- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.621
Günaydın canlar:)
Bir sorum olacak sizlere. Bugün benim adetin 10. Günüm ve iki gündür yaptığım ovulasyon testlerinde belirgin çıkıyordu ikinci çizgi. Sabah farkettim seffaf vıcık vıcık sunen akintim geldi. Yumurtalarim çatlamış olabilir mi klomen kullanıyorum onun etkisiyle etken olabilir mi acabaa
Günaydın canlar:)
Bir sorum olacak sizlere. Bugün benim adetin 10. Günüm ve iki gündür yaptığım ovulasyon testlerinde belirgin çıkıyordu ikinci çizgi. Sabah farkettim seffaf vıcık vıcık sunen akintim geldi. Yumurtalarim çatlamış olabilir mi klomen kullanıyorum onun etkisiyle etken olabilir mi acabaa
Gunayyyydin test yaptinmi bi dahaaaaGünaydııııınn canm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr....
kızzzzzzz esraaaa günaydın napıyonnnn
günaydın kızlarrrrrrrr
Gunaydin sekerimmm gorusemiyoruzzz... sen gunduz ben aksam girebiliyorummm.. evden girmiyosun herhalde
Bende sevgi kalplwri yolluyorummm fistigimm.. tel.den girdigim icin yapamiyorum... findigin nasil. cuma idi degilmi kontrollerinnn
bu hafta ovulasyon haftam
bir haftada kocamın hali içler aısı :)
az önce aradı bebeğim bu akşam erken yatalım mı die soruyorbugün reglimin 14.günü
günaydın kızlarrrrrrrr
eve gidene kadar ben benlikten gittiğim için akşam kılımı kıpırdatmıyorum valla gidiyorum hoooop yatağa
senin kalplerini seveyim... şekerim evet bu cuma sabah ilk randevumuz var bebişimle tanışıcam bakalım allah kısmet ederse...dua et bana cnm herşey yolunda olsun...
bu hafta ovulasyon haftam
bir haftada kocamın hali içler aısı :)
az önce aradı bebeğim bu akşam erken yatalım mı die soruyorbugün reglimin 14.günü
evet bebeğim 1 şartla önce mik mik sonra uykuuuu deseydin ya kızzz
Olur canim dua ederim. cok heyecanli bisey... omrunun en guzel gunu dogum yaptigin ve ilk kalp atisini duydugun gunnn..en mutluuu gunnn
Ayni durumdayiz.. bende ov. testinin koyu oldugu gunler esim cok hastaudiii kacirdikkkk. senin esinde mi hastaaa
valla olmadı tecavüz ederim kaçarı yok
sunshine şekerim biz bir haftadır silkeleme modundayız bakalım ne olacak hihihihi : 51:
Olur canim dua ederim. cok heyecanli bisey... omrunun en guzel gunu dogum yaptigin ve ilk kalp atisini duydugun gunnn..en mutluuu gunnn
yok tatlım benim ki mik mikten bel ağırısı yaşıyortövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?