HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Valla canım ilk kez görüyorum ama pat diye ortaya gelip de böyle yazmasına sinir oldum..

ahaha aynen bende öyleyim kuşum yaaa hiç öyle saten ipek giyip adamı baştan çıkarma huyum yok zaten öyle giydiğimde dönüp bakmıyo bile ben polar pijama içinde daha sexi geliyorum heralde ne zaman kat kat giyinsem üstümde

ah canım yaaa evet çok haklısın çabuk unutmuş sanki ilk hamlede hamile kalmış

kuzum inşallah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu öncelikle diğer arkadaslarıma sonra bana versin ama kimsenin kucağı boş kalmasın yaşamayan bilemez bu acıyı

evet hakıkaten ole bısı dese bıdaha sıddın sene gıymezsın ole seyler vlla hepsını parcalayası gelır hepıcıgını

ah ben böyle çok güzel plan program yapıyorumda benimki ne yapıp eder bi kozalaklık yapar beni yine sinir eder :26:

kiz sen bu adama bu aralar taktin kesin senin bebis adamin hik demis burnundan dusmusu olur... huyu suyu...
bak ozaman sen gor 1 ken 2 olmalarini... benm annem hala soylenir... benzeye benzeye babana benzedin... insan 2 huyunu suyunu benden alir diye... seninkide o hesap...

kizlar bu arada ben hic utanmiyorum valla... ilk zamanlar vadi o utanma.. sonra dedim fazla naz asik usandirir... arada sasirtmak lazim bunlari...
sonradan bir acildim bir acildim... arada adamin poposunu asansorde bile mincikliyorum... elim kotunun arka cebinde durur... ilk yaptigimda ne cok sasirmisti ama sadece gulumsemisti...
ama oyle herzaman degil.. arada o yanastiginda da hic yuz vermiyorum... yanima yaklastirmayip bide cemkiriyorum ne o oyle vicik vicik sevmek fln diye... kal geliyo tabii adama

Son düzenleme:

kız son gunlerde cok sıcak malum bana ekstra sıcak gelıor
bende bu ara aramızdakı mesafe 20 cm altına ınınce ne o ole ayak ustu yıcen mı bı uza gıt ya huzur ver dıye cırlıorum

senıde gorucem son zamanlarda bakalım adamı hangı asansorde mıncırcan

kuzum ben bosuna mi son aylarimi kisa denk getirdim....
kozalaga sarilip sarilip isinicamm

canım 4 eylüldeki randevumda doktorum ne derse onu uygulicam,bakalım ne durumdayım ben soğan kürü yaptım geçen ay bugun 2. küre başlicam etkili oldugunu düşünüyorum pco ya ıyı gelıyo bakalım ınsallah dr temızsın der o ne derse ona gore yonlenıcez bakalım daha fazla klomen verecegını sanmıyorum ıgneye gecer dıye tahmın edıyorum

evet özlemcim bende 63 saat saydım 72 saat 3 gun demek 9 saatten bişe olmaz

2,5 tan 3 sayılır dedi kızlar :))) tabı bılgılendırırız doktorumuzu,cumartesi olsun sonucları sıze yayarım

evet kesınlıkle cok guzel ama burada hamıle olmayan arkadaslarımızda var o yuzden boyle bırsey yazıp da neden gozlerıne sokma ıhtyacı duydun anlamadım

kızlar kötü niyetle dememiştir onun sevvinciyle demiştir, sonbaharımbenim in dediği bi laf vardı başkasının çocugunun olması benimkinin olup olmamasını etkilemicek,aynen katılıyorum .herşey allahtan allah hamile olanlara bu zamanı uygun görmüş bize uygun görmemiş dğru zamanı bekliyoruz,o yüzden bırakın herkes bu mucizenin tadını çıkarsın,sevincini heryerde paylaşsın, eminim bizde nasipse bir gün yaşicaz aynı şeyleri zira ben hamile kalsam sağır sultan duyar şuanda herkesin her güzelliği yaşama zamanı ayrıdır, ayrıca da benim guzel hamişlerim lütfen biz burda hamile kalamıyoruz dıye kendinizi kısıtlamayın tabıkı bu harıka olayı sevinçle coşkuyl ayaşacaksınız bu bizi en azından beni mutlu eder kendi adma, allah herkesin nasibini ayrı kılmış,herşey sırayla ben sıramı beklemeye razıyım, kaderimde yazanı allah gönlüme razı eylesin inmşallah çok konuştum öptüm

4-5 aylık hamile birinin gelip de burada nispet eder gibi pat diye yazması normal mi sence
Ben de paylaşırım sevincimi ama, hamile kalmak için aylardır, yıllardır bekleyenlerin arasına dalıp "hamilelik çokk güzelll" de yazmam herhalde

canım normal ya da değil ne farkeder ki 4-5 ay sonra da olsa bu gzuellıgın heycanı azalırmı? belki etik olarak doğru değil ama ben çok görmüyorum açıkçası belki o da senelerce hasretini çekti sonunda oldu o anda başka dıyecek kelıme bulamadı oyle soyleyıverdi, boşver bende 1 senedir bekliyorum neler olcak durumum bılmıyorum belkı bu ay belkı 1 sene sonra belkı 4 sene sonra hamilleik yaşıcam ama belkide hiç kalamicam,ve onun bu mutluğu yaşaması benim hamile kalmamı etkilemezki,
bende yazmam sende yazmazsın ama herkesi kendimiz gibi bilemeyiz işte napalım allah herkese gönlündekini yaşatsın boşver

