- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.401
Z
Tabiki her zamanki gibi hic bisey. tutamadik. sadece ben iki tane deniz yildizi yakalamusim. knu da geri attik denize....gece iki de geldik eve...cok uykum geldi balikta...bide cok serindi usudum..
Ayy kizlar anca gelebildim.. Nasilsininiz bakalim ?
Sabahtan beribir is trafigi anlatamam birde bugun 1 saat fazla kalicam iste cuma cuma konferans aramasi var uyuz amerikalilarla
Kis biseyim olmaz olur mu 9 kilo aldim valla :)) Sana oyle gelmistir gidigim bile var valla
Kizlar bu akinti bendede hep var en basindan beri doktor normal diyor, birde ben her kontrole gittigimde hemsireye veriyorum idrar ornegi, ben muayene olana kadar bakteri fln varmi kontrol ediyorlar cikarkende hamilelik defterime not dusuyorlar pozitif negatif fln diye , simdiye kadar idrarda bisi cikmadi cok sukur ama bi ara kasintim vardi doktor akintidan islaklik aleri yapmis demisti halbuki gunde iki uc kere camasir degistiriyorum bu gunluk pedler fln oncedende kullanamazdim zaten rahatsiz ediyorlar , iste dicem o zaman vajinal krem kullanmistim her aksam 1 hafta bounce bir dahada tekrarlamadi kasinti ama akindi tam gaz devam, renksiz kokusuz ama hep islak
Suzicim dugun telasin varmis , hadi hayirlisiyla atlatirsin ins, aman dikkat et sen kendine dinlenmeni yemegi icmeni ihmal etme , milleti bosver takil rahat ettigin gibi ..
Cimcime kis naptin aksam aldikmi maci ? :))
Hulya canim kontrol vakti geldi sayilir hadi bakalim , gec mec ne zaman gelirsen yaz bize , prensle prensese opucukler bol bol .. :)
Baska ne var kizlar okuyamadim valla butun sayfalari..
geçen yıl salihleraltında kalmıştık biz de.
valla gün senin günün,balık tut,müzik dinle,iyi eğlencelerr canım.
tayininizi de çok merak ediyorum.
ii olur umarım.
kızlar bu arada ben yarın ankaraya gidyorum.
bikaç gün anamla takılıcam,dayanamadım gene...
hadi bakalım şimdi sıra beklemeye geldi. :) İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. uzun zamandır topikte haberler yoktu. seninle birlikte yine gelir :)
selam kızlar bız geldık
sızlere guzel haberlerımz var cok sukur
bebegım 3 haftalık farkı 1 haftaya dusurdu :) yanı yedıgım etler oglusuma yaramıs.. su anda 1450 gramız yanı haftamızdan 1 hafta gerı ama bunada sukur doktorun dedıgıne gore alınan dıger proteınlerde cok onemlı fakat et dırek plesantadan bebege gecer ımıs. Ultrasona bakılırken gobek cevremız 29 hafta dedıgınde gozyaslarımı tutamadım benım sıpa oglum nasılda anacıgna zorla etlerı yedırdı gercı o gecen haftalarda buyumedı bende onu cezalandırdım zorla bu hafta cok buyuttum :)))
bu arada doktor bas cevresı ıcın 7 cm dedı yanı normal olanı bu ımıs ve cok ıı dedı o oyle dıyınce bı anda sımdı 7 cm daha doguma var eee bu bebıs nasıl cıkacak dıye dusundurmedı degılD:
4 eylulde tekrar gıdecegız o zamanda nst ye baglayacak sanırım erken dogum rıskı oldugu ıcın bu kadar erkn baglanıorum
gıttgımde alttan bakacagız kan akısı ııcın damarlara dedı ama once bebege bakalım topladı mı dedı toplayınca neyse gerek yok alttan bakmaya dedı su anda ıcımde bır huzur var kı sormayın
