HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öyle deme ama neredeyse her evden bır olu dogan bebek anısı duyarız
Rabbım korusun saglıkla gelsınler
bız cok dıkkatlı olmalıyız
aman aman ıı bakın kendınıze bebeısınııze

canım benim kendi sıkıntılarımdan soramadım senin nezdinde tüm hamişlerimize sorayım nasıl giidyor bizim fasülyeler büyüdü dimi iyice,onlar buyudukçe daha çok sey hissediyosunuzdur yerim sizi ben yaa maşallah

aahhhh ahh nerde o eski hamişler... fırt diye doğuruyorlarmış bidee

akşam olsada yatsak uyusak kızlarrr

ohooo sende bebek olunca iyice uykucu oldun ayol ne bu bülee
günaydınn canımcımmmbiz iyiyiz sen nasılsınn ??
bende iyiyim bebekim bizimde eşimle arada sorunlarımız oluyo ama bugünümüze çok şükür..

günaydınnnn kızlarrrr... nasılsınızz ?

Elifiimm günaydınn.. sen napıosun bebişin nasıl canım

iyiyiz can aacan sen nasılsın . ne var ne yok....anlat biraz

aman ne olsun yahu.. ev iş iş ev iki arada mekik dokuyoruz... akşam eve gitsem temizlik yapıcam.. heryanımda nasıl ağrıyo hiç bişey yapasım gelmiyo.. sen napıyosun . ne var ne çok

olur canım en iyisini bilirsin sen eşinide tanırsın ne der ne tepki verir. ona göre yaz anlat kendini.. biz hep burdayız sen sıkma canını artık dön bakem normalee

canım teşekkür ederizz rabbim bir an evvel sizlerede tattırsın çok dğeişik bir duygu tarif edilemez...

kıss kendime hiç bu kadar iyi bakmazdım dün kocişimde bebek folikasit alsın diye gitmiş deniz çuprası almış fırında pişirdi sofra falan hazırlamış süs yapmış tabaklara görecektiniz sonra kılçıklarınıda ayıkladı balığımın koydu önüme bitcek dediiii

agrı gibi mi kuzumm??ben üsüttüm sanırım basım ve bogazım agrıyo yaa

canım geçmiş olsun dikkat ettt portakal ye limon nar falan...

Nesriiiiiiiiiin, çok arazi oldun sen yaw, kaç gündür nerdesin bebeğim...
Tabi arada kaynadığını sandın ama ben yokluğunu hissettim, özledim nokta.

senden başka kimse özlememiş beni kız hatta seviyom didim kimse bizde seni dimedi

kız nesrin nee ağlıyon gebertşirim bak seviyoruzz tabisiii seni aaa bunu sorman bile kırdı beniiii

yok canım ya usutme degıl boyle garıp bı tat
sankı bozuk sut yogurt yemısım mıdem eksıtmısde agzımda acı tatı vargıbı

hamilelikten kaynaklıdır kiminin ağzının tadı bozulur bebeğim...

valla hayatımda kendime hiç bu kadar iyi bakmamıstımdün gece rüyamda 3 tane sigara içiyodum ama hamileyim 1-2 tane içiyomusum günde bu sefer 3 içmişim ay cok içtim içmiyim bugün baska diyorum sonra uyandım nasıl kötüyüm ama rüya oldugu için nasıl sevindim anlatamamdogru söylüyosun ölü bebeklerde oluyodu ama ne biliyim yaa yediklerimizde falan bu kadar hormon yoktu simdi daha cok sanki ölen bebeklerallahım hepimizi korusun bebişlerimizi bize bizi sevdiklerimize bagıslasın insallah biz kendimizee cok cok iyi bakalım bütün kötü seylerden stresten uzak duralım da allah yardım eder saglıkla alırız kucagımıza

Allaha ınanmaktan ve sıgınmaktan baska caremız yok canım
ama tabı once tedbır sonra tevekkul demı ama

olur mu öyle sey bebegim yaa sen iyi olda insallah problemlerinizi halledin bebiş haberini alınca bizden daha iyisi olmucak simdi de iyiyiz ama hepinizin haberlerini bekliyoruz cok cok iyi degiliz herkes ben hamileyim diye gelicek işte o gün biz cok cok iyi olucazfasülye büyüyo sanırım cmtesi gidicem görmeye gecen hafta cuma keseyi gördük bu hafta bebişi görücez insallahhh:18:kan tahlilleri falan istedi onların sonuclarını alıcaz insallah hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…