- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.841
bende bişey yokkk...... tabiki sonuç hüsran yinee
canım yaaa tamam saol üzülmeyeceğim inşallah çünkü daha 5 marta çoook var :)
evet arkadaşım daha günümüze var...durmak yok yola devam hadi şimdi denden bekliyoruz haberleri inş. seninkisi olumlu sonuclanırda senin için seviniriz...
olabilir canım.ben 3eylül 89 doğumluyum peki sen
hayırlısı canım ya belki daha erkendir allahtan ümöit kesilmes
iyi geceler kızlaaaar nasılsınıııızz
evet ümit kesilmez belkide daha erkendir çünkü kimisinin adet geçene kadar testte çıkmıyor sonra kanda öğreniyorlar.. bende testi bekliyorum bu gece gelmek bilmedi bi türlü stres yaptım valla
hayırlısı canım ya belki daha erkendir allahtan ümöit kesilmes
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın cnm?
evet ümit kesilmez belkide daha erkendir çünkü kimisinin adet geçene kadar testte çıkmıyor sonra kanda öğreniyorlar.. bende testi bekliyorum bu gece gelmek bilmedi bi türlü stres yaptım valla
aynı gün doğmuşuzzpeki siz kaçlıısnzzzz
kız gilmedimi daha testin aboo tocan taa fizana mı gitti almaya :118:
bende erkendir diye düşünüyorum zaten yapmıcaktık sonra bianda gaza geldim yaptım ...
eşim babasını otogara götürecekti yolcu etmeye ama gelmesi lazım artık bekliyorum
92liyim canııımmm :) 21e girmek üzereym :)
canım insan ister istemez yapıyo ya bozma morelini ya ben şuan elimde olsa adetliyken yapcam o derece yani alışkanlık haline geldi artık bu benim için inşallh hayırlı haberler verirrsin bizlere
eşim babasını otogara götürecekti yolcu etmeye ama gelmesi lazım artık bekliyorum
aşırı yorgunum canıım cumadan beri yardıma eşimle işe gidiyodum bu akşamda mağazayı kapattıktan sonra babamlara yemeğe gittik pert oldum yani 3 gündür alışkın değilim iş temposunayarında okulum başlıyo öyle işteee iyi diyelim iyi olalım aynen senin dediğin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?