HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

gecmediyse ozaman biraz daha bekleyin derim arkadaslar sonradan üzülmeyin diye söylüyorum.
yinede siz bilirsiniz eger yaparsanizda merakla bekliyorum Insaallah hamilesinizde her ikinizde cifte sevinc yasariz

heyecanlı ve kendi adıma cvp vereyim aslında gecmedi ama gectide gecen ay ikimizinde 1inda az az başladı 3-4 gibi geldi.şimdide ayın 3ü oyüzden ben yapıp yapmama arasında kaldım

tatlımm sen bilirsin ama aynı durumdayız :) herşey aynı buda aynı olsun birlikte yapalım

İnsanin kendi annesi gibisi yok valla allah basimizdan eksik etmesin hicbirini:))sen devlette yaptir bencede canim sonucta az para degil bebisine baska seyler alirsin daha sonra o parayla:))

evet cnm aynen oyle bosuna neden verım okadar ne cok eksık olacak gıttıkce

ve haklısın kendı annesı gıbı yok ama kocamda onu kısknaıor annemle gecırdıgım zamanı falan ay cocuk gıbı valla kocam :S

gecmediyse ozaman biraz daha bekleyin derim arkadaslar sonradan üzülmeyin diye söylüyorum.
yinede siz bilirsiniz eger yaparsanizda merakla bekliyorum Insaallah hamilesinizde her ikinizde cifte sevinc yasariz

inş inş. bende ondan bekliyorum zaten yapmamak için tutuyorum kendimi...

kızlar ben kaçar hepinizi çook öpüyorum..heyecanli ve ekinci canlarım güzel haberlerininzi bekliyorum arada girerim herifim geldi ilgilenmi,yom diye küser şimdi muckkk muckss :118:

yaa bu benim kitaptan uydurma hayatım bende bilmiyordum yanii gittiği yere kadar tutim sonra yapim ben en iyisi :) hadi yaa saatler geçmiyo şimdidee

kızlar merakla bekliyorum ikinizi
uyuyamam bu merakla da
kız seninde bu gidişle idrar torban patlıcak

kızlar ben kaçar hepinizi çook öpüyorum..heyecanli ve ekinci canlarım güzel haberlerininzi bekliyorum Arada girerim herifim geldi ilgilenmi,yom diye küser şimdi muckkk muckss :118:

tmm canım sen kcacığınla ilgilen tabi görüşürüz yine inşallah güzel haberler veririz :)

canım bende dogum kontrol hapı kullandım desolet yasmın ıkısınıde ama hıc agrı sancısız reg oluyordum goguslerde normal falandı
ama bırakınca asıl regl ozaman oluyor daha cok kanama agrı sızı sıs gogus falan belkı ondandrı

bence degılsın ve baska bır sıkıntın var ve doktora gıtmelısın kıst yada yumurtlama sorunu olablır cnm

ama arkadaş hapı yeni bırakmamış ki o etkiler çoktan geçmiştir sonuçta gebelik bekliyor onun belirtileri de olabilir canım
ben yasmin bir sene kullandım bıraktığım ay hamile kaldım mesela..

ben kullanmadan öncede ağrılıydı adetim bırakınca dediğin gibi bazen yine ağırlı oldu ama 1yılı gecti bırakalı ilk defa göğüslerim cok cok ağrıyo...kollarımı rahat hareket ettiremiorum zaten hamiş değilsemde güzel bişey demekki hormonların etksinden tamamen kurtuldum tam anlamıyla eski halime dçndüm demektir değilmi

ama arkadaş hapı yeni bırakmamış ki o etkiler çoktan geçmiştir sonuçta gebelik bekliyor onun belirtileri de olabilir canım
ben yasmin bir sene kullandım bıraktığım ay hamile kaldım mesela..

evet canım cok oldu brakalı 1yılı gecti. dediğin gibi hersey aynı ilerlemiş inş. gebişliğide aynı zamanda öğreniriz...

evet canım cok oldu brakalı 1yılı gecti. dediğin gibi hersey aynı ilerlemiş inş. gebişliğide aynı zamanda öğreniriz...

aynen canım yazılarını takip ediyorum sonuçta oetkiler bıraktığın aylarda olur senin bir yıl geçmiş eski düzeni çoktan almışsın sen bu ay zamanında çalışma olduysa belirtin varsa bebişte olabilir inşallah göreceğiz bir saat sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…