- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.281
kuzum yaaa anaam doğum sancılarımı başladı yani doğuma yaklaşıncaki ara ara olan kasılmalar varmış ya onlardan yaaa allah klaylık versin paşamız sana annecim ben iyiyim aslan gibiyim bak nasıl sana rahatsızlık bile verebiliyorum diye sinyal gönderiyo:))
Günaydın sekerler nasılsınız
dun aksam doguruyorum sandım bı ara valla kasıklarıma belıme agrı gırdı sureklı cısım gelıor gıbı gıdıorum bırsey yok bır baskı var vajınamda falan oturamıorum yatamıorum afakanlar bastı falan neyse bı ara sızdım uyanınca gecmıs korktum bı ara gercekten
bu arada cumartesı kendı doktoruma gıdecegım bakalım bebıs kılo almıs mı hersey ne durumda
sonra ogrendıgıme gore benım durumumda kı hamılelıklerı kadın dogumcu degıl perınatolojı bolumu takıp edıormus bu bolum de ıstanbulda sınırlı hastanede sınırlı doktoru var
perınatolojı anladıgım kadarı ıle kadın dogum bolumu uzerıne 3 yıllık daha bır egıtım almıs prof yada docent vasıflı ınsanların yaptıgı ıs
neyse cerrahpasada coooook zor randev alınan rıza madazlı doktoruna azıcık yalan ıle randevu almayı basardım
aradım dun sureklı snunda asıstanına ulastım dedım bende rahım ıcı gelısım gerılıgı var bebegım 30 hafta ıken 27 haftada su anda doktorumda rıza bey gorse ıı olur dedı bu sebeple arıorum oraya randevulu mu gelıoruz nasıl gelıcem ne gun gelıcem dıe
kadın da bıkac sordu aktardı salı gunu 10:30 da gel kendını hatırlat randevunu yazdım dedı ınsallah muayene olabılecegım
ayrıca yıne cok zor randevu alınan ve bır tonda para alan acıbadem hastanesındende randevumu carsamba gunune aldım salı gunu eger kotu bır sonuc alırsam kı ınsallah almam o zamanda carsamba bırde acıbadem perınatolojı prof ıbrahım bıldırıcıye gıdıcem
bana dua edın ınsallh hersey yolunda gıder
dun bu arada bı hemsıre kadın ıle gorustum oda bu olayı yasamıs normal kadın dogumcular dıkkat etmıor konuya ben zorla bebege cıger gelıstırıcı vuruldum bebege hıc zararı yok mutlaka sende vurul erken dogarsa sorun yasamazsınız dedı onun bebegı de 865 gram dogmus 40 gn dedı sanırım kuvezde kalmıs hala bebegınde kılo sorunu varmıs dıger bebeklere gore zayıfmıs ama hıc baska sornu yokmus cok sukur
dıo normalde doktorlar cıger gelıstırıcı vurmuo erkn dogum baslarken vuruolarmıs oda ıse yaramıormus
kendısı zorla vurdurmus ve bebegıne hıc hava baglanmamıs mesela
bende sorucam doktora vurulcazmı dıye
Gunaydin Kizlar,
Nasilsiniz bakalim bugun.. Ayy bir dunya isim var oteki turk cocuk tatilde birde ustune beni konferansa aliyorlar yeni sistem geliyormus kullaimi testiyle ilgili. Anlamadim gitti niye ben zten cikiyyorum ogrensem nolur ogrenmesem nolur, sanki baskalarina gostercek vaktim olcak .. Birde kendimi pasakli pakize gibi hissettim, gec yatinca kalkmadim ne geldiyse elime giydim ne sac taradim ne makyaj topladim ciktim, burdaki zillilerde suslu puslu topuklular fln sinirim bozuldu
Bu arada dun aksam 11'e kadar Ikeadaydik , sehrin bir ucundaki ikeadan yatagimizi oteki ucundakinden dolabimizi aldik cok sukur.. :))
Allah'in izniyle haftaya isten ayriliyim kendi odamdaki dolaplrdan birini antreye cikarticam mecbur bebisin dolabini yatagini kurcam o zaman resimlerini atarim :) Ayy ustumden buyuk bir yuk kalkti sanki simdi ivir zivir isler kaldi biberon bakim malzemeleri fln :)
cnm bnm hayirlisi ile kendi doktoruna bir git bakalim... hayirlisi ile insallah hemn ozamna guzel haberler alirsin...