ayrıca 32 haftadan sonra ılıskı yasak dedı
ve asıl bomba besıgı sıparıs verdık aksamda gelırse kayınpeder oducek yoksa bıze artık bırde donence sıparıs ettık ay cok cıcı ıdı
rabbım guzellıklerı ıle kullanmamızı nasıp etsın
dualarınız ıcın cok tesekkur ederım Allah razı olsun hepınızden
hamıle olanlarada guzel haberler kolay dogumlar saglıklı bebısler nasıp etsın
hamıle olmak ısteyenlerede ınsallah ıcınde tekmelerı hıssedecek kucuk ayaklı bıreyler nasıp etsın
hepınızı optum
selam kızlar bız geldık
bebegım 3 haftalık farkı 1 haftaya dusurdu :) yanı yedıgım etler oglusuma yaramıs.. su anda 1450 gramız yanı haftamızdan 1 hafta gerı ama bunada sukur doktorun dedıgıne gore alınan dıger proteınlerde cok onemlı fakat et dırek plesantadan bebege gecer ımıs. Ultrasona bakılırken gobek cevremız 29 hafta dedıgınde gozyaslarımı tutamadım benım sıpa oglum nasılda anacıgna zorla etlerı yedırdı gercı o gecen haftalarda buyumedı bende onu cezalandırdım zorla bu hafta cok buyuttum :)))
bu arada doktor bas cevresı ıcın 7 cm dedı yanı normal olanı bu ımıs ve cok ıı dedı o oyle dıyınce bı anda sımdı 7 cm daha doguma var eee bu bebıs nasıl cıkacak dıye dusundurmedı degılD:
4 eylulde tekrar gıdecegız o zamanda nst ye baglayacak sanırım erken dogum rıskı oldugu ıcın bu kadar erkn baglanıorum
gıttgımde alttan bakacagız kan akısı ııcın damarlara dedı ama once bebege bakalım topladı mı dedı toplayınca neyse gerek yok alttan bakmaya dedı su anda ıcımde bır huzur var kı sormayın
ve asıl bomba besıgı sıparıs verdık aksamda gelırse kayınpeder oducek yoksa bıze artık bırde donence sıparıs ettık ay cok cıcı ıdı
hamıle olmak ısteyenlerede ınsallah ıcınde tekmelerı hıssedecek kucuk ayaklı bıreyler nasıp etsın
hepınızı optum
canımmmmmm,çok sevindim.Rabbime binlerce şükür.selam kızlar bız geldık
hepınızı optum
canım geçmiş olsun.Kizlar bu arada ben 17 en gec 18 agustosta hastalanmam gerekirken hala hastalanmadim gecen ay oldugu gibi(duzenim iyice bozuldu gecen hafta is yerinde sol tarafim uyustu apar topar acile goturduler acil de tabiiki igne yapip eve yolladilar sonra ben kendim arastirma hastanesine gittim mr istedi dr cektirdik sonuclarini bekliyorum surekli bayilmalarim oluyo du zaten ama onemsemiyodum serum yiyip donuyodum eve simdi onun da sebebi arastirilmis olucak mr sonuclarini almaya gittigimde kadin doguma da gidicem bakalim neler olmus icerde (belim bacaklarim agridan kopuyo gecen gece bacagima acaip kramp girdi agridan bagararak uyandim esim kalkti masaj falan yapti ertesi gun internetten bakiyim dedim gebelerde de gorulebilir yaziyodu tabii hemen bi umut test aldim gecikme olunca 2.gun yapmistim sadece test dun tekrar yaptim aptal bi cizgi cikti yamuk gibi ama yukleyemiyorum burdan (bi daha da test yapmamaya karar verdim artik dra gidince ak kara cikicak meydana bende durumlar boyle canim sikkin ruh gibi dolaniyorum ortalikta (
canım geçmiş olsun.
benimde ilk hamilelik belirtim bacaklarım kopacak kadar çok ağrıyordu.
hatta buraya da yazmıştım.
oruca bağlamıştık kızlarla...
inşş seninki de güzel sonuçlanır.
