- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.701
güzel haberler alalaımda bi halay çekeyim bugun
merhaba test sonucum 4,3.Zaten dün akşam adet oldum.bugün doktora gideceğim öğleden sonra sanırım beni zor bir yıl bekliyor ve tedavi süreci.Allah diğer isteyenlere nasip etsin benide inşallah çok bekletmesin.
anladım canım anlattın çok güzel ama elimde değil bilinçaltı sanırım kasıkalrım agrıdıkça yumurtladıgımı hissettikçe bişeler olsun istiyorum ama eşim istemeyince moralim bozuluyo ve geriliyorum, sanırım en iyisi ben ilacı falan bırakayım ve beklenti içine girmeyeyeim, 1 sene ver kendine ilacı bırak dedi banaama artık cidden yoruldum sıkıldım sezgi işim ayrı dert ev ayrı dert kendimi çok yalnı zhissediyorum kimsem yok burda bebeğim olursa yalnızlıgımı paylaşıcam gibi hissediyorum ya bilmiyorum kendimi sorgulamam lazım artık eve gitmek için can atmıyorum çünkü hep aynı şeyler git sofrayı hazırla bulaşıkları kaldır yat dizi syeret her gun aynı seyler,denedim çok sey denedim ama olmuyo bi müddet sonra yine aynı moda geri dönüyoruz arkadaşımız falan yok ailece görüşebileceğimiz, offf nebilim oturup iyice ne yapmam gerektiğine karar vermem lazım sanırım
akşam olsada yatsak uyusak kızlarrr
sende her pazar parti ver....bakalım o dayanabilecekmi. kuzum onlar bizden beter. senin suçun yok. bak sana diyom topla kendini biraz. bugün senin için seni mutlu edecek bişey yap... bırak kocayı çocuğu. senin psikolojin en önemli şey. sen böyle olursan çocuk nassıı olsun şekerim. topla kendini. salma bak kızıyom düverim ha....
Bahar canım yaa uzme kendini böyle. Erkekler öyle damızlık.gibi hissediyor Zaman zaman. Akışına bırak biraz. Gerçekten istediğin için yap o da bunu hissetsin. Evde çok monoton geçiyor diyorsun değişiklik olsun diye oyun alın oynayın mesela tavla puzzle yapın beraber. Çıkın yürüyüş yapın akşamları. Bizim de kaldığımız yer çok küçük arkadaş yok gidecek yürüyüş yaparız film izleriz tavla oynarız..
Kendini umutsuZ hissedersen emin ol iyice kötüye gider. Çocuk fikrini de ay bir süre kendiniz için birlikte olun..
Inşallah devamında bebis de gelir merak etme...
günaydın şekerlerrrrrrr.......bende kan verdim bugünnnnn sonuç saat 3de çıkıcakkkk
sanırım tek yolu bu yoksa gderek daha fazla gıcık olucam eşime ve aramzıdaki uçurum artarak çoğalacak
demekki erkeklerin genel sorunu bu ne bilim herkes anlatıyo burda yok silkeledi yok şunu yaptı yok bunu yaptı allahım diyorum benimkinden neden böle bi destek yok adam tripten tribe girdi çocuk olunca benle ilgilenmiceksin modunda geziyo,size yemin ederim ben yumurtladım hadi gel demiyorum ama sanırım en iyisi ben bi müddet istemicem bakalım o zaman nolcak ilacı falan cidden bırakcam çünkü ilacı kullanınca ne hormon aldıgımı ne de bebek fikrini atamıyorum aklımdan, başka çözümü yok cidden bu çocuk işinden vazgeçmediğim sürece aklımdan atamicam bu işi çünkü herşeyin hayırlısı olsun benim içinde hayırlısı bu demekki
benim olmadı canım sizden hayırlı haberler gelir inşallahhhhhhh
tabii bebişin olunca hiçbi problem olmucak kuzum hersey cok güzel olucakGünaydın kızlaaaarrrrr ben geldiiim, nasılsınız? Çok uykum var 9da annem uyandırdı tvde troidi anlatıyorlar diye, dr anlatıyor hamilwlerde ve yeni doğan bebeklerde alınan kanda hemen troide baklıyormus, hamileyken öğrenenler bu hastalık bebeğimin gelişiminde sorunlar olur, diye korkmasın,yada verilen ilaç ona zarar verecek diye kullanmamazlık etmesinler mutlaka kullansınlar ilacı dedi. Bende biraz sevindim açıkçası, bebişim olunca düzenli kontrol edilirse allahın izniyle hersey güzel olacakbu arada çok uyumak istiyorum,eşim tembel oldun 11deyince uyuyorsun diyor,doktordan sonra afedersiniz korumalı olarak olmustu ama öncesinde olan biseyin belirtisi mi, aldıgım ilacın etkisimi bilemiyorummmmmm
