- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.501
ya bu baş ağrısı beni mahvediyor yaa sanırım 15 gün oldu burnumun yarısından itibaren beynim çıkacak gibi zonkluyo arttık ağrıdan uyuşuyo yaa parol'da çok içmek istemiyorum içsemmiki ama hergün istisnasız ağrıyo
cnm yaa sen doktora sormadin mi bunu? genelde bu haftalarda olur diyorlar... kan hacmi arttigi icin ama... bence cok kotu isen ara doktorundan onerdigi bir ilac iste...
aman aman biraz kendi kendine masaj yap...sakaklarina fln... alnina...
Çok kesmedin inşallah elini canım. Nasıl patladı ki anlamadım garantilidir ya yeni ewlisin kesin dolmamıştır ara dawa bile edersin nasıl patlıyormuş ya daha kötü birşey olsa
cimcime
canım naptın yaa sen nasıl patladı o tüp allah korumuş aman dikkat et yaa kozalkata kızarsa kızsın sana bişey olmadı ya önemli olan o boşver
cimcime
cnm senin ne sucun var patlamasi ile... direk arasaydin musteri hizmetlerini... ya kafana gozune gelse... oyle sey mi olur...
nolursa olsun garantili onlar boyle seylere karsi... kayinvalidenin 10 yillik camasir makinesi elektrikler gitti geldi alev aldi... nasil yanmis bildigin tutusmus yani... allahtan evdelermis... calisiyorken makine elektirik gidip geliyor...
10 yil sonra garanti yoktu ama aradilar ... urun hatasi... hemen yeni 0 olan urunle degistirdiler.. seninkide oyle...
nasil patlayip tuzla buz olabilir o.. dava acsan yeri... firmayi arasaydin hemen...
kizlar bu arada dun eve kozalakta erken gittik.. 7 de bir yattik uyumaya bu sabah 8 de zor kalktik... kis uykusuna yatmis hayvanlar gibi uyumusuz...
çok sağolun kızlar yaaa akşam üzüntüden başıma ağrılar girdi nasıl oldu anlamadım
şikayet edemem çünkü ocağı biz almadık eve girdiğimizde vardı zaten. ev sahibinin nereden baksan rahat bi 5 senesi var.
eşim gelince anladı bişey olduğunu neyin var dedi sana bişey göstercem ama çok kızacaksın dedim sonra gösterdim noldu buna dedi valla anlamadım patlıcan közlüyodum patladı küçük parçaları saçıldı etrafa dedim yanıyomu dedi bakmadım korkudan hala ses geliyo çatır çutur dedim. sonra o baktı aygaz çalışıyo. hiçbişey demedi tamda olmadık zamanda dedi. napim ben böyle olsun istermiydim sanki keşke közlemeseydim ama o zamanda yine olcaktı başka zaman dedim. hiçbişey demedi başka ama keyfi kaçtı onunda
patlarken çok minik parçalar fırladı ellerim kesildi yaa battığı yerde kalmış hiç farketmedim o can havliyle akşam çıkardım ama hala zonkluyo.
ayy canım ya allalla olacağı varmış demekki allah daha beterinden korumuş bi çocuğa yada fakire bi sadaka ver gerçekten yüzüne gözüne felanda gelebilirdi ayy niye bozuluyoda eşin ev sahibinin bile olsa o arasın firmayı gelsinler baksınlar çatırtı çuturtular durdumu tehlikeli bişey kalmadı dimi artık
çok sağolun kızlar yaaa akşam üzüntüden başıma ağrılar girdi nasıl oldu anlamadım
şikayet edemem çünkü ocağı biz almadık eve girdiğimizde vardı zaten. ev sahibinin nereden baksan rahat bi 5 senesi var.
