- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.741
canlarım iş çıktımı kayboluyorum mecbur ama yeminle aklım burda kalıyo
valla hayatımda kendime hiç bu kadar iyi bakmamıstımdün gece rüyamda 3 tane sigara içiyodum ama hamileyim 1-2 tane içiyomusum günde bu sefer 3 içmişim ay cok içtim içmiyim bugün baska diyorum sonra uyandım nasıl kötüyüm ama rüya oldugu için nasıl sevindim anlatamam dogru söylüyosun ölü bebeklerde oluyodu ama ne biliyim yaa yediklerimizde falan bu kadar hormon yoktu simdi daha cok sanki ölen bebekler allahım hepimizi korusun bebişlerimizi bize bizi sevdiklerimize bagıslasın insallah biz kendimizee cok cok iyi bakalım bütün kötü seylerden stresten uzak duralım da allah yardım eder saglıkla alırız kucagımıza
senden başka kimse özlememiş beni kız hatta seviyom didim kimse bizde seni dimedi
canım teşekkür ederizz rabbim bir an evvel sizlerede tattırsın çok dğeişik bir duygu tarif edilemez...
amin canım benim inşallah,allahım inşallah saglıkla kucagınıza almayı ansip eder ve büyütmeyide
ohooo sende bebek olunca iyice uykucu oldun ayol ne bu bülee
bende iyiyim bebekim bizimde eşimle arada sorunlarımız oluyo ama bugünümüze çok şükür..
Elifiimm günaydınn.. sen napıosun bebişin nasıl canım
aman ne olsun yahu.. ev iş iş ev iki arada mekik dokuyoruz... akşam eve gitsem temizlik yapıcam.. heryanımda nasıl ağrıyo hiç bişey yapasım gelmiyo.. sen napıyosun . ne var ne çok
olur canım en iyisini bilirsin sen eşinide tanırsın ne der ne tepki verir. ona göre yaz anlat kendini.. biz hep burdayız sen sıkma canını artık dön bakem normalee
şuan bir mail yazıyorum bakalım neler olcak , iyiki varsınız melek yüreklilerim benim çooooooook seviyorum sizi valla sayenizde eşime gıcık oluydoum o duyguyu attımcanlarım benim çok saolun iiki varınız
hadi bakalım iyi haberlerle gel insallah canımm insallah düsmüştür
off off aynen vallaaaahhhh ahh nerde o eski hamişler... fırt diye doğuruyorlarmış bidee
valla hayatımda kendime hiç bu kadar iyi bakmamıstımdün gece rüyamda 3 tane sigara içiyodum ama hamileyim 1-2 tane içiyomusum günde bu sefer 3 içmişim ay cok içtim içmiyim bugün baska diyorum sonra uyandım nasıl kötüyüm ama rüya oldugu için nasıl sevindim anlatamam dogru söylüyosun ölü bebeklerde oluyodu ama ne biliyim yaa yediklerimizde falan bu kadar hormon yoktu simdi daha cok sanki ölen bebekler allahım hepimizi korusun bebişlerimizi bize bizi sevdiklerimize bagıslasın insallah biz kendimizee cok cok iyi bakalım bütün kötü seylerden stresten uzak duralım da allah yardım eder saglıkla alırız kucagımıza
Bu çocukların en masum anları kitap okudukları an sanırım :)))
nesnesss bizde seni seviyoruz canımcım ama bugun herkesin canını öyle bi sıktımki görmemişlerdir yazdıklarını belki hayatım
canım teşekkür ederizz rabbim bir an evvel sizlerede tattırsın çok dğeişik bir duygu tarif edilemez...
