HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende başta içmedim kan sulandırıcı zararlı diye bi mantık kurdum hatta annemde içme felan dedi sonradan iki tane daha doktora sorunca ikna oldum
ben doktora 2 alternatifi de söyleyeyim.bakalım ne diyecek coraspin için.
bi de elevit,decavit midir neyse onu da sorim.
bu 2li test 11+0 iken yapılıyor mu 12 mi olması lazım.yoksa hastaneden çıkamıycam gene.

Herkese slm lar hayırlı mutlu gunler
Hamislere hayırlı kolay doğumlar, hamis adaylarına da inşallah en kısa zamanda hayirlisiyla gobuslerde minik melekler :))))

cnm benim doktor ilac karsiti... sadece tee ben hamilelik dusunuyoken folik asit ve vitamin takviyesi iicn previt positive vermisti... butun vitaminler folik asit kalsiyum demir vs... vardi icinde ... sonra o bitti premesis ti galiba onu verdi... bulanti onleyici ama bitkisel vitamin takviyeli... o bitti simdi elevit verdi onu 2 hafta kullan sonra 2 hafta kan ilaci dedi... onuda sivi halde verdi.. aslinda ben ozellikle sivi istedim... daha rahat icebiliyorum die...
genel olarak ama bnmki ilac karsiti biliyorsunuz progesteron bile kullandirmadi bana...

2'li testi bence doktoruna sor belki direk 4'lu yapar... bnmki direk 4'lu dedi mesela...

kızlar ben yarın doktora gitcem ya doktordan çıkınca kaynanama gitcem sanırsam haber edemezsem merak etmeyin emi olmadı ebdayı ararım o yazar size :)))

kesinlikle katılıyorum.
ateş ölçseydin keşke.bize ipuçları veriridi.

amaaaan hiç aklıma bile gelmedi valla
aslında aklıma gelmemesi iyi bişey sonra üzülcem ateşim düşüyo diye ama böyle kırmızılar gelirse bir gün üzülürüm sonra geçer

Al benden de okadar yaa.
Yarın olsa da evime kocama gitsem

offff akşamda olsa sabahta olsa evdeyim yaaaaa çok sıkıcııııııı

su gun bana mi su gibi akti yani sadece...
nasil saat 3 bucuk oldu anlamadim bile...
hemde ben zaman gecmesin isterken....

istemediğin ot burnunda bitermiş canım istemediğin için çabuk geçmiş sana

Ayy kizlar anca gelebildim.. Nasilsininiz bakalim ?
Sabahtan beribir is trafigi anlatamam birde bugun 1 saat fazla kalicam iste cuma cuma konferans aramasi var uyuz amerikalilarla

anacım sende ne kilo ne şişme hiiç bişey yok maşallah. :)
Kis biseyim olmaz olur mu 9 kilo aldim valla :)) Sana oyle gelmistir gidigim bile var valla

Kizlar bu akinti bendede hep var en basindan beri doktor normal diyor, birde ben her kontrole gittigimde hemsireye veriyorum idrar ornegi, ben muayene olana kadar bakteri fln varmi kontrol ediyorlar cikarkende hamilelik defterime not dusuyorlar pozitif negatif fln diye , simdiye kadar idrarda bisi cikmadi cok sukur ama bi ara kasintim vardi doktor akintidan islaklik aleri yapmis demisti halbuki gunde iki uc kere camasir degistiriyorum bu gunluk pedler fln oncedende kullanamazdim zaten rahatsiz ediyorlar , iste dicem o zaman vajinal krem kullanmistim her aksam 1 hafta bounce bir dahada tekrarlamadi kasinti ama akindi tam gaz devam, renksiz kokusuz ama hep islak

Suzicim dugun telasin varmis , hadi hayirlisiyla atlatirsin ins, aman dikkat et sen kendine dinlenmeni yemegi icmeni ihmal etme , milleti bosver takil rahat ettigin gibi ..

Cimcime kis naptin aksam aldikmi maci ? :))

Hulya canim kontrol vakti geldi sayilir hadi bakalim , gec mec ne zaman gelirsen yaz bize , prensle prensese opucukler bol bol .. :)

Baska ne var kizlar okuyamadim valla butun sayfalari..

Son düzenleme:
Birazdann erdem kinayya gidecezzzz kizlarrr...burdaki bir clube...ama iceri. girmicezz)

Clubun yaninda yerimuz varrr ...orda balik tutuyoruzzx..bi yandanda..dinliyoruz. yanimizda gibi ses geliyor....tam bir yanciyizzz

Bu arada dun tayin istedim...guzel yerleri istedim. cikarsa cikar cikmazssa serdarin tayinini iptal ettirecezz...iyi okullaei yazdim. bazi yerler 40 km idi. yazmadim...

geçen yıl salihleraltında kalmıştık biz de.
valla gün senin günün,balık tut,müzik dinle,iyi eğlencelerr canım.
tayininizi de çok merak ediyorum.
ii olur umarım.

kızlar bu arada ben yarın ankaraya gidyorum.
bikaç gün anamla takılıcam,dayanamadım gene...

ii ii herkeste var anlaşılan bu akıntı.
zaten doktora gidince gene de idrar tahlili istiycem.ne olur ne olmaz..

Cimcime kis naptin aksam aldikmi maci ? :))

aldık kuzum aldık hatta almakla kalmadık bide güreşe atlayıp silkeletme dalında 3 gün üst üste kupayı kaldırdım
artık vicdanım rahat en azından yapamadım yapsaydım olurdu demicem şimdi günümü bekliyorum Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

kız esraaaaa ne güzel kız balığa gidiyosunuz sürekli. ben en son üniversitedeyken gitmiştim ama balıkmı bizi tuttu bizmi balık tuttuk anlamadım soğuktan burnum düşmüştü resmen
senin kız balıkçıyla evlenecek demedi deme

Z
Tabiki her zamanki gibi hic bisey. tutamadik. sadece ben iki tane deniz yildizi yakalamusim. knu da geri attik denize....gece iki de geldik eve...cok uykum geldi balikta...bide cok serindi usudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…