- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.321
Valla canım ilk kez görüyorum ama pat diye ortaya gelip de böyle yazmasına sinir oldum..bende sessizce anlam vermeye çalışıyordumm yazısınaa...ama aranızda bi dialogdur sandımm....allah alah...belkide yaşamamıştır dedim...yasasa o duyguları..buraya yazmaya çekinir gebelik paylaşımları olan yerde paylaşır bu sayfada bunu niye yazsınkii..:44::44:
Cimcimee..
aynı huy bende de var :) bende çok utanıyorum hele başta sıralar hiiç yanaşamazdım doru düzgün :) o süs püs giyim filan hiiç bana göre değil. bi kere jartiyerimi giymiştim o kadar
ama bu huyum benim kozalağın hoşuna gidiyodu afferim utangaç ol bu güzel diyodu
Millet unutuyor umutla beklediği, ağladığı, hayal kırıklığına uğradığı günleri işte..
Sanki soran var hamilelik nasıl diye tövbe Yarabbiiiii
Özlemcim güzel dedin ağzına sağlık canım
kuzum bızler sızlerı ıı anlıyoruz bazen bızde konusuyoruz ama ıhtıyacları yada sorunları sorularımızı yok ole yok bole dıe anlatmıyoruz ove ove rabbım sızlerede nasıp edıcek ınsallah sız hıc bakmayın ole seylere canlarım benımm
güzel şeyler var olmasına da. benim kozalağın sağı solu belli olmuyo hiç. bi giysem gitsem yanaşsam yapma şöyle şeyler der insan yaptığından utanır. bende biraz o yüzden kendimi geri planda tutuyom. :) ama geçenlerde bi saten geceliğim vardı deneyim dedim de yok hiiç hoş durmadıartık ileriki zamanlarda giyeriz :)
ah ben böyle çok güzel plan program yapıyorumda benimki ne yapıp eder bi kozalaklık yapar beni yine sinir eder :26:
kiz sen bu adama bu aralar taktin kesin senin bebis adamin hik demis burnundan dusmusu olur... huyu suyu...
bak ozaman sen gor 1 ken 2 olmalarini... benm annem hala soylenir... benzeye benzeye babana benzedin... insan 2 huyunu suyunu benden alir diye... seninkide o hesap...
kizlar bu arada ben hic utanmiyorum valla... ilk zamanlar vadi o utanma.. sonra dedim fazla naz asik usandirir... arada sasirtmak lazim bunlari...
sonradan bir acildim bir acildim... arada adamin poposunu asansorde bile mincikliyorum...elim kotunun arka cebinde durur... ilk yaptigimda ne cok sasirmisti ama sadece gulumsemisti...
ama oyle herzaman degil.. arada o yanastiginda da hic yuz vermiyorum... yanima yaklastirmayip bide cemkiriyorum ne o oyle vicik vicik sevmek fln diye... kal geliyo tabii adama
kız son gunlerde cok sıcak malum bana ekstra sıcak gelıor
bende bu ara aramızdakı mesafe 20 cm altına ınınce ne o ole ayak ustu yıcen mı bı uza gıt ya huzur ver dıye cırlıorum
senıde gorucem son zamanlarda bakalım adamı hangı asansorde mıncırcan
aynı heycan ve korku bendede varrr...ben istanbulda yaşıyorum anadolu yakasında ve güvenebilecegim bi dr hala bulamadımm...eşim haftaya tahlil verecekk...ben senden bir hafta sonra başlıcam ..ilaçsız adet olamıyorum..adetimden tahminle 11 eylül gibi tahlil verir 13 gibide dr giderim heraldee.. şimdi ilk güvendiğim bi dr var avrupa yakasında ona gidicem ve dr tavsiye etmesini isticem inş verir birini...ama daha sonra bana yakın bi yerde bi dr ayarlamam lazım....
peki bişi sorucamm...şimdi neyle başlamayı düşünüyorsun??? klomenmi..yoksa iğneylemii??? ben çok kararsızım...iğneyi kaç ay üst üste kullanabiliyoruz acaba bi bilgin varmı??