amin canım benim inşallah,allahım inşallah saglıkla kucagınıza almayı ansip eder ve büyütmeyide
şuan bir mail yazıyorum bakalım neler olcak , iyiki varsınız melek yüreklilerim benim çooooooook seviyorum sizi valla sayenizde eşime gıcık oluydoum o duyguyu attımcanlarım benim çok saolun iiki varınız
ŞEKERİM BENDE SENİN GİBİ BEBEK COK İSTİYORDUMM EŞİM HİÇ UMURSAMIYORDU MEĞER ADAM KENDİNİ HAZIR HİSSETMİYORMUŞ.AMA ŞİMDİ GÖRSEN ARTIK O BANA KIZIYO YOK AYAKLARINI DİK YOK SÖLE YAP SEN HİÇ DİKKAT ETMİYORSUN YERİNDEN KALKMA ŞİMDİDE O BANA BASKI YAPIYOR.BEKLE CANIM BİRAZ SABRET ERKEKLERİN BU KONUDA DUYGULARI GERİDEN GELYOR
aman ne olsun yahu.. ev iş iş ev iki arada mekik dokuyoruz... akşam eve gitsem temizlik yapıcam.. heryanımda nasıl ağrıyo hiç bişey yapasım gelmiyo.. sen napıyosun . ne var ne çok
nesrinim biz seni sevmezmiyiz hiç en cok seni seviyoruz topigimizin güzel ugurlu annesii sen olmasan biz napardık
günaydın tatlımm kucagına alma sakın laptopı yada altına bişey koyda al mutlakagünayydınnn kızzlaaarrr taze annelerr ve kendini anne gbi hissedenlerr ve anne gbi hissetmek isteyenlerrrrcnmm geçmiş olsun grip gbi bişiler okudum portakal limon tamam ama doktorlar 3 aylık dönemde özellikle nar yemeyi kesinlikle yasaklıolarr sunshine cim sakın yeme sendeee.... ya aslında siz olmasanız laptopa bile bu kadar oturmak iastemiorum baya radyasyon yayıo ve onunda tehlikesi çok napcaz biz yaaaa
az kaldı az sadece yarın var hemen gecicek keseyi görüp geliceksin insallahh mutlu mutluamin canım aminn rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızııııı
birde şu cuma geleydiiiii
hiç bırakıp gidermiyiz sizi bu dostlugu valla dün kimse yoktu burda azıcık dolanıyım dedim ayberk-eceye rastladım ekim anneleri topiginde orda yazıyo halbuki biz ne kadar sevindik o hamile kalınca halaylar cektik hamileyim dedi ve gitti görünce içim burkuldu acıkcası ama kendi tercihi tabiki herkesin benim baska hiçbiyere yazasım gelmiyo valla sizden baska kimseyi istemiyorummasıl siz olmazsanız ben ne yapardım kız hamile arkadaşlarım bile bırakıp gitmediler her gün burdalar ne güzel bir dostluk bu bu topik hepimizin benden çok sizin canım
asıl siz olmazsanız ben ne yapardım kız hamile arkadaşlarım bile bırakıp gitmediler her gün burdalar ne güzel bir dostluk bu bu topik hepimizin benden çok sizin canım
hiç bırakıp gidermiyiz sizi bu dostlugu valla dün kimse yoktu burda azıcık dolanıyım dedim ayberk-eceye rastladım ekim anneleri topiginde orda yazıyo halbuki biz ne kadar sevindik o hamile kalınca halaylar cektik hamileyim dedi ve gitti görünce içim burkuldu acıkcası ama kendi tercihi tabiki herkesin benim baska hiçbiyere yazasım gelmiyo valla sizden baska kimseyi istemiyorummhem burdaki herkes hamile olucakkiii hemde en gec haziran bitmeden cok az kaldı yanii senin ilaclarda bitiyo ohhhhh
hiç bırakıp gidermiyiz sizi bu dostlugu valla dün kimse yoktu burda azıcık dolanıyım dedim ayberk-eceye rastladım ekim anneleri topiginde orda yazıyo halbuki biz ne kadar sevindik o hamile kalınca halaylar cektik hamileyim dedi ve gitti görünce içim burkuldu acıkcası ama kendi tercihi tabiki herkesin benim baska hiçbiyere yazasım gelmiyo valla sizden baska kimseyi istemiyorummhem burdaki herkes hamile olucakkiii hemde en gec haziran bitmeden cok az kaldı yanii senin ilaclarda bitiyo ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?