HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi lenn sen bana geçen ayda kesin hamilesin diyodun
ayrıca biz seneye temmuz ayı için rezervasyon yaptırcaz yarın. bu sefer tatil uzayacak yani önümüzdeki 4 ay hamile olmamam lazım

biz ki karbonata işemiş insanlarız canım süte de işeriz yada bardaya topla sonra ikisini deneysel tüplerle karıştır
kutu süt olur tabi ilk kez açacaksın neden olmasın

biraz daha iyi olmana sevindim kozalak kendi derdinden seni boşlamış hamilelik psikolojisine girdin bu yüzden alınmışsın sende ama bak sorun yokmuş iyi buna sevindim

canım sıkma canını bak benim arkadasımada bebeğin beyninde tümör var dedi doktoru sonra kız riskli gebelik uzmanına gitti prof sadece anne karnındaki bebeklerle ilgileniyomuş muayene etmiş ve hiçbir sorun yok tümör falan yok gayet sağlıklı demiş ve şimdi 4 aylık kızı var.
moralini bozup oğluşunuda strese sokma yüreğini ferah tut. yiyecek ekmeği olmasaydı rabbim onu en başından vermezdi yada alırdı. sen şimdi stres yaparak yolunda olan hamileliğini bile riske sokabilirsin böyle.
tamam zor bir hamilleik geçiriyosun ama bu birazda senin elinde yüreğini ferah tut rabbim bebeğini korusun inşallah.
hem kucağına alınca düzelir kilosuda merak etme
anne sütünü alsın bi sen emzir hele bak gör sonra nasıl toparlanır. zaten bütün bebekler doğduktan sonra 1 ay içinde kilo almıyormu anne sütü sayesinde....

dualarım seninle tatlım ne olur üzme kendini

hadi lenn sen bana geçen ayda kesin hamilesin diyodun
ayrıca biz seneye temmuz ayı için rezervasyon yaptırcaz yarın. bu sefer tatil uzayacak yani önümüzdeki 4 ay hamile olmamam lazım

Yav Allah aşkına tatili mi düşünüyorsun boşverseneee bebişin olduktan sonra yine gidersin
Geçen ay tutturamamış olabilirim ama bu ay tutturacağım. Hatta her ay söyleyecem nasılsa biri tutacakkk

sevdiğin birine gezmeye,oturmaya gitmeye ne dersin?
sohbet,çay,yemek derken zaman geçer..

Şimdi eşimle dolaşmaya çıkıcaz sıcak hava ama yine de ii gelir herhalde

Sagol canım çok teşekkür ederim yapmıyorum yapamıyorum acmam ile kapanam 15 sn sürüyor İnan ki yüreğim dayanmıyo onları okumaya Allah razı olsun canım

Canım dua et, içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz..
Sen interneti ne okuyorsun yaa.. Onlara baksan bütün hastalıklar, musibetler bizi bulmuştu..
Sen kendini strese soktukça zor geçer hamileliğin

Haklısın stres yapmamak şart inşallah hersey güzel olur çok güzel okur hatta.

O bi doğsun sağlıkla mememe yapıştırır hiç ayırmam yeterki büyüsün ah annelik daha dogmadan baslıyo dedikleri bu olsa gerekmiş Rabbim isteyen her kadına yaşatsın bı duyguyu sağlıkla kucaklarına aldırsın basta da sizlere canım

Yav Allah aşkına tatili mi düşünüyorsun boşverseneee bebişin olduktan sonra yine gidersin
Geçen ay tutturamamış olabilirim ama bu ay tutturacağım. Hatta her ay söyleyecem nasılsa biri tutacakkk

tatili düşüncem tabi yav çocukla nasıl gezcez ülke ülke
nasılsa tutacak diye sen hey ar söylemeye devam et zaten bende nasılsa bigün olacak diyerek bende saldım kendimi artık yatmıyorum bile bacakları dikip

amin canım inşallah rabbim önce sana sonra bize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin annelik anne karnına düştüğü ilk günden itibaren başlıyo işte bu yüzden duygusallıklar başlıyoya.
sen doğduğunda hiç ayırma her saat başı uyuyo olsa bile uyandır emzir hem sarılıktan korumuş olursun hemde senin sütün sayesinde paşamızın kilosu yerine gelir