ben dr um kabul ederse 2 ay iğne vurulup kendim denemek istiyorum..olmazsa 3. ay aşılama diyorum ama bunlar hep kendi fikrimm
ye onu teyzesı ısır
haha mıllet anlatıor burcu tıkır tıkır fındık faresı gıbı
yaz kız ne olacak cok acıl maıl gelmıs onu yanıtlıorum dersınD:
canım bence adam gelır gelmez atla bboynuna sen
bugun degısıklık yapalım ıse tersten baslayalım de
bısıcık olmaz sekerım 3 sayılır o sen sımdılık kapalı kapalı pıjama gıyde adam 3 gun yanasmasın yanına yasak ya nasılda aklına duser
ohhhayırlısı olsun cnm bıtınce resmını eklemeyı unutma bende aslında keske bı ara orduklerımı cekseymısım hıc akıl etmedım kadırdım dolabına yavrucagın bı ara usenmeyımde cekım dur sıze
sımdı elımde var bıtane yelek o da bıtsın onuda koyarım ınsallah
soracam canm ınsallah cumartesı olsa bı zaman aksın gecsın ıstorum hemencecık haftalar aksın ıstıorum
Evet canım 3 ya da 4 gün ideal diyorlar ama bence siz doktora perhiz gününü söyleyin ona göre yapsın değerlendirmesini. Çünkü gün arttıkça sayı artıyor, hareketlilik azalıyor. Tam tersi olunca da hareketlilik oranı artıyor sayı azalıyor..
evet kesınlıkle cok guzel ama burada hamıle olmayan arkadaslarımızda var o yuzden boyle bırsey yazıp da neden gozlerıne sokma ıhtyacı duydun anlamadım
Millet unutuyor umutla beklediği, ağladığı, hayal kırıklığına uğradığı günleri işte..
Sanki soran var hamilelik nasıl diye tövbe Yarabbiiiii
Özlemcim güzel dedin ağzına sağlık canım
4-5 aylık hamile birinin gelip de burada nispet eder gibi pat diye yazması normal mi sencecanım 4 eylüldeki randevumda doktorum ne derse onu uygulicam,bakalım ne durumdayım ben soğan kürü yaptım geçen ay bugun 2. küre başlicam etkili oldugunu düşünüyorum pco ya ıyı gelıyo bakalım ınsallah dr temızsın der o ne derse ona gore yonlenıcez bakalım daha fazla klomen verecegını sanmıyorum ıgneye gecer dıye tahmın edıyorum
evet özlemcim bende 63 saat saydım 72 saat 3 gun demek 9 saatten bişe olmaz
2,5 tan 3 sayılır dedi kızlar :))) tabı bılgılendırırız doktorumuzu,cumartesi olsun sonucları sıze yayarım
kızlar kötü niyetle dememiştir onun sevvinciyle demiştir, sonbaharımbenim in dediği bi laf vardı başkasının çocugunun olması benimkinin olup olmamasını etkilemicek,aynen katılıyorum .herşey allahtan allah hamile olanlara bu zamanı uygun görmüş bize uygun görmemiş dğru zamanı bekliyoruz,o yüzden bırakın herkes bu mucizenin tadını çıkarsın,sevincini heryerde paylaşsın, eminim bizde nasipse bir gün yaşicaz aynı şeyleri zira ben hamile kalsam sağır sultan duyar şuandaherkesin her güzelliği yaşama zamanı ayrıdır, ayrıca da benim guzel hamişlerim lütfen biz burda hamile kalamıyoruz dıye kendinizi kısıtlamayın tabıkı bu harıka olayı sevinçle coşkuyl ayaşacaksınız bu bizi en azından beni mutlu eder kendi adma, allah herkesin nasibini ayrı kılmış,herşey sırayla ben sıramı beklemeye razıyım, kaderimde yazanı allah gönlüme razı eylesin inmşallah çok konuştum öptüm
4-5 aylık hamile birinin gelip de burada nispet eder gibi pat diye yazması normal mi sence
