HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tembellık moduna gecıcez kız haha ay bı yanım daha calısma modunda bı yanımda uyuma yatma modunda
ayy zaman gecsın kocaman olsunlarda dogsunlar artık

tembellık moduna gecıcez kız haha ay bı yanım daha calısma modunda bı yanımda uyuma yatma modunda
ayy zaman gecsın kocaman olsunlarda dogsunlar artık

Sorma canim, evdeyken calisirim daha diyorum ise eldim bgn doktordan sonra hic canim is yapmak istemiyor .. Aman sayili gun cabuk geciyor bir bakmissin 3 sene ucmus bizimkiler kocaman olmus ise gelmisim..

Ama benim part time kisin yada evde yapabilecegim bir is bulmam lazim, yoksa kredi malum nasil odenir, prensesin rahat etmesi lazim..
Haftada iki gun eski calistigim barda mi calissam diyorum yine mutfak masrafi cikar ..

Bende eve gidiyim daha dolaplarimi bosaltcam birini antreye cikaricam besikle dolabina yer aciyim prensesin. Bnim camlarda zaluzi var perde tul fln yok , zaten camlar tahta dokuluyor , insaat bitmez hayatta bir sonraki bahara kaldi kizimin odasi , gerci kozalak bu hafta sonu calisti baya, doguma kadar banyoyu bitirmek istiyor en azindan bakalim .. Off off sklyorum dusundukce valla , yerlerde hali yok bisi yok hep yaptirinca diye almadim bisi ..

olur olur canım sıkma kendını hıc baslamak bıle buyuk adım hem bebıs azcık senınle olsun odasını sonra yaparsın daha ıı
barda ne yapcan kız cocuk varken zor olmaz mı kım bakacak cocuga :s

ay yok ya son zamanlar hakıkaten zor oluyor saka maka 8 aylık olduk ıste

Canim kisin kozalagin olu sezonu isterse 3 te cikiyor 7-3 calisiyor zaten normaldede 3ten sonrasi overtime aliyor.. Ondan dedim bende 5'ten 1'e kadar fln calissam haftada iki gun bahsisler fln yine mutfak harcligimiz cikar hic yoktan iyidir diyorum ama bakalim zaman ne gostercek tabi.. Endiseleniyorum hayatim insaat bir yandan uzadikca para kaybi demek , banka taksitleri basliyor bu ay, ben maasin %80'i 6 ay alicam , sonraki 9 ay %50 si ve sonra da %30u fln ortalama kalicak yani ilk 6 ay neysede sonrasi zor olucak ..

Ama masallah aklimda bunlarla bogusurken Meryem bir tekmeliyor sorma annecim bende varim unutma diye :))
Hayatim cok sukur oyle boyle yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, Allah kolaylikla kurtarsin ins butun hamisleri, Diger kizlarinda gobuslerine koysun biran once hamisligi devredelim onlara ins..

cevap veren arkadaşlara tşk.ederim yani 1 yılda kesin hamile kalmam lazım demek ki :) bu ay 4.denememiz bakalım hayırlısı Allah ne derse o olur.

Kızlar sonuclar çıktı kopyalıyorum nolur yorumlayın anlayan varsa

SEMEN ANALIZI SONUC REFERANS ARALIKLARI ALT SINIRLARI
(D.S.O 2010 Kriterlerine Gore)
Miktar (ml) : 5.4 >= 1.5ml
pH : 7.2 >= 7.2
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika <20 dakika
Viskosite : Normal Normal
Gorunum : Gri-Opak Gri-Opak
1. Saatte Toplam Hareketli Sperm Yuzdesi :% 65 >= %40
1. Saatte Ileri Hareketli Sperm Yuzdesi :% 60 >= %32
Toplam Sperm Sayisi (milyon/ejekulat) : 21.6 >= 39 milyon
Sperm Yogunlugu (milyon/mL) : 4.0 >= 15 Milyon/ml
Normal Morfolojili Sperm Yuzdesi :% Ektedir >= %4
Yuvarlak Hucre (milyon/ml) : <1.0 <5 Milyon / ml
Lokosit (milyon/ml) : <1.0 <1 Milyon / ml

SPERM MORFOLOJiSi (KRUGER KRITERLERINE GORE)
I-NORMAL MORFOLOJILI SPERM YUZDESI : % 6
II-BAS ANOMALiSi : % 84
1-Akrozomal Defektler : % 10
2-Strukturel Defektler(amorf,megalo,kucuk,
uzun, birden fazla ve vakuolar basli) : % 74
III-BOYUN ve ARAPARCA (MIDPIECE) ANOMALISI : % 12
IV- KUYRUK ANOMALISI : % 10
(Kuyruksuz, kuyruk aci, birden fazla kuyruk, duzensiz kuyruk anomalisi)
V-SITOPLAZMIK CIKINTI : % 7
VI-NORMAL BASI OLUP BOYUN, ARAPARCA ve
KUYRUK ANOMALISI : % 10
Normal Sperm Yuzdesine Gore Degerlendirme
> % 14 :Fertil
% 5 - 14 :Subfertil/Fertil
% 1 - 4 :Subfertil
Spermac boyali preparat konsantre edilerek hazirlanmistir.
[

canım kozalak dusunsun bırakta bıraz da dıger kardesne yapacaklarına sıze yapsnlar yada bısı yapmasınlarda kıra almayı versınler :)
sen hıc dusunme sımdıden bunları sıkma canını

ee anlıyor anacıgının aklına kurtlar dusmus hemen tekmelerı sallıyor ıcerden

amın canım amın ınsallah saglıklı evlatlar nasıp etsın mevlam tum ısteyenlere basta topıctekı tum dostlara

