- Konu Sahibi cimcimesultan
-
yeni topik hayırlı,uğurlu olsun,müjdeli haberlerle dolsun inşallahhhhhhh
İçim taze benimErken evlendim ben 19 umda :) 82 Liyim siz hesaplayin artik :))) 2004 doğumlu bir kízim var 4yil sonraoldu 5 düşükten ssonra oldu şükürler olsun şimdilerde o günleri unutup ya Bismillah dedik )
Kizlar Yeni togimiz hayirli ugurlu olsun, Sizlere galiba iyi haberler getirdim :))))
Dun benim batimdi halada gelen giden yok, sabah test yaptim ikinci cizgi silikte olsa ordaydi :)))
Burda tek bir yere gidebildigim icin oyle hemen kan testine gitmek istemiyorum, bizim hemsire der sonra her ay gelir oldun dicek1 hafta beklicem cift cizgiyi koyu gorunce gidicem.. Allahim sen duy bizim sesimizi hayirli evlatlar nasip eyle bizlere..
hadi bakalım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkeze açık cnmm bir ark. 2. bebegini beklioor
hoşgeldiiinnnnnnnn
Allah bagıslasın kızını canım
Insallah hayırlısı ıle bır kardes getırebılırsınız :)
cnm bu haştalığın belli bir tedavişi yok bitkişellere başvurucam buay bakalım dr gıdıorum ama klomen i dicem bakalım inş. verirevet yaşım küçük ama iştiorum işteee 7 yıldırda eşimle birlikteyim ama
anam biz taze gelinlerizzzz ne güzel...
inşallaaaaaahh çok yakın zamandada taze anniş oluruzz
dokunabilir canım bende kaynama yapıyordu migdemde nasıl olmuş ama tıopiğimiz
canımmmm çok tebrikk ederiimmm :)
Yani 22 yaşínda çocuğu varmíş bir dahami bebek istiyormuş.Yoksa ben sağír duymaz yakíştírirmi oldum ?aaa 9 yıl fazlamı ayol dğeil tabisiii valla doğrumu bilmiyorum sabah bir topikte birinin 22 yıl diyodu işte o eski oturmuş artık ama
beni mahvetti resmen ama içmem lazım. bugün bi doktora gidicem başka bir sorun olmasın da çörek otuna katlanırım. topik süper olmuş ellerine sağlık arkadaşım.......
yeni topigin hayırlı olsun cnm,herkese şans getirmesi dilegiyle,(bu arada ben sibemrel kullanıcı adı değiştim)
soğan kürünü denedinmi canım bak onun ç.ok faydalı olduğu söyleniyor
inşallahhhhhh ağzından damlayan balına kurbantaze gelinlikten taze anneliğe geçelim
aaa 9 yıl fazlamı ayol dğeil tabisiii valla doğrumu bilmiyorum sabah bir topikte birinin 22 yıl diyodu işte o eski oturmuş artık ama
soğan kürünü denedinmi canım bak onun ç.ok faydalı olduğu söyleniyor
inşallahhhhhh ağzından damlayan balına kurbantaze gelinlikten taze anneliğe geçelim
Gastrit mi var migdede eger var ise sogan kürüde zararliymis,bende düm 10 tane kar şįfa niyetine yedim ama hem bulandi hemde kaynadi sanki migdem astrit var bendede agir geldi.beni mahvetti resmen ama içmem lazım. bugün bi doktora gidicem başka bir sorun olmasın da çörek otuna katlanırım. topik süper olmuş ellerine sağlık arkadaşım.......
canııım niye öyle yaptı acaba tam öğütülmüş olmadığı için olabilirmii ?
Gastrit mi var migdede eger var ise sogan kürüde zararliymis,bende düm 10 tane kar şįfa niyetine yedim ama hem bulandi hemde kaynadi sanki migdem astrit var bendede agir geldi.
tşkederim canımbeni mahvetti resmen ama içmem lazım. bugün bi doktora gidicem başka bir sorun olmasın da çörek otuna katlanırım. topik süper olmuş ellerine sağlık arkadaşım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?