Ben de paylaşırım sevincimi ama, hamile kalmak için aylardır, yıllardır bekleyenlerin arasına dalıp "hamilelik çokk güzelll" de yazmam herhalde
Canım sen takmıyorsun belki ama takan ve de üzülen insanlar var ben bunu biliyorum..canım normal ya da değil ne farkeder ki 4-5 ay sonra da olsa bu gzuellıgın heycanı azalırmı? belki etik olarak doğru değil ama ben çok görmüyorum açıkçası belki o da senelerce hasretini çekti sonunda oldu o anda başka dıyecek kelıme bulamadı oyle soyleyıverdi, boşver bende 1 senedir bekliyorum neler olcak durumum bılmıyorum belkı bu ay belkı 1 sene sonra belkı 4 sene sonra hamilleik yaşıcam ama belkide hiç kalamicam,ve onun bu mutluğu yaşaması benim hamile kalmamı etkilemezki,
bende yazmam sende yazmazsın ama herkesi kendimiz gibi bilemeyiz işte napalımallah herkese gönlündekini yaşatsın boşver
Canım sen takmıyorsun belki ama takan ve de üzülen insanlar var ben bunu biliyorum..
O yüzden de hiç tanımadığımız birinin siteye ilk mesajı bu olursa görgüsüzlükten başka birşey olmaz..
Zaten ben onun bu mutluluğu yaşaması benim hamile olmamı etkiliyor demiyorum ki..
Kendi adıma ve kızlar adına rahatsız oldum o kadar..
kuzum ben bosuna mi son aylarimi kisa denk getirdim....
kozalaga sarilip sarilip isinicamm
canım 4 eylüldeki randevumda doktorum ne derse onu uygulicam,bakalım ne durumdayım ben soğan kürü yaptım geçen ay bugun 2. küre başlicam etkili oldugunu düşünüyorum pco ya ıyı gelıyo bakalım ınsallah dr temızsın der o ne derse ona gore yonlenıcez bakalım daha fazla klomen verecegını sanmıyorum ıgneye gecer dıye tahmın edıyorum
evet özlemcim bende 63 saat saydım 72 saat 3 gun demek 9 saatten bişe olmaz
2,5 tan 3 sayılır dedi kızlar :))) tabı bılgılendırırız doktorumuzu,cumartesi olsun sonucları sıze yayarım
kızlar kötü niyetle dememiştir onun sevvinciyle demiştir, sonbaharımbenim in dediği bi laf vardı başkasının çocugunun olması benimkinin olup olmamasını etkilemicek,aynen katılıyorum .herşey allahtan allah hamile olanlara bu zamanı uygun görmüş bize uygun görmemiş dğru zamanı bekliyoruz,o yüzden bırakın herkes bu mucizenin tadını çıkarsın,sevincini heryerde paylaşsın, eminim bizde nasipse bir gün yaşicaz aynı şeyleri zira ben hamile kalsam sağır sultan duyar şuandaherkesin her güzelliği yaşama zamanı ayrıdır, ayrıca da benim guzel hamişlerim lütfen biz burda hamile kalamıyoruz dıye kendinizi kısıtlamayın tabıkı bu harıka olayı sevinçle coşkuyl ayaşacaksınız bu bizi en azından beni mutlu eder kendi adma, allah herkesin nasibini ayrı kılmış,herşey sırayla ben sıramı beklemeye razıyım, kaderimde yazanı allah gönlüme razı eylesin inmşallah çok konuştum öptüm
selam kızlarr noldu yaaa topik mi karıştı
Kızlarrrr nasılsınız ??? Her zaman yazmıorum ama hep takipteyim :) bugün adet oldum :))) olmuo işte doğru zaman lazım ama biz zaten aşılamaya karar vermiştik tek sorun bu ay olmıcak önümüzdeki ay inşallah :) Allahım yüzümüze gülerde çok sevdiğim aşkımın sevgisiyle birde minik aşkımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?