Canım sen takmıyorsun belki ama takan ve de üzülen insanlar var ben bunu biliyorum..
O yüzden de hiç tanımadığımız birinin siteye ilk mesajı bu olursa görgüsüzlükten başka birşey olmaz..
Zaten ben onun bu mutluluğu yaşaması benim hamile olmamı etkiliyor demiyorum ki..
Kendi adıma ve kızlar adına rahatsız oldum o kadar..

canım ben neden rahatsız oldun demedimki boşverin dedim, benim gibi ve senin gibi daha dogrusu bizim gibi olanların elinde değil onlar görgüsüzlük yapsa da beklicez yapmasa da beklicez bize düşen inanmak inancımızdan vazgeçmemek umutsuzluğa kaplmamak, ben siz üzülmeyin diye böyle yumuşatmaya çalıştım sinirlenmeyin diye

kuzum ben bosuna mi son aylarimi kisa denk getirdim....
kozalaga sarilip sarilip isinicamm

haha sarıl bakalım

valla 19 hafta ıken yenı ogrendı heyecanını yenemedı ıse eyvallah ama durup dururken yazması bence bıraz yersızdı neyse
bence zaten anladı ve gıttı sanırım

selam kızlarr noldu yaaa topik mi karıştı

arkadaşın biri azıcık hafifçe anlayışsız davranmış ,kızlar tepkilerini gösteriyolar bende yumuşatmaya çalıştım ama beceremedim galiba

insanları oldugu gıbı kabullenmek en ıyısı, herkesi kendi şartına, eğitim sevıyesıne,kişiliğine göre değerlendirmek lazım, napalım herkes biz gibi düşünemez amaaan boşverin yaaaaa

canım 2 yıldır beklediysen doktorluk işin vardır bence.
sorununuz yok diyorlarsa bile yumurta takibi yaptır,doktor kontrolünde devam et bence.
hem 2 yıl olduysa aşılama da deneyebilrisin...

Yok hayatım 2 sene öylesine beklemedim tabiki. Bu süreçte kac dr gittik, testler yapıldı filmler çekildi bunların dışında yapmadigimiz kur,yemedigimiz icmedigimiz ot kalmadı :))
Bilinemeyen infertilite diyorlar.olmaz diye bişey yok psikolojik tamamen. En çok 10 yil içinde olur diyarlarda ben zaman nine olurum:))
Aşılama da normal yoldan olma şansım olduğu için düşünmedim hemen ama bakalım dedim ya bir dr daha var bidahaki ay onada gidelim icimde kalmasin. Olmadı bi aşılama denize bu kez artık.
Bos geçirmedim yani bu seneleri bu arada dun negatif haberi geldigi gibi bir kac dak. Sonra adet oldum beyin bitirdi hemen tabi...
Ama pes etmek isyan etmek yok tabiki de. Umudum bundan sonraki aylarda çalışmalara tam gaz devam. O bebis elbet gelecek buraya bak ben napicam onu ozaman :)))

Kizlar oluyorum yorgunluktan (
Sabh 3 saat bos bos oturduk bos seyler dinledik 2 saatte sacma sapan test ettik sistemi fln sonra kalan 3 saatte 10 saatlik is yigdilar ..
Bennn eve gidiyorum uyumaya.....

Bu arada kim bilir hangi dengesiz Allah askina zaten buraya yazdigi 2 mesajiymis , bos gezenin bos kalfasi napsamda kendime eglence cikarsam millet te yorum yazsa diye dolaniyor ortada .. Hamilelik guzell de neymis , kafasina sesmis bir takvim yapmis asalak asalak takiliyor iste. Dikkate almayin lutfen , biz cok sukur topigimizde birbirimizi az cok taniyoruz, takmayin soyle dengesizleri..

Opuldunuz hanimlar byeeee...

Kızlarrrr nasılsınız ??? Her zaman yazmıorum ama hep takipteyim :) bugün adet oldum :))) olmuo işte doğru zaman lazım ama biz zaten aşılamaya karar vermiştik tek sorun bu ay olmıcak önümüzdeki ay inşallah :) Allahım yüzümüze gülerde çok sevdiğim aşkımın sevgisiyle birde minik aşkımız olur

Slm Allah gönlüne göre versin inşallah ve ilk denemenizde tutar inşallah:))
Bende dun adet oldum. Bizde inşallah eylül yada ekimde denicez. Aşılama sürecini, gittiğin dr, ücret vs. Bunları paylasirsin. Bilgimiz olsun hani.

canım,geçenlerde sanki sen su gibi bir akıntım geldi.
doktora idrar tahlili yaptırdım demiştin ya bugün benim de tuvaletten çıktıktan sonra tıpkı su gibi bir akıntım geldi.
çamaşırım ıslandı epey.endişeliyim.çamaşırı değiştirdim.şimdi ona da 1-2 damla gelmiş.
doktor sana ne dedi,ne ilaç verdi canım?
yarın doktora gitmeli miyim sence abartıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…