HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bide erkekler bize. haricten gazel atiyolarrrr meger hergun biz mikik istesek kendilerde. yanasmicakkkj... amaa simdi. bizi sucluyolar. isteksizmisiz falan flan.. hep ayni teraneee

sunshine brn cakamiyom sen bi seytan isareti cak bu lafin uzerinee

tam şeytanlar benim kocada bana öyle diyordu bende seni meletecem görürsün dedim şimdi 20 gündür kankayızz melettim hahaaa

Once sen onu oyuncak ediyosunn sonra o seni oyuncak ediyor..

cagann burger kinge goturdu dedesini babannesini. tam uc. saat. oturmuslarr o da kafenin oyun parkinda oynamisssss. hehe eziyete bakk.

Kiz onden niye adami yordunnn. adetin duzenliyse 12-14-16-18 de yappsaydinn

ay geçen ay sadece ovulasyon haftamda yapmıştım,23 .gün adet oldum ki hep 28 günde bir olurdu kendimi bildim bileli
bu ay da erken başlayalım dedik ama bu seferde kocamın pili sinyal veriyor,yeni terfi ve maalesef bol bol mesai elbirliğiyle bitirik adamı

Gun asiri 2 gunde 1. Sen gun asiri yap bence yumurtluyosunn..

anaaaa cagan kalkti kayivalideler kalkti bizdeler ya... cikiyorum ben

suuu degerlendir..

macun al aktardan hiç bişi olmas hahahahaha ozaman kendi koşarr...

kız eğer adetin çok düzenli ve bozulmaya başladıysa demedi deme 3 aya kalırsın hamilee benimde çok düzenli her ayın 27 si pat olurdu sabahın köründe... 3 ay düzenim bozuldu 3. ayın sonunda hamiş kaldım.. eskiler rahim kendini bebişe hazırlıyor derler ama ne kadar doğru orası tartışılır tabiiii...

anammmm. çok sevindim. bugün kan testinide yaptır bakem. halaymı var ne...........

ay canım annemlerde aynı şeyi söylüyor umarım hemen gelir bebiş,buarada benim ki macun falan yermi emin değilim dur bugün alıp bir deneyeyim

kızlar sağlık ocağına gideceğim tahlil için :) ama sonuçlarım yarın mı gelir acaba bugün çıkar mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…