- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.421
Aynen canim yapma valla bak ben 3 haftadir supurge acmadim ev cingene pazarikocis hic orali degil arada bulasiklar birikince calistiriyor makinayi , aksam yemekleri benden sabah kahvaltilari ondan gecinip gidiyoz.. Isten gelir gelmez yatakta aliyom solugu bak bu saat oldu hala yatiyom :)))) Bosver yap bol bol mik mik yat uyu hic kalkma yerinden..
dünde mi tık yoktu?nazar değdi adamcağıza.inş tutmuştur önceki günlerden.tutmadıysa da nisana otumuzu çöpümüzü alalım,ben döneyim de bi.
işe git çalış,eve gel çalış,gece çalış.bu ne yaaaaaaaaa?iş,yemek,temizlik,mik mik hayata bak.erkek olmak istiyorum ben.çok yoruldum.daha yemek de yapmadım.
Otu copu hazirliim ... ama senin tutar yaa.. adama iyi bakta benim durumuma dueee
kızlar meraba çok hastayım girip oldum sanırım bayadır giremedim.. kız nesrin anne topikten silmedin demi beni
tesekkür ederim canımm iyiyim sen nasılsın???Olur bebisimm. istedigini sorabilirsin..
bebeerk canim sen nasilsinn hayatim
Cancazim senin yaninda boyle.hayiflandigim icin ozur dilerim nede.olsa.sen daha buyuk seyler atlaytinn....onsallah hep beraber martaa...
Fotograftaki senmisin
karışık valla öğlen köfte çekti kalktım yaptım 3 bardak ayran içtim 5 köfteyleee oha dedim kendime ama içtikçe içesim geldiii.... şimdikdee 1 çikolata 1 koca bardak süt içtim herhalde artık bişi istemes hee bide kocişim nar ayıladı kaşıkladım onuuuu
herşey onun sağlığı için esraacım.. bebeğim sen tecrübelisin neler yapalım bize eğitim ver
Gunaydik kizlar inanirmisiniz hala yatiyorum, dunde sizle konusurken laptop kucagimda uyuya kalmisim, canim hic bi is yapmak istemiyor. Adam kahvalti hazirlaisimdi bulasiklari makineye yerlestiriyor
Canim buyur gel basimin ustunde yerin var, beraber gobislerimizi gezdirirz ins. Parg kucuk sakin ama cok guzel bir sehir, ve cok guvenli gercekten. Haklisin belkide dedigin gibidir ama kendimi ise yaramaz hissediyorum ne ev isi ne yemek ne iliski hersey sifir canim hep yatip uyumak istiyor, annemde yat tabi karpuz yata yata buyur diyor bakalim :))))))
Ohh ben bir sureligine kurtuldum yemek isinden kayinvalidem yapiyorrr..
yaa kizlarkendimi adepte ettim ya mik mikee simdide zevkine istiyorrr.. adam iyilesiyor gel diyorummm aksamaaa muck muck.. sasiriyor nooldu sana diyor... aksama ayartiim bariiii
Hosgeldin canim gecmis olsun, simdi daha iyisindir ins..
Noldu senin kirmizilar benim haberim yok yaptin mi test ?
YAv yumrt. donemii disinda nasi dollenme oluyor.. bide gec dollenme nasi bisey aklim ermiyorrr. neten de bakamadim daa
Kis kahverengi olurda kirmizi hic iyi degil, 1 ay olcak adetinin gecikeli hic test yapmadin mi daha evde?iyi sayılırım canım ya saol ay bilgisayarı açmaya bile üşeniyorum.canım perşembe hastaneye gitçektim sabah salya sümük ateş içinde uyandım gidemedim gitceğim hastanede uzaktı. adetim baya gecikmişti 3 4 günden beri kahveyle karışık kırmızı akıntım geliyo bi iki güne tam gelir heralde. ama yinede gitçem doktor 2 günü gel demişti ama şuan adetmiyim değilmiyim hiç bilmiyorum valla.
:26:anladımmm 18.19. günlerde yumurtladıgın kesin ama o zamanevet esracımmm işler güçler çok fenaydı buaralar, boş olup olmadıgını bilemeyizki bebişim valla yumurta gunelrinde yapıyoruz olmuyo belki sende yumurtlama dönemi dışında yapınca tutar belli mi olur allah ol dedimi olur her zaman hayırlısını dileyelim sıkma hiç canını
canım ben ovulasyon testini yapıyorum her ay 18.ve 19.gunelrde kıpkırmızı oluyo sonra tek çizgi oluyo ama geçtiğimiz ay adetime 2 gün kala yapmıştım çift çizgi çıkmıştı pkolu olanlarda öle oluyomuş ama o zaman her yaptıgımda çift çıkması gerekiyo ama bende 18-19.günlerde çift çizgi oluyo diper gunler tek y a da silik çizgi, böle işte hayatımdüşünüyorum allahım ne zaman old erse o zaman olcak bu ay bilmiyorum eşim kızdı geçen ay bana çok takıyosun diye buay takmamaya çalışıyorum tabi elimden gelrise
Evriiim kizzzz aaa nerelerdesinn iyi bak kendine bakkkk...
beekcim bende iyiyimm
Kis kahverengi olurda kirmizi hic iyi degil, 1 ay olcak adetinin gecikeli hic test yapmadin mi daha evde?
YAv yumrt. donemii disinda nasi dollenme oluyor.. bide gec dollenme nasi bisey aklim ermiyorrr. neten de bakamadim daa
canımmmm inşallah bi gün oluruz hamiş, herkesler beni hamile sanıyo nedendir bilemedim ama hayırlara çıksın diyelim daha çalışma bile yapmadımcanım bu kitap hafiften değil baya bi erotik kitapmış o yuzden etkileniyormuş insan kızlar onermişti e malum yumurtlama zamanında insan çalışmaktan yoruluyo destekleyici seyle rolması lazım 70 küsür sayfa okudum dün henüz bi gelişme olmadı ama sayfalar ilerledikçe yazarım ne oldugunu yumurtlamama az kaldı
canım ovulasyon testi yaptım ama pkolu oldugum için çok sağlıklı olmuyo adetten 2 gun once yaptıgımda da çift çizgi çıkıyo benimkisi biraz allaha emanet
bal tarçın da iç canım klomen herzaman etkili olmayabiliyor, zaten anormal bişey olursa sen kendin hissedersin denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?