HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sorma hayatim gece uykusu kalmiyor artik saga sola bile dnerken mecbur uyaniyorsun once gobusu tasiyip oyle donuyorsun .. Bende 2-3 saatte bir kalkiyom tuvalet bir meyva fln goren 6-7 saat uyudum sanar 10 dk sonra bir daha daliyorum haliyle gunduz de uyuyorum 1-2 saat iyi geliyor, Allah sana guc kuvvet versin valla daha 2 haftan var izne sende bebiste yoruluyorsunuz ..

Canim Allah`a sukur bak bu haftalara sorunsiuz geldik sagliklilar onemli olan o . 2 hafta sonra fln doguma alsalar yine 35 haftalik dogcak ki normal bu haftalarda dogum onemli olan ikinizinde sagllikla kavusmasi birbiinize, sonra annesi besler Ozser pasayi daha ilk aydan hemen toplar kendini , sonucta saglikli yedigi yariyor ama doktor dmis ya plesanta iletmiyor yeterince besin diye.. Hic endiselenme , napalim kismetinizde sezeryan varsa oyle olsun onemli olan sagliginiz ..

Bnimde kontrolum var kizlar persembe gunu , 3 hafta once doktordaydim en son ve hic kilo almadim hatta yarim kilo verdim galiba (
Kozalak gitti aquapark partilerine , facide gordum arkadasiyla yazismis iste cok icmisler sabah 5e kadar fln filan, tabi icersi 40 derece bunlarda auparkin bahcesindeki cottagelarda kalmislar , kendilerininkini bulana kadar birde orda gezmisler iste lokal publara takilmislar, birde bana diye napiyim sabah erkek doncek arkadas beni almayi unutmus 7`de doncekti , 5`te anca odaya girmis (

Sinirimden sinir oluyorum hasta simdi sabah gitti doktora aldi antibiyotigi iyilesir birkac gune ama biz napalim kizimla Sorumsuzun onde gideni yine bogaz burun ates ben cekiyorum, korkuyorumda son ay kiloda almadim bebeknapti acaba hasta hasta birde vucut banamibaksin onami.. Daha esyalar yikancak canta hazirlancak, persembe cuma yaptigim temizlikten eser kalmadi haftasonu off offf , sorumsuz kozalak deli ediyor beni, simdi catidalar ins bgn bititrler eve gelsin ama sorucam ben ona..

cnm bnm cok stresse girip kendini germe sakin... Saglikla dogup buyusunde varsin erken dogsun... bak o dogunca arada gecirgen(plesanta gibi) bisiler olmadan direk anne sutunden nasil beslenip koca adam olucak...
elbet endiselisindir korkuyorsundur ama sakin uzme kendini... sukredelim tip ilerledi herseyi onceden takip edebiliyorlar... hem artik kocaman adam olmuski bayrama yetismeye calisiyor annesi el opup harclik toplicak daha...

burcu
burcu cnm cok gecmis olsun... aman cok dikkat edin ...simdi esinden sana senden ona uzayip gitmesin... vitamin fln ihmal etme sakin... cati isinide insallah haftasonunda kadar halledersinizde bi daha sende rahatlarsin iyice... annen nezaman geliyor tam olarak?

sagol canım haklısın aslında 28 doğanlar bile masallah yaşıyor biz yarın 34 haftalık olacağız tam olarak ee haftaya kontrol desen 35 olacağız neredeyse 9 aylık olacak oğlum annesine hayata sıkı sıkı bağlanacak inşallah.

Bugün elime diyorum sağlıklı olacağını yaşayabileceğini bilsem su anda hemen alın derim diye. İnsn birşey yapamıyor olmak çok kötü. Moralim çok kötü diyemem en azından şimdi doğsa dediğine göre doktorun 1760/ 1900 arası doğarmış 2 kılo demek ben 1200 doğacak diye endişeli idim masallah zor da olsa 2 kilo olduk

eşinin bu rahatlığı bırak seni beni bile öldürüyor
Bırak işi gücü tatlım iyileşmeye bak dinlenmeye çalış kilo almaman normal olabilir son aylarda annede kilo kaybı olabilir diyordu okuduğum bir yerde

Bende hep bayramdan önce gelsin diyordum ama hesaplarıma göre 37 de falan gelse diyordum dayansa inş o kadar el öptürür harçlığını veririz paşama inş

korkuyorum hemde çok ama bizi üzmeyecek oğlum diye düşünüp teselli ediyorum.
Rabbim onu bizlere bağışlar inşallah

Ahh canim sorma valla ins daha kotu olmadan gecer buda, omrumde bu kadar hasta olmadim hamisken kac kere hasta oldum
Catida bugun bitti ustu kremitler geri yerlesti ama asasi var simdide izolasyon tavan fln uff ..
Annem kismetse 10 ekim aksami burda olucak bir sorun cikmazsa ins Bir ay var iste nerdeyse, ben ne bilim dogumun erkende olabilecegi riskini doktorda bisi demedi hep 23 ekim 23 ekim bende 10 ekime aldim ucak biletini 90 gun kama hakki var dedim noel yilbasi burda olsun yoksa kozalagin cici torunu ve gelin olmayan geliniyle kafayi yerim diye.. Kismet iste ins bebiste bekler anneannesini