Tazebaharim ben anlamadim hic bisi ama ins guzeldir sonuclar, Doktora gosterdin mi ne dedi ?

canım sayısı 21 milyon ileri hareketli yüzde 65 bunalrda problem yok sadece baş anomalisi sanırım yüzde 85 o fazla ama anlamadım etkilermi bilmiyorum doktor 4 eylülde şimdi bi arkadaş dr tanıdıgını arıyo bakalım

canım hıc anladıgım bırsey degıl ama ınsallah ııyıdır sonucların

Kizlar selam bir haftadir giremedim ne cok yazismissiniz oku oku yoruldum bende abimin dugunu vardi cok şükür bitti ama bizde bittik pko lu arkadaslar mersinde muane oldum doktor pkolular icin inofolic cikmis ama bunu devlet karsilamiyor kutusu onyedi lira bu haftalik yani ayda yetmis lira bunla bile hamile kalan cok fazla dedi yani ben kullanmaya basladim bakalim
Catlatma ignesi olan arkadAslar kac gun sonra test yaptiniz
Ozlem oglusun ve senin icin cok sevindim insallah sorunlar biran once biter

ayy kızlar siz artıkın tatil moduna mı gireceksiniz :) ne güzell.. :)

tazebaharr sonuçların iyi çıkması çook güzel gözünüz aydın :)

hoşgeldin canım. ee sayfa durduğu yerde durmuyo bazen de hiiç ilerlemiyo :) inşallah faydasını tez zamanda görürsün. arada gir geri kalma topikten :)

of kızlar yaaa neden benim her işim ters gidiyo yaaaa

patlıcan ve biber közlüyodum aygazda ve ocak patladı

cam ocak tuzla buz oldu yaaa kocama söyleyemedim hala akşam gelince kıyamet kopacak bide elimi kestim parçalar ok gibi fırladı

yarım saat oldu ama hala çatır çutur sesler geliyo valla korkuyorum ev havaya uçacak allah korusun

Son düzenleme:
canım doktorlla konustum gayet guzel dğeleriniz dedi sadece sanırım sigarayı azaltması gerekiyo

Bırakırım diyordu zaten sanırım itiraz etmez eşin oh ii çıkmasına çok sewindim 4 ündedçe inşallah ii haberlerini alırız

Hayırlı olsun canım :)
Hadi bakalım inş ilaç umut olur sanada canım
Ve teşekkür ederiz inşallah canım yrn prof e gitcez inş o da ii der

ayy kızlar siz artıkın tatil moduna mı gireceksiniz :) ne güzell.. :)

tazebaharr sonuçların iyi çıkması çook güzel gözünüz aydın :)

Sen sondan gelip erken çıktın tatil moduna ya neyse :))) sorma kız arife havasında çalışıyorum Bayram gelecek gibi :)

Çok kesmedin inşallah elini canım. Nasıl patladı ki anlamadım garantilidir ya yeni ewlisin kesin dolmamıştır ara dawa bile edersin nasıl patlıyormuş ya daha kötü birşey olsa

inşallah devir alabiliriz sizden en kısa zamanda kızlar aranızda yumurtlama ağrısı çeken var mı? Benim yumurtlama zamanıma denk gelen fakat bir hafta süren bir ağrım oluyo sağ kasıkta ultrasonda kist falan çıkmadı doktor yumurtlama ağrısı olabilir demişti ama 3 ay önce başladı yani biz korunmayı bıraktıktan sonra anlamadım gitti valla.

tacyaprak
canım benim sen gibi çıtı pıtı sevimli bi kız olcak demekki maşallah kızınada sanada topiğimizin ilk prensesi o

tazebahar
sonuçların hayırlı olsun güzel çıkmış çok şükür %64 ileri hareketli sayısı çok iyi canım biz yaptırdığımızda hızlı hareketli sayısı en az %50 olması beklenir demişti anomaliyi bizde anlamamıştık ama sperm hücresindeki bozuklukmu ne anlamına geliyomuş ve uyku düzeni yemek düzeni sigara alkol bunlar hep etkileyen şeylermiş

nice
canım minş yeni ilaç sebep olurda güzel haberi alırsın

cimcime
canım naptın yaa sen nasıl patladı o tüp allah korumuş aman dikkat et yaa kozalkata kızarsa kızsın sana bişey olmadı ya önemli olan o boşver

ya bu baş ağrısı beni mahvediyor yaa sanırım 15 gün oldu burnumun yarısından itibaren beynim çıkacak gibi zonkluyo arttık ağrıdan uyuşuyo yaa parol'da çok içmek istemiyorum içsemmiki ama hergün istisnasız ağrıyo

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün 32.hafta çalışabilir raporunu aldım 5 hafta daha çalışmak zorundayım maalesef bu işlemi yapan varmı aranızda anlamadığım ben muhasebeciyi aradım raporu fakslaman yeterli olur dedi aslını istemedi benden.. birde hastane iki suret verdi raporu inşallah bi aksilik olmaz hiç güvenmiyorum bizim muhasebeciye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…