- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.301
amin canım inşallah, bende kilo yok hiç olmadı benimde doktorum hiç yapmadı takip şimdi artık herşeyı bılıyorum hazırlıklı gıdıcem 4 eylulde randevum var eşimde cumartesi verecek hersy hayırlısı olsun hakkımzıda ne çıkacak bilemem çok heycanlıyım bende
hulya teyzeside gelip totosuna totosuna vurcak onun o tombiş bacaklarından ısırcak:))
Kizlar okuyorum yazdiklarinizi ama yazamiyorum egitimin ortasinda tik tik
Cimcimem ohhh super yapmissin ne guldurdun beni, belkide minik ayicik gelmistir ondandir ins o sancilar boyle sposlarla yumuslar kanasiyorlardir :))
büyük ayı küçük ayı için silkeleme koparma yaptıben bu akşamıda değerlendireyim diyorum sancılar biraz hafifledi ama olsun daha vakit vardır heralde 1 saat sonra 48 saat olmuş olacak ama akşam değerlendirebilrim inşallah
ya ne bileyim hayatım bi heycan yaptım hatta saatini bile saydım cumartesi 10 bucukta gıtse 63 saat oluyo 3 gun 72 saat ettiğine göre 9 saat erken gitmiş olur çokta etkilemez dimicumartesi gelsede artık görsek ne oldugunu içimden bi his bişeler var dıyo ama bakalım hayırlısı sonuc her ne ıse hakkımda hayırlısı
GÜnaydın kızlarr :)
ÖzLeemm.
Canım hayırlısıyla özser paşa kendini toplamış olacak ve hiiç başka drlara gerek kalmayacak.Sancılarında normal olsa gerek. dr. a onuda sor bi bakalım ne diyecek ona göre dikkat edersin.
Burcuu.
Hadi gözün aydın canım. hazırla odasını bizde görelim nasıl hoşuma gidiyo böyle hazırlıklar. :) bende dün paşamın yeleğine başladım. İnşallah güzel olur biter :)
Cimcimee.
vallahi çook sevindim kuzum. Kozalağında hakkını yemişsin bak sadece soda içmiş :) İnşallah bu sefer oldu. içimden öyle geçiyo nedense. Rabbim dileklerimizi isteklerimizi geri çevirmesin inşallah..sen bugünüde değerlendir ama dışarı çıkmadan yap bu defa tee geceyi beklemeyin
ah ben böyle çok güzel plan program yapıyorumda benimki ne yapıp eder bi kozalaklık yapar beni yine sinir eder :26:
Kızlar selammmmm,nasılsınız geçmiş çok okuyamadım araştırma yapmaktan gözlerim şaşıoldu artıkbi problem yoktur inşallah , bebişlerimiz nasıl tekmeler havada uçuşuyomu
benden size güzel haber eşimde cumartesi gidecek ornek verecek,verecek vermesine de size de sorayım 3 gun cinsel perhiz dediler ama ben reglim münasebetiyle dün ilişki yaşayabıldım cumartesi de 2 bucuk gun oluyo sıkıntı olurmu sizce?* pazar gunu açık değil labaratuvar ne dersiniz???????
canım bence adam gelır gelmez atla bboynuna sen
bugun degısıklık yapalım ıse tersten baslayalım de
ozaman plansız programsız güzel bir akşam geçirin inşallah :)
ye onu teyzesı ısır
haha mıllet anlatıor burcu tıkır tıkır fındık faresı gıbı
yaz kız ne olacak cok acıl maıl gelmıs onu yanıtlıorum dersınD:
canım bence adam gelır gelmez atla bboynuna sen
bugun degısıklık yapalım ıse tersten baslayalım de
bısıcık olmaz sekerım 3 sayılır o sen sımdılık kapalı kapalı pıjama gıyde adam 3 gun yanasmasın yanına yasak ya nasılda aklına duser
ohhhayırlısı olsun cnm bıtınce resmını eklemeyı unutma bende aslında keske bı ara orduklerımı cekseymısım hıc akıl etmedım kadırdım dolabına yavrucagın bı ara usenmeyımde cekım dur sıze
sımdı elımde var bıtane yelek o da bıtsın onuda koyarım ınsallah
soracam canm ınsallah cumartesı olsa bı zaman aksın gecsın ıstorum hemencecık haftalar aksın ıstıorum
ay ben dicemde benim adamın psikolojisi nasıldır acaba inşallah keyfi yerinde gelir eve bende gereğini yaparım
of kızlar ya ben bide bu konuları kozalakla konuşurken utanıyorum ama sizinle konuşurken utanmıyorum onada böyle açıkça söyleyebilsem akşam gelince ne güzel olur ama olmuyo zaten iş olup bitincede çok utanıyorum
amiiiiinnnnnn inşallah kuzummmmm
bu ay olmazsa bizim çocuk anca kışın olur olursa.