Canim sakin strees yapip oglusunu da kendini de uzme bak dr ne demis beyin gelisimi organ gelisiminde problem yok kilo olarak zayif sadece olsun dogunca hemencecik toparlar annesi onu benim arkadasim 980 gr dogum yapti ama simdi normal kilosuna geliyo bebegi anne sutu sayesinde sakin uzulme bebegin cok saglikli dogucak ilkokula universiteye gittigi evlendigi gunleri goruceksin kotu hicbisey getirme sakin aklina canim benim hersey cok guzel olucak

Kizlarr nasilsinizz??uzun zamandir yoktum totem yapmistim hamileyim diye gelicektim ama malesef yine adet gecikmesi yine negatif test(tutmadi yanigecmisi cok okuyamadim ama sezgicim oglusun oluyomus hayirli olsun saglikla al kucagina insallah:) ebdacim sende kalp atislarini duymussun cok sevindim:)) esraa kuzum hayirlisi olsun hakkinizda annene daha yakin olucaksin simdi daha iyi olucak hersey bence senin tayin belli olmadi daha sanirim dimi??tazebaharr tatlim hosgeldin tekrar seni gordugume cok sevindim:))) ve kizlar hepiniz iyisiniz insallah ozledim sizii :)

cimcimesultan kısçem selam tanıdın mı bilmiorum ....... neyse selam herkese 10 gün reglim gecikti salı gunu doktora gidiyorum hayırlısı bakalım içimi heyacan bastı gün gün yaklaştıkçaaaaaaaaa

selam hoş geldin canım .. ben de korkuyorum negatif çıkmasndan cesaret edip yapamadım maalesef hep gecikir benimde ama umudumu kaybetmiyorum yedi yıldır ne yapayım ....... salı gunu belli olacak ak kara Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir..........

soğan kürünü bir ay kullana bildim bir daha kullanamadm nasip olmafı yani dotora gidip geleyim başlayacağım inşallah ..... kim ne yapıyor bakalım nasıl gidiyor........

İnsallah pozitif sonuc alirsin canim hic idrar testi yapmadin mi???haftasonu sakin olur burasi cok giren olmaz ondan kimse yok:))

İnsallah pozitif sonuc alirsin canim hic idrar testi yapmadin mi???haftasonu sakin olur burasi cok giren olmaz ondan kimse yok:))

yapmaya cert edemedim negatif çıkarsa çok üzülürüm dktora gideceğim için yapmadım varsa da çıkar yoksa da üzülmekle yetinecceğim ....... çok merak ediyorum aama yapmak istemedim her seferinde negatif gördüğüm için bıktım yapmaktan artık inanki...... doğru ya pazar buğun ondan ......

canım merhaba...
bebeğini 7 yıldır beklediğini yazmışsın
tam olarak hangi süreçleri yaşadın?
doktor ne diyor? 7 yıl az bir zaman değil...

canım manevi sorunlardan dolayı ilk iki yıl bir doktora gidemedim çaresizlikten ilk yıl düşük yaptım bebişim olmadı ve kilo almalarım arttı ve yedi yıl sonunda bir baktım 30 kilo almışım ........... neyse beş dokor gezdim olduğum yerde biri kalktı dediki polikistiksin dedi ilaçlar verdi klomen verildi hamiş kalçan dedi olmadı bende doktor değiştirdim gene salı gunu gideceğim bakalım on gündür regl olmuyorum ......adet düzensizliği var 7 yıldır işte ....... sorun bir değil anlayacağın tutturdular zayıflayınca hamiş kalacaksın diye 9 kilo verdim bakalım Allah büyük ..... aşılama ve tüp bebek yaptırmadım yılbaşından sonra yaptıracağım inşallah gerek kalmaz....

