HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla bu ay hiç ihmal etmeden gün aşırı çalışma yaptık bakalım..birde eşim keçi boynuzu özü içti bakalım ne olucak

valla bu ay hiç ihmal etmeden gün aşırı çalışma yaptık bakalım..birde eşim keçi boynuzu özü içti bakalım ne olucak

maşallah :) iyi bari bizde öyle denk getirdik yani ama keçiboynuzu erkekler için çok iyiymiş bende pekmezini veriyordum

az önce kocişe diyorum ki sen unuttun testi bak karnım patlıcak çiş tutmaktan diyorum ve ne dese beğenirsin sen bi kaba al örneğini kalanı yap gitsin diyor :) yani bu kadar kız hiçbirimizin aklına gelmedi ne güldüm yaaa oda diyor ee erkek aklı işte

maşallah :) iyi bari bizde öyle denk getirdik yani ama keçiboynuzu erkekler için çok iyiymiş bende pekmezini veriyordum

ee ne yaplım heray başka bi yöntem.D genen ay ovulasyon test kullandık ona göre yaptık hiç bişi olmadı.bu ayda bu yöntemi denedik.keçi boynuzu özü daha ii dedile ondan bunu aldk :bakalım sonu ne olucak

hım pardon ozaman ben yenı bıraktın sanmıstım
hamılelıkten olabılır ozaman tabı cnm
ıns vardır ozaman

şekerim beklemiş idrar doğru sonuc vermeyebilir.cok skışırsan bu yönteme başvur derimmm

aynen benimkilerde öyle oldu cokk iri ve şişler cok ilginç....bende bel ağrısı ve kasık ağrısı gecen hafta basında vardı..ada az öyle cok fazla değil

benim de göğüslerde pek ağrı yok ama hafif sertlik var canım bel ağrısı 5-6 gündür var sağ kasığımda da sızı sancı var işte.. ama düşük olan gebeliğimde göğüs ağrısı çok fena olmuştu benm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…