- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.361
yaa bende yarin doktora gitmek isterim ozaman.... :84:
saka bir yana gidin gidin de azcik yarin topik senlensin guzel haberlerle...
bu arada is meselesini iyi dusunmussun ama kis fln gelmis olcak.. idare edebilicen mi simdi konusuyorken hersey dile kolay...
hemen karar verme bence biraz daha dusun... zor olmasin sonra senin icin...
waayy babasida ogluna kavusucagi gunleri sayiyor... aferin esine valla...
magnezyum olayini duymustum galiba ama daha 10 gun var doktora gitmeme... sorarim ozamn bakalim...
sağol canım.çok iyi olur.canım benimde akıntım çok oluyor ilk zamanlar doktora sormuştum normal demişti bende daha sonra sormadım bidaha benimki bazen daha yoğun bazen daha su gibi oluyo ama beyaz bi akıntı ben yarın gittiğimde sorcaklarım arasına bunuda not alıyım da bi soruyum bakalım sanada yazarım
canım benimde akıntım çok oluyor ilk zamanlar doktora sormuştum normal demişti bende daha sonra sormadım bidaha benimki bazen daha yoğun bazen daha su gibi oluyo ama beyaz bi akıntı ben yarın gittiğimde sorcaklarım arasına bunuda not alıyım da bi soruyum bakalım sanada yazarım
senın ıcın kesın haftayada senınle gıderım canım sen hıc merak etme bız bu ara hastaneler ıle ahbap olduk ıyıce :S
ben magnezyuma 18 haftalardamı ne basladım cnm normalde 20 de verıcektım madem krampların var erkn basladı demıstı ama gızem sanırım daha erken baslamıstı kısıye goe degısıyor cunku herkes aynı sekılde yasamıyor hamılelıgını canım
sağol canım cevap için.akşam içim bir nebze olsun rahatladı.
kozlaak vardı,cevap yazamadım.
ağrım sızım falan yok şükür.sabah kalkınca da 1 damla oldu.
gitsem mi bilemedim...
canım doktora gitmeme 8 gün var beklesem mi bielmedim?
azaldı ama...
zaman ne çabuk geçiyor yaa....
68 gün kalmış,ben bile heyecan yaptım.
yarın güzel haberlerle gelirsin inşş canım.
dualarımız senle ve özserle...
gercekten herkezin farkli herseyi... bnm akintim eskiden beri hep beyaza yakin olur mesela... en son iste bu doktorum daha hamile kalmadan normal oldugunu soyledi... genital bolgenin savunma mekanizmasiymis... simdide beyaz krem gibi geliyor.. bazen az bazen cok... saati saatini bile tutmuyor..
10 gun bekleyemem valla cuma giderim diyorum 2 gun once olsa nolucak yani
aaaa cuma tatil ama mecbur pazartesiye kalcak... o da carsamba gel demisti...
vallahi alacam eve bir ultrason hee
canım dayanamdım doktoru aradım.canım bugun 1 damla ıse telas etme belkıde akıntın o anlık oledır akıntı normal ama byaz falan olması daha yogun olması lazım su gıbı degıl yanı
ama bence yarın hulya sorucak gıtmene gerek yok en azından fıkrın olur ııcne sınmezse sende ole gıdersın
ınsallah cnm guzel haberlerı almak oylesıne ıstıorum kı
canım normalde 4 eylulde bende gıdecegım cunku rapor tarıhım o gun rapor alacagım
dayanırsan beraber gıtmıs olacagız sanırım :) tekmelere basllasın o kadar panıgın kalmıcak ınsallah
tam benim sormak istediklerim.yarın doktora sorcaklarımı not alıyorum ya bi bakıverirmisiniz eksiğim varmı
- coraspin ve decavit'e devam edecekmiyim
- Vurunduğum düşük önleyici iğnenin cumartesi günü sonuncusu yapılcak ona devam edecekmiyim
- Kalçamdaki ağrıyı sorcam (sanırım hamilelikteki kengi denen şeyden oldu bana daha şimdiden topallıyorum kalçamdan damar çekiyo)
- Rahime dikiş atılması olayı
- 4'lü testi nezaman yapcaz nezman geliyim
- Çatlaklar ve göğüs için verebileceği krem ve göğüslerim çok kaşınıyo
- Akıntı-Su gibi olan akıntı
- erken doğum olayı
başka varmı sizce sormam gereken bişey haa bide asla unutmamam gereken şey ilişki serbestmi artık yoksa kocam ya düz duvara tırmancak yada eve bi rus yardımcı alcak:))
yarın doktora sorcaklarımı not alıyorum ya bi bakıverirmisiniz eksiğim varmı
- Vurunduğum düşük önleyici iğnenin cumartesi günü sonuncusu yapılcak ona devam edecekmiyim
- Kalçamdaki ağrıyı sorcam (sanırım hamilelikteki kengi denen şeyden oldu bana daha şimdiden topallıyorum kalçamdan damar çekiyo)
- erken doğum olayı
başka varmı sizce sormam gereken bişey haa bide asla unutmamam gereken şey ilişki serbestmi artık yoksa kocam ya düz duvara tırmancak yada eve bi rus yardımcı alcak:))
canım dayanamdım doktoru aradım.
aklına bişey takılırsa ara demişti,aradım işte
akıntıdır çoğalmadıysa ve kanaman yoksa endişe etme dedi.
aklında kalıyorsa gel bakalım istersen de dedi.
istersen de 2.defa öyle çok olursa gel dedi.
kanaman yoksa kokma diye tekrar etti.
zaten doktorum beni 15 günde 1 çağırmıştı 12.haftaya kadar.
aslında p.tesi 15 gün oluyor ama ben 20 günde gideyim bari demiştim.
doktorum benden de pimpirikli.
artık yumurtlama zamanı adamı ne kadar bunalttıysam benden çok pimpirikleniyor sağolsun
10 günde 5 defa doktora gidince böyle oluyor dimekkk
bende sizleri de dinleyerek 2.defa olursa gitmeye karar verdim.
