HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynı heycan ve korku bendede varrr...ben istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında ve güvenebilecegim bi dr hala bulamadımm...eşim haftaya tahlil verecekk...ben senden bir hafta sonra başlıcam ..ilaçsız adet olamıyorum..adetimden tahminle 11 eylül gibi tahlil verir 13 gibide dr giderim heraldee.. şimdi ilk güvendiğim bi dr var avrupa yakasında ona gidicem ve dr tavsiye etmesini isticem inş verir birini...ama daha sonra bana yakın bi yerde bi dr ayarlamam lazım....

peki bişi sorucamm...şimdi neyle başlamayı düşünüyorsun??? klomenmi..yoksa iğneylemii??? ben çok kararsızım...iğneyi kaç ay üst üste kullanabiliyoruz acaba bi bilgin varmı??

ben dr um kabul ederse 2 ay iğne vurulup kendim denemek istiyorum..olmazsa 3. ay aşılama diyorum ama bunlar hep kendi fikrimm

hulya teyzeside gelip totosuna totosuna vurcak onun o tombiş bacaklarından ısırcak:))

ye onu teyzesı ısır

Kizlar okuyorum yazdiklarinizi ama yazamiyorum egitimin ortasinda tik tik

Cimcimem ohhh super yapmissin ne guldurdun beni, belkide minik ayicik gelmistir ondandir ins o sancilar boyle sposlarla yumuslar kanasiyorlardir :))

haha mıllet anlatıor burcu tıkır tıkır fındık faresı gıbı
yaz kız ne olacak cok acıl maıl gelmıs onu yanıtlıorum dersın D:

canım bence adam gelır gelmez atla bboynuna sen
bugun degısıklık yapalım ıse tersten baslayalım de

bısıcık olmaz sekerım 3 sayılır o sen sımdılık kapalı kapalı pıjama gıyde adam 3 gun yanasmasın yanına yasak ya nasılda aklına duser

ohhhayırlısı olsun cnm bıtınce resmını eklemeyı unutma bende aslında keske bı ara orduklerımı cekseymısım hıc akıl etmedım kadırdım dolabına yavrucagın bı ara usenmeyımde cekım dur sıze
sımdı elımde var bıtane yelek o da bıtsın onuda koyarım ınsallah

soracam canm ınsallah cumartesı olsa bı zaman aksın gecsın ıstorum hemencecık haftalar aksın ıstıorum

Evet canım 3 ya da 4 gün ideal diyorlar ama bence siz doktora perhiz gününü söyleyin ona göre yapsın değerlendirmesini. Çünkü gün arttıkça sayı artıyor, hareketlilik azalıyor. Tam tersi olunca da hareketlilik oranı artıyor sayı azalıyor..

kızlarrr...istanbul anadolu yakasında önerebileceginizz bi kadın doğumcu varmı...özellikle pko için tedaviye başlıcam ama iyi bi dr arıyorummm...

canım bence adam gelır gelmez atla bboynuna sen
bugun degısıklık yapalım ıse tersten baslayalım de

ay ben dicemde benim adamın psikolojisi nasıldır acaba inşallah keyfi yerinde gelir eve bende gereğini yaparım
of kızlar ya ben bide bu konuları kozalakla konuşurken utanıyorum ama sizinle konuşurken utanmıyorum onada böyle açıkça söyleyebilsem akşam gelince ne güzel olur ama olmuyo zaten iş olup bitincede çok utanıyorum

ozaman plansız programsız güzel bir akşam geçirin inşallah :)

amiiiiinnnnnn inşallah kuzummmmm

bu ay olmazsa bizim çocuk anca kışın olur olursa.

ayy çek koy görelim tabii. bende bitince eklerim inşallah :) kolay örgü modellerin varsa bende çalarım senden örerim :)

Özleemm. facede bi durum bildirimi yapayım diyorum ama ne yazacağımı bilemedim. sendin galiba bi ara ne yazsam diye sormuştum sanırım bize. :26: şimdi ben ne yazsam acebaa :44:

canım emınım burdakı hepımız oylyız burada can can cene yapıoruz ama ıs ıcraata gelınce hepımızde var
neyse sen de onu gaza getır ne bılım kokular makyaj falan bısıler ceker herhalde kocacıgını

ayyy sevindim valla bi ben değilmişim

of ya bakalım akşama bulcaz bişeyler inşallah bu sefer kendiliğinden oluverir ben sıkıntıya girmeden

Özleemm. facede bi durum bildirimi yapayım diyorum ama ne yazacağımı bilemedim. sendin galiba bi ara ne yazsam diye sormuştum sanırım bize. :26: şimdi ben ne yazsam acebaa :44:

canım ben ıcımde bır can var yarısı sen yarısı ben yazmıstım o ara bırsuru sy vardı aklımda yazmıstım buraya ama acaba kacıncı sayfada ıdı allah kerım :S

cok guzel resımler var erken bebek ıcın bence ole bısıde ekleyebılırsın ben bı ara facede eklemıstım gormusmuydun tum parmakalarımı saydım anne ne zaman kavusucaz falan gıbı

ayy gördüm o resmi :) ama daha bizim kavuşmamıza çok var ya ondan paylaşmayayım dedim :) bi yazı yazsam yeter diye düşündüm :) senin yazdığını yazsam olur muuu :26:

bak bide bu var yerim ben bu duduşu :)

Cimcimee..
aynı huy bende de var :) bende çok utanıyorum hele başta sıralar hiiç yanaşamazdım doru düzgün :) o süs püs giyim filan hiiç bana göre değil. bi kere jartiyerimi giymiştim o kadar

ama bu huyum benim kozalağın hoşuna gidiyodu afferim utangaç ol bu güzel diyodu

ben artık konuşmak istemiyorum sonra kalp kırıyorum elimde olmadan sağolasın kuzum

kuzum bızler sızlerı ıı anlıyoruz bazen bızde konusuyoruz ama ıhtıyacları yada sorunları sorularımızı yok ole yok bole dıe anlatmıyoruz ove ove rabbım sızlerede nasıp edıcek ınsallah sız hıc bakmayın ole seylere canlarım benımm

yaz canım bence hıcccc soun degıl
ayrıca resımde guzelmıs o agzı kopaasım geldı :)

kız bende basta 1 yıl ole ıdım sonra valla baktım cok guzel gecelıkler var ben neden genclıgımde mahrum kalayım dedım artık ole guzel gecelıkler alıordum ama sımdı bıkac aydır hepsı zulada saklı gelecege yatırım duruo

bakmayın sız onlara sekerım
rabbım sızlere bu sınavda en guzel odulu verıcek sen merak etme ınsallah

bende sessizce anlam vermeye çalışıyordumm yazısınaa...ama aranızda bi dialogdur sandımm....allah alah...belkide yaşamamıştır dedim...yasasa o duyguları..buraya yazmaya çekinir gebelik paylaşımları olan yerde paylaşır bu sayfada bunu niye yazsınkii..:44::44:

güzel şeyler var olmasına da. benim kozalağın sağı solu belli olmuyo hiç. bi giysem gitsem yanaşsam yapma şöyle şeyler der insan yaptığından utanır. bende biraz o yüzden kendimi geri planda tutuyom. :) ama geçenlerde bi saten geceliğim vardı deneyim dedim de yok hiiç hoş durmadı artık ileriki zamanlarda giyeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…