- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.641
Bide erkekler bize. haricten gazel atiyolarrrr meger hergun biz mikik istesek kendilerde. yanasmicakkkj... amaa simdi. bizi sucluyolar. isteksizmisiz falan flan.. hep ayni teraneee
sunshine brn cakamiyom sen bi seytan isareti cak bu lafin uzerinee
sunshinenım güzel haberlerler gel cuma inşallah
canım sen bugün yumurtlamışsın.bugün ve yarın çalışman lazım.hadi koş koş..aşkla ,şehvetle,tutkuyla deee at yatağa adamı.
Kiz onden niye adami yordunnn. adetin duzenliyse 12-14-16-18 de yappsaydinn
Esra değil midir diyorsun canım cumartesi kontrolum var. Klomeninn bal tarcin çörekotunun etkisiyle erken olabilir mi dedim:) cuma günü 7 tane yumurtam vardı adetimin 5. Günün cqtlamistir tutmuştur hee olmaz miiii:)))))))
Ya bir de gün aşırı ne arkadaşlar hergün mu iki günde bir mi. Hamile kalanlar hangisini yaptılar sunshinee hangisi etkili bacimm:)))
Aaaa
Evet biz istekli oluncaa naza cekildier. onceden isteksizzz sin diye kizan adammm aaaa bu gece de mi doye sasiroyooo
ay geçen ay sadece ovulasyon haftamda yapmıştım,23 .gün adet oldum ki hep 28 günde bir olurdu kendimi bildim bileli
bu ay da erken başlayalım dedik ama bu seferde kocamın pili sinyal veriyor,yeni terfi ve maalesef bol bol mesai elbirliğiyle bitirik adamı
günaydın elselbende erken fırına verdim
Ekinci:118: :) benim bugün öğlen yaptığım testi elime aldım az önce t deki çizgi silik olarak belirdgin gördüm kocişe gösterdim oda gördü ben hayal görmedim yani :) çok mutluyum bi heyecan var içimde ama yinede coşmadan önce kendimi frenleyesim var :) ya olmazsa diye
macun al aktardan hiç bişi olmas hahahahahaozaman kendi koşarr...
kız eğer adetin çok düzenli ve bozulmaya başladıysa demedi deme 3 aya kalırsın hamilee benimde çok düzenli her ayın 27 si pat olurdu sabahın köründe... 3 ay düzenim bozuldu 3. ayın sonunda hamiş kaldım.. eskiler rahim kendini bebişe hazırlıyor derler ama ne kadar doğru orası tartışılır tabiiii...
günaydıncancağızım. he iyi yapmışsın. erken kalkan yolalır misali. aman ne diyom ben ya.
bugün kafam dumanlı. senin bat 19 martdı dimi.
Eki Görüntüle 648966 Eki Görüntüle 648966
kızlaar işte testim hamilemiyim yarın kan tahlili vermeye gidicem işte silkeletmenin sonuu :d
anammmm. çok sevindim. bugün kan testinide yaptır bakem. halaymı var ne...........
canımm cok sevindim hadi kan testini yaptır gelde halay cekelim yaaainşallah canım yaa bak hala gelmedi benim kırmızılar ümitlenmemek elde değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?