerin tazlk evi var. yazin uc ay kaliyorlar..bende orda okudum..memur sehti guvenli. evler ucuz..
antepte hoc bi zaman ev alamicsmiz icin ki cok pahali bide isinamadi serdar o yuzden istedik ama ben istemeye iatemeye...
ozzzz cumm
canim bak jilo haric herseyi normalmus. o yuzdencok takma. Onemli bisey olsaydi haftada bir yada iki uc gune bif cagirirdi. dogjnca ilk aylarda birer kilo aliyor zaten cocuklar....toparlar kendini...
bebekkk
hosgeldin canim bayadif yoktun....bosver birakma buralari...
mervede yok uzun suredir...merhabahayat sjnopta...
bende cok giremiyprum. kosusturmaca..
sabah kalk uc cocuga kahvalti yaptir gorumcemlerde burda kaliyor. sonra yemek derdi. cocuklardan biri 1 e baslucak onu dets calistiriyorum..okuma yazma...
aksam 5 de denizzzz 8 de geliyoruz hemen dus yemek ye yedir bulasik derkdn 10 lluyor sknrada uykuuu..
insan tatildeyken daha çok yoruluyo aslında dimi :))) canım benim şu tayin işinin sonunda inş hakkınızda en hayırlısı neyse o olur ve rabbim gönlünüze ısındırır
evet yaa merve yok nezamandır bebekimsinde yok sonbaharımbenim rüzgarözge nerde bu kızlar
özser
canım sana mesaj yazmaya çalışıyorum ama kk bugün bi tuhaf bende yazamıyorum açılıyo sayfa ama bi tuhaf neyse düzelince yazarım
sıkma canını bitnem benim sakın nette deli gibi araştırma bişeyler ben hep diyorum polikistik için ilk araştırdığımda sanarsınki ölümcül bi hastalık abartmışlarda abartmışlar ee ikiz gebelik için bi aarştırıyım dedim allahım ben nekadar kötü bi durumdatım diyesim geldi şu sorun olabilir bu sorun olabilir hem beebk için hem anne için sende sakın araştırma doktorun dediklerinden başka bişeyi ciddiye alma inş o paşa sağlıklı bi şekilde gelicek senin kollarına nazlı olcak doğunca yesinde kilo alsın diye üzerine daha çok titre daha çok el beebk gül beebk büyüt diye yapıoburcu yandı valla damadı pek kıymetli anasının kuzusu olcak kızının çekeceği var:)))
burcu
anam sen bu sene amma düğüne gittin kız maşallah bekar kimse kalmadı senin müstakbel eltinden başka:)))
ebda
kuzum sne bu tayin işini düşündükçe kendine dahada çok stres yapıosun bırak biraz herşey olacağına varır sen bebişini düşün inş herşey gönlüne göre sonuçlanır
bebek
canım hoşgeldin tekrar valla ne yalan söyleyim bende senin için bu ay doğum gününde müjdeni alırsın inş diye çok dua etmiştim hayırlısı bakalım canım benim tez vakitte gelcek inş
Allah iyiliğini versin senin.Elti deme kiz suna elti olma mertebesine ulasamadi daha
ebda
kuzum sne bu tayin işini düşündükçe kendine dahada çok stres yapıosun bırak biraz herşey olacağına varır sen bebişini düşün inş herşey gönlüne göre sonuçlanır
anne krizim tuttu yeminle.
her gün oturup bi posta hüngür hüngür ağlıyorum...
anca o zaman açılıyorum.
hamilelikte milletin midesi bozulur,benim sinirlerim bozuldu
ne aciiiip biriyim yaf
memleketim diye olsa gerek kendimi bi Ankara 'ya ait hissediyorum.Yaa senin kozalak da tam yani. Izmire gittik bu yaz yeminle bir gün dayanabildim. Tamam denizi var ama Ankara gibisi var mi yaa.. Üniversite okuduğum zamanlar memleketten dönüşte gölbaşına girip mogan ı gördüm mu içim açılırdı resmen.. Keşke ilçesinde değil de merkezde olsaydım şimdi.. Ankara candir valla hak veriyorum sana..
Allah iyiliğini versin senin.
kızlarrrrrrrrrrrr,ben sizi niye bu kadar çok seviyorum yaaa?
başka topiklere giriyorum,çok sıkıcı geliyor,yabancı gibi hissediyorum.
hadi yaw hepiniz bi hamiş kalın,başka topiklere gitmeyeyim.
evim burası benim.
