HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bendede 4 silik test vardı vehamileyim B'nde ama kan sonucu alınana kadar inanmadım ve halay cektirmesimdi

aynı fikirdeyim canım varsa bile emin olamıyorum bnde.. kanda görene kadar benim için halay çekmeyin olur mu :26: sonra inanın deli gibi hoplarız :) demiyorum seviniriz:)

ask yok galiba sorunum bu benim.ask cocugu yapmak isterdim hep.daha da gecikmeden bi karar vermek istiorum ama....kolay degil ki oyle!

Belki çok saçma gelicek ama eğer cocuk istiyorsan bir cocuğum olsun diyorsan ask mesk bekleme bencil ol mantık kur ve yap Aman senden gidiyor

Belki çok saçma gelicek ama eğer cocuk istiyorsan bir cocuğum olsun diyorsan ask mesk bekleme bencil ol mantık kur ve yap Aman senden gidiyor

sacma degil de askla olmayacaksa olmasin daha iyi degil mi sizce?yani onda da bende de yok ask.zaten ask icin evlenmemistik biz 5 yil once.flort ediorken yasal olarak evlenmemiz gerekiodu.evlendik.ama 5 yil gecti ve gitgide uzaklasan aradaki dil,kultur farkliligi ucurumunu buyuten yillar gecti gitti hemencecik.simdi ise o cocuk istior,bense ask.prensesler gibi gozumun icine icine bakilmasini,ayni dili konusmayi (turkce olmasa da beynen kalben ),dokunulmayi,kadin olmayi hissetmeyi,sevismekten kacmak degil de birlesmek olarak hissedecegim o anlarin pesinden ben kossam keske diorum.cocuguma baktikca yuzum askn isigiyla parlasa olmaz mi?ahhh ahhh.yaram mi kanadi gene kizlar!actirmayin agzimi,dillendirmeyin kalbimi.
zaten 2013 durtulerin yili olacakmis.kimbilir!belki 35 inden sonra tutku,arzu,istek,kadin olmak......beni de bulur.ya da .... bulmaz boyle son bulur.

Yaptiiiim ama cok silikk bu seferrrr anlamadiiim ama 28 subatti benimmm oyle gorunuyoo... onuda bos gecirdikkk. adamm ayaga bileee kalkamicak sekilde hastaydi.... bugun duzeldiii. napiiim hayirli degilmiss diyorummm

süppersin cnmmmm:)) çok saol böle kereviz gbi faydalı güzel tariflerin varsa bana yaz burdan mutlaka bde ben ıhlamur fln içiodum bi sakıncası olur mu ki acepp?? korktum şmdi ama içmem bdaaaa ben kahvaltıdan 2 saat snra fln portakal sıkıp içiorm bide demir emilimini sağlıyomuş die okudum.bide sabahları süt ve kayısı yiyince kalsiyum patlaması oluomuş:)) ben yedm hatta sütle kayısı çok yakışıo lezzetli geldi bana çay içmiorum sıcak su içiom artıkkk

süppersin cnmmmm:)) çok saol böle kereviz gbi faydalı güzel tariflerin varsa bana yaz burdan mutlaka bde ben ıhlamur fln içiodum bi sakıncası olur mu ki acepp?? korktum şmdi ama içmem bdaaaa ben kahvaltıdan 2 saat snra fln portakal sıkıp içiorm bide demir emilimini sağlıyomuş die okudum.bide sabahları süt ve kayısı yiyince kalsiyum patlaması oluomuş:)) ben yedm hatta sütle kayısı çok yakışıo lezzetli geldi bana çay içmiorum sıcak su içiom artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…