- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.741
canım bende alcamda internetten sipariş etcem şansıma kartta limit kalmamış kapıda ödeme de yok baktığım sitede daha sonra alırım artık ya eczanenin önünden gecince bile unutuluyo çünkü
haa onu bilmiyordum bak ozaman azçık daha tut ucundaysa sal gitsin
aslında mantıklı ben hiç öle yapmadım dışarı çıkınca aldım geldim iki gündür yapmadım bugün aklıma düştü onuda kocamdan istedim oda kırk yılın başı unuttu
Slm kızlar kimler burdaa, ya bu soğan suyunu içenlere birsey soracağımm, pko hastası değilim ama yumurtalığımda küçük küçük yumurlar varmış, doktor bunlar kist değil dedi,belli bir boyutta olunca kist oluyormuş, bende 3-4 gündür soğan suyu içiyorum kasıklarımda özellikle sol kasığımda batma oluyor bu normal mi sizdede oluyor mu?
aramızda sadece 3 ay var canımmoldu olacak ismin neydi acaba şekerim?
yaa bu benim kitaptan uydurma hayatım bende bilmiyordum yaniigittiği yere kadar tutim sonra yapim ben en iyisi :) hadi yaa saatler geçmiyo şimdidee
Ben bir haftadir yapiyorummm eve kasiklarda agri yapiyorrr
aslında mantıklı ben hiç öle yapmadım dışarı çıkınca aldım geldim iki gündür yapmadım bugün aklıma düştü onuda kocamdan istedim oda kırk yılın başı unuttu
hoş geldin tatlım naber napıyosun :118:
herşey nekadar cok benziyor...bu arada senin test nezman gelicekti.ozaman kadar tut yoksa doğru sonuc vermez..benim isim burcu senin
Iyiym canim oturuyoruz kayinvalidemler var bugun 3 saat kayinbabam kayanam benmanti doktuk ..buzluga kaldirmak icin... giremedim bugun
Kiz obnasi kocwymis unutulurmu hicc aboo coo.heecanli dakikalarrr.. tut cisinii anacimm
evet tatlım tutuyorumm :) azimle.. test 12 buçuk gibi gelecek inşallah :) benim ismim de Kübra memnun oldum canım
bende cok memnun oldum şekerim sen böyle bekledikce acaba bende gidip yapsammıki diyorum ama bekliyorumdaaa inş. hayırlısı tatlım ikimiz içinde
sende tut olan çiçini aynı anda beraber yapalım :)
valla ne güzel olur ben osaate kadar uykusuzluğa dayanabilirsem
bu arada az önce eşimde yap yap test diye tutturdu onada olmaz dedim istiyorumki varsa eğer hemencecik ilerlesin çizgiler.birkez benim öyle cok cok silik çizgi cıktı gecenin köründe duramadık hast. gittik tahllil için hiç bişi cıkmadı...
:) cnm yaa hadi yap ozaman sen lütfeeeeeeeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?