- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.721
agrı gibi mi kuzumm??ben üsüttüm sanırım basım ve bogazım agrıyo yaaGünaydın canomm gecmısı okudum ıste bende
uykum var uykummmmm :)
Bide bogazımda acı bır tat ne yyapsam gecmıyor gunlerdır vardır bugunde arttı ya
hamısler sızdede varmı?
evet yaaa insallah büyüyolardır dimii:18:eskiden ne güzelmiş yok gel keseye bakalım 1 hafta sonra gel bebegi görelim aman kalp atısı duymak sart falan yokmus hamilesin hayırlı olsun 2-3 kere ultrason o da ultrason cıktıktan sonra9 ay sonra gelsin topac gibi saglıklı bebecik
evet yaaa insallah büyüyolardır dimii:18:eskiden ne güzelmiş yok gel keseye bakalım 1 hafta sonra gel bebegi görelim aman kalp atısı duymak sart falan yokmus hamilesin hayırlı olsun 2-3 kere ultrason o da ultrason cıktıktan sonra9 ay sonra gelsin topac gibi saglıklı bebecik
hadi bakalım iyi haberlerle gel insallah canımm insallah düsmüştürİnşallah canım benim,15inde sağlık ocağında kan tahliliyle kontrol yaptırcam değer aynı mı düşmüş mü bakalım, ayy böyle bi heyecan yaptımm
agrı gibi mi kuzumm??ben üsüttüm sanırım basım ve bogazım agrıyo yaa
akşam olsada yatsak uyusak kızlarrr
bende iyiyim bebekim bizimde eşimle arada sorunlarımız oluyo ama bugünümüze çok şükür..günaydınn canımcımmmbiz iyiyiz sen nasılsınn ??
günaydınnnn kızlarrrr...nasılsınızz ?
iyiyiz can aacan sen nasılsın . ne var ne yok....anlat biraz
ben en iyisi bir mail yazayım kendisine sezgiicim ilacı bırakmadıktan sonra ben bu işi kafamdan atamamki o yüzden önümüzdeki ay ilaç falan kullanmicam, belkide olmaması gerektiği için olmuyodur vardır allahımın bi bildiği örgü yaparım yapmasına güzelde yaparım ama işte o kadar çok yoruluyoki gözlerim akşamın 7sine kadar deli gibi çalışıyorum şuan birsürü iş beni bekliyo ama canım o kadar sıkkınki elim gitmiyo işlere, kitap okuyorum eve gdince tek eğlencem o, oluruna bırakmak en iyisi ama zaman geçiyo işte bi şekilde canım, belki eve gittiğimde eğleneceğimi bilsem güzel vakit geçireceğimi bilsem o zaman bebek konusunu falan zaten düşünmem sanırım bu boşluktan bebek istiyorum ben
canım benim kendi sıkıntılarımdan soramadım senin nezdinde tüm hamişlerimize sorayım nasıl giidyor bizim fasülyeler büyüdü dimi iyice,onlar buyudukçe daha çok sey hissediyosunuzdur yerim sizi ben yaa maşallah
öyle deme ama neredeyse her evden bır olu dogan bebek anısı duyarız
Rabbım korusun saglıkla gelsınler
bız cok dıkkatlı olmalıyız
aman aman ıı bakın kendınıze bebeısınııze
uykum var benimde uyuyom uyuyom doymuyom
canikom bende yok öyle bi tat üşütmüş olabilirmisin şekerim ?
senden başka kimse özlememiş beni kız hatta seviyom didim kimse bizde seni dimedi
yok canım ya usutme degıl boyle garıp bı tat
sankı bozuk sut yogurt yemısım mıdem eksıtmısde agzımda acı tatı vargıbı
valla hayatımda kendime hiç bu kadar iyi bakmamıstımöyle deme ama neredeyse her evden bır olu dogan bebek anısı duyarız
Rabbım korusun saglıkla gelsınler
bız cok dıkkatlı olmalıyız
aman aman ıı bakın kendınıze bebeısınııze
senden başka kimse özlememiş beni kız hatta seviyom didim kimse bizde seni dimedi
kız nesrin nee ağlıyon gebertşirim bak seviyoruzz tabisiii seni aaa bunu sorman bile kırdı beniiii
hamilelikten kaynaklıdır kiminin ağzının tadı bozulur bebeğim...
valla hayatımda kendime hiç bu kadar iyi bakmamıstımdün gece rüyamda 3 tane sigara içiyodum ama hamileyim 1-2 tane içiyomusum günde bu sefer 3 içmişim ay cok içtim içmiyim bugün baska diyorum sonra uyandım nasıl kötüyüm ama rüya oldugu için nasıl sevindim anlatamam dogru söylüyosun ölü bebeklerde oluyodu ama ne biliyim yaa yediklerimizde falan bu kadar hormon yoktu simdi daha cok sanki ölen bebekler allahım hepimizi korusun bebişlerimizi bize bizi sevdiklerimize bagıslasın insallah biz kendimizee cok cok iyi bakalım bütün kötü seylerden stresten uzak duralım da allah yardım eder saglıkla alırız kucagımıza
olur mu öyle sey bebegim yaa sen iyi olda insallah problemlerinizi halledin bebiş haberini alınca bizden daha iyisi olmucak simdi de iyiyiz ama hepinizin haberlerini bekliyoruz cok cok iyi degiliz herkes ben hamileyim diye gelicek işte o gün biz cok cok iyi olucazcanım benim kendi sıkıntılarımdan soramadım senin nezdinde tüm hamişlerimize sorayım nasıl giidyor bizim fasülyeler büyüdü dimi iyice,onlar buyudukçe daha çok sey hissediyosunuzdur yerim sizi ben yaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?