canım benim bi iş çıkıyo bakmışım yogunlaşmışımm müdürün fişlerini yazdım birazdanda bayilere meil atacam ayyy valla fıransız kalıyom arda bakıyom ama sayfalar uçuyo kız ebnde valla hepinizi çok seviyom aklım burda kalıyonesrinnnn bi selam veriyon sonra yoksun... özlüyorum seni kıss
sanırım tek yolu bu yoksa gderek daha fazla gıcık olucam eşime ve aramzıdaki uçurum artarak çoğalacak
demekki erkeklerin genel sorunu bu ne bilim herkes anlatıyo burda yok silkeledi yok şunu yaptı yok bunu yaptı allahım diyorum benimkinden neden böle bi destek yok adam tripten tribe girdi çocuk olunca benle ilgilenmiceksin modunda geziyo,size yemin ederim ben yumurtladım hadi gel demiyorum ama sanırım en iyisi ben bi müddet istemicem bakalım o zaman nolcak ilacı falan cidden bırakcam çünkü ilacı kullanınca ne hormon aldıgımı ne de bebek fikrini atamıyorum aklımdan, başka çözümü yok cidden bu çocuk işinden vazgeçmediğim sürece aklımdan atamicam bu işi çünkü herşeyin hayırlısı olsun benim içinde hayırlısı bu demekki
O kadar iyi anlıyorum ki seni kendimi koydum yerine.. gerçi kısmen bizde yaşıyoruz aynı şeyleri bırak ilacı istersen bırakmada. Ama yeterki kafandan at o illa olacak durumunu Rabbim bilir herşeyi. Dua et sadece..
Kendine bi meşgale bul örgü ör mesela kapı süsü yap.. ben elime geçtikçe yapıyorum öle şeyler.. sanada arkideş olurum..Ama herşeyden önce ilk yapman gereken kendini silkeleyip toparlanman eşinle konuşman.. Yumurtlama zamanın ne zaman.. bak sana bişey daha söleyim mi gerçekten biz bu bebek meselesini çok düşündüğümüz içinde ilişkide eşimize belli bişey veremiyoruz. ve bu bizide çok etkiliyo onlarıda.. diyeceğim "Oluruna bırak her neyse geçerrr hayat zulmedip üzülmeyemi değer.. "
Oluruna Bırak (Sıla) - YouTube
tabii bebişin olunca hiçbi problem olmucak kuzum hersey cok güzel olucakhayırlısı bakalım bu fazla uyku neyin belirtisi yakında cıkar insallah küçücük bi bebecigin belirtisi olsunn
arkadaşım vardor herseyde bi hayır eylül ayında bende cok üzülmüştüm yok die.4gün sonra apandisit patladım sonrada iyiki yokmus dedim olsa kaybedicektim..
özooooooooooooooooo canım günaydın napan...
Bu ay klomeni ne kadar kullandın bilmiyorum ama sen kutuyu bitir hayatım. Yarıda bırakmak ileride daha büyük problemler oluşturabiliyo. İlerde kullanmak istersen etkisini göremezsin. Dr.uma sormuştum. Sıkılıp bırakırsam ne olur diye o da ilerde kullanmak zorunda kalırsan etkisi olmaz demişti. Hepimizin aynı sorunu var, kitlendik bebişte bebiş diye, kızıyorum bazen kendime, ama elden bişi gelmiyo...
evet yaaa insallah büyüyolardır dimii:18:eskiden ne güzelmiş yok gel keseye bakalım 1 hafta sonra gel bebegi görelim aman kalp atısı duymak sart falan yokmus hamilesin hayırlı olsun 2-3 kere ultrason o da ultrason cıktıktan sonrabız uyusak bebısler buyuse ıcerde demı
Günaydın canomm gecmısı okudum ıste bende
uykum var uykummmmm :)
Bide bogazımda acı bır tat ne yyapsam gecmıyor gunlerdır vardır bugunde arttı ya
hamısler sızdede varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?