- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.381
canımmmm inşallah bi gün oluruz hamiş, herkesler beni hamile sanıyo nedendir bilemedim ama hayırlara çıksın diyelim daha çalışma bile yapmadımcanım bu kitap hafiften değil baya bi erotik kitapmış o yuzden etkileniyormuş insan kızlar onermişti e malum yumurtlama zamanında insan çalışmaktan yoruluyo destekleyici seyle rolması lazım 70 küsür sayfa okudum dün henüz bi gelişme olmadı ama sayfalar ilerledikçe yazarım ne oldugunu yumurtlamama az kaldı
canım ovulasyon testi yaptım ama pkolu oldugum için çok sağlıklı olmuyo adetten 2 gun once yaptıgımda da çift çizgi çıkıyo benimkisi biraz allaha emanet
okudukça daha çok anlatırım 3 kitaptan oluşan bi seri, erotikmiş 70 sayfaya geldim gerçi yuakrda yine sana cevap vermiştim dimi allahım kafamı kaldı
70 sayfa okudum bende hala tık yok
bal tarçın da iç canım klomen herzaman etkili olmayabiliyor, zaten anormal bişey olursa sen kendin hissedersin denemekte fayda var
canım patates salatası çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım grinin elli tonu-karanlığın elli tonu- özgürlüğün elli tonu bunalr seri ben set olarak 20 tl ye aldım tabi malesef korsan başladım okumaya güzel kitap ama henuz bende bi hareketlenme olmadı en onemlı yerınde uykum geldi
oku oku daha açılmadı ktap ilerlesin bi hele tık yoku görürsünnnn
canım yeni girebildim anca gördümcanikom eşimin kurumdan dolayı özel sigortası var zaten bebişte sıkıntı yok ben çalıştığım için yararlanamıyorum sıkıntı orda neyse parayı veren düdüğü çalar misali yapıcaz bizde artık...
Gğnaydın kızlarrrrrrrrrr....
bebeekkk canım günaydın sana bişi sorucam ağda yaptırdım bugunde hafif ağrım varr bi sorun olurmu kız bu kesde korktum anacım.. herhalde ağdanın sızısııı
ay alemsin bende bakayım alırım belki denemekte fayda var
tebrikler canımmm saglıkla kucagına da al insallahhkızlar beta hcg değerim 94.07 çıktı......hamileyim dimi???
Ccok sevindim canim.
canım grinin elli tonu-karanlığın elli tonu- özgürlüğün elli tonu bunalr seri ben set olarak 20 tl ye aldım tabi malesef korsan başladım okumaya güzel kitap ama henuz bende bi hareketlenme olmadı en onemlı yerınde uykum geldi
canımmm hadi inşallah en guzel sesi duymaya az kalmış, sağlıcakla kucagına da al ınsallah
canım tebrik ederim allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinnn
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
esra moralini bozma canım bak ne kadar çok üstüne düşersek o kadar çok başka bişey çıkıyo o yüzden oluruna bırakmayı öğrenmemiz lazım,ben ilaç kullandıgım halde yumurtlamak için bu ay yumurtlama gunu falan hesaplamadan oluruna bırakıcam ne kadar olursa...üzme canını bi gün mutaka allah ızın verirse olacak zaten keyfini çıakr evliliğinin
cok sevindim canımm insallah kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahKızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..
canımm benim iyiyim kuzumm sen nasılsın??görüsemiyoruz ya aynı anda giremiyoruz hiç bu aralarbebekimmmmm güzeller güzeli anne adayı arkadaşım benim nasılsın nası gıdıyo hamişlik iyimisin uzun zamandır gorusemıyoruz
Arkadaşlar acil birşey soracağım arkadaşım dün kan tesitiyle hamile olduğunu öğrendi ama daha adetin gecikmesinin 2. günü çok yeni gebeliği bugün kan pıhtısı gibi leke gelmiş bebişiyle ilgili bir problem olabilir mi sizce cevaplarınızı bekliyorum..
canım kahverengi yada pembe lekelenme seklindeyse yerlesme kanamasıdır panik yapmasın sakın kırmızı ve coksa tehlikeli olabilir ama yinede sakin sakin dra gitmek lazım dr bakar bi çaresine insallah kötü bişey yokturArkadaşlar acil birşey soracağım arkadaşım dün kan tesitiyle hamile olduğunu öğrendi ama daha adetin gecikmesinin 2. günü çok yeni gebeliği bugün kan pıhtısı gibi leke gelmiş bebişiyle ilgili bir problem olabilir mi sizce cevaplarınızı bekliyorum..
canım kahverengi yada pembe lekelenme seklindeyse yerlesme kanamasıdır panik yapmasın sakın kırmızı ve coksa tehlikeli olabilir ama yinede sakin sakin dra gitmek lazım dr bakar bi çaresine insallah kötü bişey yoktur
cok sevindim canımm insallah kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah
canımm benim iyiyim kuzumm sen nasılsın??görüsemiyoruz ya aynı anda giremiyoruz hiç bu aralarhamişlik iyi dün dra gittik keseyi gördük haftaya da bebişi görmeye gidicez insallah görebiliriz:18:adetin bittigine cok sevindim cok dogru söylüyosun bebem askla olunca anlamlı mikmikler bende hiç istekli bir insan degildim simdi hormonlar ataga gecti ama kociş bana elini bile sürmüyo 9 subattan beri asker arkadası gibi takılıyoruz
neden yazmıyor kimse?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?