HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet arkadaşım daha günümüze var...durmak yok yola devam hadi şimdi denden bekliyoruz haberleri inş. seninkisi olumlu sonuclanırda senin için seviniriz...

inşallah canım ikimiz içinde günümüz gelip geçmeden hiçbirşey kesin olamaz içini ferah tut tamam mı :) gelsin artık hadiiiiii

hayırlısı canım ya belki daha erkendir allahtan ümöit kesilmes

evet ümit kesilmez belkide daha erkendir çünkü kimisinin adet geçene kadar testte çıkmıyor sonra kanda öğreniyorlar.. bende testi bekliyorum bu gece gelmek bilmedi bi türlü stres yaptım valla

evet ümit kesilmez belkide daha erkendir çünkü kimisinin adet geçene kadar testte çıkmıyor sonra kanda öğreniyorlar.. bende testi bekliyorum bu gece gelmek bilmedi bi türlü stres yaptım valla

kız gilmedimi daha testin aboo tocan taa fizana mı gitti almaya :118:

iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın cnm?

aşırı yorgunum canıım cumadan beri yardıma eşimle işe gidiyodum bu akşamda mağazayı kapattıktan sonra babamlara yemeğe gittik pert oldum yani 3 gündür alışkın değilim iş temposunayarında okulum başlıyo öyle işteee iyi diyelim iyi olalım aynen senin dediğin gibi :)

evet bazısı gecince öğreniyor hatta 1hafta gecipde öğrenen var bizde hemen test derdine düştük olsun şekerim ya adet olana kadar hep bi ümit var...

bende erkendir diye düşünüyorum zaten yapmıcaktık sonra bianda gaza geldim yaptım ...

canım insan ister istemez yapıyo ya bozma morelini ya ben şuan elimde olsa adetliyken yapcam o derece yani alışkanlık haline geldi artık bu benim için inşallh hayırlı haberler verirrsin bizlere

canım insan ister istemez yapıyo ya bozma morelini ya ben şuan elimde olsa adetliyken yapcam o derece yani alışkanlık haline geldi artık bu benim için inşallh hayırlı haberler verirrsin bizlere

valla cok doğru söyledin inş.heycanlı arkadaşta bende hayırlı haber verceğiz bu ay sizeee.allahım isteyen herkeze nasip eder tez zmanda...

siz okul mu okuyorsunuz
bende okul okurken evlendim de çok zorlandım..
bu yüzden sordum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…