- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.401
rica ederim canım insallah kötü bişey degildir ama sanmıyorum da kötü olsun yeni hamileliklerde oluyo böyle lekelenmelerteşk.ler beebeek inşallah kötü birşey değildir..
aminn canım insallah tüm topigimize nasip etsin insallah allahımSağol Can'ın inşallah Rabbim hepimize nasip eder..
ben o minik keseyi yerim maşallah benim meleğimeevet canım işler çok yoğun bu ara burda benim bazı problemlerim vardı işle alakalı onları çözdüm aklım hep burda , ben tek gittim tek geldim bak ama o gunelrde geçti şimdi yeni bir yumurtlama dönemi öncesinde bakalım ne olcak bu ay düşünmemeye plan yapmamaya gun takip etmemeye karar verdim ama bilinçaltım yapıyo nasıl becericem bu işi bilmiyorum , çok garip duygualr içindeyim normal zamanda bebek yok diye çok moralimi bozmuyorum hatta bazen kendimi hazır bile hissetmiyorum ama olmayınca da çok moralim bozuluyo amaaaaaaaaaan hayat kısa neleri kendimize dert ediyoruz dimi bebişim, siizn guzel hheycanlanırızla heycanlanmak bile guzel
aradım zaten sonucu telefonla öğrendim 94.07 dedi ben de hamileyim yani değil mi dedim o da doktorunuza sorun dedi
canım yeni girebildim anca gördümyok bişey olmaz agdanın sızısıdır o dedigin gibi bende de var hafif bi agrı özellikle yorulursam hissediyorum cok ama normalmiş böyle olması kanama olmadıgı sürece agrı olabilirmiş kuzum
Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..
kuzumm benim bence içinde bebek istegi olunca plan yapmamak bu ay oldu mu olmadımı acaba diye düsünmemek imkansız kendimden biliyorum bende her ay asla takmıycam olursa olur olmazsa olmaz diye düsünerek baslardım calısmalara ama olmayınca üzülürdüm subat ayına girerken hiç olursa olur olmazsa olmaz demedim bu ay olucak dedim hiç negatif bişey düsünmeme izin vermedim hatta korktum da bu kadar heveslenmiyim olmazsa cok üzülürüm diye ama oldu cok sükür seninde olucak hemde en kısa zamanda yeterki olumsuz bişey düsünme ve umutla bekle gecen ay zamanı degilmiş demekki ama belki bu ay allah da senin hazır oldugunu düsünücek ve yollucak melegini bütün bebişler hayırlı zamanda gelsin annelerini uzmesinler de burda hepsinin arasında en fazla 3 ay olucak kuzumm bak görürsünben o minik keseyi yerim maşallah benim meleğimeevet canım işler çok yoğun bu ara burda benim bazı problemlerim vardı işle alakalı onları çözdüm aklım hep burda , ben tek gittim tek geldim bak ama o gunelrde geçti şimdi yeni bir yumurtlama dönemi öncesinde bakalım ne olcak bu ay düşünmemeye plan yapmamaya gun takip etmemeye karar verdim ama bilinçaltım yapıyo nasıl becericem bu işi bilmiyorum , çok garip duygualr içindeyim normal zamanda bebek yok diye çok moralimi bozmuyorum hatta bazen kendimi hazır bile hissetmiyorum ama olmayınca da çok moralim bozuluyo amaaaaaaaaaan hayat kısa neleri kendimize dert ediyoruz dimi bebişim, siizn guzel hheycanlanırızla heycanlanmak bile guzel
Cancazim senin yaninda boyle.hayiflandigim icin ozur dilerim nede.olsa.sen daha buyuk seyler atlaytinn....onsallah hep beraber martaa...
kiz sunshineeee nediyooon.bakem. bebisinn cani ne istiyor
rica ederim tatlım ne demekneyse bebeğim doktora gidince tam öğrenirsin.. tebrik edeirm tekrar rabbim kucağına almayı nasip etsin...
hım tamam tatlım sağolasın şimdi azaldı zaten hassaslaşmışım iyicenee onu anladım yaniii
sen napıyosun bebeişin nasıl bakalım
annem bile içinde tutamamış 7 ayda pırtlatmış beni sen sok belki kalan gelişimim tamamlanır
wuhuuuu prag nasıl yaa biz bu yaz oraya gidecekmişiz herkes çok güzel muhakkak gidin diyor ama ben bilemiyorum :44:
hem kafaya takma hamileyken cinsel istek tavan yapıyormuş e bide üstüne hassaslık binince haliyle duygu durum değişiklikleri olur. düzelir merak etme
karışık valla öğlen köfte çekti kalktım yaptım 3 bardak ayran içtim 5 köfteyleee oha dedim kendime ama içtikçe içesim geldiii.... şimdikdee 1 çikolata 1 koca bardak süt içtim herhalde artık bişi istemes hee bide kocişim nar ayıladı kaşıkladım onuuuu
herşey onun sağlığı için esraacım.. bebeğim sen tecrübelisin neler yapalım bize eğitim ver
Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..
Kiz bayadir yoktun kayoptin benimde yumurt. donemo boss gecti.. okumissundur... nisana kaldikk
kuzumm benim bence içinde bebek istegi olunca plan yapmamak bu ay oldu mu olmadımı acaba diye düsünmemek imkansız kendimden biliyorum bende her ay asla takmıycam olursa olur olmazsa olmaz diye düsünerek baslardım calısmalara ama olmayınca üzülürdüm subat ayına girerken hiç olursa olur olmazsa olmaz demedim bu ay olucak dedim hiç negatif bişey düsünmeme izin vermedim hatta korktum da bu kadar heveslenmiyim olmazsa cok üzülürüm diye ama oldu cok sükür seninde olucak hemde en kısa zamanda yeterki olumsuz bişey düsünme ve umutla bekle gecen ay zamanı degilmiş demekki ama belki bu ay allah da senin hazır oldugunu düsünücek ve yollucak melegini bütün bebişler hayırlı zamanda gelsin annelerini uzmesinler de burda hepsinin arasında en fazla 3 ay olucak kuzumm bak görürsünne güzel söyledin hayat cok kısa hiçbişeyi takmamak lazım sen ve kocişin saglıklı olun da bak nasıl saglıklı tosun bebişleriniz olucak sen ovulasyon testi yaptım pkodan dolayı cift cizgi cıktı dedin dimi bebem?
Arkadaşlar acil birşey soracağım arkadaşım dün kan tesitiyle hamile olduğunu öğrendi ama daha adetin gecikmesinin 2. günü çok yeni gebeliği bugün kan pıhtısı gibi leke gelmiş bebişiyle ilgili bir problem olabilir mi sizce cevaplarınızı bekliyorum..
Canim hayirli ugurlu olsun bende ayin 14 u gidicem kalp atislarini duymaya ins bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.. Rabbim isteye herkese naslıklı ip etsin ..
Kiz bayadir yoktun kayoptin benimde yumurt. donemo boss gecti.. okumissundur... nisana kaldikk
Anam kiz sen nerelerdesin bi turlu karsilasamadikkk canimm. kiz senin. koca yabancimiydo demek.. a iyiymisss odaa
işe git çalış,eve gel çalış,gece çalış.bu ne yaaaaaaaaa?iş,yemek,temizlik,mik mik hayata bak.erkek olmak istiyorum ben.çok yoruldum.daha yemek de yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?