Ozser pasa guclu kuvvetlidir ;hem validesini de uzmez ....
her doktorunun bakis acisi farkli ustelik seninkide hamile yanii onemli noktalari goz ardi edicegini sanmiyorum...
sana ne kadar stres yapmaz desekte elinde olmadini tahmin ediyorum ama hersey iyi olucak... kismetse 2 ay sonra bunlari dusunup sadece gulumsiceksin...
bu arada seni tebrik etmek lazim oyle kolay degil randevu koparmak ... vallahi helal olsun sana...
ohh ohhh prensesin odasida tamam artik... ufak tefek eksikleride alinca geriye bir tek kendisinin gelmesi kaldi yanii....
Rabbim sana ve ozleme rahat saglikli kolay bir dogum nasip etsin... sonrada bizlere insallah...
Saglikla su yavrulari kucaklarimiza alalim....
ebda
kiz ne hamaratligi ben oyle klasik yemeklerle pek ugrasamam... oyuzden basit yemekleri tercih ediyorum genelde...
somon cok guzel oluyor... 1 portakalin suyu , yarim limon suyu - zeytin yagi - rendelenmis zencefili karistiriyorsun...
kalan limonu dilimliyorum... tepsi cok pislenmesin diye folyo koyuyorum... sonra limon dilimlerini koyup ustune baliklari koyuyorum.. ustlerinden o sosu dokupyorum... 2-3 dal yesil sogani 3-4 cnm uzunluklta kesiyorum... birde zencefilde ekstra ustune yine kibrit uzunlugu kadar incecik yine hazirliyorum... baliklarin ustune onlari serpistirip firina... tepsinin ustunede folyo koyuyuorum... 20 dkka oyle pisiriyorum firinda sonra 10 dakka ustu acik... al sana firinda somon... tuz karabiberi unutma tabii...
bu arada pisirme suresi damak zevkine gore.. ben pek sulu sevmiyorum somonu... oyuzden uzun tutuyorum.. normalde 10dakka kapali 10 dakka acik bile yeter... 40-45 dakkikada hazir ... pisiyokende salata yapiyorum...
obur turlu klasik yemekleri de yaparim ama hem zaman hem ben ck daginik oluyorum mutfakta... sonra 3 saate cikamiyorum ordan. yoksa cig borek bile yaptigim var hamuru kendim acip... ama usenmezsem..
valla rabbım yuru ya kulum dedı herhalde dıye dusundum bende oyle cok zorlanmadım oysakı kuzenımde oraya gıdıor ondada yuksek seker var o randevu almak ıcın aaya sokmadıgı doktor kalmadı kac hafta sonra randevu aldı falan
ınsallah ısımız rast gıder pasa zadem keyfıne gelıp annecıgını uzmez
bu arada hamarat arkadasım bı gun bı araya gelıp mantı falan acalım
dogum ızınınde sen ohh evde neler doktorursun artık can sıkıntısına
sorma canım zaten doktor bır ay once falan dogum seklı almıs demıstı bu gıttıgımızde ıyıce dogum pozısyonu almıstı
yanı kafamız asagıda yuzumuzde sırtıma dogru donuk ayakları da sagolsun mıdemde
bazen ole tekmelıor kı dıorum aha agzımdan cıkıcak
basını ıyıce sıkıstırıomu ne yapıor anlamadım valla
keyfı yerınde pasanın herhalde
ben o dogsun yıcem onu ınsallah o mınık ayakları ısırcam gelın teyzelerı sızde ısırın dıcem
sen guven oglusuna hic uzmez merak etme sen... gercekten aman dilimizi isiralim da ii olmus hemen randevu... bende duymustum cok zor aliniyor diye randevular..
yok kiz benm hamaratligim... benim kozalak sever oyle seyleri.. ondan mecbur kaliyorum arada yapmaya yoksa elimi surmem...
