HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

duramıyorum işte yapmadan.haftaya temizlemiycem valla.yımırta bekliycem ve avını bekleyen aslan gibi kocişin üstüne atlıycam iki de bir.sonra da yatışşşşşşşş.

kızlar meraba çok hastayım girip oldum sanırım bayadır giremedim.. kız nesrin anne topikten silmedin demi beni

işe git çalış,eve gel çalış,gece çalış.bu ne yaaaaaaaaa?iş,yemek,temizlik,mik mik hayata bak.erkek olmak istiyorum ben.çok yoruldum.daha yemek de yapmadım.

Ohh ben bir sureligine kurtuldum yemek isinden kayinvalidem yapiyorrr..

yaa kizlarkendimi adepte ettim ya mik mikee simdide zevkine istiyorrr.. adam iyilesiyor gel diyorummm aksamaaa muck muck.. sasiriyor nooldu sana diyor... aksama ayartiim bariiii

Otu copu hazirliim ... ama senin tutar yaa.. adama iyi bakta benim durumuma dueee

yımırtlamadan gidersem nasıl tutacak canım ya?tam 10 marta denk geliyor.10 mart gecesi yolcuyum.o stresle olur mu?hiç zannetmiyorum.adam hasta değil,maşallah.hatta kendi soruyor senin yumurtlama günün gelmedi mi diye?niyeti bozmuş anlaşılan.öylesine çalışıyoruz işte keşke olsaaa.valla olmazsa bu ayda nisana ne bulursam yyiyip içicemmm.aht ettim.doktora da gidicem,takip yaptırıcam.

Cancazim senin yaninda boyle.hayiflandigim icin ozur dilerim nede.olsa.sen daha buyuk seyler atlaytinn....onsallah hep beraber martaa...

Fotograftaki senmisin

hayatımm olurmu öyle şey sakın üzülme ben alıştım benim yaramaz kendini gösterdi ama elletmedi olsun kardeşi onun yerinede sevdirecekki kendini biliyorum ben martta 2 günde bir yapalım biri tutmazsa diğeri tutar

oohaaaa ohhaaa yuvarlancan kız o kadar yeme ilk aydan toparlak bişii olursun şaka şaka yarasın tosunuma kilo olsun löp löp et olsun ama doğumdan sonra hepsi kaybolsun

tamam canım o zaman geldiğimde köşedeki çeşmenin önünde buluşuruz ben elime çılgın türkler kitabını alırım yakamada kırmızı gül takarım sende yeşil ceket sarı pantolon mavi ayakkabılarını giy kolayca bulalım birbirimizi

boşver yat gitsin bende 15 gündür yatıyodum anca başladım temizliğe 2 akşamdır temizlik yapma bahanesiyle yemek yapmıyorum kocama dedim ben temizlik yapcam yemek bekleme diye adam 2 haftadır zor dayanmış heralde şimdi saat başı seni seviyorum diye mesaj atıyor romantizm tavanı deldi arada iyi olcak böyle işleri savsaklamak başka türlü romantik olmuyo öküzella

hayatımda ilk defa bugün sakız çiğnedim çenem ağrıdı yaaa

gel yavrummmm,kaçma benden,acıtmıycam,korkma benden deseydin.

Hosgeldin canim gecmis olsun, simdi daha iyisindir ins..

Noldu senin kirmizilar benim haberim yok yaptin mi test ?

iyi sayılırım canım ya saol ay bilgisayarı açmaya bile üşeniyorum.canım perşembe hastaneye gitçektim sabah salya sümük ateş içinde uyandım gidemedim gitceğim hastanede uzaktı. adetim baya gecikmişti 3 4 günden beri kahveyle karışık kırmızı akıntım geliyo bi iki güne tam gelir heralde. ama yinede gitçem doktor 2 günü gel demişti ama şuan adetmiyim değilmiyim hiç bilmiyorum valla.

YAv yumrt. donemii disinda nasi dollenme oluyor.. bide gec dollenme nasi bisey aklim ermiyorrr. neten de bakamadim daa

Canim kimi kadinlar gec yumurtluyor yada ayda birden fazla yumurtluyor , eger batina yakisa bu dollenme gec dollenme diyorlar..