İnşallah canım inşallah

Sagol teyzesi inşallah daha burada kerticez hem burcuyla dünür olucak inşallah :)

Bu arada bırak totemi kız beraber bir arada daha çok gaza geliniyor :) gel buraya gazı alınca inşallah gelicek bebiş :)

Sağol canım benim :) etrafımdaki herkeste erkek diyodu zaten. sağlıkla sağlıklı bir şekilde gelsinde inşallah gerisi önemli değil valla.
İnşallah sende tez vakitte verirsin bize haberleri :))

cimcimee sen iş aradım buldum dediğin ay hamile kalmazsan bende daha bişey demiyorum :) hadi bakalım :)

canııımm sakın sen üzme kendini. Özser paşayıda etkileme olur mu. hayırlısıyla inşallah kilosu artacak. sen beslenmene dikkat et. etleri tüket süt peynir yoğurt bol bol ye arada kuruyemişlerden de al ceviz fındık filn. araştırma filnda yapma Dualarımız ikinizle.
doktorunda pek ketummuş insan hiç çıtlatmaz mı bende hamileyim diye :))

teşekkür ederim bebeğiim. :)darısı senin başına olsun. her anlarını yaşa sende inşallah
nerelerdeydin bayadır görünmüyodun. nasıl işlerin ?

EBDAA
AL bakalım bir cinsiyet testide benden.
" Evde annenin idrarı ile yapılabilen cinsiyet belirleme testi son yıllarda bazı ülkelerde kullanılmaktadır. Bazı ülkelerde ise bu tür testler yasaklanmıştır. Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir."

su sut testini bende yapmak isterdim ama carpilip kaliriz valla diye cesaret edemedim...
cnm hemen o kadar stres yapma bu tayin isini...
onceligin esin ve cocugun olucak.
karsilikli oturup izmirin + ve - lerini birlikte cikarin ..
belki seninde kafana yatar yada esinde olumsuzluklarini gorup vazgecer.
sadece buyuk sehir olmasi bir + degil sonucta.
sen icini ferah tut...

tatlimm hemen koyverme kendini bakim... hersey ihtimaller uzerine kesinlesmis bisey yok.
sen simdi biraz daha ozen gosterirsin fazla enerji harcamazsin yediklerin bebisine yarar.
hic kendinide bebisini strese sokma... hersey yolunda gidecektir.
saglikla sihhatle dogsunda bak gor 2 hafta icinde nasil eksik gramlarini aldiriyorsun sen ona..
hele bir annesinin kokusunu da duysun yavrun... oyuzden hic kendini uzme... moralini yuksek tutki bebisinde mutlu olsun...
bu arada doktorununda masallahi varmis... sen hamile oldugun halde anlamadiysan hamis oldugunu bilgidin tig gibi demekki
masallah vallahi...

Gunaydin Kizlar,

Hafta sonu yine dugun vardi , giremedim valla dunde koca gun uyumusum.
Nasilsiniz ne var ne yok okuyamadim pek gecmisi..

Ozlemcim nasilsin ?
Hayatim zaten boyle bir duruma hazirlikliydi Allah saglikla kucagina versin Ozser Bey'e uzun saglikli mutlu omurler versinde ha ha bir gun once, ha bir gun sonra farketmez.. Sen icini ferah tut beslenmene dikkat et .. Hem guzel bebisine kavuscaksin , ayrica damat dedigin buyuk olur aralarinda soyle bir iki hafta olsun bari, annesi dogunca bol bol emzirir hemen emsallerinin kilosuna ulasir benim damadim.
Hem filinta gibi cocuk olcak zayif uzun boylu yakisikli daha ne isterim Allahtan .. :))

Sen canini hic sikma ins hersey yolunda gidicek, Hadi bakalim ilk bebisimiz nazar boncugumuz gelcek yakinda saglikla ins

Nigdede annemlerin tazlk evi var. yazin uc ay kaliyorlar..bende orda okudum..memur sehti guvenli. evler ucuz..

antepte hoc bi zaman ev alamicsmiz icin ki cok pahali bide isinamadi serdar o yuzden istedik ama ben istemeye iatemeye...

ozzzz cumm

canim bak jilo haric herseyi normalmus. o yuzdencok takma. Onemli bisey olsaydi haftada bir yada iki uc gune bif cagirirdi. dogjnca ilk aylarda birer kilo aliyor zaten cocuklar....toparlar kendini...

bebekkk

hosgeldin canim bayadif yoktun....bosver birakma buralari...

mervede yok uzun suredir...merhabahayat sjnopta...
bende cok giremiyprum. kosusturmaca..
sabah kalk uc cocuga kahvalti yaptir gorumcemlerde burda kaliyor. sonra yemek derdi. cocuklardan biri 1 e baslucak onu dets calistiriyorum..okuma yazma...
aksam 5 de denizzzz 8 de geliyoruz hemen dus yemek ye yedir bulasik derkdn 10 lluyor sknrada uykuuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…