Allah razı olsun canlarım cevplarınız için.
hülüüüüüüüüü​ sen gene de benim için su gibi akıntıyı sormayı unutma emi tatlım?
tam benim sormak istediklerim.
kağıda yaz da git,sonra unutuyor insan.
ya bir dee şu coraspin ve iğneden kuzenime de doktoru vermiş.
neye göre veriyorlar acaba?
kuzenim bana da sen de mutlaka kullan,kan pıhtılaşmasına iyi geliyor,zararı yok falan dedi.
senseee sen de kullanıyor musun bu ilaçlardan?
doktora söylesem mi acaba?
ben hala progestan ve folic plus kullanıyorum,o kadar.
canım ılıskı serbest derse bence prezervatıflemı degılmı dıye de sor cunku bu detayda onemlı
decavıt ben hala kullanıyorum bence kullan dıcek
bırde kan ılacı baslamıstık bız 12 haftada belkı sanada baslatır sormak ıstersen sor kan da bebıs ıcın cok onemlı
arayıp ıcın rhatlamıs cok sukur canım neyse sen ınsallah bıdaha gelmezde 2.lı taraman ıcın gıdersın ınsallah vaktınde
- erken doğum olayı
kızlar slm benimde sat 10 eylül daha önce iki kere denedik sonra benim ağrılarım oldu sağ kasıkta doktora gittim iltihap dedi şimdilik başka bişeye bakmaya gerek yok kistin yok zaten dedi doktor ultrasonda baktı neyse hap ve fitil kullandım tekrar gittiğimde bayağı azalmış iltihap ağrıların yumurtlamadan olabilir dedi hap kullandığım ay ara verdik korunduk sonra hasta oldum bu şu an yumurtlama dönemindeyim ama bu ay ağrım yok gibi inşallah iltihap iyileşmiştir onun için yoktur ağrım bu 3.denememiz kızlar bu işler çok zormuş isteyen herkese inşallah tez zamanda Allah ım hayırlı evlatlar versin şu an hamile olanlara da çocuklarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin iyi günler hepinize.
ayrıca bende hamilelik çok güzel diyen bayanı kınamıyorum çok mutlu olabilir kızlar herkesin hamileliği kendine güzeldir benim etrafımda şu an o kadar çok hamile ve doğurmuş arkadaşım var ki ama hiçbiri umrumda değil takmıyorum ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca psikolojisindeyim :))
- erken doğum olayı
hahahaaa hulya yaa ne guldurdun beni... birak tirmansin herif... bebegi yapana kadar hep onlarin keyfini surduk... azcik anlasinlar kiymetimizi...
benimde liste tutmam lazim galiba... boyle yazinca ne cok sey varmis yaa.. 4'lu test 16 . haftadan snra degilmi ?? :26:
kiz bide son bakim arada vajinada batma gibi oluyor.. hani adet olmadan hafif sizi olur yaa normal mi diye?
kızlar ben hamileliğin tadını çıkaranlara değil ama şu herkesin bana çocuk düşünmüyor musun hadi sizde yapın artık diyen kişilere sinir oluyorum ya kaçıncı yüzyılda yaşıyolar anlamıyorum artık herşey herkes tarafından biliniyor insanlar cahil değilken böyle saçma sapan soruların yöneltilmesi beni illet ediyo halam yine anneme demişki sizinkilerde yapsın artık yaşları geçiyo demiş babamda pazardan alınacak bişey mi ki yapsınlar etsinler diyosun demiş moralim bozuluyo zaten annem gözüme bakıyo güzel bir haber vermem için ya olmayınca olmuyo işte napıcaksın zorlamı demek geliyo soranlara içimden ama tabi neyse işte sinirlerim bozuldu öyle yazayım dedim ayrıca herkesin olacak diye bişey yok ki hayırlısı neyse o olsun hayır inanın 3 aydır deniyorum ve kendimi kısır gibi hissediyorum beklentiler karşılanamayınca insan kendini mutsuz hissediyor.
tam benim sormak istediklerim.
kağıda yaz da git,sonra unutuyor insan.
ya bir dee şu coraspin ve iğneden kuzenime de doktoru vermiş.
neye göre veriyorlar acaba?
kuzenim bana da sen de mutlaka kullan,kan pıhtılaşmasına iyi geliyor,zararı yok falan dedi.
senseee sen de kullanıyor musun bu ilaçlardan?
doktora söylesem mi acaba?
ben hala progestan ve folic plus kullanıyorum,o kadar.
ya coraspırını ıı bılmıorm kızlar benım damarlarda sorun oldugu ıcın detaylıyı ceken uzman yazmıstı cok kan akısı olsun dıye doktorum ızın vermedı ıı yanlarından cok zararı var demıstı dogumda sorun olabılır kanı durduramayabılırız yada mıde kanaması gecırebılırsın vs vs sımdı hatırlamıorum bı ton sey saydı ve kullanmamalısın bence demıstı
bence doktor verıorsa neysede vermıorsa ıstemeyın bence
bende telefonun notlarına madde madde yazmıstım
ıste dogum catlak ılac vs ne sorularım varsa hepsını yazmıstım bbegı gorunce unutuor ınsan cunku
bende başta içmedim kan sulandırıcı zararlı diye bi mantık kurdum hatta annemde içme felan dedi sonradan iki tane daha doktora sorunca ikna oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?