eşim gelince anladı bişey olduğunu neyin var dedi sana bişey göstercem ama çok kızacaksın dedim sonra gösterdim noldu buna dedi valla anlamadım patlıcan közlüyodum patladı küçük parçaları saçıldı etrafa dedim yanıyomu dedi bakmadım korkudan hala ses geliyo çatır çutur dedim. sonra o baktı aygaz çalışıyo. hiçbişey demedi tamda olmadık zamanda dedi. napim ben böyle olsun istermiydim sanki keşke közlemeseydim ama o zamanda yine olcaktı başka zaman dedim. hiçbişey demedi başka ama keyfi kaçtı onunda
patlarken çok minik parçalar fırladı ellerim kesildi yaa battığı yerde kalmış hiç farketmedim o can havliyle akşam çıkardım ama hala zonkluyo.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün 32.hafta çalışabilir raporunu aldım 5 hafta daha çalışmak zorundayım maalesefbu işlemi yapan varmı aranızda anlamadığım ben muhasebeciyi aradım raporu fakslaman yeterli olur dedi aslını istemedi benden.. birde hastane iki suret verdi raporu inşallah bi aksilik olmaz hiç güvenmiyorum bizim muhasebeciye..
tacyaprak
cnm masallah kizina...
kocaman olmus o artik... neresi ufak cnm... cok biliyor doktor dedigin gibi alismislar orda iri iri azcik citi piti kiz gorsunler ...
ohh izinlerde basliyor ne guzel... hic sIkma canini ev icin... herseyi halledersiniz... dur daha ekim sonuna 2 ay var... esin biraz daha sIksin kendini evde calissin... kendin icin calismayida hemen acele etme... nolur nolmaz.. olmassa bebis biraz daha buyuyunce parttime bisi bakarsin... simdi dusunup strese girme... hayirlisi ile bir dogsunda...
ozlem
senin izin de gelmis.... ohh ilk zamnlar simdi hele daha tatli oluyor... sonra alisinsa rutine baglanir ama ilk zamanlar bolbol uyku yatakta keyif yapmalar fln...
cimcime
cnm senin ne sucun var patlamasi ile... direk arasaydin musteri hizmetlerini... ya kafana gozune gelse... oyle sey mi olur...
nolursa olsun garantili onlar boyle seylere karsi... kayinvalidenin 10 yillik camasir makinesi elektrikler gitti geldi alev aldi... nasil yanmis bildigin tutusmus yani... allahtan evdelermis... calisiyorken makine elektirik gidip geliyor...
10 yil sonra garanti yoktu ama aradilar ... urun hatasi... hemen yeni 0 olan urunle degistirdiler.. seninkide oyle...
nasil patlayip tuzla buz olabilir o.. dava acsan yeri... firmayi arasaydin hemen...
kizlar bu arada dun eve kozalakta erken gittik.. 7 de bir yattik uyumaya bu sabah 8 de zor kalktik... kis uykusuna yatmis hayvanlar gibi uyumusuz...
Kız eşin yatsın kalksın sana birşey olmamış ona dua etsin. Sadaka versin hemen. Bi Ocak sonuçta sen hiç sıkma canını bugün misafir olayı da çok kötü olmuş bence fırında yapılan birşeyler yap pilav çorba yapacaksan da küçük tüp ile yap bence
Kızlar sonuclar çıktı kopyalıyorum nolur yorumlayın anlayan varsa
SEMEN ANALIZI SONUC REFERANS ARALIKLARI ALT SINIRLARI
(D.S.O 2010 Kriterlerine Gore)
Miktar (ml) : 5.4 >= 1.5ml
pH : 7.2 >= 7.2
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika <20 dakika
Viskosite : Normal Normal
Gorunum : Gri-Opak Gri-Opak
1. Saatte Toplam Hareketli Sperm Yuzdesi :% 65 >= %40
1. Saatte Ileri Hareketli Sperm Yuzdesi :% 60 >= %32
Toplam Sperm Sayisi (milyon/ejekulat) : 21.6 >= 39 milyon
Sperm Yogunlugu (milyon/mL) : 4.0 >= 15 Milyon/ml
Normal Morfolojili Sperm Yuzdesi :% Ektedir >= %4
Yuvarlak Hucre (milyon/ml) : <1.0 <5 Milyon / ml
Lokosit (milyon/ml) : <1.0 <1 Milyon / ml
SPERM MORFOLOJiSi (KRUGER KRITERLERINE GORE)
I-NORMAL MORFOLOJILI SPERM YUZDESI : % 6
II-BAS ANOMALiSi : % 84
1-Akrozomal Defektler : % 10
2-Strukturel Defektler(amorf,megalo,kucuk,
uzun, birden fazla ve vakuolar basli) : % 74
III-BOYUN ve ARAPARCA (MIDPIECE) ANOMALISI : % 12
IV- KUYRUK ANOMALISI : % 10
(Kuyruksuz, kuyruk aci, birden fazla kuyruk, duzensiz kuyruk anomalisi)
V-SITOPLAZMIK CIKINTI : % 7
VI-NORMAL BASI OLUP BOYUN, ARAPARCA ve
KUYRUK ANOMALISI : % 10
Normal Sperm Yuzdesine Gore Degerlendirme
> % 14 :Fertil
% 5 - 14 :Subfertil/Fertil
% 1 - 4 :Subfertil
Spermac boyali preparat konsantre edilerek hazirlanmistir.
