- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.781
aynen canım yazılarını takip ediyorum sonuçta oetkiler bıraktığın aylarda olur senin bir yıl geçmiş eski düzeni çoktan almışsın sen bu ay zamanında çalışma olduysa belirtin varsa bebişte olabilir inşallah göreceğiz bir saat sonra :)
Bune yaaa tahlil mi bu kadar paraaa.. soygunculukkkk. tabiki devlete git.. en azindan tahlilleri orda yaptir..
valla bu ay hiç ihmal etmeden gün aşırı çalışma yaptık bakalım..birde eşim keçi boynuzu özü içti bakalım ne olucak
maşallah :) iyi bari bizde öyle denk getirdik yani ama keçiboynuzu erkekler için çok iyiymiş bende pekmezini veriyordum
ben kullanmadan öncede ağrılıydı adetim bırakınca dediğin gibi bazen yine ağırlı oldu ama 1yılı gecti bırakalı ilk defa göğüslerim cok cok ağrıyo...kollarımı rahat hareket ettiremiorum zaten hamiş değilsemde güzel bişey demekki hormonların etksinden tamamen kurtuldum tam anlamıyla eski halime dçndüm demektir değilmi
az önce kocişe diyorum ki sen unuttun testi bak karnım patlıcak çiş tutmaktan diyorum ve ne dese beğenirsinsen bi kaba al örneğini kalanı yap gitsin diyor :) yani bu kadar kız hiçbirimizin aklına gelmedi ne güldüm yaaa oda diyor ee erkek aklı işte
şekerim beklemiş idrar doğru sonuc vermeyebilir.cok skışırsan bu yönteme başvur derimmm
hım pardon ozaman ben yenı bıraktın sanmıstım
hamılelıkten olabılır ozaman tabı cnm
ıns vardır ozaman
hmm bak bunu bildiğim iyi oldu ama çok beklemicek zaten de yinede ben yapmıyorum bekliyorum tabiki garanti olsun içimde beklesin azcık daha :)
inşşş vardır yahuuu... insan üzülür acıyo diye bense okadar mutluyumki..sizin hiç acıdımı öğrenmeden öncee
cok sıs ve dırı ıdı canım ama bende epey bel agırsı vardı
bekle bekle az kaldı 40 dk kadar gerci ben senin kadar tutamazdım kesin kaçıırdım
aynen benimkilerde öyle oldu cokk iri ve şişler cok ilginç....bende bel ağrısı ve kasık ağrısı gecen hafta basında vardı..ada az öyle cok fazla değil
aynen benimkilerde öyle oldu cokk iri ve şişler cok ilginç....bende bel ağrısı ve kasık ağrısı gecen hafta basında vardı..ada az öyle cok fazla değil
OZSER arkadaşım kac gün gecince öğrendin hamiş olduğunu
Şti geceler kızlar nasılsınız??
ben battan 2 gun once ogrendı ondan oncekılerınde cızgı falan cıkmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?