1 kase corba bir salata neyime yetmicek.... cnm skilmaz bolbol kitap okurum bolbol uyurum... bak yemek yapmaya firsat kaliyor mu?
Kizlar okuyorum yazdiklarinizi ama yazamiyorum egitimin ortasinda tik tik
Cimcimem ohhh super yapmissin ne guldurdun beni, belkide minik ayicik gelmistir ondandir ins o sancilar boyle sposlarla yumuslar kanasiyorlardir :))
büyük ayı küçük ayı için silkeleme koparma yaptıben bu akşamıda değerlendireyim diyorum sancılar biraz hafifledi ama olsun daha vakit vardır heralde 1 saat sonra 48 saat olmuş olacak ama akşam değerlendirebilrim inşallah
Kızlar selammmmm,nasılsınız geçmiş çok okuyamadım araştırma yapmaktan gözlerim şaşıoldu artıkbi problem yoktur inşallah , bebişlerimiz nasıl tekmeler havada uçuşuyomu
benden size güzel haber eşimde cumartesi gidecek ornek verecek,verecek vermesine de size de sorayım 3 gun cinsel perhiz dediler ama ben reglim münasebetiyle dün ilişki yaşayabıldım cumartesi de 2 bucuk gun oluyo sıkıntı olurmu sizce?* pazar gunu açık değil labaratuvar ne dersiniz???????
Degerlendir tabi hayatim bugunude yarinida degerlendir sonra gun asiri devam edersin .. Afferin senin kozalaga 1 dk 1 dkddir ohh silkeletmissin kendini :))
Kis 2.5'tan 3 oluyor iste daha ne olsun tam super zamanlama, icini rahat tut hayatim , doktorlar gun asiri iliski diyor nasilsa 1 gun bosluk bile yeter .. Hadi ins testlerinizde guzel cikar gelir bebisler..
slm arkadaşlarrr...bende 4 yıldır her ay bekleyenlerdenimm...önümzdeki ay tedaviye başlıyorumm ve gözlerimm dahada yolllara olacakk...şimdi size takıldı gözlerimm...tedavi aşamasında olanlar varmıı ??? bende pko varr...pko tedavisi görücem bakalım hayırlısı olur inşallahh....
selam canım bende de pco var ama takıldıgım nokta 4 sene hiçmi doktora gitmedin kendi kendine bekledinmi, bende 4 senelik evlıyım 1 senedir bebek dusunuyoruz 6 ay once pcolu oldugumu ogrendım klomen kullandım yumurta geliştirici ama olumlu sonuc alamadım , eşim cumartesi sperm testı vercek hakkımızda hayırlısı olsun.....
GÜnaydın kızlarr :)
Cimcimee.
vallahi çook sevindim kuzum. Kozalağında hakkını yemişsin bak sadece soda içmiş :) İnşallah bu sefer oldu. içimden öyle geçiyo nedense. Rabbim dileklerimizi isteklerimizi geri çevirmesin inşallah..sen bugünüde değerlendir ama dışarı çıkmadan yap bu defa tee geceyi beklemeyin
çok sağol kuzummmmm aminnnn inşallah bu sefer olmuştur benimde içim kıpır kıpır bugün silkeletmeyi başardığım için heralde
akşam atlayayım boynuna bu gece yemek yapmadım beni ye diyeyim
deme yaa pko daşızz hee..sanada çok geçmiş olsun arkadaşımm....
ben ilk yılı gittim...baya bi kiloluydum 5 ay klomen tedavisi gördüm..tabi dr um hiç takip yapmadı bende bilinçsizdim bu konudaa..daha sonra kilo versen etkisi olur dedi...ve ben kilo vermeye çekildimm...şimdi kiloları verdimm eşimide razı ettim allah nasip ederse önümüzdeki ay adetimde başlıyorum...eşim ozamanlar tahlil verdii..iyi gibiydii...bir hafta sonraoda yeniden verecekk...bende hsg felan çekilmiştim..bende tahlillermi verip başlayayım diyorumm bakalım hayırlı sonuçlar ollur inşallahh....
atla vallaa :) hatta yemek yiyin spor olur en azındanCuma gecesinin arefesinde inşallah olur da Rabbim bebeğini sana gönderir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?