HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

merhaba test sonucum 4,3.Zaten dün akşam adet oldum.bugün doktora gideceğim öğleden sonra sanırım beni zor bir yıl bekliyor ve tedavi süreci.Allah diğer isteyenlere nasip etsin benide inşallah çok bekletmesin.

hayırlısı olsun canım hakkında uzme kendını ıns mart ayı sana da umut olur

O kadar iyi anlıyorum ki seni kendimi koydum yerine.. gerçi kısmen bizde yaşıyoruz aynı şeyleri bırak ilacı istersen bırakmada. Ama yeterki kafandan at o illa olacak durumunu Rabbim bilir herşeyi. Dua et sadece..
Kendine bi meşgale bul örgü ör mesela kapı süsü yap.. ben elime geçtikçe yapıyorum öle şeyler.. sanada arkideş olurum.. Ama herşeyden önce ilk yapman gereken kendini silkeleyip toparlanman eşinle konuşman.. Yumurtlama zamanın ne zaman.. bak sana bişey daha söleyim mi gerçekten biz bu bebek meselesini çok düşündüğümüz içinde ilişkide eşimize belli bişey veremiyoruz. ve bu bizide çok etkiliyo onlarıda.. diyeceğim "Oluruna bırak her neyse geçerrr hayat zulmedip üzülmeyemi değer.. "

Oluruna Bırak (Sıla) - YouTube

hehehe canım parti vereyimde partime katılsa katılsa ablasıyla annesi katılır napayım ben öyle partiyi, canım sanırım benim asıl sorunum o beni mutlu edebilecek tek şey memleketime gitmek annemle ablamla vakit geçirmek benim alışveriş yapma gibi ya da ne bilim özel bi hobim yok, dansçıydım ben 8 sene profosyonel halk danslarıyla ılgılendim tek hobim o idi ama evlenince o da gitti burda yalnızım ailemden kimse yok, deniz yok canım sıkıldıgında şöle bi sahile gideyim desem o da yok, zaten her allhın günü 7 ye kadar çalışıyorum kendime özel ne yapabilirim eve gidene kadar saat 8 oluyo,kendimi kafese tıkılmış kuş gibi hisseiyorum

canım eve almadıgımız oyun kalmadıki tavla tabu trivial pursit kağıt ne var ne yok hepsi var puzzle yaptık astık duvarımıza ama onların hepsi geçtiğimiz senelerde kaldı bitane 1500 lük puzzle hala yapılmayı bekliyo,ben asıl sorunumu çok iyi biliyorum aslında ben evimi sevmiyorum oturdugum muhiti sevmiyorum benims anırım kendimle problemlerim var ve ben çocuk yoluyla bu problemleri unutacagımı sanıyorum benim önce kendimi sınamam lazım

tazebahar sen bu ilacı dr kontrolünde mi alıyorsun?Ve eşin sperm tahlilil yaptırdı mı?Belki tüm bu yaşadıkların boşuna üzülüyorsun ve eşinde boşuna takıyor.Belki kendisinde hiçççç bir sorun yok.Yada Allah korusun varsa da sen boşuna ugrasıyorsun.Bu süreç bir kişinin tek başına kaldırabileceği bir süreç değil çocuk 2 kişiyle yapılır ve karı-koca beraber hareket etmek zorundayız.İşimiz tüp bebeğe kadar gidebilir en azından kendim için söylüyorum.Onlardan çok kadınların desteğe ihtiyacı var.İğneler,tedaviler,beklentiler,hayal kırıklıgı olan her şey bizim vucudmuza yapılıyor verecekleri bir sperm örneği atla deve sanki.

tabii bebişin olunca hiçbi problem olmucak kuzum hersey cok güzel olucakhayırlısı bakalım bu fazla uyku neyin belirtisi yakında cıkar insallah küçücük bi bebecigin belirtisi olsunn

nesrinnnn bi selam veriyon sonra yoksun... özlüyorum seni kıss
canım benim bi iş çıkıyo bakmışım yogunlaşmışımm müdürün fişlerini yazdım birazdanda bayilere meil atacam ayyy valla fıransız kalıyom arda bakıyom ama sayfalar uçuyo kız ebnde valla hepinizi çok seviyom aklım burda kalıyo