canım çok güzel bi haber bu maşallah paşamız büyüyo bak üzüldün boş yere. sen ne dersen de o çok inatçı bi bebek doğduğunda gösterecek sana dünya kaç bucak
Canimm nasil sevindim anlatamam dra gidiceklerden hbr bekliyorum sabahtan beri girip cikiyorum su an oyle rahatladim ki senin hbrinle cok saglikli bi oglusun olucak annesi et yemeye devam bak nasil da kapatmis hemen arayi saglikla kucagina alicaksin cok az kaldi cokkk :)))teyzesi yesin o minigi miss kokulu ohh bee :))
Kizlar bu arada ben 17 en gec 18 agustosta hastalanmam gerekirken hala hastalanmadim gecen ay oldugu gibi(duzenim iyice bozuldu gecen hafta is yerinde sol tarafim uyustu apar topar acile goturduler acil de tabiiki igne yapip eve yolladilar sonra ben kendim arastirma hastanesine gittim mr istedi dr cektirdik sonuclarini bekliyorum surekli bayilmalarim oluyo du zaten ama onemsemiyodum serum yiyip donuyodum eve simdi onun da sebebi arastirilmis olucak mr sonuclarini almaya gittigimde kadin doguma da gidicem bakalim neler olmus icerde (belim bacaklarim agridan kopuyo gecen gece bacagima acaip kramp girdi agridan bagararak uyandim esim kalkti masaj falan yapti ertesi gun internetten bakiyim dedim gebelerde de gorulebilir yaziyodu tabii hemen bi umut test aldim gecikme olunca 2.gun yapmistim sadece test dun tekrar yaptim aptal bi cizgi cikti yamuk gibi ama yukleyemiyorum burdan (bi daha da test yapmamaya karar verdim artik dra gidince ak kara cikicak meydana bende durumlar boyle canim sikkin ruh gibi dolaniyorum ortalikta (
canımmmmmm,çok sevindim.Rabbime binlerce şükür.
bak ne güzel haberlerle geldin.valla çok mutlu oldum.maşallah size
güzel annem etleri yemeye devam etsin lütfennnnn...
hakıkaten ınatcı bebek hatta bazı arkadaslarım kecı o kecı dıyor ben anasının kuzusu dedıkce :)
sımdıden ne ısterse yaptırıyor bana dogunce neler yaptırmaz demı
sagolasın cnm ınsallah dıgerlerınden de guzel haberler alırız beklemedeyım bende
yıcez hep bırlıkte sorucaz bunların hesabını demı :)
ınsallah sendede guzel havadısler vardır cnm doktora ne zaman gıdeceksın mr bıldıgım kadar hamılelıkte rısklı keske bı betaya da baktırsaydın :S
amın cnm aynen bınlerce kez sukurler olsun
yıyourz bolca valla :) sızde yıyın kızlar demekkı cok faydası var sakın ıhmal etmeyın
Onun oo mis kokulu poposunu isiricaz dogsun sorucaz tabii hesabini:)) dra soyledim kuzum suphem var diye mrda zararli bisey yok dedi valla biraktim beynimde neler olup bittigini icerde neler olup bittigini merak ediyorum sadece :))zaten zorunlu cekmek zorundayiz olsada olmasada dedi dr bende bisey diyemedim norolojiye gittim adam hamilelik suphem var bisey olur mu mrdan diyince suratima bakti kaldi bisey olmaz dedi :)))zaten hamilelik gibi bi durum varsa ayin 11.de iliski olmustu ondan olabilir diye supheleniyorum 13.gun bugun ustune 3.de yumurtlamam lazimdi onda yumurtlamadim sanirim ki gecikme oldu yumurtladiysam da olduysa da testte kopkoyu cikmaliydi ama sacma bi cizgi cikti sinir oldum 2 aydir idrar testlerine neg cikcaksan cik insanda suphe birakma dimi ama yok illa supheli(pcden yukliyim sizde bakin diye actim ama bulamadim yuklenicek yeri (
canımm bilmiyorum beceremedim sana yolluyorum facetennıye yukleyemedın kı acaba telden mı aktaramadın acaba canım dılersen at yıne ben yuklerım senın ıcın farketmez
ınsallah gelır bebegın canım hakıkatenn bu testler sıze umarım oyun etmeyı bırakmıstır artık :S
mr da sorun olmaz dedı ıse ıı hanı hep yazarlar ya kapı uzerıne hamıle ve suphesı olanlar gıremez dıe ondan soledımdı cnm
neyse umarım hamılelık vardır ve mr da sorun yapmıyordur dıyelım ve haberlerını beklıorum
Ayyyy cok sevindim...canim yaa ete devamm o zamann amannn ihmal etme...selam kızlar bız geldık
hepınızı optum
Eki Görüntüle 784816 görkemin testi arkadaslar :)
Ayyyy cok sevindim...canim yaa ete devamm o zamann amannn ihmal etme...
masaallah ozser pasamiza....
Kiz gorkiiii....hemen kan twsti yaptir bacimmm. gecen ayda oyle oldu ama bu ayri marka galiba...o yuzden hamis olabilirsin..
kiz ozzz sen de topigin fotocisu oldun :)))))sen de olmasannn....napcaz bilmiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?