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anca o zaman açılıyorum.
ne aciiiip biriyim yaf
Yaa senin kozalak da tam yani. Izmire gittik bu yaz yeminle bir gün dayanabildim. Tamam denizi var ama Ankara gibisi var mi yaa.. Üniversite okuduğum zamanlar memleketten dönüşte gölbaşına girip mogan ı gördüm mu içim açılırdı resmen.. Keşke ilçesinde değil de merkezde olsaydım şimdi.. Ankara candir valla hak veriyorum sana..
mervede yok uzun suredir...merhabahayat sjnopta...
bende cok giremiyprum. kosusturmaca..
sabah kalk uc cocuga kahvalti yaptir gorumcemlerde burda kaliyor. sonra yemek derdi. cocuklardan biri 1 e baslucak onu dets calistiriyorum..okuma yazma...
aksam 5 de denizzzz 8 de geliyoruz hemen dus yemek ye yedir bulasik derkdn 10 lluyor sknrada uykuuu..
Allah iyiliğini versin senin.
kızlarrrrrrrrrrrr,ben sizi niye bu kadar çok seviyorum yaaa?
başka topiklere giriyorum,çok sıkıcı geliyor,yabancı gibi hissediyorum.
hadi yaw hepiniz bi hamiş kalın,başka topiklere gitmeyeyim.
evim burası benim.
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
memleketim diye olsa gerek kendimi bi Ankara 'ya ait hissediyorum.
karış karış her yerini bilirim,tüm akrabalarım orda.
kozalak da ondan gitmek istemiyor.kendisi akraba ve aile özürlü
bizden çıkmazlar sanıyor.halbuki herkes işinde gücünde.
şeytan diyor,en son gün gece,o uyuduktan sonfra tercihlerinde küçük bir değişiklik yapıver
canııımm sakın sen üzme kendini. Özser paşayıda etkileme olur mu. hayırlısıyla inşallah kilosu artacak. sen beslenmene dikkat et. etleri tüket süt peynir yoğurt bol bol ye arada kuruyemişlerden de al ceviz fındık filn. araştırma filnda yapma Dualarımız ikinizle.
doktorunda pek ketummuş insan hiç çıtlatmaz mı bende hamileyim diye :))
tatlimm hemen koyverme kendini bakim... hersey ihtimaller uzerine kesinlesmis bisey yok.
sen simdi biraz daha ozen gosterirsin fazla enerji harcamazsin yediklerin bebisine yarar.
hic kendinide bebisini strese sokma... hersey yolunda gidecektir.
saglikla sihhatle dogsunda bak gor 2 hafta icinde nasil eksik gramlarini aldiriyorsun sen ona..
hele bir annesinin kokusunu da duysun yavrun... oyuzden hic kendini uzme... moralini yuksek tutki bebisinde mutlu olsun...
bu arada doktorununda masallahi varmis... sen hamile oldugun halde anlamadiysan hamis oldugunu bilgidin tig gibi demekki
masallah vallahi...
Gunaydin Kizlar,
Hafta sonu yine dugun vardi , giremedim valla dunde koca gun uyumusum.
Nasilsiniz ne var ne yok okuyamadim pek gecmisi..
Ozlemcim nasilsin ?
Hayatim zaten boyle bir duruma hazirlikliydi Allah saglikla kucagina versin Ozser Bey'e uzun saglikli mutlu omurler versinde ha ha bir gun once, ha bir gun sonra farketmez.. Sen icini ferah tut beslenmene dikkat et .. Hem guzel bebisine kavuscaksin , ayrica damat dedigin buyuk olur aralarinda soyle bir iki hafta olsun bari, annesi dogunca bol bol emzirir hemen emsallerinin kilosuna ulasir benim damadim.
Hem filinta gibi cocuk olcak zayif uzun boylu yakisikli daha ne isterim Allahtan .. :))
Sen canini hic sikma ins hersey yolunda gidicek, Hadi bakalim ilk bebisimiz nazar boncugumuz gelcek yakinda saglikla ins
ozzzz cumm
canim bak jilo haric herseyi normalmus. o yuzdencok takma. Onemli bisey olsaydi haftada bir yada iki uc gune bif cagirirdi. dogjnca ilk aylarda birer kilo aliyor zaten cocuklar....toparlar kendini....
canım ıste uzulmemeye calısıyorum dıkkat edecegım bakalım 2 haftada ne olacak sonrası Allah kerım doktor artık kuruyemıslerın falan cok da kılosu ıcın faydası olmadıgını soledı artık proteın ozellıkle dedı kırmızı et neredeyse hergun yemelısın dıo bakalım ne olacak
hakıkaten ya hıc de solemedı cok sasırdım acayıp sok oldu bana kem kum kaldım
Ben de aslında her iki taraftan da uzak durulması yanlısıyım amaa Ankara'da kim kime dum duma yani belki sen bir ucunda olacaksın akrabaların bir ucundamemleketim diye olsa gerek kendimi bi Ankara 'ya ait hissediyorum.
karış karış her yerini bilirim,tüm akrabalarım orda.
kozalak da ondan gitmek istemiyor.kendisi akraba ve aile özürlü
bizden çıkmazlar sanıyor.halbuki herkes işinde gücünde.