Bu ay klomeni ne kadar kullandın bilmiyorum ama sen kutuyu bitir hayatım. Yarıda bırakmak ileride daha büyük problemler oluşturabiliyo. İlerde kullanmak istersen etkisini göremezsin. Dr.uma sormuştum. Sıkılıp bırakırsam ne olur diye o da ilerde kullanmak zorunda kalırsan etkisi olmaz demişti. Hepimizin aynı sorunu var, kitlendik bebişte bebiş diye, kızıyorum bazen kendime, ama elden bişi gelmiyo...

ben en iyisi bir mail yazayım kendisine sezgiicim ilacı bırakmadıktan sonra ben bu işi kafamdan atamamki o yüzden önümüzdeki ay ilaç falan kullanmicam, belkide olmaması gerektiği için olmuyodur vardır allahımın bi bildiği örgü yaparım yapmasına güzelde yaparım ama işte o kadar çok yoruluyoki gözlerim akşamın 7sine kadar deli gibi çalışıyorum şuan birsürü iş beni bekliyo ama canım o kadar sıkkınki elim gitmiyo işlere, kitap okuyorum eve gdince tek eğlencem o, oluruna bırakmak en iyisi ama zaman geçiyo işte bi şekilde canım, belki eve gittiğimde eğleneceğimi bilsem güzel vakit geçireceğimi bilsem o zaman bebek konusunu falan zaten düşünmem sanırım bu boşluktan bebek istiyorum ben

tabii bebişin olunca hiçbi problem olmucak kuzum hersey cok güzel olucakhayırlısı bakalım bu fazla uyku neyin belirtisi yakında cıkar insallah küçücük bi bebecigin belirtisi olsunn

İnşallah canım benim,15inde sağlık ocağında kan tahliliyle kontrol yaptırcam değer aynı mı düşmüş mü bakalım, ayy böyle bi heyecan yaptımm

arkadaşım vardor herseyde bi hayır eylül ayında bende cok üzülmüştüm yok die.4gün sonra apandisit patladım sonrada iyiki yokmus dedim olsa kaybedicektim..

tabi canım yaşarken bilemiyoruz ki bizim için ne hayırlı ne değil.allahım inşallah sonunda şunu söyletsin bizlere "beklediğime değdi Allahım ve sen yavrumu bana verdin"

canım klomen bitti buay adetimin 3. gunu başladım gunde 2 tane olmak üzere 2 kere içtim şuan adetimin 13. günündeyim kasıkalrım agrıyo biliyorum yumurtladığımı bu aralar etstte yapıyorum çünkü ama tık yok çalışma olarak, ilacı bırakayım derken önümüzdeki ay hiç almayayım en iyisi diyorum çünkü başka türlü hem ilaç içip hem unutmak bu işi çok zor çünkü ilaç beklenti yaratıyo ister istemez

bız uyusak bebısler buyuse ıcerde demı
evet yaaa insallah büyüyolardır dimii:18:eskiden ne güzelmiş yok gel keseye bakalım 1 hafta sonra gel bebegi görelim aman kalp atısı duymak sart falan yokmus hamilesin hayırlı olsun 2-3 kere ultrason o da ultrason cıktıktan sonra9 ay sonra gelsin topac gibi saglıklı bebecik

Günaydın canomm gecmısı okudum ıste bende
uykum var uykummmmm :)

Bide bogazımda acı bır tat ne yyapsam gecmıyor gunlerdır vardır bugunde arttı ya
hamısler sızdede varmı?

uykum var benimde uyuyom uyuyom doymuyom

canikom bende yok öyle bi tat üşütmüş olabilirmisin şekerim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…