HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımm allah sana gebelik testinde de göstersin cift cizgiyi bende ovulasyonu ilk yaptıgımda silik cıkmıstı 2.cizgi allahım nolur gebelik testinde de göriyim bu kadarcık gözükse silik bile olsa olur diye dua etmiştim vee silik gördüm zaten 2.cizgiyi hiç tam anlamıyla 2 cizgi göremedim gebelikte duam tam kabul olmussen bu geceyi bos gecme o zaman sakın yarında aynı koyulukta cıkar buyuk ihtimalle ama yumurtlamanın öncesi ve sonrası önemli

slm kızlar varmı güzel haber be yıne adet olmadım cok şükür inşallah olmam kızlar rabbım herkezın gönlündekı muradı tez zamanda sizlere ve bana versın inşallah

Amin canım sağolasın. darısı sizin başınıza. çok kafaya takmıyorum da. bazı şeyler insanın elinde değil her ne kadar üzülmiycem desende üzülüyosun işte.

dün sabh 9 gibi werdimm bugun 2 de geldi tatlımm

oo ne hızlıymış.. hiç bekletme yok valla ne güzel
slm kızlar varmı güzel haber be yıne adet olmadım cok şükür inşallah olmam kızlar rabbım herkezın gönlündekı muradı tez zamanda sizlere ve bana versın inşallah

senin BAT ne zamandı ki canım kaç gün geçti ? :26:

sağol canım öyle hissettiğin için. zaten genelde duygularımı pek belli etmem. üzüntümü içimde yaşarım genelde.
inşallah canım sanada böyle yumuk gözlü tombiş bir bebek Rabbim nasip eder.

senin BAT ne zamandı ki canım kaç gün geçti ? :26:[/QUOTE]

canım 19 yada20 şubat 20 şubat 28 gün ben 1 2 gün öncesındende olabılırdım canım benım

heee wala bn 20lik aldım bakalım bnde bi 8.ci günü deneyeyim bari napammm

dene denee başla 20likse süper hergün yap

cumartesi temizlik pazar ütü çamaşır bittiiii

aynen öyle benim hafta sonumu anlattın ama bu hafta sonu alcam anamıda gezdircem onuu tiyseme götürürüm kuzenimin bebişi var 2 aylık onu severiss

kızz cuma gününden nefret ediyorum çok yoğun oluyorr 1.30 saat kaldı ama bitim yani...

canım eşim birakmıyo bekleyelım diyiyo pzrtesi dr gidecem orda ögrenelımdıyıyo ben kendımı cookzor hakım oluyorum vallah

walla tebrik ediyorum o zaman seni.. ben bile günüm pazar olmasına rağmen şimdiden test aldım. yapsam mı ki diye düşünüyorum. ama bekliyim de diyorum bilemedim ki ... inşallah gaza gelipte yapmam.

walla tebrik ediyorum o zaman seni.. Ben bile günüm pazar olmasına rağmen şimdiden test aldım. Yapsam mı ki diye düşünüyorum. Ama bekliyim de diyorum bilemedim ki ... Inşallah gaza gelipte yapmam.

wala ben hep ypıyorum sonra çokkkkkk üzülüyorummm:18::18::18::18:bidaha karar aldım 5 6 gün gçmeden ypmıcam bıktım tek çizgi görmekten ypma bncede yaa

aynen bi rahatlayamadım banada az kaldı bende pazar gezem diyorum iş erken biterse

walla tebrik ediyorum o zaman seni.. ben bile günüm pazar olmasına rağmen şimdiden test aldım. yapsam mı ki diye düşünüyorum. ama bekliyim de diyorum bilemedim ki ... inşallah gaza gelipte yapmam.

tşkkr canım ne yapayım aeşim bana inanilmaz desdekler verdi onun sözünü dinleyeyım dedım bende egerkı 5,6 gün gectıyse dogru cıkar canım benım... nezaman bat canım senın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…