Gecmis olsun senin adam mi hastalandi, niye bos geciriyom yumurta gunlerini bol bol mik mik lazim sonra beraber yatar dinlenirsiniz :))

Kis kahverengi olurda kirmizi hic iyi degil, 1 ay olcak adetinin gecikeli hic test yapmadin mi daha evde?

:26:anladımmm 18.19. günlerde yumurtladıgın kesin ama o zamancok haklısın kuzum allah ne zaman ol derse o zaman oluyo insallah hepimize hayırlı zamanda göndersin bebişlerimizisen kafana takma sakın esin cok haklı kafana takmadan umudunu kaybetme olumsuz düsünme zaten ya olmazsa dedigimiz yerde kafaya takma baslıyo aslında hep bu ay olmadı ama önümüzdeki ay olucak mantıgıyla yaklasırsak kafaya takma da kalkıcak olumlu olmak yani bütün mesele

Evriiim kizzzz aaa nerelerdesinn iyi bak kendine bakkkk...
beekcim bende iyiyimm

iyi olun canım ya allah herkeze sağlık sıhhat versin.canım valla antalya nın havasına hiç güven olmuyo gündüz hava sıcaklıgına kanıp sıkı giyinmeyince buı hale düştük çocuk düşünmeye karar verdikten beri inanırmısın en ufaktan ağrı kesici bile kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye yumutlama günüme denk gelir falan. allahtan mik mik zamnına denk gelmedi normalde bi aksilik çıkardı yumurtlama zamanlarımda inşallah bu seferde öyle olmaz. sen naptın canım yumurtlama gününü tutturabildin mi

Kis kahverengi olurda kirmizi hic iyi degil, 1 ay olcak adetinin gecikeli hic test yapmadin mi daha evde?

canım adetim 1 hafta geçikti kan testi yaptım negatif.. sonra iki defa evde yaptım 1 hafta arayla yine negatif .. neden kahverengi akıntı geliyo hiç anlamıyorum bu kahverengi akıntılarım çocuk düşündükten sonra gelmeye başladı zaten.hala gelmemiş olsaydı en azından belki bi şüpeyle tekrar yapardım da belli olmadı ama bir an önce şu regalim gelsede çalışmalara devam etsek

YAv yumrt. donemii disinda nasi dollenme oluyor.. bide gec dollenme nasi bisey aklim ermiyorrr. neten de bakamadim daa

canım yumurtlama dönemi dışında döllenme olamaz.geç döllenme,yumurtlamanın geç olması demektir.yani adetleri 28 günde bir olan bir kadının 14.gün yumurtlaması beklenir.ancak bazı sebeplerden dolayı 14.günde yumurtlama olmaz da sonraki bir zamanda yumurta oluşur ve spermle buluşursa geç döllenmiş olur.döllenme olmazsa regl,yumurtlama günü kaç gün sapmışsa o kadar gecikir.hamilelik olursa geç döllenme olduğunu sadece doktor anlayıp,söyleyebilir.adetine göre hesaplanan gebelik haftası, ultrasondaki gebelik haftasından büyükse geç döllenme;küçükse erken döllenme olmuş demektir. Adetleri sürekli düzenli olan bir kadının adeti geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu tahmin edilir.
yane no yumurta no bebiş tatlımmm.

operatör doktor gibi konuştum haaaaaa.yakında meslek değiştiricem,ya lokman hekim ya jinekolog olucam.

O zaman yarın başlayım tekrardan dün yedim de bugün ara verdim fazlası kist olur diye korkuttular beni. klomen de alıyorum sabah akşam.
Eşim de keçi boynuzu kürü yapıyor sağolsun aksatmıyor hiç
Esraaaa bu ay yattı desene senin bebek işi. Hayırlısı olsun öyle dile yani bak hayırlı değilmiş demek kiii
sunshineeeee napıyorsun canım nasıl gidiyor hamilelik keseyi ne zaman göreceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…