- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.481
Hayatim benim bu cuma son , yarinda konsolosluga gitcem nufus cuzdani icin o yuzden izinliyim. Persemde doktora gitcem kendi doktoruma isten 3 saat erken cikicam.. Birde bu sene sadece 15 gun izin yapmisim toplamda normalde 25 gun hakkimiz var, olmadi carsambada izin alirim. Cumada iste masami topla vedalas fln gecer gider :)) Anlican tatil moduna girdim ..
Ayy ins dedigin gibi olur doktor kucuk biraz deyince uzuldum, kizce sonucta bu dimi koca kafali olmayi versin zaten kocaman olmus daha 6 - 7 hafta var hayirlisiyla dahada buyur ..
tembellık moduna gecıcez kız haha ay bı yanım daha calısma modunda bı yanımda uyuma yatma modunda
ayy zaman gecsın kocaman olsunlarda dogsunlar artık
Sorma canim, evdeyken calisirim daha diyorum ise eldim bgn doktordan sonra hic canim is yapmak istemiyor .. Aman sayili gun cabuk geciyor bir bakmissin 3 sene ucmus bizimkiler kocaman olmus ise gelmisim..
Ama benim part time kisin yada evde yapabilecegim bir is bulmam lazim, yoksa kredi malum nasil odenir, prensesin rahat etmesi lazim..
Haftada iki gun eski calistigim barda mi calissam diyorum yine mutfak masrafi cikar ..
Bende eve gidiyim daha dolaplarimi bosaltcam birini antreye cikaricam besikle dolabina yer aciyim prensesin. Bnim camlarda zaluzi var perde tul fln yok , zaten camlar tahta dokuluyor , insaat bitmez hayatta bir sonraki bahara kaldi kizimin odasi , gerci kozalak bu hafta sonu calisti baya, doguma kadar banyoyu bitirmek istiyor en azindan bakalim .. Off off sklyorum dusundukce valla , yerlerde hali yok bisi yok hep yaptirinca diye almadim bisi ..
olur olur canım sıkma kendını hıc baslamak bıle buyuk adım hem bebıs azcık senınle olsun odasını sonra yaparsın daha ıı
barda ne yapcan kız cocuk varken zor olmaz mı kım bakacak cocuga :s
ay yok ya son zamanlar hakıkaten zor oluyor saka maka 8 aylık olduk ıste
Canim kisin kozalagin olu sezonu isterse 3 te cikiyor 7-3 calisiyor zaten normaldede 3ten sonrasi overtime aliyor.. Ondan dedim bende 5'ten 1'e kadar fln calissam haftada iki gun bahsisler fln yine mutfak harcligimiz cikar hic yoktan iyidir diyorum ama bakalim zaman ne gostercek tabi.. Endiseleniyorum hayatim insaat bir yandan uzadikca para kaybi demek , banka taksitleri basliyor bu ay, ben maasin %80'i 6 ay alicam , sonraki 9 ay %50 si ve sonra da %30u fln ortalama kalicak yani ilk 6 ay neysede sonrasi zor olucak ..
Ama masallah aklimda bunlarla bogusurken Meryem bir tekmeliyor sorma annecim bende varim unutma diye :))
Hayatim cok sukur oyle boyle yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, Allah kolaylikla kurtarsin ins butun hamisleri, Diger kizlarinda gobuslerine koysun biran once hamisligi devredelim onlara ins..
Tazebaharim ben anlamadim hic bisi ama ins guzeldir sonuclar, Doktora gosterdin mi ne dedi ?
canım sayısı 21 milyon ileri hareketli yüzde 65 bunalrda problem yok sadece baş anomalisi sanırım yüzde 85 o fazla ama anlamadım etkilermi bilmiyorum doktor 4 eylülde şimdi bi arkadaş dr tanıdıgını arıyo bakalım
canım hıc anladıgım bırsey degıl ama ınsallah ııyıdır sonucların
Kizlar selam bir haftadir giremedim ne cok yazismissiniz oku oku yoruldum bende abimin dugunu vardi cok şükür bitti ama bizde bittik pko lu arkadaslar mersinde muane oldum doktor pkolular icin inofolic cikmis ama bunu devlet karsilamiyor kutusu onyedi lira bu haftalik yani ayda yetmis lira bunla bile hamile kalan cok fazla dedi yani ben kullanmaya basladim bakalim
Catlatma ignesi olan arkadAslar kac gun sonra test yaptiniz
Ozlem oglusun ve senin icin cok sevindim insallah sorunlar biran once biter
canım doktorlla konustum gayet guzel dğeleriniz dedi sadece sanırım sigarayı azaltması gerekiyo
Kizlar selam bir haftadir giremedim ne cok yazismissiniz oku oku yoruldum bende abimin dugunu vardi cok şükür bitti ama bizde bittik pko lu arkadaslar mersinde muane oldum doktor pkolular icin inofolic cikmis ama bunu devlet karsilamiyor kutusu onyedi lira bu haftalik yani ayda yetmis lira bunla bile hamile kalan cok fazla dedi yani ben kullanmaya basladim bakalim
Catlatma ignesi olan arkadAslar kac gun sonra test yaptiniz
Ozlem oglusun ve senin icin cok sevindim insallah sorunlar biran once biter
ayy kızlar siz artıkın tatil moduna mı gireceksiniz :) ne güzell.. :)
tazebaharr sonuçların iyi çıkması çook güzel gözünüz aydın :)
of kızlar yaaa neden benim her işim ters gidiyo yaaaa
patlıcan ve biber közlüyodum aygazda ve ocak patladı
cam ocak tuzla buz oldu yaaa kocama söyleyemedim hala akşam gelince kıyamet kopacak bide elimi kestim parçalar ok gibi fırladı
yarım saat oldu ama hala çatır çutur sesler geliyo valla korkuyorum ev havaya uçacak allah korusun
Canim kisin kozalagin olu sezonu isterse 3 te cikiyor 7-3 calisiyor zaten normaldede 3ten sonrasi overtime aliyor.. Ondan dedim bende 5'ten 1'e kadar fln calissam haftada iki gun bahsisler fln yine mutfak harcligimiz cikar hic yoktan iyidir diyorum ama bakalim zaman ne gostercek tabi.. Endiseleniyorum hayatim insaat bir yandan uzadikca para kaybi demek , banka taksitleri basliyor bu ay, ben maasin %80'i 6 ay alicam , sonraki 9 ay %50 si ve sonra da %30u fln ortalama kalicak yani ilk 6 ay neysede sonrasi zor olucak ..
Ama masallah aklimda bunlarla bogusurken Meryem bir tekmeliyor sorma annecim bende varim unutma diye :))
Hayatim cok sukur oyle boyle yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, Allah kolaylikla kurtarsin ins butun hamisleri, Diger kizlarinda gobuslerine koysun biran once hamisligi devredelim onlara ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?