HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım günaydın bende seninle aynı durumdayım hemen bugün alıp denicem umarım en kısa zamanda bebiişlerimiz olur

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY taze annişler eğer hala bu sayfada yazıyorsanız bizim gibi daha hamile olamayanlara moral olmalısınız neler yaptığınızı ne kadar süre sonra hamile kaldığınızı ve tavsiyelerinizi yazmalısınız. değilse bizim ümitler yeriini çaresizliğe bırakıcak

yok canım benım 5+3 dedı bugun 5+4 oldu
sadece kese gorduk artık bebegım ve kalp atısı 16 martta ıns

canım hayırlı ugurlu olsunnnn :)
gozun aydın

Gunaydin kizlarr:))ozsercim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canimm sen bebegi de gordun sanirim kalp atislari icin ne zaman cagardi??benim de 5+3oldu bugun ama bebek yoktu(

yok canım benım 5+3 dedı bugun 5+4 oldu
sadece kese gorduk artık bebegım ve kalp atısı 16 martta ıns

Günaydın kızlar:)) teşekkür ederim canım seninde gözün Aydın inşallah Rabbim bebişlerimizi de kalp atışlarını da görmeyi nasip eder.. Bende Allah izin veririrse 13 Mart ta gidicem doktora tekrar ..

Günaydın kızlar:)) teşekkür ederim canım seninde gözün Aydın inşallah Rabbim bebişlerimizi de kalp atışlarını da görmeyi nasip eder.. Bende Allah izin veririrse 13 Mart ta gidicem doktora tekrar ..

hadı hayırlıs olsun cnm saglıkla gorelım duyalım ıns

cok keyfsızım ya atamıyorum dun aksamın sınırını

bebek düşünmeden,rahat olduğun ilişkilerde şansın daha yüksek.belki de bebek olmaz diye düşünüp keyfine yaptığın mik mikte gelecek bebiş;çünkü perşembe çift çizgiyi görmüştün,24-36 saat sonra yumurtladın.yani cuma-cumartesi aralığı.cuma yumurtladın desek c.tesi hala yumurtanda iş vardı.valla nasibinde varsa tutmuştur canım.merakla batını bekliycem.
Kiz sen cift cizgi gordun muki daha gormedin herhalde 6 si gibi gorcektin bence
yok canım ben çift çizgiyi 9 martta görmeyi bekliyorum.geçen aydan bahsettim ben.geçen ay çift çizgiyi il dışındayken gördüm.ertesi gün eve geldim.nasılsa yımırtayı kaçırdık diye çalışmamıştım.meğer yumurta eve geldiğim gün hazırda bekliyormuş.

günaydın canım.sen iyileştn mi?hiç çalışabildin mi?antibiyotiklerden çalışmayacaktın diye hatırlıyorum.bata 1 hafta kala kahverengi akıntı ya yerleşme ya da reglin habercisi.sen antibiyotik kullandıysan onun da etkisi vardır.

canım sayfaları takip edersen hamiş kalanların hepsi hikayesini yazıyor.ne kadar süre istemiş,neler yapmış falan.topiğimiz çok hareketlidir ve eğlenceli.bir günde 100 sayfa ilerleyecek kadar.takip ederseniz bilgileri yakalarsınız.

hayırdır tatlım?dün akşam ne oldu?benim adam nette çok takılıyorum diye şak diye pc yi kapattı.tartıştık.yakip edemedim.face,twitter a karıştığı yetmiyor,şimdi kk ya da laf ediyor.

hııııı anladım tatlım.ruhsuz kayınvalide meselesi.aman takma boşverrrr.bebişini düşün.kimseyi sallama bu süreçte.hatta eşini bile.dünya sadece sen ve bebişin için dönsün.şımart biraz kendini de bebişini de.hakettiniz siz.mucukkkk!!

Canım sıkma canını önemli olan kimin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün bebek senin bebeğin sonuçta sevinci de sana yeter.. Hem anne ne hissederse bebekte onu hissedermiş kendini germe ki bebişin de rahatsız olmasın annesi..

Günaydın kızlar. Bebek düşüncesini kafamdan atmak rahat olmak istiyorum.. Foruma bir sure takilmamak iyi olur mu acaba...

Günaydın kızlar. Bebek düşüncesini kafamdan atmak rahat olmak istiyorum.. Foruma bir sure takilmamak iyi olur mu acaba...

ben de aynı şeyi düşünüyorum da...gene de hep aklımda.zaten kocişte kızıyor,sürekli nettesin diye.ama o zamanda konuşacak kimsem olmuyor.

Ayy nasil sevindim anlatamam kuzumm ya:))ayni durumdayiz o zaman benden de tahlil istedi 1 hafta sonra gel bebegi gorelim dedi sonraki haftada kalp atisi 2 hafta yapiyo tam tahlilleri de yaptirdim tam ayni seyleri yasiyoruz saglikla kucagimiza alalim insallah:))ben bebegj goremeyince sordum normalmi gormememiz diye o da normal kucuk daha dedi:))allahim tum topigimize yasatsin bu duygulari insallah:))kayinvalideni hic takma sen ne dusunurse dusunsun bosver annecigin nasil sevinmistir kimbilir cok cok sevindim valla:))

bebeğin 1 gr mış kızzzzz.ayy çok heyecanlı ya...ben de bu takvimden istiommmmmmmmmmmmmmm.şok güsellll.

1 kere aldım canıımm antibiyotik sonra ovulasyonda çift çizgi gördüm çalıştım valla
İlacıda bıraktım iyileştim kendi kendime

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen yaa hergün birşey duyuyorum onu da yapayım bunu da yapayım herif kızıyor hele bi de telefona indirdim okulda mutfakta sürekli elimde
Dün birisi başka topikte dedi ki 7 tane çok fazla pop olabilir. Delirdim araştırıyorum.acaba gerçek mi falan.
Iyice psikopata baglayacam yakında. En iyisi ara vermek. 25 marta kadar off olacağım..

kızlarrr yardımcı olun bana.dün adetimin 14. günüydüü yumurtam 11 mm di ya şu saatten sonra büyütecek nolabilir.incir kürüde yapmıştım fayda etmedi

hayırdır tatlım?dün akşam ne oldu?benim adam nette çok takılıyorum diye şak diye pc yi kapattı.tartıştık.yakip edemedim.face,twitter a karıştığı yetmiyor,şimdi kk ya da laf ediyor.

ayy aynen valla o sitede erkekte vardır en bilceksiniz konuşuyosunuz herşeyi diyo erkek napsın yumurtlama gününü oyunu buyunu diyorum da işte anlatamasssıın anacım bu erkek milletine laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…