HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin canım aminn rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızııııı

birde şu cuma geleydiiiii

Bu çocukların en masum anları kitap okudukları an sanırım :)))

Eklentiler

• $DSC_0092.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 24
senden başka kimse özlememiş beni kız hatta seviyom didim kimse bizde seni dimedi

nesnesss bizde seni seviyoruz canımcım ama bugun herkesin canını öyle bi sıktımki görmemişlerdir yazdıklarını belki hayatım

günayydınnn kızzlaaarrr taze annelerr ve kendini anne gbi hissedenlerr ve anne gbi hissetmek isteyenlerrrr cnmm geçmiş olsun grip gbi bişiler okudum portakal limon tamam ama doktorlar 3 aylık dönemde özellikle nar yemeyi kesinlikle yasaklıolarr sunshine cim sakın yeme sendeee.... ya aslında siz olmasanız laptopa bile bu kadar oturmak iastemiorum baya radyasyon yayıo ve onunda tehlikesi çok napcaz biz yaaaa

nesrinim biz seni sevmezmiyiz hiç en cok seni seviyoruz topigimizin güzel ugurlu annesii sen olmasan biz napardık

aman ne olsun yahu.. ev iş iş ev iki arada mekik dokuyoruz... akşam eve gitsem temizlik yapıcam.. heryanımda nasıl ağrıyo hiç bişey yapasım gelmiyo.. sen napıyosun . ne var ne çok

aynen ya bende öyle işe gel çalış eve git çalış. gece çalış...gündüz işte çalış....aman evimin kadını olmak istiyorum ben ya....başkada bekliyoz işte günlerin geçmesini.değüşük bişey yok yani hep aynııııııı

nesrinim biz seni sevmezmiyiz hiç en cok seni seviyoruz topigimizin güzel ugurlu annesii sen olmasan biz napardık

asıl siz olmazsanız ben ne yapardım kız hamile arkadaşlarım bile bırakıp gitmediler her gün burdalar ne güzel bir dostluk bu bu topik hepimizin benden çok sizin canım

günaydın tatlımm kucagına alma sakın laptopı yada altına bişey koyda al mutlaka

şuan bir mail yazıyorum bakalım neler olcak , iyiki varsınız melek yüreklilerim benim çooooooook seviyorum sizi valla sayenizde eşime gıcık oluydoum o duyguyu attım canlarım benim çok saolun iiki varınız

ay canımmm sende iyiki varsın. hadi topla kendini güzelce yaz mailini. acele etme. iyice içine sinsin. böyle derinden vur adamı he. hadi bakem hadi görem seni.

asıl siz olmazsanız ben ne yapardım kız hamile arkadaşlarım bile bırakıp gitmediler her gün burdalar ne güzel bir dostluk bu bu topik hepimizin benden çok sizin canım
hiç bırakıp gidermiyiz sizi bu dostlugu valla dün kimse yoktu burda azıcık dolanıyım dedim ayberk-eceye rastladım ekim anneleri topiginde orda yazıyo halbuki biz ne kadar sevindik o hamile kalınca halaylar cektik hamileyim dedi ve gitti görünce içim burkuldu acıkcası ama kendi tercihi tabiki herkesin benim baska hiçbiyere yazasım gelmiyo valla sizden baska kimseyi istemiyorummhem burdaki herkes hamile olucakkiii hemde en gec haziran bitmeden cok az kaldı yanii senin ilaclarda bitiyo ohhhhh

tabi canım hamile olunca bırakacakmıydık yanı :)
bırlıkte bu yola bas koyduk hepınızın guzel haberlerını beklıyoruz

aynen yaa ayberk ecdeyi benmde gözlerm arıo ama göremiodum demek bizi terk etti hee canı saolsunn:))) bzm hamiş haberlerimize bakıodur belki.... nese kızlar kalan sağlar bizimdirrr

bu kutudan hariç bir kutu ilacım kaldı canım inşallahh allahım herkeze nasip eder o duyguyu yaşatır az kaldı bende deliyomm çalışmalara mikmiklre silkelenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…