- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.761
Bu arada 30 ekimmi dedi sana tahmini dogumu kuzum senin 5+4 benim 5+3 cunku bugun 1 gun var arada:)))
heyecanlı ve kendi adıma cvp vereyim aslında gecmedi ama gectide gecen ay ikimizinde 1inda az az başladı 3-4 gibi geldi.şimdide ayın 3ü oyüzden ben yapıp yapmama arasında kaldım
İnsanin kendi annesi gibisi yok valla allah basimizdan eksik etmesin hicbirini:))sen devlette yaptir bencede canim sonucta az para degil bebisine baska seyler alirsin daha sonra o parayla:))
gecmediyse ozaman biraz daha bekleyin derim arkadaslar sonradan üzülmeyin diye söylüyorum.
yinede siz bilirsiniz eger yaparsanizda merakla bekliyorum Insaallah hamilesinizde her ikinizde cifte sevinc yasariz
tatlımm sen bilirsin ama aynı durumdayız :) herşey aynı buda aynı olsun birlikte yapalım
tamam arkadaşım senimi kıracağım senin test gelsin ozmana kadar yatmazsam eğer bende yapıcam
YAAAAAAAAA kızlar almış kocişim testi ama eczanede unutmuş olabilir mi böle bişeyhem güldüm hem sinirlendim ya :) ama gidip alıcak 12 buçuku beklemem gerekecek ben yinede yazarım sonucu uyumamış olursanız görürsünüz canlar :) :) muzur koca işte hıh
yaa bu benim kitaptan uydurma hayatım bende bilmiyordum yaniigittiği yere kadar tutim sonra yapim ben en iyisi :) hadi yaa saatler geçmiyo şimdidee
kızlar ben kaçar hepinizi çook öpüyorum..heyecanli ve ekinci canlarım güzel haberlerininzi bekliyorumArada girerim herifim geldi ilgilenmi,yom diye küser şimdi muckkk muckss :118:
kızlar merakla bekliyorum ikinizi
uyuyamam bu merakla da
kız seninde bu gidişle idrar torban patlıcak
Kızlar ya bişi sorucam ben 2010 ocak ayında yasmin kullanmaya başladım 2012 ocaka yında bıraktım.hap kullanmaya başladığım günden beri hiç göğüslerimde hassasiyet falan olmamıştı.bu ay cok acıyo göğüslerim yanlardan kollarıma doğru cok acıyo.bat ta 5mart.acaba adettenmi yoksa bişimi var ben anlamadımm
ayy böyle olunca ben cok heycanlandım inş. bu beklentinin sonu cok güzel olur...halay çekeriz
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
canım bende dogum kontrol hapı kullandım desolet yasmın ıkısınıde ama hıc agrı sancısız reg oluyordum goguslerde normal falandı
ama bırakınca asıl regl ozaman oluyor daha cok kanama agrı sızı sıs gogus falan belkı ondandrı
canım bende dogum kontrol hapı kullandım desolet yasmın ıkısınıde ama hıc agrı sancısız reg oluyordum goguslerde normal falandı
ama bırakınca asıl regl ozaman oluyor daha cok kanama agrı sızı sıs gogus falan belkı ondandrı
ama arkadaş hapı yeni bırakmamış ki o etkiler çoktan geçmiştir sonuçta gebelik bekliyor onun belirtileri de olabilir canım
ben yasmin bir sene kullandım bıraktığım ay hamile kaldım mesela..
evet canım cok oldu brakalı 1yılı gecti. dediğin gibi hersey aynı ilerlemiş inş. gebişliğide aynı zamanda öğreniriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?