[
Değerleri iyi ama sanki sayı biraz az geldi. Normal değer 30milyonmuş ama hareketlilik fazla olduğu için acaba o açığı kapatır mı? Morfoloji normal değerlere baksana. Onlar çok önemli erkek infertilitesine baksana orada onunla ilgili konular vardı..
of kızlar yaaa neden benim her işim ters gidiyo yaaaa
patlıcan ve biber közlüyodum aygazda ve ocak patladı
cam ocak tuzla buz oldu yaaa kocama söyleyemedim hala akşam gelince kıyamet kopacak bide elimi kestim parçalar ok gibi fırladı
yarım saat oldu ama hala çatır çutur sesler geliyo valla korkuyorum ev havaya uçacak allah korusun
canım dünya sağlık örgütüne göre ortalam 20 milyon olması yeterliymiş, telefonda konuştuğum tüp bebek uzmanı doktorda öyle dedi değerler gayet normal dedi inşallah oyledir 21.6 milyon ben 1 tane olmasına bile razıydım 1 tane bile umuttu benim için çok şükür allaha böyle çıktı sayıyı artırmak kolay keçiboynuzu kürü yaparım tavan yapar inşallah
çok şükür sonuçlar tatmin edici aslına bakarsan şimdi eylülü bekliyorum soğan kürüme devam ediyorum ,
sen nasılsın?
Peki morfoloji ve baş anomalisi nasilmis canım onları da sordun mu??
Allah esirgesin yukselmeyecek şey değil şükür ki..
Ben de iyiyim haftaya randevu alıp polipleri aldıracağım işte.. Hepimizin ayrı derdi valla(
merhaba,ben de araniza yeni katildim
2ay+13 gunluk evliyim.bebek chok istiyorum,ve korunmuyoruz.ilk ay gecikme oldu,choook umutlanmistim,hattaa psikolojik olsa gerek hamilelik belirtileri yashiodum,pek havaya girmisdimshimdi pek kafaya takmiorum,sonucta 6 ay veya 1 yil bebek olmamasi nprmalmis.doktora gitmistim,ovulasyon filan normal.gerisi Allahin takdiri. ama bu ay bal ceviz findik badem kara uzum kurusu,incir kurusu,hil,susam karistirip macun yapip yedim.bakalim nolcak:) inchaAllah tum bebek bekleyenlerden hayirli bebek haberi aliriz:) optum hepinizi,gebelik olursa burada da paylasirim,daha yeniyim die chekingenim, :)
Kızlar selam
Öyle yorgun öyle bitap şekildeyim anlatamam. Sabah kalktık cerrahpsşaya gittik 10:30 randewusu içeri girdiğimizde 12 yi geçiyordu neyse içeri aldı doktor baktı inceledi Cumartesi gittiğim ile kg yü aynı ölçtü 1455 dik 1457 ölçtü sanki 4 gündür kg almamış gibi 29+1 dedi ama haftamız 30+6 ama normal dedi sorun yok anlayamadım açıkcası sanırım yapacak birşey yokartık et yiyerek son aylarımızı geçireceğim
Cimcime canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. Dikkat et kendine.
.
cimcimem geçmiş olsun canım allah korumuş,hemen değiştir o her nasıl bir ocaksa insan korkar valla haklısın,umarım ciddi bieyin yoktur
Anaam kuzum geçmiş olsun yaa. Nasıl patladı kiz. Amerikan tipi mi direkt cam yüzey?? Geçmiş olsun bununla gözüne yüzüne gelseydi Allah esirgesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?