HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çok üzgünüm bu kadar belirtiye rağmen erken gebelik testi yaptım adetime 4-5 gün var ama yoook negatifi görmekten yıldım artık olmadı işteeeeeeeeee gene

nesrin kızz benim bu çizelgeye göree atışlar boşaaa... ayrıca benim kocayı kaldırıppp çöp diye atmam lazım... mal heriifff bak sinirlendimmm

senın daha epey zamanın var ve sen hamıle degılım dıorsun bır dur sakın ol sekerım bence hersey mumkun
ve bence sne hala calısmaya devam et bır kac gun daha

önumuzdekı ayda herkes gobıs degıl bebıs yapcak ıns

evet topluca aynı gunlerı beklicez inşallah bakalım en zamanlarda yumurtlicaztopluca bekleyince guzel sınerji olur toplu yağmur duası gibi gebelik duası ederiz çok çalışcaz miniler çok zaten biz bilerek hamile kalmadık önce siz bi olun o evreleri anlatın tecrubeleninde biz panik yapmayalım diye yoksa çoktaaan bizde çizgiyi ikilemiştik en kırmızısındanartık önümüzdeki aya güzel tecrubeleriniz paylaşırsınız bizle melek annelerim benim

2 gün 2 gün canım valal bende özlüyorum iş yapamıyom aklım burda kalıyo

valla 2 gün çok şey ifade eder yanarım yanarımda 3 tane test harcadım psikopata bağladım öbür aya 2 tane hakkım kaldı artık bol keseden test yapamicamilk testte tuttururum inşallah, aslında bugun olmasına cidden sevindim regl duzenim eski haline geri geliyo pkoluyum ya ben ama düzenli adet olmaya başladım eski günelrime geri döndüm deemekki bişeler içerde yolunda gidiyo bunun adı da züğürt tesellisi oluyo şekerler

senın daha epey zamanın var ve sen hamıle degılım dıorsun bır dur sakın ol sekerım bence hersey mumkun
ve bence sne hala calısmaya devam et bır kac gun daha

yok kız ben küsüm onaa meletecemm onuuuu

yok kız benimkide anasına gitmes varsa yoksa cumartesileri arkadaşlarına gider beni deli eder bende onu rahat bırakmıyorum o sebeptennnn

canım pkolu anne adaylarım ya da tecrubeli canlarım bana bi söylermisiniz bu ay soğan kürü yapayımmı, doktoruma sordugumda yaparsan bebeğin olmaz çünkü adam sana kokudan yanaşmaz demiştide bilemedim napsam

bugün ve önümüzdeki günlerde mik mik diyosun yaniii :)
peki hergünmü sizce yoksa günaşırımııı ?

Canim bugunu degerlendir bence yarin ikiside ayni koyulukta olursa yine calisin ertesi gunde calisin 3 gun ustuste yani sonra test zaten siliklesir artik yine gunasiri calisirsiniz:)))

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrr öpüyorum sizi çok bol bol mikmiklii silkeletmeli hamişli hafta sonları diliyorum gazamız mübarek olaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…