Annesi sen hic merak etme 2 hafta daha fln sabreder birkac gr daha alir buyudu artik, annesi ona bir bakicak dogunca ooo ooo bir suru tombik tombik isirmaliklari olcak nede olsa teyze cok mecbur :)) Kiss Terazi burcu olcak duygusal cocuk, bak uzme pasamizi stres yapip annecigini gormek istiyor biran once cocuk ..

gunaydin bayanlar ,

haftaortasina gelmis bulunuyoruz artik....
bugun burda da hava bir kasvetli icim daraldi vallahi... bulutlu hep yagdi yagcak...
cumartesi dugun var yine... ankaranin devami.. bu aksamdam kozalagin anneannasi teyzesi enistesi fln gelcekler...
gerci kayinvalidem de kalcaklar... hoopp diye onlarlarda gunler gecer... bi bakmisiz haftasonu olmus bile...

1 ay once kis gelsin diyordum ama bugunde havayi boyle gorunce icim kotu oldu... dokunsalar aglicam gibi....
geldiler bana yine... kozalak dun aksam uyutmadi yine zatn... koca yatak dar geliyor ... devamli uyandirdi beni yaa sinir oldum... bunlara ilk nasil uyunmasi gerektigini ogretmek lazim...

Ozzz

canim benim. Az kilolu dogan cocuklar ilk ay cok guzel kilo aliyor.
cagan 3850 dogmustu ilk ay 150 gr aldi sutum yoktu. Arkadasinku 2600 dogdu ilk ay 3500 e yaklasti. kilosu. hiiic dert etme...ilk ay 500 ile 1000 gr arasi aliyor bebekler..

burcuu
canim gecmis olsun ennen kurban bayraminda geliyomys hayirlu olsun...

Kızlar merhaba , dün bütün gece hastanede geçti .. Ağrım var dı biraz gittim nts ye bağlandım ve ağrı kesici serum verdiler. acile gittim doğum yapan sancı çeken kadınları gördüm normal doğumdan o kadar korktum ki anlatamam dua edin benim için ve çıktım bugün ama Dr ağrın artarsa ve suyun gelirse kanaman Olursa haber ver dedi çok korkuyorum gereken inşallah bebeğim erken gelmez (

slm kızlar nasılsınız? bugün doktora gittim tahlil yapmadı,ultrasonla baktı yumurtalıklarım daha iyiymiş,klomen verdi,metformin yazdı ve bide ınofolic diye bir hap verdi folik asit olarak kullanan var mı yada bilen.10 gün sonra ptesi gideceğim yumyum oluşmuş mu diye şükür herşey yolunda görünüyor

akrep olmasın dedik o da terazi olayım diye uğraşıyor :)
İnş canım inş bende Eylül çıksın em azından diyorum senin kız da Dursun durduğu yerde damadın gelmeden ananesi gelmeden gelmesin demi ama

2500 kg şimdilerde hayal gibi be canım ama dediğini çok duydum küçükler hemen serpiliyormuş sağlıklı olsunda

sancın çıktı mı nst de canım şimdi nasılsın artık rapor alma zamanın gelmiş gerekirse arada gidersin haftada 1 gibi böyle kendine eziyet be canım

Bunlar güzel haberler cok sevindim canım on gün sonra yumyum larında ii haberlerini verirsin inşallah

cnm gecmis olsun... kizlarinda dedigi gibi is gun yoruluyorsun gercekten demekki... onunda etkisi vardir belki...
strese girme hersey yolnda gider zamaninda gelir insallah bebis...

haberler super ozaman cnm... kismetse 10 gun sonra yumoslar sonrasinda bebis....
hadi bakalim insallah hersey dahada guzel olucak 1 ay icinde demekki...

selam kızlar ben aranıza bugün katldım. 5 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. iki yumurtalığımda da pko var 3 cm ve 3.15 cm büyklüğünde glukofen kullanmaa başladımfakat düzenli kullanamıyorum mid bulantısından dolayı(( bir öneriniz var mı kilo vermem de gerekiyor teşekkürler :2:

Geçmiş olsun canım umarım ilaç işe yarar ben hiç kullanmadım ama mide bulantısı kötü olmuş inş sabrının karşılığını alırsın en kısa zamanda

özlemmcim maalesef nst de çıktı zaten akşam 9 dan gece 2 ye kadar hastanede kaldım sancılar ara ara şiddetlendi durdurmak için ağrı kesici serum verdi dr.um .Bugün izinliyim konuşacağım zaten patronumla bakalım gitmeyi düşünmüyorum zaten .. inşallah zamanında gelir çok kormaya başladım..
sense canım sağol inşallah zamanında gelir dua edin benim için lütfen.. çok yoğundu bu aralar dinlenme fırsatım hiç olmadı etkisi mutlaka olmuştur

Bir aceleci daha desene yok yok sen kesin çık artık fazladan 3 hafta çalıştın zaten oğlunu düşünmek zorundasınız tatlım. İyi olmuş dinlenmen umarım bebişte rahatlamıştır stres sende uzak dur lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…