şeytan diyor,en son gün gece,o uyuduktan sonfra tercihlerinde küçük bir değişiklik yapıver
Herkes yaşadığı şehre alışkın sanırım. Ama gerçekten bak Konya'ya da mesela kaç defa gittim hiç ısınamadım çok başka geliyor ama Ankara'ya gidince memleketim olmamasına rağmen, Aksaray'dan daha rahat hissediyorum..Akşamları çıkacaksın Kızılay'a, haftasonu Mogan'a, Eymir'e gideceksin.. Valla eşim istese doğu görevinden sonra koşa koşa giderdim Ankaraya ama istemez kii benim kozalak dabende giremiyorum başka topiklere bi ateş topiğine giriyorum sıklıkla diğer topiklerde hiç zevk almıyorum inş kızcıkların hepsi patır patır hamiş kalcaklar umut ettik oldu %100 başarılı topik diye değiştircez topiği
ben ankarayı pek bilmem bana hep resmi biyer gibi gelmiştir başkent olmasından dolayı ama ankaralı arkadaşlarım var ankaraa derler başka bişey demezler muhakkakta öyledir ama izmirmi ankaramı desen tabiki bencede ebda gibi ankara en başta izmirin nemi sıcağı çekilmez
canımmm iyi diyelim iyi olsun sende hoşgeldin, seni gördüğüme çok sevindim bende , bende hala hamile kalmayı beceremedimama hamile haberleri etrafımda çığ gibi büyüyo ben ise garip bir psikoloji içine giriyorum hakkımzıda hayırlısı deyip kabullenmekten başka elimizden bişey gelmez
ÖZLEEMMMMMM canım boşu boşuna canını sıkıp oğluşumuzun moralini bozma, ben zamanında doğmuşum ama 1 kilo 900 grammı ne doğmuşum maşallah sağlıklı ama zayıfmışım , hala da zayıfım ama allah aşükürler olsun bir sağlık sorunum yok olmadı da , demekki fit bir oğluşumuz olacak allah allah annesi, ye etleri tadını çıkar işte araştırma yapıp durma güzel olcak herşey kartopu gıbı oğlun olcak inşallah sağlıcakla
insan tatildeyken daha çok yoruluyo aslında dimi :))) canım benim şu tayin işinin sonunda inş hakkınızda en hayırlısı neyse o olur ve rabbim gönlünüze ısındırır
evet yaa merve yok nezamandır bebekimsinde yok sonbaharımbenim rüzgarözge nerde bu kızlar
özser
canım sana mesaj yazmaya çalışıyorum ama kk bugün bi tuhaf bende yazamıyorum açılıyo sayfa ama bi tuhaf neyse düzelince yazarım
sıkma canını bitnem benim sakın nette deli gibi araştırma bişeyler ben hep diyorum polikistik için ilk araştırdığımda sanarsınki ölümcül bi hastalık abartmışlarda abartmışlar ee ikiz gebelik için bi aarştırıyım dedim allahım ben nekadar kötü bi durumdatım diyesim geldi şu sorun olabilir bu sorun olabilir hem beebk için hem anne için sende sakın araştırma doktorun dediklerinden başka bişeyi ciddiye alma inş o paşa sağlıklı bi şekilde gelicek senin kollarına nazlı olcak doğunca yesinde kilo alsın diye üzerine daha çok titre daha çok el beebk gül beebk büyüt diye yapıoburcu yandı valla damadı pek kıymetli anasının kuzusu olcak kızının çekeceği var:)))
anca o zaman açılıyorum.
ne aciiiip biriyim yaf
dün facede bebeğimi beklerken diye bi grup var ya ona bakarken biri tamda senin yaşadığın sorunu sormuş. aynen copy yapıyom bak bi :)
"slm arkadaslar ben 32 haftalık gebeyım oqrenmek ıstedeqım kac aylık oluyorum bıde bebegımın kılosu 1400 dr az dedı kılo alması ıcın ne yemem lazım sizler nasl beslenıyosunuzz"
* Kirmizi et pekmez muz balik hapida al eczaneden faydasini görürsün
* ceviz badem pekmez muz kırmızı ve beyaz et ...
