HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın canlar:)
Bir sorum olacak sizlere. Bugün benim adetin 10. Günüm ve iki gündür yaptığım ovulasyon testlerinde belirgin çıkıyordu ikinci çizgi. Sabah farkettim seffaf vıcık vıcık sunen akintim geldi. Yumurtalarim çatlamış olabilir mi klomen kullanıyorum onun etkisiyle etken olabilir mi acabaa

Gunaydin canim... bence yumurtlama olmuyor.. sen bugun yarin ertesi gunn yappp...dr ne zaman geldediii

şekerim oalbilir valla bence değerlendir sen boş geçirme hiç bu gunleriiii ovu testi yapıyorsanda yine devam et...

Gunaydin sekerimmm gorusemiyoruzzz... sen gunduz ben aksam girebiliyorummm.. evden girmiyosun herhalde

eve gidene kadar ben benlikten gittiğim için akşam kılımı kıpırdatmıyorum valla gidiyorum hoooop yatağa

Bende sevgi kalplwri yolluyorummm fistigimm.. tel.den girdigim icin yapamiyorum... findigin nasil. cuma idi degilmi kontrollerinnn

senin kalplerini seveyim... şekerim evet bu cuma sabah ilk randevumuz var bebişimle tanışıcam bakalım allah kısmet ederse... dua et bana cnm herşey yolunda olsun...

bu hafta ovulasyon haftam
bir haftada kocamın hali içler aısı :)
az önce aradı bebeğim bu akşam erken yatalım mı die soruyor bugün reglimin 14.günü

günaydın kızlarrrrrrrr

Olur canim dua ederim. cok heyecanli bisey... omrunun en guzel gunu dogum yaptigin ve ilk kalp atisini duydugun gunnn..en mutluuu gunnn
bu hafta ovulasyon haftam
bir haftada kocamın hali içler aısı :)
az önce aradı bebeğim bu akşam erken yatalım mı die soruyor bugün reglimin 14.günü

Ayni durumdayiz.. bende ov. testinin koyu oldugu gunler esim cok hastaudiii kacirdikkkk. senin esinde mi hastaaa

Bide erkekler bize. haricten gazel atiyolarrrr meger hergun biz mikik istesek kendilerde. yanasmicakkkj... amaa simdi. bizi sucluyolar. isteksizmisiz falan flan.. hep ayni teraneee

sunshine brn cakamiyom sen bi seytan isareti cak bu lafin uzerinee

Son düzenleme:

yok tatlım benim ki mik mikten bel ağırısı yaşıyor tövbe tövbe

valla olmadı tecavüz ederim kaçarı yok

sunshine şekerim biz bir haftadır silkeleme modundayız bakalım ne olacak hihihihi : 51:

silkelett tabi kız bak bende silkelettim şubatta hamiş kalmışım hehehe

kısmet bu nerden geleceği bellimi olur dene her yöntemi...

Olur canim dua ederim. cok heyecanli bisey... omrunun en guzel gunu dogum yaptigin ve ilk kalp atisini duydugun gunnn..en mutluuu gunnn

ayhh canım benim inşallah allahım nasip eder sğlıcakla evladımı kucağıma almayı... oyuncak yapcam onu oynucam pasooo

Esra değil midir diyorsun canım cumartesi kontrolum var. Klomeninn bal tarcin çörekotunun etkisiyle erken olabilir mi dedim:) cuma günü 7 tane yumurtam vardı adetimin 5. Gününde cqtlamistir tutmuştur hee olmaz miiii:)))))))
Ya bir de gün aşırı ne arkadaşlar hergün mu iki günde bir mi. Hamile kalanlar hangisini yaptılar sunshinee hangisi etkili bacimm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…