HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

wala ben hep ypıyorum sonra çokkkkkk üzülüyorummm:18::18::18::18:bidaha karar aldım 5 6 gün gçmeden ypmıcam bıktım tek çizgi görmekten ypma bncede yaa

bekleyebilirsem bekliycem bakalım canım ama bilmiyorum inşallah beklediğime değer.. Ama bende belki burada deneyen arkadaşlar gibi erkenden görürüm silikte olsa ikiciyi görürüm diye ümit ediyorum o yüzden yapayım dedim ama dediğin gibi yapmamam en hayırlısı

tşkkr canım ne yapayım aeşim bana inanilmaz desdekler verdi onun sözünü dinleyeyım dedım bende egerkı 5,6 gün gectıyse dogru cıkar canım benım... nezaman bat canım senın

yok bebeğim daha geçmedi yaa Pazar günü BAT..

yok bebeğim daha geçmedi yaa Pazar günü BAT..[/QUOTE]

ee öylese bekle be gülüm ne olur ne olmaz ucunda üzülmek var birazdaha sabır inşallah melegın senınledır tatlım gönlündekı tüm güzellıkler tez zamanda gercekleşr inşallah

bugün ve önümüzdeki günlerde mik mik diyosun yaniii :)
peki hergünmü sizce yoksa günaşırımııı ?

Nesnesimmmmmm benim beklenmeyen adet tarihim beklenmediği gün yani bugün 2 gün önceden gelmiş bulunmakta resmi açıklamayı yapabilirim sabahtan beri kırmızı kırmızı az az gelmeye başladııııı canım batımı 23 mart olarak değiştirebilirsen çok mutlu olurum,yanına mart kedisi de yazabilirsin martta bir kedi edasıyla çalışıcam buraya da yazıyorum 23 martta evlilik ay dönümüzde kocişime guzel haberi vericem inşallah

bencede yapma. biz dayanamıyoz yapıyoz sen bize bakma. beklemek en iyisi pazartesi sağlam sonuç

aynen wala pzrtesi sağlamm

ne kadar şanslıyım dımı bari beklediğim gunden 2 gun once olmaya başladım bu demek oluyoki çalışmalara başlamak ıcın 2 gun daha beklemek zorunda kalmicam çok şanslıyım aferim bana otur sıfırsanırım kafayı yedim allah sonumu hayretsin işler güçler derken saat bu saat olmuş çok fena işe vermişim kendimi ama özlüyorum sizi yaaaa resmen bagımlılık yaptını zbende

sana sonsuz katılıyorum bunların baskısı zatenbıze bızde bırsey varmısa ıkna edıor sankı onlar bakacak buyutecek dert edınmısler bızım cocukları

2 gün 2 gün canım valal bende özlüyorum iş yapamıyom aklım burda kalıyo

Kızçelerr ben çıkıyorum haydi herkeze iyi akşmlarrrr haydi hafta sonu çokk güzell geçer hemimizin inşşş pzartesi görşş
:79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

aynen yaaa kocama dedim ver arrabayı ben gezmeye gitcem sende otur evdeee akşama kada rpinekleee ligtv izleee onunda canına minnnettt bi elinde pcde oyun bi elinde hiç değişmeyen lig tv kumandası

ay canım aynısı. sıkıldım artık yaaa. bi hafta değişiklik yap sen benden önce kalk mesela kahvaltıyı hazırla çok değil ya. ama nerdeee. bi yere gidek desem ya ona da bi cevap bulur benimki ya ablana ya anasına der kesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…