* tahın pekmezde artırıyo dıye duymustum
* bol bol kasar peyniri.gecen burda biri yazmisti ikizlerinin kilolarini kasar peyniriyle arttirmis
* balik ceviz bol bol meyve ye 8 ayliksin
* kasar muz ceviz maden suyu bulgur pilavi pekmez gunde bir kasik ic
* 8 aylik oluyrsn birde muz ceviz kirmizi et
cevaplarda bunlar kuzum.
ozlem
ne guzel arabalari yatak odalari giyimlerini herseyini hazirliyorsunuz...
ne buyuk heyecanlar... ben bile arada kendimi kaptirip bakiyorum arastiriyorum internetten.. cok guzel seyler var
rabbim nasip ederse kiz olursa bu - erkek olursa bu diye ic gecirip duruyorum
size en buyuk moral bu basta... artik sayili gunleriniz kaldi... bu gune kadar masallah saglikla geldiniz... bundan sonrada Rabbiminde izni ve yardimiyla evlatlarinizi kucaginiza alicaksiniz. ozellikle sen ozlemcim... mutlaka yoluna giricek hersey.. hic dert etme kendine...
bide onu bunu yicem diye kusucak hale getirme kendini sakin...sonra kusarsin fln daha kotu bak.
senin iznin ne zaman basliyor... ozaman asil toparlicaksin kendini... istede cok yorma kendini... fazla enerji harcama...
birak babanin isi degil yaa millet yapsin sen hic keyfini bozma...
ateşin düşmediğine göre regl olmayacaksın demektir.slm kızlar...
Ben gibi olupta hamile oldugunu öğrenenler varsa yazarsa sevinirim.
Ben geçen ay 14 ünde regl oldum ondan önceki aylarda da 17-17-15 idi. şimdi ben bu ay hala adet olmadım ve geçen adet bitimi sonrası bugün 29. günüm. geçen haftasabah ve akşamları bulantım oldu 2 kez istifra ettim. şimdi hala ara ara bulantım var ama öyle istifra ettirek gibi değilde değişik bi bulantı. karnımda ve göbek deliğimin etrrafında hafif bir kaşıntı, bacaklarımda, kasıklarımda çekilme ve ağrı, çalışıyorum ve sabahları daha güç kalkıyorum, akşam uykum geliyor hemen, sık wc gitme, eğilip kalkarken karnım batıyor gibi oluyor, şırı gaz sorunu, gögüs ucunda kaşıntı bazen sızlama ama şişme yada koyulaşma yok henüz, akıntı artışı ve daha sulu.sabahlarıda ateşimi ölçüyorum normalde 36,1-2 arasında ama bu ara hep 36,8. geçen hafta pazartesi evde test yaptım negatifti, cuma yine yaptım oda negatifti. şimdi kan testi yaptırcam ama bu haftada geçsin diyorum. çünkü üzülmek istemiyorum yine onuda negatif görüp. bu arada 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz sorunumuz yok ama bebekte yok henüz.
acaba bi ihtimal hamile olma şansım varmı. cevaplayan olursa çok sevinirim
slm kızlar...
Ben gibi olupta hamile oldugunu öğrenenler varsa yazarsa sevinirim.
Ben geçen ay 14 ünde regl oldum ondan önceki aylarda da 17-17-15 idi. şimdi ben bu ay hala adet olmadım ve geçen adet bitimi sonrası bugün 29. günüm. geçen haftasabah ve akşamları bulantım oldu 2 kez istifra ettim. şimdi hala ara ara bulantım var ama öyle istifra ettirek gibi değilde değişik bi bulantı. karnımda ve göbek deliğimin etrrafında hafif bir kaşıntı, bacaklarımda, kasıklarımda çekilme ve ağrı, çalışıyorum ve sabahları daha güç kalkıyorum, akşam uykum geliyor hemen, sık wc gitme, eğilip kalkarken karnım batıyor gibi oluyor, şırı gaz sorunu, gögüs ucunda kaşıntı bazen sızlama ama şişme yada koyulaşma yok henüz, akıntı artışı ve daha sulu.sabahlarıda ateşimi ölçüyorum normalde 36,1-2 arasında ama bu ara hep 36,8. geçen hafta pazartesi evde test yaptım negatifti, cuma yine yaptım oda negatifti. şimdi kan testi yaptırcam ama bu haftada geçsin diyorum. çünkü üzülmek istemiyorum yine onuda negatif görüp. bu arada 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz sorunumuz yok ama bebekte yok henüz.
acaba bi ihtimal hamile olma şansım varmı. cevaplayan olursa çok sevinirim
ben önce bir mart annelerine takılayım dedim.yok anam çok sıkıcı.kiz bende bir kac topige bakim dedim ayni hava yok...
hele hulyada biliyo bir kac gun mart annelerine bakim dedim..
iyi - guzel ama okudukca hep sikayetleri korktum valla
sonrada biraktim... sana tavsiyem eger oralarada takiliyorsan cok takilma... iyice pimpiriklenme ...
burdaki deneyimli arkadaslar bize yeterli
ankara'dan kiz aliyoruz bizde eylulde.. eylul ortasinda gidicem... hic gitmemistim merak ediyorum bende.. bnm kozalakta eskiden yasamis orda... seviyor. 1-2 gun erken gidip gezeriz dedi... bakicaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?