- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.461
kızlar sizden bişey rica etsem yaparmısınız hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemede başarılı olduklarını yazabilirler mi acaba? çok merak ediyorum da :)
kızlar sizden bişey rica etsem yaparmısınız hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemede başarılı olduklarını yazabilirler mi acaba? çok merak ediyorum da :)
Günaydın kızlarr..güzel haberli mihteşem bir hafta olsun inşallah
ben bugün yataktan zor çıktım. bir tembellik var üstümde hiiç kalkasım gelmedi. üstelik daha yemek yapıcam, çamaşır ütüleyip çamaşır atıcam. ama bende uyuzluktan başka bişey yok.
Hülüüü...
Haberler harika maşallahsenin sıpalar büyümüş. Sağlık versin Allahım hepsine senin bebişlerinde biri kız biri erkek herlde :)
Bebekk...
Kıız nerelerdesin seen ? ne oldu hani test yapacaktın. yaptında bize demeden direk kana mı gittin :) İnşallah güzel haberler verirsin bizlere..
Cimcimee...
Kuzum sende vazgeç şu sivilce belirtinden yaa.. valla bekleme heycanımızı yarıda bırakıyo. ama bu sefer bu belirti doğru çıkmayacak.sen bize o güzel haberi vereceksin.
Özleemm...
canım sen çatlaklarına çatlamadan mı önlem aldın yoksa çatladıktan sonra mı kullandın. :26: bana çatlayıpta krem kullanan ve azalma hatta yok sayılacak kadar az çatlakları kalan biri lazıımmvar mı ki öle birii
ben doğum kontrol hapını bıraktıktan tam 1 yıl denedikten sonra hamile kaldım canım ama doktor takibinde 4. ayımdı hamile kaldığımda ama sne bunara takılma herkesin vücuu yapısı hayırlı uygun zamanı farklı aa bak şunun şukadar ayda lmuş bunun bukaadr ayda olmuş benim niye olmadı gibi şeylere takılma inş rabbim tez zamanda en hayırlı zamanda nasip etsin sanada
canım ben sabahtan beri bu çatlaklar için araştırıyorum oluştuktan sonra estetisyenler bile bişey yapamaz diyolar oluşmadan hatta hamile kalmadna önce başlanılmalıyöış kremlere yağlara felan ama bi tarif buldum azda olsa toparlarmış istersn bunu bi dene
1 salatalık rendesini sıkıp suyunu çıkarcan, bu su kadar jojoba yağı, ve yarım limon suyu (biraz acı yada tatlı badem yağı ekleyebilirsin şart deil) ve eğer jojoba yağı bulamazsan badem yağı koyulabilirmiş bu dolapta bir hafta saklanabilirmiş ve düzeni olarak sürün diyo
dün doktorun verdiği ultrason kağıdında bisürü bilgiler yazıyodu detaylı olaark ve doğum tarihi olarak algıladığım bişey vardı 28 şubat yazıyodu ben şimdi imzamda değiştireyimmi tahmini doğum tarihini
hoof yaa ben anlamadan kaldım ki göğüslerimdeki çatlaklarıbelirgin damarlar sanıyoduum aaa bi baktım çatlak bunlar. bu salata tarifini deneyim inşallah işe yarar.
yok canım değiştirmene gerek yok. benimde dr. dediğine göre 5 Ocak ama illa o tarih olacak değil ya :) 2 gün hatta 1 hafta önce veya sonra bile gelebilirler :)
valla tatlim bana okadar uzun ve yorucu glediki sorma...
soyleki cuma dan baslarsam eger ztn o gun su gibi akti zaman ... ofistende ancak cikabildik... 7 ye dgoru arkadasla esinide aldik ciktik yola... tekirdag kina icin... biz kina beklerken meger kiz Bursa'ya gidicek diye orda dugun salonunda dugun gibi oldu basta... gleinlik damatlik taki fln... son yarim saat kiz kina elbisesini diydi kinasi yakildi... tabii oyle olunca ordan cikisimiz 1 oldu.. saat 2.30 gibi eve geldik... sonra cumartesi gec kalktim ama ofis isleri vardi... telefonlar hic susmadi...3.30 a kadar onlari toparladim ciktik evden; bnm kozalak baska bir arkadasi ile fener kombine almisti ... maca gitcekler yani bizde esler olarak takildik onlara...bisiler atistirdik onlar maca girdi fln cikmalari 12yi buldu...eve donus fln derken yine 2.30 gibi yatabildim... asil sonra pazar sabah erkenden uyandik 6 da.. yola ciktik ama arabada bolboluyudum...
orda sac bas dugun derken bursadan gece 12.00 de ciktik 3.30 da evdeydik... aslinda hersey cok guzeldi butun haftasonu cok eglendim hemde kozalakla zaman gecirmis olduk arkadaslarimizla doludolu uzun zamandan sonra ama biraz uykuya mal oldu bize...
