- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.781
işleri vardır belki canım oyyyy sıkıldım akşam olsada gitsem
kızlaar biraz önce ovulasyon yaptım aynı koyulukta değildi ama çok belirgin 2.çizgi çıktı bugün ilk ovulasyon yapışımdı adet döngüm 30-31 gün sat 10 şubatt :) insan ovulasyondada olsa 2.çizgiye seviniyo yaa
:)valla bende sıkıldım.........inşallah haftasonumuz çokkkk güzel geçer.
slm kızlar varmı güzel haberBe yıne adet olmadım cok şükür inşallah olmam kızlar rabbım herkezın gönlündekı muradı tez zamanda sizlere ve bana versın inşallah
üzülme canımm olur kafaya takmamak lazım aslında pozitif düşünmek önemli düşünmediğin anda kesin olur kim böyle yakıp uğraşıyosa daha zor oluyo gibi genelde okuduklarıma göre..Allah sana sağlıklı bebişler ve kızınada uzuuun ömürler versinn :)
dün sabh 9 gibi werdimm bugun 2 de geldi tatlımm
slm kızlar varmı güzel haberbe yıne adet olmadım cok şükür inşallah olmam kızlar rabbım herkezın gönlündekı muradı tez zamanda sizlere ve bana versın inşallah
cok uzuldum senin icin ama cok pozitif duruyosun hic belli etmedin ufakta olsa. her zaman boyle ol daha iyi allahim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallah. ben saka yaptiydim sekerim yhaabenim yas 21 kilo en son 65 lerdeydim.suan 70 burc kova 1 bucuk yillik evliyim allah nasip ederse 6 7 aydan beri cocuk dusunuyorum.
oo ne hızlıymış.. Hiç bekletme yok valla ne güzel
Senin bat ne zamandı ki canım kaç gün geçti ? :26:
ne güzell cnımm inşş hamişsindirrrr aminnnn
inşallah canım güzel dılegın ıcın tskkrbu topik ugurlu topik inşallah hepımız en kısa zamanda meleklerımızın haberını buradan verecez herkese ne güğzel olur ama dimi
canım 19 yada20 şubat20 şubat 28 gün ben 1 2 gün öncesındende olabılırdım canım benım
heee wala bn 20lik aldım bakalım bnde bi 8.ci günü deneyeyim bari napammm
cumartesi temizlik pazar ütü çamaşır bittiiii
ee neden test yapmadın daha yaa yapsanaa.
dene denee başla 20likse süper hergün yap
ewt wala 20mili denicem amnnn napımm çıkanakadar eninde sonunda çıkacak :)
canım eşim birakmıyo bekleyelım diyiyo pzrtesi dr gidecem orda ögrenelımdıyıyo ben kendımı cookzor hakım oluyorum vallah
walla tebrik ediyorum o zaman seni.. Ben bile günüm pazar olmasına rağmen şimdiden test aldım. Yapsam mı ki diye düşünüyorum. Ama bekliyim de diyorum bilemedim ki ... Inşallah gaza gelipte yapmam.
dene denee başla 20likse süper hergün yap
aynen öyle benim hafta sonumu anlattın ama bu hafta sonu alcam anamıda gezdircem onuu tiyseme götürürüm kuzenimin bebişi var 2 aylık onu severiss
kızz cuma gününden nefret ediyorum çok yoğun oluyorr 1.30 saat kaldı ama bitim yani...
walla tebrik ediyorum o zaman seni.. ben bile günüm pazar olmasına rağmen şimdiden test aldım. yapsam mı ki diye düşünüyorum. ama bekliyim de diyorum bilemedim ki ... inşallah gaza gelipte yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?