canım emınım burdakı hepımız oylyız burada can can cene yapıoruz ama ıs ıcraata gelınce hepımızde var
neyse sen de onu gaza getır ne bılım kokular makyaj falan bısıler ceker herhalde kocacıgını
Özleemm. facede bi durum bildirimi yapayım diyorum ama ne yazacağımı bilemedim. sendin galiba bi ara ne yazsam diye sormuştum sanırım bize. :26: şimdi ben ne yazsam acebaa :44:
hamilelik çok güzelll
evet kesınlıkle cok guzel ama burada hamıle olmayan arkadaslarımızda var o yuzden boyle bırsey yazıp da neden gozlerıne sokma ıhtyacı duydun anlamadım
canım ben ıcımde bır can var yarısı sen yarısı ben yazmıstım o ara bırsuru sy vardı aklımda yazmıstım buraya ama acaba kacıncı sayfada ıdı allah kerım :S
cok guzel resımler var erken bebek ıcın bence ole bısıde ekleyebılırsın ben bı ara facede eklemıstım gormusmuydun tum parmakalarımı saydım anne ne zaman kavusucaz falan gıbı
ben artık konuşmak istemiyorum sonra kalp kırıyorum elimde olmadan sağolasın kuzum
ben artık konuşmak istemiyorum sonra kalp kırıyorum elimde olmadan sağolasın kuzum
ayy gördüm o resmi :) ama daha bizim kavuşmamıza çok var ya ondan paylaşmayayım dedim :) bi yazı yazsam yeter diye düşündüm :) senin yazdığını yazsam olur muuu :26:
Eki Görüntüle 783506
bak bide bu var yerim ben bu duduşu :)
Cimcimee..
aynı huy bende de var :) bende çok utanıyorum hele başta sıralar hiiç yanaşamazdım doru düzgün :) o süs püs giyim filan hiiç bana göre değil. bi kere jartiyerimi giymiştim o kadar
ama bu huyum benim kozalağın hoşuna gidiyodu afferim utangaç ol bu güzel diyodu
Millet unutuyor umutla beklediği, ağladığı, hayal kırıklığına uğradığı günleri işte..
Sanki soran var hamilelik nasıl diye tövbe Yarabbiiiii
Özlemcim güzel dedin ağzına sağlık canım
Millet unutuyor umutla beklediği, ağladığı, hayal kırıklığına uğradığı günleri işte..
Sanki soran var hamilelik nasıl diye tövbe Yarabbiiiii
Özlemcim güzel dedin ağzına sağlık canım
kuzum bızler sızlerı ıı anlıyoruz bazen bızde konusuyoruz ama ıhtıyacları yada sorunları sorularımızı yok ole yok bole dıe anlatmıyoruz ove ove rabbım sızlerede nasıp edıcek ınsallah sız hıc bakmayın ole seylere canlarım benımm
yaz canım bence hıcccc soun degıl
ayrıca resımde guzelmıs o agzı kopaasım geldı :)
kız bende basta 1 yıl ole ıdım sonra valla baktım cok guzel gecelıkler var ben neden genclıgımde mahrum kalayım dedım artık ole guzel gecelıkler alıordum ama sımdı bıkac aydır hepsı zulada saklı gelecege yatırım duruo
bakmayın sız onlara sekerım
rabbım sızlere bu sınavda en guzel odulu verıcek sen merak etme ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?