Günaydın kızlarr..güzel haberli mihteşem bir hafta olsun inşallah
ben bugün yataktan zor çıktım. bir tembellik var üstümde hiiç kalkasım gelmedi. üstelik daha yemek yapıcam, çamaşır ütüleyip çamaşır atıcam. ama bende uyuzluktan başka bişey yok.
Hülüüü...
Haberler harika maşallahsenin sıpalar büyümüş. Sağlık versin Allahım hepsine senin bebişlerinde biri kız biri erkek herlde :)
Bebekk...
Kıız nerelerdesin seen ? ne oldu hani test yapacaktın. yaptında bize demeden direk kana mı gittin :) İnşallah güzel haberler verirsin bizlere..
Cimcimee...
Kuzum sende vazgeç şu sivilce belirtinden yaa.. valla bekleme heycanımızı yarıda bırakıyo. ama bu sefer bu belirti doğru çıkmayacak.sen bize o güzel haberi vereceksin.
Özleemm...
canım sen çatlaklarına çatlamadan mı önlem aldın yoksa çatladıktan sonra mı kullandın. :26: bana çatlayıpta krem kullanan ve azalma hatta yok sayılacak kadar az çatlakları kalan biri lazıımmvar mı ki öle birii
dün doktorun verdiği ultrason kağıdında bisürü bilgiler yazıyodu detaylı olaark ve doğum tarihi olarak algıladığım bişey vardı 28 şubat yazıyodu ben şimdi imzamda değiştireyimmi tahmini doğum tarihini
ben şuan kakao yağını kullanıyorum. benim vücudumda kalıyo 2 gün boyunca. sanki göğüslerimde biraz faydasını görür gibiyim ama çok eminde değilim ki. o yüzden yeni arayışlar içine girdim.canım ben bel bolgemde bı ıkı catlak oldu baska yok orayada bella surunce azaldı ama gectı dıyemem
bu arada ben catlamadan once lıerac kullanıordm fakat ıse yaramdı catlayıncada ıse yaramayınca lıeractan vazgectm doktor bella onerdı cok yaglı bı krem surunce ıkı gun vucudum yaglı kalıo yanı kuruyup catlaması ımkansız gıbı o krem surulunce
kizlar annemin catlak icin tedavi yontemi... saf zeytinyagi...
dustan sonra zeytinyagi ile komple guzelce yaglanir... 2-3 dakka oyle beklendikten sonra bornoz giyilir ve bir 10-15 dakka daha oyle kalinir... ee dedik bornoz nolucak 1 tane bornoz feda edilicek ama ztn zeytin yagi yikaninca cikar sorun olmaz dedi...
denemeyi dusunuyorum bakalim...
Ben sansliydim..oglum ilk denemede simdiki ucuncu. denemede. oldu..
Irem
catlaklari ne yapsan tamamen geciremiyormussun...genetikte varsa olur.. annende catlak durumu nasil...bende caganda ilk baslarfa kakao yagi kullandim...sonra usendim. hic bisey surmedim. catlak olmadim.. cunku annemde de yok...ama bol su ve yagli krem ve yaglarla aza indirebiliyormussun...
gogsumde var catlaklik ama...
oncedende vardi zaten. biraz irice gogsum benkm...ondan...
kizlar annemin catlak icin tedavi yontemi... saf zeytinyagi...
dustan sonra zeytinyagi ile komple guzelce yaglanir... 2-3 dakka oyle beklendikten sonra bornoz giyilir ve bir 10-15 dakka daha oyle kalinir... ee dedik bornoz nolucak 1 tane bornoz feda edilicek ama ztn zeytin yagi yikaninca cikar sorun olmaz dedi...
denemeyi dusunuyorum bakalim...
ben şuan kakao yağını kullanıyorum. benim vücudumda kalıyo 2 gün boyunca. sanki göğüslerimde biraz faydasını görür gibiyim ama çok eminde değilim ki. o yüzden yeni arayışlar içine girdim.
o kremi bi bakayım eczanelerden. belki işe yarar.
saf zeytinyağımı :) hehe dün annem bebeğe sürersin diye vermişti. bende süreyim barii :))
valla esra annem zaten şuanda kilolu bir bayan :) ama öncesinde hiç çatlaklarının kaldığını hatırlamıyorum. ablamda yeni doğum yaptı. onda çatlak yok sanrım. genetiksel bi durumsa kalmaz herlde ama ben yine de tedbirimi alayım :)
Merhaba kizlar , nasilsiniz bakalim okuyamadim yazdiklarinizi ?
