- 30 Kasım 2012
- 1.827
- 112
- 373
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.881
çıkmadı benden de bişey canlar yaaaaacaba bekletsem daha sonra çıkar mı ama olsa çıkar dimi.. neyse adet günümü bekleyeceğim artık..
iyi gecelerr gece kuşlarıııı sayfaları okuom yarım saattr uçurmuşsunuz yineeebizde akrabağ gününden geldk yeni (eşimin kuzenleri fln yeni evliler var hep) nese ben sigara içmeyince hepsi şüphelendi bi kılıff uydurdum ama inanmadıkları çok belliydii hamiş olduğumu sölemek istemedm daha keseyi kalp atışını duymadan... acayip üstüme geldilerr ve leşşş gbi sigara koktum orda içsem daha iiydii yanii gelir gelmez makinaya attım yıkadım üstümü başımı!!! bide benm kaynım kullandı eve dönerken arabayı oda bilmio daha içimi dışıma çıkardıı!!!! bu şehrin yolları köstebek yuvası gbi berbattttt ve bittimm arka koltukta hala midem bulanıooo geçmiiooo kuscaamm yaaaaaaaaaa
tatlım sıkma canını inşallah adetin gecikirde testte yanılmış olursun bizlere tekrar güzel haberler verirsin
bende gidip yatayım beni datak paklar iyi geceler kızlarr yarın görüşürz..
çıkmadı benden de bişey canlar yaaaaacaba bekletsem daha sonra çıkar mı ama olsa çıkar dimi.. neyse adet günümü bekleyeceğim artık..
iyi geceler hoş geldin canımtatlım birşey sorcam ya sen hamiş olmadan önce ne kadar bi süre sigara kullanıyordun bende suan kullanıyorum hamile kalırsam bırakçam diyorum hep ama inşallah bırakırım
tatlım bnm sigara geçmişim epeyy karanlıkk en az 6 sene falandrr yani maaleseffgeçen hafta tonla misafir ağırladım belim ayrılıncaya kadar temizlik yaptım çok sigarada içtim ve 4 gün snra hamile olduumu öğrendim cnm emanetinde sana emanet allahım die dua ediorum şmdi hepp bileydim yaparmıydımm ama şmdi tamamen bitirdm o olayı cnm çok şükürrr.. sende bırakırsın kesin cnm zten insanın içi almıooo bide benm gbi çok küçük öğrenirsen daha avantajlı olur inşallahh...
inşallah canım ya eşim kızıyo bidaha içmicen diye ama sigarada olsa kıyamıyoda ablam annemler babam falan kızıyo içme diye ama hep zevk için içiyorum hamile kalırsam bırakçam diyorum bazende düşünüyorum acba kendimimi kandırıyorum zevk için değil+de alışkanlık oldugu için mi içiyorum diye ama bi hamile kalsam allahın izniyle inşallah bırakacam
tatlım ben yarı tiryakiydim içmeynce agrasifleşmiodum ama içten içe huzursuz oluodum... şuanda hiiç öle bişi yok çok şükürrr aklıma gelincee oturup isteğimin geçmesini bekliorm.. fındk fıstığa vurdum kendimiim. etme cnmm bırakırsnn hele onun varlığını bilincee..... aramıosun ztn okadarr yaaa...
canım bende aynı içmeyince agresifleşmiyorum mesala bayramlarda falan eşimin memleketine gidiyoruz babası gilin yanına 1 hafta falan hiç içmiyorum arada eşimle kaçamak yapıyoruz dolaşmaya diye çıkıyoruz bi tane falan içiyorum öyle pek aramıyorum hatta sigaranın tadı dahada güzel geliyodu gizli saklı içince alahın izniyle bi hamile kalsam zaten kendimi bebişime adapte ederim hep kendim için değilde bebeğim için dikkat ederim
inşallahh en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm sen ve tüm bekleyenleerrre bnde tabyy sen ne kadar zamandr istiosun cnm??
canım allah nasip ederse 7 aydan beri düşünüyorum
martta yüzü gülenlerden olursun inşallahh cnnmmm bn yatıyormm ii geceler tatlmmm
Gunaydiiiinnnnnn
ooo kimleri goruyorum sunshinelarda burdaymissss:) ne zamandir gorusemiyoduk. bebisim... nasilsin beben nasil....
günaydın kızlar yeni hamişlerimiz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?