- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.821
güle güle pazartesi görüşürüzkızçelerr ben çıkıyorum haydi herkeze iyi akşmlarrrr haydi hafta sonu çokk güzell geçer hemimizin inşşş pzartesi görşş
:79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
Kızçelerr ben çıkıyorum haydi herkeze iyi akşmlarrrr haydi hafta sonu çokk güzell geçer hemimizin inşşş pzartesi görşş
:79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
nesrin kızz benim bu çizelgeye göree atışlar boşaaa... ayrıca benim kocayı kaldırıppp çöp diye atmam lazım...mal heriifff bak sinirlendimmm
çok üzgünüm bu kadar belirtiye rağmen erken gebelik testi yaptım adetime 4-5 gün var ama yoook negatifi görmekten yıldım artık olmadı işteeeeeeeeee gene
önumuzdekı ayda herkes gobıs degıl bebıs yapcak ıns
2 gün 2 gün canım valal bende özlüyorum iş yapamıyom aklım burda kalıyo
senın daha epey zamanın var ve sen hamıle degılım dıorsun bır dur sakın ol sekerım bence hersey mumkun
ve bence sne hala calısmaya devam et bır kac gun daha
ay canım aynısı. sıkıldım artık yaaa. bi hafta değişiklik yap sen benden önce kalk mesela kahvaltıyı hazırla çok değil ya. ama nerdeee. bi yere gidek desem ya ona da bi cevap bulur benimki ya ablana ya anasına der kesin....
çok üzgünüm bu kadar belirtiye rağmen erken gebelik testi yaptım adetime 4-5 gün var ama yoook negatifi görmekten yıldım artık olmadı işteeeeeeeeee gene
Rombik hiç gelmedi demi onun yarın BAT'ı. ne var ne yok acebaa
senın daha epey zamanın var ve sen hamıle degılım dıorsun bır dur sakın ol sekerım bence hersey mumkun
ve bence sne hala calısmaya devam et bır kac gun daha
evet görmedim hiç ben onu... bak bende merak ettimmmm neyse öğreniriz yazar herhaldee
bugün ve önümüzdeki günlerde mik mik diyosun yaniii :)
peki hergünmü sizce yoksa günaşırımııı ?
aynen katılıyorum. daha bişey bitmedi hatun. çalışmaya devam. tam gaz
kız canım istemiyy içimden gelmiiyyy
ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrr öpüyorum sizi çok bol bol mikmiklii silkeletmeli hamişli hafta sonları diliyorum gazamız mübarek olaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?