HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Anam sen uzman olmussun kafayi siyirmiss hatun bilgilere bak baba gibiii.

benim uzerimden gidelim. ben persembe gordum cift cizgiyi hadi yorumla banaaa

Anaaaa lkiz ovl. testime bidaha bakiiim tren kacti miii bakiiimm

ya ben çift çizgiyi görünce yumurtluyoruz sanıyordum,meğer 24-36 saat sonraymış.ben çift çizgi günü ilişkiden sonra önemsememiştim.göz göre göre kaçırmışım.daha yımırtlamamışım kii.bi de yumurta 24 saat canlı kalıyor.ben o günleri hiç değerlendirmiyordum.sen de dikkat et artık.

ay hadı hayırlısı :)
canım sevındım canım gelıyor bebık :)

iyi geceleerrr güzellleeeerrrr buğün acayipp gaz biriktiiii kasıklarımmdaa çıkmıoda çok fenayımmm
Canım sôrma o bendede çok var gaz ve kasık ağrısı doktorum çok normal dedi olmasa sorun dedi hatta bebek yerleşiyor çünkü dedi
:) ıyıyım cnm gordum bugun de bebısımı :)
5+3 kesemızıde gordum cok sukur

Canım bense girtim bugün ama keseyi gördüm sadece 5 haftalımış sen bebişi gördünüz mü kalp atışları mı felan duydun mu canım??

Fazla bilgiden allak bullak ildum baci yaa bugun canim istedigi icin gel yapalim dedum esimee.. ama cokmu bu isi zorluyorum diye dusunuyorum...ama bugun nasilsa cocuk isi bitti artik bu ay diyodum... sirf oylesine iliski olsun istedim. Acaba. olmamasi icin isaretmiydiii bu olanlarrr. yine essek kafasi cikti bendennn...cizgi film gibi. hay anasini satiiim yaaa

Kiz sen cift cizgi gordun muki daha gormedin herhalde 6 si gibi gorcektin bence

Kız esra ovulasyon testi yaptım bugün 6. Günü adetimin bayağı belirgin çıktı
Kaçıncı gün başlanmalı normalde

meraba kızlar.bugün dr a gittim 14. günüm.sadece 11 mm lik tek yumurtam varr.napıcamı bilmiyorum (

kızlar aranızda bu aksam burda sabahlıcak olanınız varmı ??????????

kızlar şu silkeleme olayını burda okudum ilişkiden sonra yarım saat ayaklarımı diktim duvara öle durdum belim feci şekilde ağrıdı yarm saat sonra normal uzandım ama spermler çıktı tabi sizce çıkması normal mi

normalde düzenli adet gören kişide bugün çatlaması lazım canım 20 mm olması gerek ama benim tembel 11 mm de kalmış inşallah büyür

korkma canım ya hiç bişey olmaz inşallah incir kürünü deniyomusun ben daha başlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…