HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar bır sorum olacak sızlere benım sol kasıgıma yarım saatte bır gıbı bır batma gıbı bıcak saplanır gıbı sancı gırıyor 1 dk falan suruyo gıdıyor sızce bu normal bır durummudur yoksa ıltıhap kıst gıbı bırseyın haberı mıdır?
Bata daha 7 gun var :S

İçim taze benim Erken evlendim ben 19 umda :) 82 Liyim siz hesaplayin artik :))) 2004 doğumlu bir kízim var 4yil sonraoldu 5 düşükten ssonra oldu şükürler olsun şimdilerde o günleri unutup ya Bismillah dedik )

İçim taze benim Erken evlendim ben 19 umda :) 82 Liyim siz hesaplayin artik :))) 2004 doğumlu bir kízim var 4yil sonraoldu 5 düşükten ssonra oldu şükürler olsun şimdilerde o günleri unutup ya Bismillah dedik )

Allah bagıslasın kızını canım
Insallah hayırlısı ıle bır kardes getırebılırsınız :)

canımmmm çok tebrikk ederiimmm :)

hadi bakalım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkeze açık cnmm bir ark. 2. bebegini beklioor

hoşgeldiiinnnnnnnn

Allah bagıslasın kızını canım
Insallah hayırlısı ıle bır kardes getırebılırsınız :)

Aminn caním isallah.Allah kimseyi bu yolda bekletmesin çok zor .HEr kese koklicak kadar bir evlat olsun versin ißallah.Biz geç bile kaldik 9 Yasina girdik abla oldu artik .ben 2. Yi kaldiramam diyordum ama yenilen pehlivan güreşe doymazmis tövbemi bozdum

aaa 9 yıl fazlamı ayol dğeil tabisiii valla doğrumu bilmiyorum sabah bir topikte birinin 22 yıl diyodu işte o eski oturmuş artık ama

soğan kürünü denedinmi canım bak onun ç.ok faydalı olduğu söyleniyor

anam biz taze gelinlerizzzz ne güzel...

inşallaaaaaahh çok yakın zamandada taze anniş oluruzz

inşallahhhhhh ağzından damlayan balına kurban taze gelinlikten taze anneliğe geçelim

dokunabilir canım bende kaynama yapıyordu migdemde nasıl olmuş ama tıopiğimiz

beni mahvetti resmen ama içmem lazım. bugün bi doktora gidicem başka bir sorun olmasın da çörek otuna katlanırım. topik süper olmuş ellerine sağlık arkadaşım.......

aaa 9 yıl fazlamı ayol dğeil tabisiii valla doğrumu bilmiyorum sabah bir topikte birinin 22 yıl diyodu işte o eski oturmuş artık ama

soğan kürünü denedinmi canım bak onun ç.ok faydalı olduğu söyleniyor

inşallahhhhhh ağzından damlayan balına kurban taze gelinlikten taze anneliğe geçelim

beni mahvetti resmen ama içmem lazım. bugün bi doktora gidicem başka bir sorun olmasın da çörek otuna katlanırım. topik süper olmuş ellerine sağlık arkadaşım.......
Gastrit mi var migdede eger var ise sogan kürüde zararliymis,bende düm 10 tane kar şįfa niyetine yedim ama hem bulandi hemde kaynadi sanki migdem astrit var bendede agir geldi.

Gastrit mi var migdede eger var ise sogan kürüde zararliymis,bende düm 10 tane kar şįfa niyetine yedim ama hem bulandi hemde kaynadi sanki migdem astrit var bendede agir geldi.

var canım gastrit sen de mi çörek otu yiyince yandı miden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…