Doktordan geliyoruz Meryem kocaman olmus bir gorseniz.. Cok sukur hersey yolunda butun organlarina bakti doktor yine kordona fln dolanmamis kan akimi kordondan cok guzel dedi .. Boyle dudaklarini yesinler onun opucuk gonderdi durdu bize ama kocaman burnu dudagi anca sigiyor ekrana , sonra bobreklere bakarken idrar torasini gorduk doluydu bak siyah dedi doktor o an hooop tisimizi yaptik bosaldi cok komikti :))
44.7 cm olmus boyu , kilosu 2 kilo 240 gr , kafa capi 8.4cm , doktor sanki biraz standarlara gore kucuk ama sende kucuksun hemde daha gencsin dedi .. Denim ne alaka benim yas ilerleyince bebek dahami cok buyuyor sanki ..
Ne dersiniz kizlar kucuk mu sizce kizimTabi alismislar burda develere ve deve yavrularina benim kizim kucuk geldi gozlerine 31+5'iz bugun daha vaktimiz var buyumeye dimi ?
Doktordan geliyoruz Meryem kocaman olmus bir gorseniz.. Cok sukur hersey yolunda butun organlarina bakti doktor yine kordona fln dolanmamis kan akimi kordondan cok guzel dedi .. Boyle dudaklarini yesinler onun opucuk gonderdi durdu bize ama kocaman burnu dudagi anca sigiyor ekrana , sonra bobreklere bakarken idrar torasini gorduk doluydu bak siyah dedi doktor o an hooop tisimizi yaptik bosaldi cok komikti :))
44.7 cm olmus boyu , kilosu 2 kilo 240 gr , kafa capi 8.4cm , doktor sanki biraz standarlara gore kucuk ama sende kucuksun hemde daha gencsin dedi .. Denim ne alaka benim yas ilerleyince bebek dahami cok buyuyor sanki ..
Ne dersiniz kizlar kucuk mu sizce kizimTabi alismislar burda develere ve deve yavrularina benim kizim kucuk geldi gozlerine 31+5'iz bugun daha vaktimiz var buyumeye dimi ?
canım masallah Meryem'e kocaman olmus bence gayet normal acıkcası kılosu boyu ve bası
deseydın ınsan cıkaracak onu neresı kucukmus dıye
bu hafta bızede 7 cm dedı basımız ıcın bız senden 10 gun kucuguz ustelık sız onde gıdıordunuz bırde
kılosuna da kırkbınkere masallah doguma kadar bence 3500 kg yu gecer bence ay cıslı olacak kızın
yerım benın o agzını burnunu dogum pozısyonu almısmı canım
maşallah kuzum daha ne olsun. yani pek bilmiyorum ama şuan için bence gayet iyi kilosu. daha da büyür o annesi merak etme. sıpa özlemiş sizi demekki öpücükler filn yerim
Canim daha 27 haftada gittigimde almisti dogum pozisyonu , hala dogum pozisyonunda cok sukur.. Ne bilim doktor birazcik kucuk diyince acabami dedim ole icime bir sikinti dustu .. Allah'a sukur saglikli varsin azcik kucuk olsun anacigini dusunuyor :))
Hemde nasil ozlemis teyzesi babasi en son TRde gormustu babasina gondrdi opucukleri :))
ccanım dogum ızının ne zaman baslıor sımdı pekı
ay kız evden yazısıcaz ıkı gun sonra
ben yarın doktora gıdıcem sımdı carsamba persembe calısıcaz cuma tatıl
haftaya pazartesı salı ıs carsamba hastane ve paydos
Aaa cok iyi senin kiz en az 3500 olur. 4000 e vurur. ben sana soylimm.
Benim yegenimede kafasi kucuk dediler. Ama normal sinirlarda demisti. simdi 3 yasinda guzeller guxeliii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?