- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.941
Boşver kızları yaa kendine örmeye başla benceee içime doğduuu kesin hamilesinnn bu ayyyyy
Ahahaha benim "KİM DAHA ÇOK SEVİLİYORSA, DAHA ÇOK ARZU EDİLİYORSA ONUN CİNSİYETİ OLUR" tezimden daha mantıklı geldi valla. Sanırım çürümek derken, kesilmesinden bahsediyor olabilir
hadi lenn sen bana geçen ayda kesin hamilesin diyodun
ayrıca biz seneye temmuz ayı için rezervasyon yaptırcaz yarın. bu sefer tatil uzayacak yani önümüzdeki 4 ay hamile olmamam lazım
süte çiş yapalım derken çarpılmayalım kıztöbe haşaaaa
taze süt demiş ya kutu süt var anca,olur mu kiii
şimdi moralim çok bozuk,cinsiyet bile merak edecek durumda değilim;ama eminim düzelince ilk işim sütlü çiş olacak
farkındaysan biraz düzeldim aslında.
çünkü dayanamadım hüngür hüngür ağladım.
kozalak geldi tabe.
ilk sözü hamilelerde sinir bozukluğu oluyormuş,okudum,demek gerçek dedi
ankaraya gitmek istediğimi benden önce hemen söyledi;ama yapmak istemediğini de ekledi.
işte biz artık kendi ailemizi kurduk,bebeğimiz olunca bu kadar takılmazsın falan diye teselli etti.
dışarı çıktık.kapının önünde konser vardı birz orda takıldık.
sonra açık hava sinemasına gittik,biraz da orda oturduk,beğenmedik.
yürüyüş yaptık,dondruma falan derken epey açıldım.
kozalağa ben soğuk davranıyormuşum,yalnız bırakmak istemiş...
ayrıca dediğin gibi o tayin atamaya taktı kafayı.neresi olacak diye çok düşünceli...
biz ki karbonata işemiş insanlarız canım süte de işeriz yada bardaya topla sonra ikisini deneysel tüplerle karıştır
kutu süt olur tabi ilk kez açacaksın neden olmasın
biraz daha iyi olmana sevindim kozalak kendi derdinden seni boşlamış hamilelik psikolojisine girdin bu yüzden alınmışsın sende ama bak sorun yokmuş iyi buna sevindim
Günaydın kızlar nasılsınız biz geldik
Hemde korktuğum şey basıma gelmiş olarak moralim çok kötü
Ağlamak üzereyim 2 gündür fakat hep etrafımda birileri olduğu için ve sanki güçlü olmslıymışım şartımış gibi salamadım salya sümügümü((
Bebeğimin gelişimi 27. Haftada kalmış yani 20. haftada detaylı da cıkan ve damar gelişimin olmamış büuük oladılıkla olur dedikleri gelişim geriliğimiz başladı bebeğimin bası zekası boyu organ gelişimleri herşey 30 hafta ama kilosu 27 haftada 1200 gram da hala doktor yakın takibe aldı artık 2 haftada 1 gidicez eğer terslik olursa hemen sezeryan ve erken dogum olacak. Haftada 4 gün kırmızı et ye dedi belki protein bebeği geliştirir dedi deneyeceğiz annem gelirken kasabı eve yıgdı canım hiç istemiyor fakat yicem mecbur. Üstelik bı hafta nasıl dikkat etmiştim süt yoğurt et yumurta muz galan yemiştim kilo alsın diye hiç işe yaramamış şok oldum 1200 deyince bi önce gittiğimde de öyle demişti çünkü
Kuvez fiyatlarını falan sordum hemen hazırlıklı olalım istedim erken doğum için başka ne bilmem lazım acaba bilen var mı
Bizde dün tüm eşyalarımızı yıkadık ütüledik doğum çantamızı hazırladık içimde büyük korku varhem mutlu mutlu hazırladım hem de boğazımda bi acı ile ya bunları hiç giydiremezsen diye Allahım yavruma saglık uzun ömür versin inşallah.
Bu arada birde şok yasadım ki sormayın doktorum 8 aylık hamile imis 32 haftaymis kesinlikle hamile degil kilolu bile göstermiyo dedi ki doğumuna giremeyeceğim ve üzüldüğüm hastalarımdan birisin bende niye giremiyormuşsunuz dedim belki doktorun da doğum yapacaktır dedi şok tabi ben sonra onun hamileliğini konuştuk erkekmiş hiç yüzünü göstermemiş şimdiye kadar normal doğum yapacakmış karaciğer enzimleri yükselmeye başlamış belki suni sancı ike erken doğacakmış hastalarını kendi doğum yapacagı doktora bırakacakmış falan filan.
canım sıkma canını bak benim arkadasımada bebeğin beyninde tümör var dedi doktoru sonra kız riskli gebelik uzmanına gitti prof sadece anne karnındaki bebeklerle ilgileniyomuş muayene etmiş ve hiçbir sorun yok tümör falan yok gayet sağlıklı demiş ve şimdi 4 aylık kızı var.
moralini bozup oğluşunuda strese sokma yüreğini ferah tut. yiyecek ekmeği olmasaydı rabbim onu en başından vermezdi yada alırdı. sen şimdi stres yaparak yolunda olan hamileliğini bile riske sokabilirsin böyle.
tamam zor bir hamilleik geçiriyosun ama bu birazda senin elinde yüreğini ferah tut rabbim bebeğini korusun inşallah.
hem kucağına alınca düzelir kilosuda merak etme
anne sütünü alsın bi sen emzir hele bak gör sonra nasıl toparlanır. zaten bütün bebekler doğduktan sonra 1 ay içinde kilo almıyormu anne sütü sayesinde....
dualarım seninle tatlım ne olur üzme kendini