HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yapıyordum canım da heralde devam edemicem.moralim bozuldu.10 gün sonra ilişki dedi.adetliyken gel dedi.

tatlım bozma morelini ya doktor 2 ay önce benide çağırmıştı daha denk gelemedi bi türlü. şimdi internetten baya arştırma paptım kürler için bizim sitedede önceden yazılmış olan bilgileri okudum şimdi paylaşçam onu oku ve dene derim bende kağıda yazdım yarın eşime aldırcam
canım bide soğan kürünü ve eşin içinde keçi boynuzunu haşlayıp içir. bu arada sen nezmandan beri çocuk düşünüyosun.

kızlar bunu eski bi sayfadan googlede kürler için gezinirken denk geldi..ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..

hayırlı geceler kızlar, bugün günüm vardı, tüm gün hazırlık akşam misafir... şimdi girebildim sayfaya... listede hamiş olarak değiştirilebilir benim durumum artık....

yeni hamiş haberler var mı, inşallah rabbim isteyen herkese tezden nasip eder :)

valla canım böğürtlen kökü aldım umarım işe yarar

hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucagına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza

günün ilk günaydınııı bendeeeennn günaydıııııınnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar bütüünn gece rüyamda bebek gördüm.işte doğuma gidiyomuşum ama baygınım neyse çıkıyorum doğumdan ayılıyorum işte teyzem yanımda normal doğummu diyorum yok doğum sırasında bayıldın sezeryana aldılar diyo neyse sonra işte erkek bebek olmuş.kayınvalidem geliyo diyorumki ben unuttum bebeğe hiçbişey almadım ne kıyafet ne bişey nasıl unuturum alışverişe gitmeyi siz gidin alın şimdi diyorum o da ben getirdim merak etme diyo eşime diyorum nasıl unuturuz kıyafet almayı falan filaann ayy hem çok güzel hem biraz kötüydüü :)
sonra eve getiriyoruz bebeği dualar okunuyo evde ayy ağlicam şimdi :|

bat'a 1 hafta kaldı gün içinde kahve akıntım oluyo 2 gündüür krem gibiii nedirki bu acabaa inadına temiz çamaşır giyip duruyorum yine oluyo don kalmadı temiz

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayirli olsun canim Allah bebisini kucagina almayi nasip etsin .. :)) Pazartesi Nesrinim gelince degistirir hemen ..

Gunaydin tatlimm... Ins iyi haberlerdir benimde battan 5 gun once baslamisti kahverengi sonra bat gunu kesildi 1 hafta sonra bir 3 4 daha oldu simdi cok sukur yok bende senin gibi inandin camasir degistiriyordum beyaz ozellikle ki rengini miktarini goriyim :))))))))

ya bilmiyorum heveslenmekte istemiyorum hiiç ama heycanlandım şimdi çokk :)
nasıl uyandın sen bu saattee

Gunaydin kizlarr:))ozsercim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canimm sen bebegi de gordun sanirim kalp atislari icin ne zaman cagardi??benim de 5+3oldu bugun ama bebek yoktu(

hey taze annişler eğer hala bu sayfada yazıyorsanız bizim gibi daha hamile olamayanlara moral olmalısınız neler yaptığınızı ne kadar süre sonra hamile kaldığınızı ve tavsiyelerinizi yazmalısınız. değilse bizim ümitler yeriini çaresizliğe bırakıcak

cok merak ettim canım seni yaaa:18:insallah hersey yolundadır anneciginle sevincten eve girmek istememiştir canınız da o yüzden girememişsindir

canım merhaba evet annem vardı ve dun gıremedım aksam kayınvalıdemlere gıttık onlardan gec dondk bıraz koca ıle atıstık derken adam gıbı gırıp yazamadım ay kusura bakmayın
dun gıttık dktora annemle annemde nıye buraya gıdıyoruz ne var falan dıyor hastaneye gırdık ben hastaneden nefret ederım nıye buradayız dıyor off pufluyor sonra kontrol dedın vezneye dıo bısı var benden mı sakladın hastamısın dıor aklına gelmıor kadına kendımı ole bır kısırım demısım kı
neyse gırdık doktorun yanına doktor nasıl gıdıyor basladımı mıde bulantıların falan dıyınce annemın gozler bon bon sonra dedım annem bılmıor suan ogrencek doktorda cok ıı sakacı ne yanı annane olacagızı hıssetmedınız mı aaa anane oluyorsunuz falan dıor sonra baktı keseyı gorduk annem aglıor falan
doktor cok ıı tutunmus yavrun rahmının en yukarısına daha yukarısı yok yanı dedı
bı ton tahlıl verdı sordum hastanede 735 tl dedı yuh yanı baska yerde yaptırcam
2 hafta sonra tahlıl sonucları kalp atısı ve bebıgımı gorcez ıns :)

kayınvalıdemede sınır oldum esım dıyorkı bugun fotograf cekıldık ama ozlem bıraz farklı cıktı ama yınede gostermek ıstıoruz dıoe kadın ultrason kagıdını alıo bu ne dıo sonra hım hamılemı ama once coskun vardı dıo coskunda daha bekar mayısda dugunu bız evlenelı sene olacak beynımde kan zıpladı adam gıbı hayırlı olsun demedı kayınpeder cok sevındı ama sıkmayın canınızı allah tamamına erdırsın hayırlı olsun falan dedı sarıldı tebrık ettı

canım yerınde olsam soyle yapardım esın durumu keyfınızın ıcı yapıorsunuz sansın ama sen bırazda ısı sorumlulugunu al sen keyfıne bırakırsan ısı kadınlar ole cok ısteklı olmuyor bu ıslerde bu yuzden ıkı gun de bir onunda ıstemesını sagla ama caktırmadan
zaten o sıze yeter spermler canlı kaldıgı ıcın bos gun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…