HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiz bayadir yoktun kayoptin benimde yumurt. donemo boss gecti.. okumissundur... nisana kaldikk

aradım zaten sonucu telefonla öğrendim 94.07 dedi ben de hamileyim yani değil mi dedim o da doktorunuza sorun dedi

neyse bebeğim doktora gidince tam öğrenirsin.. tebrik edeirm tekrar rabbim kucağına almayı nasip etsin...

hım tamam tatlım sağolasın şimdi azaldı zaten hassaslaşmışım iyicenee onu anladım yaniii

sen napıyosun bebeişin nasıl bakalım

Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..

canımmm hadi gözün aydın darısıda bana cumaya inşallahhh diyorum...

Cancazim senin yaninda boyle.hayiflandigim icin ozur dilerim nede.olsa.sen daha buyuk seyler atlaytinn....onsallah hep beraber martaa...

Fotograftaki senmisin

kiz sunshineeee nediyooon.bakem. bebisinn cani ne istiyor

Son düzenleme:
kuzumm benim bence içinde bebek istegi olunca plan yapmamak bu ay oldu mu olmadımı acaba diye düsünmemek imkansız kendimden biliyorum bende her ay asla takmıycam olursa olur olmazsa olmaz diye düsünerek baslardım calısmalara ama olmayınca üzülürdüm subat ayına girerken hiç olursa olur olmazsa olmaz demedim bu ay olucak dedim hiç negatif bişey düsünmeme izin vermedim hatta korktum da bu kadar heveslenmiyim olmazsa cok üzülürüm diye ama oldu cok sükür seninde olucak hemde en kısa zamanda yeterki olumsuz bişey düsünme ve umutla bekle gecen ay zamanı degilmiş demekki ama belki bu ay allah da senin hazır oldugunu düsünücek ve yollucak melegini bütün bebişler hayırlı zamanda gelsin annelerini uzmesinler de burda hepsinin arasında en fazla 3 ay olucak kuzumm bak görürsünne güzel söyledin hayat cok kısa hiçbişeyi takmamak lazım sen ve kocişin saglıklı olun da bak nasıl saglıklı tosun bebişleriniz olucaksen ovulasyon testi yaptım pkodan dolayı cift cizgi cıktı dedin dimi bebem?

Cancazim senin yaninda boyle.hayiflandigim icin ozur dilerim nede.olsa.sen daha buyuk seyler atlaytinn....onsallah hep beraber martaa...

kiz sunshineeee nediyooon.bakem. bebisinn cani ne istiyor

karışık valla öğlen köfte çekti kalktım yaptım 3 bardak ayran içtim 5 köfteyleee oha dedim kendime ama içtikçe içesim geldiii.... şimdikdee 1 çikolata 1 koca bardak süt içtim herhalde artık bişi istemes hee bide kocişim nar ayıladı kaşıkladım onuuuu

herşey onun sağlığı için esraacım.. bebeğim sen tecrübelisin neler yapalım bize eğitim ver

rica ederim tatlım ne demekiyiyiz bizde napalım bebişle takılıyoruzsiz napıyosunuz küçük melegim ve güzel annesi

canlarım ben hemen yemek yiyip gelicem fazla atlatmayın sayfaları nolurr okuyamıyorumöptüm sizi cok

Gunaydik kizlar inanirmisiniz hala yatiyorum, dunde sizle konusurken laptop kucagimda uyuya kalmisim, canim hic bi is yapmak istemiyor. Adam kahvalti hazirlaisimdi bulasiklari makineye yerlestiriyor

Canim buyur gel basimin ustunde yerin var, beraber gobislerimizi gezdirirz ins. Parg kucuk sakin ama cok guzel bir sehir, ve cok guvenli gercekten. Haklisin belkide dedigin gibidir ama kendimi ise yaramaz hissediyorum ne ev isi ne yemek ne iliski hersey sifir canim hep yatip uyumak istiyor, annemde yat tabi karpuz yata yata buyur diyor bakalim :))))))

Olur bebisimm. istedigini sorabilirsin..

bebeerk canim sen nasilsinn hayatim

Kızlar şimdi doktordan geldim bebiş daha beş haftalımış kesesini gördük on gün sonra kalp atışları için tekrar gidicem inşallah o zaman duyarız bebişimin kalp atışlarını..

Canim hayirli ugurlu olsun bende ayin 14 u gidicem kalp atislarini duymaya ins bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.. Rabbim isteye herkese nasip etsin ..

Kiz bayadir yoktun kayoptin benimde yumurt. donemo boss gecti.. okumissundur... nisana kaldikk

evet esracımmm işler güçler çok fenaydı buaralar, boş olup olmadıgını bilemeyizki bebişim valla yumurta gunelrinde yapıyoruz olmuyo belki sende yumurtlama dönemi dışında yapınca tutar belli mi olur allah ol dedimi olur her zaman hayırlısını dileyelim sıkma hiç canını

canım ben ovulasyon testini yapıyorum her ay 18.ve 19.gunelrde kıpkırmızı oluyo sonra tek çizgi oluyo ama geçtiğimiz ay adetime 2 gün kala yapmıştım çift çizgi çıkmıştı pkolu olanlarda öle oluyomuş ama o zaman her yaptıgımda çift çıkması gerekiyo ama bende 18-19.günlerde çift çizgi oluyo diper gunler tek y a da silik çizgi, böle işte hayatımdüşünüyorum allahım ne zaman old erse o zaman olcak bu ay bilmiyorum eşim kızdı geçen ay bana çok takıyosun diye buay takmamaya çalışıyorum tabi elimden gelrise

Allah`in izniyle bisi olmaz canim benimde adetin gecikmesinin 4 gunu olmustu benzer ama sonra gecti cok sukur doktor kendine dikkat et ilk uc ay olmasi norml demisti ama kanamasi varsa kirmiziysa o zaman tehlikeli doktora gozuksun derim...

Canim hayirli ugurlu olsun bende ayin 14 u gidicem kalp atislarini duymaya ins bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.. Rabbim isteye herkese naslıklı ip etsin ..

Sağol canım Bende 13 üne gün verdi doktorum inşallah duyarız bebişimizin kalp atışlarını sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin Rabbim..

Anam kiz sen nerelerdesin bi turlu karsilasamadikkk canimm. kiz senin. koca yabancimiydo demek.. a iyiymisss odaa

Merhaba canim evet uzun suredir karsilasamadik, nasilsin hayatim ?

Evet benim kocis Cek cok sukur iyi olmasia iyi ama bizde zor zamanlar yasadik hem bir araya gelmek hemde bir araya gelince birbirimizi anlayabilmek icin kultur cok fark ediyor ama insan isteyince herseyin ustesinden geliyor.. :)))

işe git çalış,eve gel çalış,gece çalış.bu ne yaaaaaaaaa?iş,yemek,temizlik,mik mik hayata bak.erkek olmak istiyorum ben.çok yoruldum.daha yemek de yapmadım.

işe git çalış,eve gel çalış,gece çalış.bu ne yaaaaaaaaa?iş,yemek,temizlik,mik mik hayata bak.erkek olmak istiyorum ben.çok yoruldum.daha yemek de yapmadım.

Aynen canim yapma valla bak ben 3 haftadir supurge acmadim ev cingene pazarikocis hic orali degil arada bulasiklar birikince calistiriyor makinayi , aksam yemekleri benden sabah kahvaltilari ondan gecinip gidiyoz.. Isten gelir gelmez yatakta aliyom solugu bak bu saat oldu hala yatiyom :)))) Bosver yap bol bol mik mik yat uyu hic kalkma yerinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…