HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oku oku daha açılmadı ktap ilerlesin bi hele tık yoku görürsünnnn

ay alemsin bende bakayım alırım belki denemekte fayda var

canım yeni girebildim anca gördümyok bişey olmaz agdanın sızısıdır o dedigin gibi bende de var hafif bi agrı özellikle yorulursam hissediyorum cok ama normalmiş böyle olması kanama olmadıgı sürece agrı olabilirmiş kuzum

bebekimmmmm güzeller güzeli anne adayı arkadaşım benim nasılsın nası gıdıyo hamişlik iyimisin uzun zamandır gorusemıyoruz

Ccok sevindim canim.

Teşekkür ederim canım güzel dilekleriniz için .. İnşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı da sağlıklı sıhhatli doğmayı da nasip eder..

Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..
cok sevindim canımm insallah kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah

Arkadaşlar acil birşey soracağım arkadaşım dün kan tesitiyle hamile olduğunu öğrendi ama daha adetin gecikmesinin 2. günü çok yeni gebeliği bugün kan pıhtısı gibi leke gelmiş bebişiyle ilgili bir problem olabilir mi sizce cevaplarınızı bekliyorum..

bebekimmmmm güzeller güzeli anne adayı arkadaşım benim nasılsın nası gıdıyo hamişlik iyimisin uzun zamandır gorusemıyoruz
canımm benim iyiyim kuzumm sen nasılsın??görüsemiyoruz ya aynı anda giremiyoruz hiç bu aralar hamişlik iyi dün dra gittik keseyi gördük haftaya da bebişi görmeye gidicez insallah görebiliriz:18:adetin bittigine cok sevindim cok dogru söylüyosun bebem askla olunca anlamlı mikmiklerbende hiç istekli bir insan degildim simdi hormonlar ataga gecti ama kociş bana elini bile sürmüyo 9 subattan beri asker arkadası gibi takılıyoruz

neden yazmıyor kimse ?????

canım kahverengi yada pembe lekelenme seklindeyse yerlesme kanamasıdır panik yapmasın sakın kırmızı ve coksa tehlikeli olabilir ama yinede sakin sakin dra gitmek lazım dr bakar bi çaresine insallah kötü bişey yoktur

teşk.ler beebeek inşallah kötü birşey değildir..

cok merak ettim canım seni yaaa:18:insallah hersey yolundadır anneciginle sevincten eve girmek istememiştir canınız da o yüzden girememişsindir

ben o minik keseyi yerim maşallah benim meleğime evet canım işler çok yoğun bu ara burda benim bazı problemlerim vardı işle alakalı onları çözdüm aklım hep burda , ben tek gittim tek geldim bak ama o gunelrde geçti şimdi yeni bir yumurtlama dönemi öncesinde bakalım ne olcak bu ay düşünmemeye plan yapmamaya gun takip etmemeye karar verdim ama bilinçaltım yapıyo nasıl becericem bu işi bilmiyorum , çok garip duygualr içindeyim normal zamanda bebek yok diye çok moralimi bozmuyorum hatta bazen kendimi hazır bile hissetmiyorum ama olmayınca da çok moralim bozuluyo amaaaaaaaaaan hayat kısa neleri kendimize dert ediyoruz dimi bebişim, siizn guzel hheycanlanırızla heycanlanmak bile guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…