HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet bazısı gecince öğreniyor hatta 1hafta gecipde öğrenen var bizde hemen test derdine düştük olsun şekerim ya adet olana kadar hep bi ümit var...

evet tatlımm düştük derde ama insan duramıyor kii :) inadına geciktikçe gecikiyor işte benm muzur bekle dur pffffffff

evet tatlımm düştük derde ama insan duramıyor kii :) inadına geciktikçe gecikiyor işte benm muzur bekle dur pffffffff

şekerim kusura bakmazsan ben kaçar sabah bakarım haberine cünkü sabah 6bucukda kalkıcam......cok uykum gelde eşim başıma dikilidi hadi hadi diye cok üzgünüm ne our kusura bakmaaaaaa

siz demesen sevinirim çok resmi oldu
ist üvn banka son sınıfım canım eylülde evlendim işte :)

hımm ii az kalmış bari
bende okula son 3 ay kala evlendim
herkes kızdı 3 ay dahaa bekleyemez misiniz diye..
benim koca 1 gün bile bekleyecek gücüm kalmadı dedi
11 ay olacak inş evleneli
bende öğretmenim.atanamamış iş arayan bir öğretmen

şekerim kusura bakmazsan ben kaçar sabah bakarım haberine cünkü sabah 6bucukda kalkıcam......cok uykum gelde eşim başıma dikilidi hadi hadi diye cok üzgünüm ne our kusura bakmaaaaaa

tamam canım sıkıntı yok haklısın geç oldu sen kusuruma bakma asıl çok beklettim.. görüşürüz iyi geceler :)

yuhh sana beee dün konuştuk ya

kız hatırladım bianda şey oldum sayfaları takip ederken beynim gitti geldi bide ufaktan yanlış yazmısım diğer 89 lu arkadasa da söylemek istedim bak söyliyim seni 1 eylülde evlendin bu ay çocuk düşünmeye karar verdin okuyosun istanbl. ünvrstsi. finans bankacılık doğrumu dur doğru bak unutmadım tatlım yaa :118:

iyi gecelerr gece kuşlarıııı sayfaları okuom yarım saattr uçurmuşsunuz yineee bizde akrabağ gününden geldk yeni (eşimin kuzenleri fln yeni evliler var hep) nese ben sigara içmeyince hepsi şüphelendi bi kılıff uydurdum ama inanmadıkları çok belliydii hamiş olduğumu sölemek istemedm daha keseyi kalp atışını duymadan... acayip üstüme geldilerr ve leşşş gbi sigara koktum orda içsem daha iiydii yanii gelir gelmez makinaya attım yıkadım üstümü başımı!!! bide benm kaynım kullandı eve dönerken arabayı oda bilmio daha içimi dışıma çıkardıı!!!! bu şehrin yolları köstebek yuvası gbi berbattttt ve bittimm arka koltukta hala midem bulanıooo geçmiiooo kuscaamm yaaaaaaaaaa

çıkmadı benden de bişey canlar yaaaa acaba bekletsem daha sonra çıkar mı ama olsa çıkar dimi.. neyse adet günümü bekleyeceğim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…